Summer feeling!

For ett år siden var jeg i California, og levde livet i paradiset. 4 th July er den dagen jeg husker best pga datoen. Husker jo kjempe mye, men ikke dato messig. Da var vi i Disney land, og jeg ble lurt med i 3. karuseller. Er litt morsomt og tenke på i etterkant, men der og da.. helt forferdelig. Hater karuseller/berg-og-dalbaner.

Jeg savner alllttt med California, folket, sommeren, skolen, og alle utflyktene. Alt vi gjorde var kjempe gøy! Var en sjelden gang vi kjedet oss! Kan ikke huske at jeg kjedet meg hvert fall. 

Her er bilde fra første dagen, ja jeg ble skikkelig solbrent. Ikke bare en gang, men to ganger i løp av oppholdet!


Du var alltid sammen med noen, og du ble kjempe fort kjent med folk! Savner som sagt de aller fleste. Og jeg skulle ønske jeg kunne dra tilbake, og i så fall med ( nesten ) alle folkene igjen!

 

Her er bilde vi tok, av der alle sammen skulle være på bilde som dro samme dagen som meg/oss. Men selvsagt fikk ikke alle bedskje , sugde skikkelig! Vi fikk dette bilde siste dagen, og rett før vi skulle dra fra campuset så skrev alle under ( nesten alle ) og skrev noe fint på det bilde vi fikk. Jeg begynte selvsagt og gråte.. var helt forferdelig og si ha det til folk! Folk du hadde bodd, og levd sammen med i en måned. Du blir jo selvsagt knyttet til de menneskene.

Savner alle sammen, kjempe trist og tenkte på at jeg kommer aldri til og møte mangen igjen.. er bare få tallet man møter igjen. Noe av det verste med språkreisen. Det er og si hade.

Dette innlegge skulle egentlig handle om dagen i dag, men det ente opp med språkreisen jeg savner så utrolig mye!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits