Delfiner - Florida

I dag har vi vært på båttur og sett på dolphins! Har aldri sett delfiner i real life, så det var kjempe kult og ikke minst koselig!

Har du sett de på ekte?

Også før vi gikk ombord så fikk vi se fisker som var nesten 1 meter lange! Skikkelig stygge fisker hahah

Her er den sykt fine broen vi kjørte på, den blir kalt " road to heaven"


Ingen kommentarer

Morsdagen in the US

Heihei!
I dag har det jo vært morsdagen i Norge, og selvsagt har vi feiret den som vanlig!
Vi startet dagen med og våkne, der etter så lurte jeg mamma med til butikken. Der kjøpte jeg to biletet med blomstre til mamma , en smoothiemaskin, en kaffekopp sånn at mamma kan ha med kaffe på tur og noen nugets av kjøtt (vi har de ikke i Norge).
Mamma ble kjempe glad, og vi dro tilbake til huset.

Vi har også ligget og slappet av ved bassenget og soler oss, sånn og si nesten hele dag.

Senere på dagen lagde jeg taco til meg, mamma og lillebroren. Kjempe suksess!

Feiret du/dere morsdagen ?
I så fall hva gjorde du/dere?


Ingen kommentarer

USA

Heihei!
Long time no see!
Nå har jeg vært i usa i litt over en uke. Kjempe herlig og være i varmen når alle andre er hjemme i kalde Norge.

Vi var så heldige og måtte ta buss i 8 timer til Oslo, og der etter ta fly i 10 timer. Helt herlig, helt fantastisk! Helt herlig og der etter måtte kjøre i 2 timer fra Miami til Cape Coral hvor vi har hus!

Har vært her helt siden 1.feb, og drar heldigvis ikke før 21.feb, noe som tilsvarer ca en måned i usa!!

Vi har shoppet for det meste, vært på tur til butikker helt siden vi kom hit, og siden sånt skjer så er det deilig og ha ett basseng og komme hjem til!
Ja vi eier ett hus her i Florida, noe som er kjempe luksus!

Hva har du gjordt i dag?
Lenge siden du var på ferie?


2 kommentarer

Redsel

I 10.klasse kunne jeg trene opp til 12 ganger i uken. 1.klasse trente jeg ikke det hele. Nesten litt skummelt og tenke på.
Nå i 5 dager har jeg trent 7 ganger. Jeg har alltid likt og trene. Men må bare komme meg over den "bakken" der jeg trener "av meg selv".

Februar skal jeg til USA og jeg har ett mål, og jeg håper på og klare det. Sånn som skoleplanen min har sett ut har det vært vansklig og trene.

Liker du og trene?


Ingen kommentarer

For en overraskelseee..!!!

..Han ville på bloggen!


Ingen kommentarer

Bjørnefitte - hot or not?


Ingen kommentarer

Sponset av Mineral


8 kommentarer

8 days until I'm leaving California

Så utrolig trist og tenke på, at om åtte dager skal jeg dra fra dette stede. Skal til tante og onkel før jeg skal hjem men det blir fint det og !
Skal hvert fall bort fra det romme som lokter dritt. Det er tydeligvis bare mitt og Ida sitt rom som lokter dritt 24/7.
Alle holder på og spy, men vi har vinduene oppe HELE tiden. Men vi glemte og ha det oppe når vi var i San francisco .. Æsj.
Gleder meg til og legge meg i den mjuke senga miiii !!
Det er helt utrolig her, bare det at du kommer til og savne senga di så innmari. Familie har ikke jeg egentlig klart og tenke på, pga det er så mye som skjer her hele tiden.
Helt fantastisk!
Kommer til og savne alt her, uten om doene, men det er jo en annen sak.
Alle som kom på hotelle i san francisco tror jeg var glad for at det var en hel doring på doene. Det var hvert fall Mona og jeg !

Men nå ser vi på film i timen .. Faen meg fjerde gangen .. Blir så irritert. Men vi snakkest !


Ingen kommentarer

Bilde dryss lzm fra Språkreise min

Mari tryna

Vår kjære embla og lenahar dratt hjem :( fikk uheldigvis ikke noe bilde med Lena jenta mi :((


Ingen kommentarer

Klasserommet !

Sitter i klasserommet, og vi ser på film mens jeg blogger på det fine internettet her på Campus.
Funker fett og blogge fra mobil så det kommer til og skje oftere!

Ta deg en Språkreise tur neste sommer ! Neste år er din sommer, denne sommeren ble min sommer, og jeg har det HERLIG !

Her er læreren vår , Jessica !


Én kommentar

Bildedryss-USA

Meg nuh

On my way to wisteria lane

Mirror mirror on the wall whose the fairest of them all ?


Ingen kommentarer

On our way to the beach bitches


Ingen kommentarer

School !

Automater der vi kjøper masse godt !


Ingen kommentarer

I morgen begynner reisen ..

I morgen begynner reisen til California. I morgen tar jeg natt bussen kl 21:00 til Gardemoen, og fyyy som jeg gleder meg! Jeg gruer meg til egentlig og si hade til lillebror , mamma og pappa´n min, men herlighet jeg dro til Danmark når jeg var 9 i to uker så det går helt fint. Elsker og være sosial så null stress!

Kl 06:00 kommer vi til Gardemoen, og det skal bli deilig og komme til Gardemoen igjen. Gleder meg til og komme tilbake til Starbucks og kjøpe meeg deeeilig kafé !

 

Har du vært på gardemoen før? :)

2 kommentarer

Til min kjære venninne i California !

Jeg vil bare si til verdens beste venninne som er i California nå. Jeg snakket nettopp med henne i 2 minutter, og fy søren så glad jeg er på henne veine. Jeg har ikke innsett selv ennå at jeg ikke skal til California selv. Men jeg er forsatt utrolig glad på hennes veine! Hun fortjener de 2 minuttene , og de pengene driter jeg i når jeg bare tenker på henne , og at jeg er såå glad på hennes veine !

Jeg kan si at etter en dag så savner jeg henne kjempe masse, og når jeg bare hørte henne på tlf´n så blei jeg kjempe glad, men samtidig har jeg tårer i øyenkroken pga jeg har kjempe lyst og være med henne. Bare og skrike inn i telefonen og hun skrek tilbake var egentlig bare helt herlig! 
Jeg har bare skikkelig lyst til og få til og møte henne i Long Beach ! Skal seriøst prøve på det. ( Hun reiser med STS og skal være der i 3 uker, mens jeg skal være i 4 uker). Jeg kommer ikke til og se henne før om 4-5 uker .. helt forferdelig!

 

Jeg vil bare si at hun er verdens beste venninne, og uansett hvor mangen ganger vi har kranglet så er det vert og tilgi henne. Har innsett hvor glad jeg er i henne nå etter bare denne 2 minutters samtalen + klemmen jeg fikk i går rett før hun skulle dra!

 

Savner deg kjempe mye beste venn, gleder meg til og skype med deg og snakke med deg i USA !!! ♥♥♥ Kjempe glad i dag , men nå skal jeg legge meg mens du kjøper deg drikke på en random butikk i California! Kos deg kjempe masse, og bare så du vet det jeg er her for deg hvis det er noe !!

 

meg og lene i danmark !!!♥♥♥♥♥♥ 
 


2 kommentarer

Pakker til California !

Jepsi pepsi, nå har jeg pakket or fult, for om 2 dager drar jeg med buss til Gardemoen. Jeg kan være ærlig og si at og pakke ned og pakke ut er helt forferdelig! jeg hater og pakke, og spesielt når jeg ikke vet hvor lenge det blir til vi skal shoppe. Fordi da har vi ingen peiling på hvor mye vi trenger og ha med.
Jeg er bare skikkelig stressa, og utslitt før jeg skal reise, haha Funny!

Men nå sitter jeg og ser på noe med lillebroren så .. bye !

Liker du og pakke? ( kommenterer tilbake ) 
Én kommentar

Nedtelling til hundre !

Heyjo people !

Nå teller jeg ned som den reseren til turen jeg skal på ( for de som ikke viste det jeg skal på språkreise til California, Long Beach! ). Nå er det 3 dager til jeg tar nattbussen til Gardemoen , men 4 dager til jeg reiser til California med mangen herlige!
Jeg børde snart begynne og pakke tilfeldig jeg plutselig skal noe de neste 3 dagene. Så får vi se om det kommer noen bilder, jeg er så slapp på den fronten at .. jeg vet ikke hva jeg skal si jeg.

Men verdens snilleste venninne og jeg dro til Nordfjordeid og det var bare fordi hun skal til Spania og hadde ingen bikinier. Føler meg snill som ble med henne ! Men jaa, så så hun på bkinier og pinet meg kjempe lenge siden hun hadde masse penger, mens jeg bare hadde 150 kr..  Så blei jeg skikkelig pint fordi jeg så verdens fineste bikini topp. Så kjøpte hun den til meg !!!!! da har man en god venn når venninna di plutselig gjor det! Den kosta 149 -. , og det vaaar sykt snilt av henne syntes jeg !!

Tar nok bilde av den når jeg kommer til California elns, var ikke bilde av den på cubus.no .. merkelig nok !

 

 

Hva er det dere skal de neste dagene da?
Skal du på lang ferie i sommer du også? 

 


Ingen kommentarer

California

Nå nærmer det seg med fremskritt ( eller hva dere en skriver ) , nå er det bare 8 dager til jeg sitter på flyet , men 7 dager til jeg reiser med buss. Noe som jeg gleder meg kjempe masse til. 
Jeg klarer faktisk og missunne meg såå utrolig mye over ei som faktisk drar i morgen til California. Selv om jeg drar om 8 dager selv. SÅ om 8 dager så sitter jeg på Gardemoen, og da må dere alle tenke på meg og ønske meg lykke til på skolen i california! haha neida!

Hva skal du i sommer? Skal du på språkreise? 

 

Image and video hosting by TinyPic


Ingen kommentarer

11 Days until ..

California ! ♥

Gleder meg som en liten unge, gleder meg faktisk til og sitte på bussen på vei til Oslo om 10 dager. Så om kanskje 7-8 dager så må jeg vell begynne og tenke på og pakke litt smått. Jeg skal nemlig ikke ha med meg noe spesielt mye, fordi jeg skal shoppe en god del, og da må vi ha plass til det som skal i koffoerten !

 

Jeg har bare vært i Florida før, og New York. Savner faktisk New York , selv om det var en forferdelig by sånn sett. Du forstår hvis det er du og en familie ( !! ). Du kommer til og miste en av dere, det holdte på og skje med meg. Mamma gikk så fort, og til slutt så jeg ikke mamma. Dette var på kvelden, men på dagtid så var det MYE bedre, lover dere ! Men da var det bare skumle folk ute da ... Men sånn sett var det utrolig og være på Time square! Der var det bare fantastisk ! 

Men siden det bare er 11 dager igjen, eller egentlig 10 for min del , så får vi se om det blir noe nedtelling for hver dag. Har masse tid til og blogge fram over, siden jeg har sommerferie. Så kanskje jeg blir en skikkelig topp blogger i løp av sommeren ? haha neida.

 

Viss du vil på språkreise neste år, så kan dere bare nevne navne Jeanette Fossheim Lauritsen når du betiller. Da får du rabatt, og jeg får litt belønning ! Dere er noen engler om dere gjør det ! 
Jeg skal beskrive, og lage video blogg der nede i USA. Sammen med mangen andre som er på blogg.no ! Kanskje du kjenner igjen en ? får se da vettdu !  

 

Skal du på språkreise?
Har du vært på språkreise? 

På bilde så skal jeg på avsluttningsfest for 10.klasse. Fyy som tiden går. Hate it, and will always do it!
Én kommentar

Joutfit 11.06.2012

Topp Bikbok
Shorts H&M kr 79-. Orginal pris 199-.

Hva syntes du?


2 kommentarer

USA

Nå er det ikke lenge igjen, snart kommer den lange lange flyturen. Jeg skal til California, om 32 dager. Der skal jeg være med mangen mangen utrolige folk.  Flyturen kommer nok til og bli lang, men tror nok den er hvert det ! Skal nok få prøvd og lært meg stavangersk, sove , spise uten om flyèt ( æsj ekkel mat ), prøve og overleve uten verdens beste mamma, bruke ikke for myee penger, og soveee..

Spørsmål jeg har fått;

Skal du blogge i California?
Svar; Skal få prøvd meg på det ♥

Skal du shoppe mye?
Svar; nei skal prøve og ha et stramt budsjett , for og si det sånn..

Hvor skal du på språkreise?
Svar; Jeg skal til Long Beach, California.

Når drar du ?
Svar; Jeg drar 27.Juni - 24.Juli

Kl. du drar?
Svar; 11;55 , fra Gardemoen. Skal møte opp 3 timer før på en møteplass!

har du flere spørsmål? så bare spør meg :)

 

Har du vært på språkreise? 


Én kommentar

Ut på tur, aldri sur.

Nå har jeg gått i 52 minutter bare for og gå ned til besta for og se på tv.
Syntes det er kos jeg!


Ingen kommentarer

SSHIT..

Snart 17.mai , og jeg skal gå med kjole. Men jeg har to kjempe fine kjoler og velge mellom. Så lurer på HVILKEN er FINEST?

Nr 1!

Eller
Nr 2?


6 kommentarer

Bilder fra amerika!

Fjortiz.. Med falskevipper!

Mater dyra .. Oh yes!

Fordi mamma sier at det er så fint ...

Broren ville bli havmann .. No way, han ble en havfrue!

Jeg satt ikke på datan altså .. (a)

Verdens beste middag ever!!

Yoho!


2 kommentarer

Bilde av meg første og andre gangen jeg var i Amerika

Et fint bilde av meg fra oktober .. I amerika!
Ser du noe forskjell på de bildene av meg?

In New York , i oktober

I Fort myers , nå i vinterferien


4 kommentarer

100 days !

hejhej!

I dag er det hundre dager til jeg drar til Long Beach , California. Så i dag har jeg feiret med amerikanske panne kaker + amerikansk sirup ! Utrolig godt og vite at du faktisk skal ut av lande og sitte på flyet med MANGEN gode mennesker !

Har du vært på språkreise før?


Én kommentar

Lauren Conrad

Heihei!
Jeg har faktisk lånt meg en bok av Conrad , og hit til liker jeg den. Har tenkt og finne "Style" menne kan jo bli vansklig det ? Får håpe at jeg finner den i morgen etter skolen!
Nå skal jeg lese Sugar and spice virker utrolig bra + den er på engelsk egentlig bare et stort +!
lest boken style eller Sugar and spice?


9 kommentarer

DERFOR...

Heihei ! Føler meg veldig snill som har satt kamera på lading , også å ha planer om og ta noen kule bilder. Ikke bare av meg selv altså.
Tror jeg skal prøve meg på laaang lokker tid. Utrolig kult!
Syntes om true beauty ?


Én kommentar

Bilder


2 kommentarer

B(ild)e


Ingen kommentarer

NEWARK - kos
2 kommentarer

Hjem igjen til kalde norge!!

Etter jeg har spist dette <3<3


3 kommentarer

Bye America , Hello Norway

Suger og måtte dra hjem i morgen, men hva gjør man ikke for vennene sine liksom. Savner vennene mine så utrolig mye, kommer virkelig til og gi mangen klemmer når jeg kommer hjem. Tror jeg kommer til og gi bort mangen klemmer fordi nå har jeg fått "smake" på hvordan det er og ikke "ha" venner.

Savner folka hjemme at jeg bare gleder meg til og komme hjem. Alle tenker sikkert sånn "seriøst?" , pga her er jo det varmt og bare kos. Men etter en stund blir du litt trøtt av og ikke ha venner som du kan klemme på når du vil hvis du forstår.

Savner du venner etter en ferie med familien? Ingen kommentarer

Strand bilder

Hei hei.
Jeg har vært på stranden en rask trur i dag, og skal jeg si noe? Det var i mexicogulfen. Utrolig kult og kunne si at jeg har badet der. Var sykt varmt, er ikke et sted man skal kjøle seg ned hvertfall.

I dag så har vi bare vært på beachen og etter på skal vi ut og spise god mat før vi drar. Er foresten siste dagen min i Amerika noe som er veldig synd. Men jeg skal jo til Newark så det går bra, eller jeg syntes det går bra pga digger plassen !

Hva har du gjort i dag ?
Har du badet i mexicogulfen før? 

 

Fine selvdigger bilder av meg og broshan!

jeg er flink og lage havfrue . Eller som kristian sier " HAVMANN!!"


Typisk " blogger chick " stilling? nei.. pffthedeho!
8 kommentarer

Hjemreise

Heihei!

I dag er det min siste hele dag før hjemreise. Utrolig trist men samtidig veldig godt. Jeg føler meg ikke helt klar til og komme hjem til kulden så derfor skal vi på en fin strand og steike oss. Jeg ble solbrent i går men den er egentlig ikke så mye igjen av den. Jeg smørte meg med alovera / after sun i går , så tror den hjelpte litt på. Jeg var rød som en tomat i går og det forklarer litt håper jeg.

Jeg var sykt heldig med døgnrytmen denne gangen , pga jeg sov 4 timer i new york. Var heldigvis så trøtt i New york at jeg kom inn i døgnrytmen med en gang " Takk og lov ". 
Men denne gangen tviler jeg på at jeg klarer og takle og legge meg " for tidlig ". Men når jeg kommer hjem fra skolen på fredag kommer jeg sikkert til og legge meg i senga og sove til neste dag!

Men før dette innlegge blir for langt skal jeg bare fortelle at i dag skal jeg :
*Pakke
*På stranden
* " glemme " og lade kamera ( tror jeg )
         også blir det vell og rydde. 

hva skal du i dag?

Én kommentar

"Outback"

Heihei.

Nå har jeg vært på outback og spist nydelig mat! Jeg pleier alltid og bare spise frityrt løk, men denne gangen ville jeg prøve noe nytt og " nyttig " ( nyttig da mener jeg skikkelig mett ). Jeg vurderte biff, men jeg er ingen kjøtt elsker. Jeg er litte granne mer på den vegetanske siden kan man si. 

Jeg liker ikke og spise kjøtt  pga jeg vet at det er dyr, men har ingenting i mot og spise kjøtt. Men ja jeg valgte noe på den litt vegetanske siden i dag. Jeg tok dessverre ikke noen bilder pga er litt "stygt/teit" og sitte og ta bilde av sin egen mat. Men det var hvert fall noe lignene flattbrød med noe UTROLIG godt oppå. Hørest rart ut men skal prøve og ta bilde i morgen.

Dere må gå inn på denne siden >her< , og kanskje vurdere og kjøpe noe? Jeg syntes det er kjempe masse kule ting der. 

Har du spist på "outback" før?
Har du noe i mot folk som spiser kjøtt? 

2 kommentarer

Pakke I Posten !

Heihei!

Siden jeg er i USA så får ikke jeg noe pakker ned hit, noe som er litt teit for min del. Jeg pleier aldri aldri og få pakker så det er liksom litt spennende selv om jeg vet hva jeg får. Denne gangen er det ikke noe jeg har kjøpt, men noe jeg har fått pga herlige sponsorer! Tusen hjertelig takk for det dere er herlige! 

Jeg kommer til og nevne sponsorene når jeg kommer hjem, men du kan også se de på sidemenyen. Det er vert og besøke hver eneste av de !! Utrolige gode sponsorer.

GLEDER MEG tiL OG KOMME HJEM !

Får du ofte pakke i posten?

Har du sponsorer? 


5 kommentarer

Med Og Uten

Jeg vil bare vise dere meg med og uten løsvipper. Mamma sa at vi hadde ikke sett forskjell hvis det ikke var for de lengste " hårstråa " ute på kanten. Mamma syntes jeg har sykt lange øyenvipper og det er jo bra for min del !

Hehe , du ser ikke det så veldig bra på dette bilde. Men skal nok ta og legge ut et speilrefleks bilde i løp av dagen. Ikke at det kommer til og bli så veldig pent men det er da lov og prøve.

Ser du godt forskjell?
Har du prøvd løsvipper før ? 


2 kommentarer

Lært noe nytt - noe nyttig!

I dag var jeg på Sephora og gjett hva jeg lærte? Jeg lærte meg og sette falske øyenvipper på, noe som er døds kult , syntes da jeg hvert fall! 
Jeg ble "kjent" med hun damen som jobber der, elsker stilen hennes og ferdighetene hennes.  Angrer på at jeg ikke spørte om jeg kunne ta bilder av øynene hennes fordi det var jo bare helt herlig! Hun er så utrolig flink.

Men ja, hun lærte meg og sette falske øyenvipper, og det er jeg kjempe glad for! Dere aner ikke hvor masse jeg og noen venninner slet med og få de på.. så til slutt brukte vi de som bart! haha! 

Her er et bilde av øyene mine , med falske øyenvipper ( som jeg tokk på selv ). Hun damen som het Jessica , hun satt et par på meg men måtte ta de av og prøve og sette på selv og. St0lt som klarte det !

Klarer du og sette på falske vipper selv?
Hva syntes du ? 


Én kommentar

Favoritt sang for tiden!

Heihei!

Jeg har sittet og hørt på denne sangen kjempe mangen ganger nå. Blir liksom ikke lei, syntes den passer så godt ( starten ) til her jeg er nå. " Go down to the beach " hehe!

Liker du denne sangen?


3 kommentarer

Victoria secret og Sephora next!

Heihei, her kommer bare det porno bilde vettdu! Neida, men i morgen skal jeg gjøre to æren bare for mine to venner. Føler meg snill men jeg får jo tilbake penger da så det er jo greit sånn egentlig.

Men i dag kjøpte jeg noen bikinier og jeg skal vise de i morgen + mine favoritt produkter denne måneden. Håper dere gleder dere fordi det gjør jeg ( hø ? ).

I morgen kommer bilder fra "pirat skip tingen" også så det kommer til og bli den blogg aften i morgen så bare følg med i morgen!

Gleder du deg til og se innkjøp,bilder fra min dag og favoritt produkt?

aww... ♥ ( viste den til en kjempe god venn i sta ! )Ingen kommentarer

Pirat båten next!

Heihei!

nå skal i en sånn "piratbåt" bare pga lillebroren min, han er jo 7 år og i " sverd alderen ". Så nå skal vi på en båt og se etter delefiner. Det er jo ikke sikkert at jeg får sett noen delefiner men man kan da alltids håpe.

I dag skal vi bare det og resten bare chille håper jeg. Er sykt sliten etter nesten 2 uker med kjøring støtt og stadig.

Hva skal du i dag?


Én kommentar

My nails

Velkommen til fake innlegge med fake negler. 

hehe, nå har jeg fått satt fast fake negler, og det er helt ok. Men det er bare det at .. det går nesten ikke an og blogge med.. hehe her kommer klagingen! Men ja går ikke an og blogge med de , og jeg er såpass utolmodig så bra macht.

har du hatt fake negler på før?


7 kommentarer

Hva tror dere jeg gjør?

... sitter hos naboen og er usosial. 

Jeg passer hun lille jenta som bor her pga mammen skulle bare på butikken så da er jeg snill jente og passer hun. Så kan dere glede dere til i kveld eller senere fordi da skal jeg vise dere mine favoritt produkter!


6 kommentarer

Parken .. - AmerikaHeihei

nå skal vi i en sånn park ting, nesten til og tro at mamma tror jeg vil. Jeg kan si dere en ting jeg hater det er parker og alt som har med der små barn er. Utrolig at jeg skal til disney land til sommeren og jeg faktisk vil!

Detta kommer til og bli et sykt lite innlegg men det er fordi jeg har ingen verdens ting og blogge om! Så hvis noen har forslag til hva jeg skal blogge om så er det bare og si ifra!!

Hater du parker ?


2 kommentarer

Homework in USAHar du gjort lekser på en syden/ferie tur? 

Heihei!

Nå sitter jeg her og skal faktisk gjøre lekser her i USA. Vet ikke hvorfor men har veldig lyst og gjøre det. Eller grunnen er vell egentlig fordi jeg vil bli ferdig med de dumme leksene.

"Leksen" går ut på at jeg skal skrive på Engelsk og det er jo egentlig greit når jeg er her borte. Ikke bare fordi jeg snakker det nesten hele tiden men fordi (haha..) jeg har en nabo som vil hjelpe meg. Så etter på skal jeg faktisk få litt hjelp med grammatikken som jeg suger i! Er jo bare hjelp så det er jo ikke joksing!


4 kommentarer

"I'M IN LOVE ( I WANNA DO IT )"
Hihi!

Nå sitter jeg og hører på " I`m in love ( i wanna do it ) ". Syntes det er litt kul tittel på den, samtidig som sangen er helt OK. Den type musikk er ikke helt meg, men i det siste hører jeg veldig veldig ofte på det og ikke så mye heavy. Men når jeg først hører på heavy så hører jeg på det !♥

Sangen har jo en kul tittel da, men egentlig så er det bare en random overskrift ( innlegge skal ikke handle noe om sangen). Jeg vil bare si til Allis at jeg har ikke fått tatt bilder av huset innvendig ennå pga vi er så opptatt hele tiden og nå skal jeg legge meg. Men du klarer sikkert og vente til i morgen hvis det ikke blir for sent.

I dag har jeg gjort alt og ingenting, og jeg mener det. Det er seriøst skjedd alt men samtidig ingenting så en helt vanlig kjedelig dag. Var seff på skype med noen venner av meg i dag, og da snakker vi 5 - 6 forskjellige folk. Utrolig koslig!

Good night , sleep tight Én kommentar

Good afternoon

Heihei!

Nå sitter jeg forsatt her og passer unger, og de er heldigvis litt roligere nå. Skal snart bort til naboen hvis ikke det skjer noe spennende på datan snart!

Borte med naboen så skal jeg faktisk få fiksa neilene mine, utrolig snilt! Kommer ikke til og vise NOEN bilder av neilene mine før men kanskje etter!

har du fått fikset neilene dine før?


3 kommentarer

Amerika

Hihi!

Nå sitter jeg og er "barnevakt" for noen unger som skriker som nettopp komt ut av "buret". Så jeg kommer til og være veldig sliten når jeg er ferdig for dagen. Føler at jeg har blitt litt trøtt allerede etter all "Engelsk-skrikingen"

Hva gjorde du i dag?

 


3 kommentarer

God natt!

lol glemte og legge ut i går

Heihei!

Nå sier jeg natta etter en helt OK dag i varmen. Har drikket vann som en galing føler jeg , men alikevell har jeg vondt i hode. Skal drikke enda mer vann i morgen for og si det sånn.

Ble ikke bodyshop i dag , men i morgen lovte mamma meg at vi skal innom "The Body Shop". Så blir det sikkert Victoria Secret osv. Litt spørst når det gjelder pengene vett dere!

Natta!

Har du vært på " The Body Shop" før?3 kommentarer

Good morning from America


den bursdagen jeg gikk sminke fri og var så stolt!

Heihei.

Nå har jeg nettopp dusja og stott opp og klar for en ny dag. I dag skal vi gjøre siste innkjøp av ting til huset siden det er presedent dagen i dag. 

Jeg tror vi skal ned på beachen og da skal jeg seff ta bilder, og vi skal på et hotell. På hotellet skal vi besøke en dame som vi ble "kjent" med forje gang vi var her.

Skal foresten på " The body shop " i dag . IIKKK!

Hva skal du i dag? 4 kommentarer

Good night , Sleep Tight!

Hihi, nå går jeg og legger meg er kjempe trøtt og har vært våken i hele 12 timer nå. Utrolig! Haha, men ja i dag har jeg vært med naboene og der har jeg fargelakt litt. Hjelpte hun lille jenta som bor der, hun spørte veldig pent om jeg ville hjelpe hun så kan nesten ikke si "nei".

I morgen skal vi kjøpe pannekake maskin eller Vaffle maskin. Ideèn kom ifra det hotellet vi lå på , og siden alt er så billig her så seff skal vi kjøpe det. Haha, virker sykt kult og det er det !

Hva har du gjort i dag/går? 


Én kommentar

Nyt dagen og ikke klar

Hihi, nå skal vi ut og spise. Noe som ikke frister et sekund akkurat nå pga varmen her inne hvert fall. Men nå skal vi ut og spise, og jeg skal forlate datan i noen timer ..

Bye nå skal jeg ut og nyte varmen og ikke klage, fordi hjemme er det vist kalt!

Er det kaldt hjemme med deg?


2 kommentarer

MY day in America.
Heihei, haha sitter på blan, oh yeh jeg sitter på bLAN. Jeg har på skype med noen som sitter på blan. Føler meg skikkelig kul. Men okei slutt med ironi og den fantastiske humoren min og over til hva jeg skal gjøre i dag ; I dag så skal jeg sikkert bort til naboen og få fiksa neilene mine. Utrolig snilt av hun ! And vi skal sikkert på et hotell og snakke med noen!

I morgen så skal vi på butikken og shoppe ferdig, selv om butikke er oppe i dag da. Mn nå skal jeg ta bilder av huset innvendig så bye bye!

du har gjort /skal i dag?


2 kommentarer

Just for Allis!

Hello Allis just wanted to see our house, so here it is. Hope you like it!


the front


The care...


The swimming pool

The innside is coming soon!

 

What do you think? 


4 kommentarer

Bilder

Sorry men blogg.no er helt fuckt og jeg får ikke lastet opp bilder. Et bilde tar 10 minutter så dere får nyte de tre bildene.


Gardemoen/Starbucks


Nettopp ankommet Fort Myers

Huset vårt3 kommentarer

Good morning

sunn frokost!

Heihei!

Nå har jeg vært i dusjen, eller det er vell nesten en time siden nå da. Men i dag skal vi kjøpe møbler til huset, siden vi lå på noen (forbannade) luftmadrasser i natt. Lå faktisk ikke så dårlig men samma det.

i morgen skal vi på shopping sentre som er drit stort og ser ut som et drit stort hotell med fontene i mitten av hele greia.
Link >HER< .

hva skal du i dag?


Én kommentar

Good Night , Sleep Tight!


Newark

Heihei, kom nettopp hjem fra mallen ( shoppingsenteret ) har kjøpt masse hjemme remedier. For eksempel oppblåsbar-madrass og dyner. Må ha noe og ligge på første natta, har ikke lyst og sove på gulve hvert fall.

Men nå tar jeg bare og sier natta, også snakkest vi når jeg har våknet! ( som er i norsk tid 14;00 elns )

Hva skal du i dag? / Hva har du gjort på den 16.02.12?


Én kommentar

Next Stop Fort Myers

Chocolate with cream♥ Skal drikke starbucks kaffe som om jeg var gal!

Hihi!

Jeg har bare snudd døgnrytmen helt nå pga vi sov på hotellet. Selv om klokka er 05;49 ( akkurat nå når jeg skrev det ) så føler jeg at jeg "følger med" på klokka herlig følelse og kunne kanskje ha en skikkelig dag!

Nå sitter jeg og venter på siste flyet som skal ta oss til huset vi har i Cape Coral. Er heldigvis ikke så langt og dra med bil, det beste av alt er vell at varmen venter.
"Den som venter på noe godt venter ikke for gjevest!" 

I dag blir det og kjøpe sokker og bikini, fordi hvem var ikke så flink og glemme det? Ikke meg hvertfall, det var broren! ( haha, not! ) Men nå orker jeg ikke og blogge siden det er så tidlig og innlegge er bare usaklig uansett.

Blei forresten sjekka for Narkotika elns i sta, pga en fyr bare ( han som jobber med "strippe avdelinga" ) " Hun lokter i følge "detektoren-tingen". " Så da har jeg blitt skjekka for det og, og jeg kom forbi så jeg er ingen narko bruker! Just like you know.

Kos dere hjemme i norge, jeg kal hvert fall kose meg i Florida med varme !

Hva skal du i dag? 


2 kommentarer

New York

Utsikt mot selve New Jersey/York!

cool story bro, need more dragon and (s)shit!

Heihei!

Nå har vi nettopp kommet oss inn på hotellrommet på et eller annet hotell som ser ræv ut på ut siden. Men som alle sier det er det på innsiden som teller, og hotellet her er et eksempel på det! Det er drit fint her, og det mest spesielle av alt er vell kaffe maskinen på doen.

Fant nettopp ut at jeg har glemt og tatt masse bilder, og ikke mint sokker.. Sokker av alle ting, kanskje usaklig men HALLO , søren er det jeg tenker på når jeg pakker?
Jaja, men i så fall over til når flyet vår går; Flyet går kl 07;00 i morgen siden jeg er i "New York tid".  Macen min har ikke blitt stilt inn så jeg ser at klokka er ( bra norsk..) skikkelig sent!

Flyet går 07;00 og vi må stå opp kl 04;00 så vurderer og legge meg snart selv om klokka bare er 11;16.Trenger litt skikkelig søvn etter to (?) helvetes dager. Eller jeg dro vell egentlig i dag , men kan si at det er to dager pga tids forskjellene ( hehe.. )

God natt og sov godt folkens, eller God morgen blir det vell! Blir video om ett eller annet "kult" noe en dag.

Fint rom?
Vært i New York før? 


Én kommentar

GO TO GATE


Verdens søteste frokostblanding som ikke er godt en gang!

Heihei, da starter den leste flyturen som varer i 6 - 7 timer. Gleder meg til og sove lenge, høre på musikk p den kule "pc`n" som er i setet osv. Skal bli godt med litt søvn, sov sykt dårlig i natt. Våknet hver J**** halvtime. Hater og sove på buss uten Lene, savner deg gjør jeg og! Gleder meg til og komme hjem til deg ♥

New York / Newark next stop , og der etter sove litt på et hotell også straka vegen til Florida, Fort Myers. Gleder meg til og få skikkelig døgnrytme. Sist jeg var i Amerika gikk døgnrytmen til helvete ( sorry ord bruke , men det er bare fakta ).

Så nå er det "Go to Gate" , og jeg sier farvell til England / London og kommer ikke til og savne vente tiden!♥♥

Har du vært i USA før?


7 kommentarer

LONDON

Heihei!

Nå sitter jeg i London og fy søren skal sitte her i tre timer til.. Har klart og holde ut i tre timer, eller faktisk to og en halv. Så dere får ønske meg lykke til med og holde ut min lange dag, men i morgen er det sol og varme som venter!

Starbucks tar helt kaka, jeg har falt på mine knér for Karamell med krem ( den som er varm , har ikke smakt den kalde ennå ) og Sjokolade med krem. Gleder meg til og komme fram til Newark eller New york, pga da skal jeg endelig få sove skikkelig i BIG BANG seng!

Siden jeg har kjøpt meg to nye produkt så skal jeg vurdere de på bloggen min i kanskje neste innlegg. Siden jeg har så sykt lite og finne på! Men blir ikke speilrefleks bilder da!

Har du vært i London før? 


2 kommentarer

Pakking på G!

Her er litt av hva jeg skal ha med meg.
Hva syntes du?

Tror alt er fra bikbok.

Topp med åpen rygg

Mangen shortser


4 kommentarer

Pakking // Lekser

Nå sitter jeg her og ser på alle klærene mine som ligger på senga, samtidig som jeg hører på Mozart ???
Får ikke gitt dere noen speilrefleksbilder fram over de neste fire dagene pga siden jeg skal reise så mye. Men det kommer så bare slapp helt av.
Jeg skal i dag pakke ferdig , øve på presentasjonen min , fotball trening og gjøre leksene mine for to uker elns..!
Så blir det vell blogging senere i dag bare til dere ?
Men nå venter all jobbingen så vi snakkes !
Husk og meld dere på brun og blid konkurransen min lengre nede!

Hva skal du i dag????

?kjøpte de i Amerika , og for en historie de bærer på!


Én kommentar

I Amerika skal jeg..

Heihei!

Jeg skal lage en liste til dere hva jeg skal gjøre i amerika, og det er noe jeg skal gjøre og det er og fikse neglene mine. De ser ikke ut, skal ha skikkelig facke negler . IKKE LANGE, men bare sånne søte små med sånn mustache på hvis jeg får lov eller hva jeg kan si.

Men her er noen små ting jeg skal:
* På coconut point ( shopping senter )
*Bade i bassenge som er i huset vårt
*Skaffe meg drømme seng ( det er drit billig! )
*Fikse neglene mine
*Skaffe meg minst 1 fin kjole
*Finne en fin bikini ( har nesten ingen , og jeg skal til cali snart !)
* Spise på MC'n , mer en jeg gjør her ( mc er nesten naboen vår )
*Være ofte på stranden ( men ikke bade vil ikke se en hai hvis jeg.. ja!)
* Ikke spise på donken donuts ( Just like you know ! )
*Prøve og ikke bare spise dritt mat, som forje gang..
*Prøve og få døgnrytme med en gang jeg kommer ned dit så jeg kan være "normal"
*Prøve og følge med på klokken ( norsk tid ) så jeg kan være på skype med venner ♥
*kanskje kjøpe en gave til dere ( konkurranse )
*Kanskje være badass og kjøre bil (y) , skulle egentlig eller jeg ville gjøre det i amerika men da kom en politimann.. De er over alt !!! :s

Nice øyne!

Har du vært i amerika?
Liker du donuts? 


Stygge negler

 


3 kommentarer

America here i come !

Heihei!
Nå er det ca. 5 uker til jeg flyr tilbake til Amerika for og oppleve varmen i eget hus. Kommer til og bli sykt deilig, og leve i eget hus i Amerika.
Vi drar ned over igjen for og kjøpe møbler til huset og for ferien sin del noe som er supert! Vi har eget basseng og det har jeg aldri testet før så det skal bli kult og kunne oppleve og ha eget bad, seng, basseng osv i AMERIKA. Eller jeg har jo det nå og da men det er jo ikke så kult nå uten møbler..

Skal prøve og lage til så det blir litt mer kult, en det er her hjemme. Her hjemme er det bare masse rot osv, så der skal jeg bli litt mer amerika chich.

Har du vært i amerika?
Har du hus i amerika?
Kjenner du noen fra amerika? 

ei som gleder seg !

2 kommentarer

Home work

Hello!
Nå sitter jeg og hører på USAKLIG musikk og er "godt i gang " med alt jeg skal gjøre . Har to presentasjoner og øve på.
Ønsk meg lykke til!
Hva skal du i dag?


4 kommentarer

Amerika - Bilder - Dyrebutikken.

Heihei!

Som dere kanskje vet så var jeg i Amerika for ikke så super lenge siden. Det var skikkelig kult og være et sted du aldri har vært før. Syntes jeg da, men jeg har hørt og sett at det er hunder i dyrebutikkene der. Og jeg sa tli mamma " kan ikke vi stikke innom dyrebutikken der det er hunder ? det er sikkert kjempe søte !". Mamma er helt i mot og ha hunder i dyrebutikker også katter da. Det er jeg og men jeg vil veldig gjerne se og oppleve nye ting! 

Vi var innom to dyrebutikker nede i Cape Coral (, Florida ) eller en i Cape og en i Fort Myers. De selgte heldigvis ikke hunder der noe jeg ble kjempe glad for. Men det var katter der da.. men de var heldigvis bare på " barnehjem " ( omplasering ) som jeg kallet det.

Her er noen bilder fra dyrebutikken !

ikke mobb håret , det er helt forferdelig når jeg var der nede , sikkert pga været eller noe sånn fuktighet av noe styr! 

Har du vært i amerika?
Syntes om bildene? 

 

Den slangen var kjempe søt ! 2 kommentarer

America here i come ... again

Heihei!

Som dere kanskje fikk med dere i overskriften skal jeg til USA igjen. Skal dra den 14.Februar med buss til oslo, og der etter ( 15. februar ) tar vi og begynner på den store reisen. Gleder meg sykt masse og være i selve Florida, fordi det er så varmt og godt der. Men det jeg missliker sterkt er all den fly reisingen, og ventingen. Jeg eier ikke tolmodighet sant!

Det som er så dumt at vi drar i vinterferien er at .. det er bLAN den helgen som er utrolig kjipt. Så til Høstferien så tror jeg ikke at jeg drar til huset vårt, fordi jeg tror jeg har mer lyst til blan.. men tiden viser.

 

Har du vært i amerika?
 
3 kommentarer

Gratulerer !

Eili er gravid !! Hun er like gammel som meg og gratulerer så utrolig masse!

Neida, jeg er på besøk med hun og vi koser oss foran tvin.
Data og tv er stas m tomatsuppe!
Du gjort idag?


Én kommentar

God Kveld Norge !

God Kveld Norge.
Det er helt utrolig hva som skjer i oslo i det siste. Beste byen er til en skummel by. Hjem byen er rett og slett skummel fra stolen.
Men oslo er oslo, oslove. <3
Jeg er ikke den som går i gatene i Oslo om kveldene, fordi jeg bor bare ikke der. Uheldigvis. Men jeg tror jeg aldri kommer til og bli redd "for" oslo. Men forsatt helt utrolig.
Folk børde skjerpe seg.

Men til hva innlegge skal handle om, jeg ser nå på god kveld norge. Det er et av mine favoritt program!
Elsker nyhetene, som poper opp som ingen hadde forventet og som er helt random kommer på skjermen!

Så nå blir det big brother på bliss. Elsker det programme og haha. Men det er jo et helt anneledes program da.

Liker du god kveld norge eller big brother best?
Hva syntes du om det som skjer i oslo for tiden?
Syntes om god kveld norge?

Amerika :))


2 kommentarer

Skal vi danse Atle?

Jeg er da som dere kanskje forstår fan av Atle. Ps: Han er døds fin! Håper han vinner hele greia, han er jo døds flink. Han fortjener det , hvis du ikke har sett han .. SE HAN <3 (på danse gulve altså)
Så han på Norway Cup btw
Hvem heier du på?
Så du atle på Norway Cup?
Liker du Atle?

Har ikke noen bilder av han her på ipad'n


2 kommentarer

Innkjøp del 1

Jeg viser bare halsen her og kanskje hele outfiten etter på.
Kjøpt på skinlo, fikk den av pappa <3
Syntes?


2 kommentarer

Outfit 04/11/11

Hallo alle sammen, alle "kule mote " bloggere har jo med outfit så her er dagens outfit. Håper dere likes it.
Hva syntes du?


6 kommentarer

Outfit 03/11/11

Hallo alle søte lesere.
Jeg legger ut en rask outfit nå, og jeg la til noen detaljer her hjemme på outfiten. Er faktisk veldigguttete så forstår ikke at jeg går sånn.
Hva syntes du?
Har du noe av det samme?

Alt er fra bikbok untatt ringene og armbondene de er fra Amerika
Ipad kvalitet! Diggbar kvalitet!


7 kommentarer

Det er så DEILIG!

Det er så deilig, jeg har åtte hull i ørene (ikke noe skryting!) og det er skikkelig deilig og ikke gå med hull i ørene! Blir så avslappet faktisk. Skulle ønske jeg bare hadde et hull sånn egentlig , eller bare to.
Syktes ikke det er vondt og ta hull i ørene derfor har jeg så mangen. Tatt et selv det var heller ikke så vondt!
Tatt piercing i Navelen selv og i leppen, men begge grodde.

Hvor mangen hull i ørene har du?
Har du piercing?
Så jeg anneledes ut?


Én kommentar

02/11/2011, hospitering-nÅ

Meg i Amerikaaaa <3

Veldig fin overskrift, men min dag i dag har vært usunn og morsom eller egentlig helt OK.
Jeg har hatt min siste dag på drama som er veldig trist. Det har vært utrolig morsomt og jeg vet hva mitt andre valg er.
I dag så hadde vi en ring og vi fikk en person og kaste i, så skulle vi sende den til den. Så blei det et mønster. Det var liksom gym.
Vi hørte en sang og "danset" til den, utrolig kult du føler at du åpner deg ettervært. Fin "klasse " hadde vi også, alle er/var utrolige snille. Kunne gjerne ha gått med den klassen på drama.
Nå har jeg vært på jafs med en venninne og drikket milkshake, NAM! Hun og jeg dro hjem til henne også når jeg skulle hjem, dro jeg til Jafs for og møte mamma også dro vi hjem igjen.

Mitt første valg er Media og komminikasjon , så er det Drama håper litt på begge deler. Fordi det virker utrolig kult begge deler. Har lyst og bli fotograf OG skuespiller.

Hva vil du bli? Når du blir stor.
Hvilken linje vil du/går du på?
Gjordt i dag?


Én kommentar

Verdens kuleste smykke !

Jeg syntes det er døds kult, fant det i New York på Forever 21!
Syntes du?


6 kommentarer

Minne verdige ting men så lite

To ting som minner meg på alt det morsomme i Amerika.
Starbucks koppen: Minner meg om at jeg ,mamma og venninnen til mamma Jorunn varpå starbucks og jegklarte aldri om bestemme meg.
At jeg velgte alt for stor starbucks kopp til og ha all den kaffen i.
At jeg og Jorunn kjørte rundt med sånne som feite folk kjører med i butikkene, og mangen ledde og smilte av oss.

New york koppen; *At vi landet i New York, det var stress!
*William han som kjørte oss fram og tilbake fra hotelle i New York. Og vennene hans som var med på en tur.
* En mann som jobbet på Newark som var sjokert over at vi ikke hadde starbucks i norge.
* To etarses tog som de har i new york
* Alt stresse som ikke er nå lenger derfor nyter jeg en kopp med Kako.


Små ting = Store minner , er du enig?
Har du noen små ting som gir deg tilbake masse minner?
Har du noen av disse koppene?


2 kommentarer

Fra varmen til .. dette

For 22 eller 23 timer siden var jeg i varmen, og gikk i t-skjorte og shorts. Nå har jeg kommet hjem til sol, og kulde. Nesten blitt teit, eller det er teit når jeg hadde det så bra.
Har hatt en utrolig awesome time, i Cape Coral , Florida. Opp turer og ned turer som er på de fleste turer og ferier. Denne var litt sånn anneledes fordi dette var ikke ferie, det var underhold mamma "ferie".

Håper du likte og lese om min florida tur, og kanskje jeg svipper inn ett innlegg aenere. Who know's?

 

Leste du bloggen min under Florida turen?
Skal jeg lage flere innlegg om dagen ?
Vil du se innkjøp? 


2 kommentarer

Bye bye Florida, Helloo Ü

Hallo alle sammen, nå har jeg vært 21 timer i fly og venting på og komme hjem. Nå er jeg hjemme og det er godt og vite at man er trykt hjemme.

Jeg går med to armbond, en står det  " Hope"  på og en er det masse brystkreft sløyfer på. Når jeg kom til norge og skulle bli sjekket fra topp til tå, så glemte jeg og ta av meg skoene. En gammel dame i 60 årene kom bort til meg og sa ( hun skulle se om jeg hadde noe på meg btw !!!) " sånne armbånd ja, såpass. Jeg tok bort 12 lymfe knuter og er brystkreft operert."
Hun syntes det var bra at jeg viste støtte , og at jeg seriøst brydde meg siden jeg er i min alder. Jeg blei veldig inspirert over hun. At hun seriøst tørte og si ifra!

Nå skal jeg pakke ut så ønsk meg lykke til! tonn med ting!

 

Hva syntes du damen?
Hva syntes du om dagen min?
Liker du og pakke ut? 

bilder kommer senere!


Én kommentar

Brun og blid!

Nå er jeg blitt brun(ere) og blid. I morgen drar vi og det skal bli trist men samtidig godt!
Kaldt og jævlig fra sommer og sol, nesten litt teit og tenke på at det skal være sånt!
I dag har vært eneste dagen som har vært chill! Har solt meg , badet og shoppet kule t-skjorter!

Har fått skille btw ;)

Hva synes du om dagen min?
Hadde du sol i dag?
Gjordt i dag?

Laal, haha i går(?)


5 kommentarer

Beachen today <3

I dag skal vi på stranden og sole oss, herregud det er så deilig og være her. Det er pappegøyer her og .. Ja det er bare herlig!
Dette er siste dagen vår i Amerika, skal bli godt og komme hjem til familie og venner .. snø / Regn.
Tiden har har gått veldig sagte og det er godt. Føles ut som jeg har vært her en enighet. Det er bare fint og tenke på.
Jeg vil dra men samtidig ikke, elsker Amerika. Hjemme er det bare så hjemme. Sitte på datan 24/7 og ikke noe og finne på.
Bortte bra hjemme best!

Hva syntes du om det jeg skrev?
Liker du amerika?
Vil du flytte tiø amerika?
Borte bra hjemme best?

Hva driver jeg med der? Noen som kan si meg det?

Oppgitt? NEH!

Convæs <3 på beachen er null tull!


2 kommentarer

Amerikansk Fotball er elskt!

Nå sitter jeg her og ser på amerikansk fotball. Elsker det!
Det første jegnså fra flyet var noen som spilte amerikask fotball. Altså en skikkelig stor kamp på stadioen. Det var awesome!
Jeg har sett på Amerikansk fotball, i hele kveld. Jeg digger det, vil prøve det en gang. det er jo litt sånn muskell bunt jobb. Men jeg er ikke det da.. Hahah!

Liker du amerikansk fotball?
Prøvd det?
var ikke det litt kult at jeg har sett det fra flyet (Norge-New York ) ?

No picture :(


Ingen kommentarer

Outfit / Strand outfit

Når jeg var på stranden i dag måtte jeg ha noe utta på. Så det blei bikbok toppen min.
Elsker bikinien min, kirsebær mønstret <3
hva syntes du?
Var jeg brun eller hvar jeg brun?

Alle elsker ipad kvalitet !


5 kommentarer

Innkjøp

I dag kjøpte vi en bikini til mef i all hastverk, fordi vi skulle på stranden og sole oss. Har ikke bilde av bikinien men av mønstre
Likte du mønstre?


Én kommentar

Æsj, øynene mine!

Jwg testet noe mamma kjøpte , øynene din blir helt hvite. Ikke noe blo årer eller noe rødt.
Ser du forskjell?
Ekkelt?
Prøvd den før?


5 kommentarer

Spotify - sove time musikk

http://open.spotify.com/user/jeanettexs/playlist/0BacSmIYQKLmXfToRbUlZ1

Denne pleier jeg og høre på en skjelden gang når jeg skal sove. Sovner fort må jeg si. Litt rolig musikk kan gjøre litt av vært

Hører du av og til før du sovner?

Broren som jeg savner <3


3 kommentarer

I går fikk jeg Piercing

I går så sa mamma, "vil ikke du ta navle piercing?" da svarte jeg selvfølgelig JA. Vi dro til de tok piercinger og rett uten for døren holdte jeg på og dø på meg.
Den nålen er jo kjempe spiss, og mangen sier at den er døds vond og bli trykt igjenom liksom. Gad, så feig jeg er tenkte jeg. Så sa mamma"hvis du ikke vil er det greit"
Da sa jeg til mamma"Noen er litt pysette en andre <3"
Hahha, så dum jeg er!

Men jeg har åtte hull i ørene og jeg liker ikke og ødelegge kroppen min med piercing, angrer på at jeg ikke bare har to i ørene mine!
Men jeg syntes at 16 er det greit og ta sånne "store" piercinger, før syntes jeg det bare er dumt sånn egentlig!

Har du piercing?
Hvor vil du ha piercing? Hvis du vil ha!
Kjenner du noen som har?


9 kommentarer

Dagen i dag

I dag skjer det ingenting. Bare ligge i sengen, og sove. Har ikke komt inn i time rytmen ennå ( hahah ).
Jeg så verdens fineste bikini i går, men tørr du og gjette hva hver del kostet? 1000 kr pr. Del. Så dyrt så dyrt!

Har du sett noen kule dyre bikinier før?
Kommer du fort inn i rytmen når du drar til andre land med tids forskjell?

Søtingen <3 hahahha!


3 kommentarer

Ugle ring

Her i amerika er elefant, slanger og andre dyr populære. Fant faktisk en ring som var helt unik holdte jeg på og si. Men mener kul.
Hva syntes du?
Har du ugle ring?
Vil du ha ugle ring?
Nice one?

Foran

Bak


5 kommentarer

Møtte Justin Bieber i går

Når jeg kjøpte juleball kjolen min så møte jeg justin bieber. Han er jo et helt vanlig menneske men spørte om jeg kunne ta bilde med han da. Det fikk jeg lov til vettdu.
Hva syntes du?
Vil du møte han?


4 kommentarer

Outfit

I dag er det helt passe temp. Så jeg valgte dagens outfit fra Bikbok. Merker at jeg savner bikbok. Har ikke vært innom der på to månder elns.
Liker du bikbok?
Likte du outfiten?


10 kommentarer

Juleball kjolen min

I går fant jeg endelig juleball kjolen her i Amerika. Vil ikke ha noen fra Norge i år, fordi da er det 100% sikkert at noen andre hr den!
Hva syntes du?
Ville du hatt den?


12 kommentarer

Pels <3

Pels er herlig, jeg kjøpte noen "sove briller" i pels i dag! Elsker de!
Men skikkelig pels? Nei glem det. Kjøper ikke skikkelig pels jeg. Det er fake til tusen, det er supert!
Like du at det var fake pels?
Kult?

Jeg er skjev!<3


6 kommentarer

It's Fashion!

Hallo, jeg skal vise et lite innkjøp fra i går. Den kostet 30,00 elns dollar. Vi spørte om det var skikkelig vare, da sa hun " no, it's fashion!"
Hva syntes du?
Fin ?


4 kommentarer

Jeg døde på meg- bilder!!

I går så var vi på en sjappe, en mat vare sjappe. Der er det sånne biler med vogn for feite voksne.
Jeg sa til mamma og venninnen hennes " åh så kult sånn vil jeg prøve!" Jorunn: ja nå kan du kjøre sånn, siden du ikke hae lov og kjøreed bil.
Jeg: ja men du må og kjøre!
Så satt vi oss på og kjørte rund. Jeg hadde latter anfall. Mangen var skikkelig sur på meg og noen ledde som faen.

Så skulle mamma kjøpe mobil, så sto jeg der mobilen var med bilen. Så skulle en mann inn der,( han hjelpte mamma btw) så satt han seg fast i vogna og så SKIKKELIG stygt på meg xD

Er ikke jeg awesone? :D
Kule bilder ?


5 kommentarer

Yesterday- snakes in houses

Yesterday så jeg en snake. Helt sykt, den var liten da. Men jeg blei jo helt utta for. Den var vill, så hadde den reist hode. Den var inne i et hus som vi så på. Jeg skvatt skikkelt, fordi når han duden sa det holdte jeg på og lokke opp en dør.
Har du sett vill snake før?
Hørest ikke det ekkelt ut?


4 kommentarer

En ny dag in florida

Hallo alle sammen, i dag er det en ny dag. Jeg gleder meg til og dra på shoping sentre. Fordi at det er ikke noen skikkelige butikker her!
På shopingsentere så skl vi møte ei venninne av mamma, som heter Jorun.
Hun bor også i norge og hun er her på ferie. Hun bor i oslo, så nå skal vi ta en kaffe i Fort Myers, døds kult.

Hva har du drivd med i dag?
Hva skal du videre i dag?
Hva syntes du om min dag?

Der spiste vi i går:)
Jeg spiste frytyrt løk ... Hva feiler meg?


Én kommentar

Verdens kuleste !

Jeg har fått verdens kuleste jakke sånn seriøst. De trådene til hetta er ørepropper og inne i lomma er tilkoblingen.
Den kostet ca.150-.
Syntes du den var kul?
Har du sånn?


4 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits