Jeg har fått ..

JOBB!
Super happy! Det er så sykt vanskelig og få jobb her om du ikke har hatt jobb før .. Nesten litt urettferdig!

Jeg har lett etter jobb siden i fjord. Så det var virkelig på tide! Skal på opplæring i morgen, 15 og 29 tror jeg.
Gru gleder meg helt vilt, men det funker fett håper jeg! Gleder til og tjene pæng!

Har du jobb?


Én kommentar

Jeg bare lurte på en ting ..

.. jeg lurte på om dere lesere hadde noen ønsker om hva jeg skulle blogge om ?

Jeg kan begynne og bli bedre innen :

-Videoblogging

-Naturbilde

-Outfit

-spørsmålrunder

-ukensblogg

osv.

Det er bare og si ifra, jeg blir kjempe glad for alle kommentarer og alt dere sier ( så lenge de er positivt , og dere gir tips ). Jeg har tenkt og være erlig , og si hva jeg syntes om Homofili etter på. Skal begynne og lage det soon. Så følg med ! ♥

 

Hva vil du at jeg skal blogge om? ♥

Én kommentar

Blogging?

Jeg har ikke tid til blogg.no, så for og si det sånn kommer ikke til og bli noe blogging på en god stund kanskje en uke elns.
Har to prøver og pugge til og hele uken skal gå til fotball.
Sååååååååååeee ... Meld dere på i en konkurranse der du kan vinne en notatblokk fra personligalmanakk.com.
Bare gå inn på konkurranser på sidemenyen. Så finner du det.

Syntes du at jeg skal ta pause?

I uken som har godt har jeg lagd makaronier (franske) til min kjære beste beste beste beste venninne som fylte 16 i dag (06.05)

Lillebroren koste seg på mobilen min.

Broren bruke mine klær og kalte seg selv "GANGSTAH"

Var igjen etter skolen med Victor <3

Så på noen gamle danse ting på mobilen :L
Ja det der er meg!

Teikna bart på hånden til Nikoline!

Var på "Natt til 1.mai" ting, skal love deg at det var KUS!


Én kommentar

Gjesteblogging

Hei ! Jeanette spurte meg om jeg kunne blogge litt for henne , og selfølgelig kan jeg det ! 

Jeg driver og lager pizza nå. Jeg klarte nettopp å brenne meg på melken som jeg skulle varme opp til kroppstemperatur. Er ikke så smart å være på pc'n sammtidig som jeg lager mat ser jeg .. 

Siden jeg ikke har noe mer å blogge om , så blir det litt selvdigger bilder av meg selv ♥Hva skal du gjøre denne lørdags kvelden ?

- Kristine -   Ooy.blogg.no  


Ingen kommentarer

Trend i Kina

Heihei!
Sitter eller ligger for den del, og er skikkelig sur over noen forbannade kinesere. Søren meg stygge i hode alle sammen som kjøper og lager sånne! Bare de som "pakker" inn de små dyra er faen meg skadd. Sorry for ordbruken, men seriøst de der dyra lever just like you know.
Hvem søren er så syk og putte et dyr inni en pose met litt vann, også får den ikke frisk luft. Jeg som trodde folk i kina og Japan var syke nok fra før av som dreper uskyldige dyr, med og tråkke på de, brenne de også kommer dette. Sikker masse annet piss de gjør også.
Hjerne døde folk alle i hop nedi der tenker jeg, syntes hvert fall statsmenister/president ting kan stoppe det der med en gang. De sender jo faen meg barna inn i skogen og håper på at dyra i skogen dreper ungene jo for faen.
Hva syntes du om dette?

5 kommentarer

Noe jeg savner...
5 kommentarer

Wannabe!

Følg meg på instagram : Jeanfl og Lene : lenesolheim06 !!!
Jeg er veldig aktiv ?

I want !!!


4 kommentarer

Favoritt sminke

Origins ; Zero Oil.

Den er veldig god for huden, det er liksom foktighetskrem som demper "glinsing" i huden. Den gjør også sånn at foundation sitter fast hele dagen.

Denne her anbefalest , men den her er veldig valg fritt siden det bare er en foktighets krem!
Kjøpt på Sephora

Sephora Mineral Foundation.

Et veldig bra foundation "produkt" , beste foundation jeg har brukt og jeg har brukt mangen forskjellige. Den er veldig lett og påføre og du trenger ikke og bruke kost. Den børste tingen som følger med er veldig god ! Den dekker veldig veldig godt også!

ANBEFALEST STERKT!
Kjøpt på sephora 

Lancome ; Hypnose Doll eyes

En veldig god mascara som ikke klumper seg, og den blir veldig naturlig og fin. Jeg har ikke brukt denne så lenge, men brukt den såpass lenge til og si at den er veldig god og blir veldig flott resultat! 

ANBEFALEST STERKT!

Denne kjøpte jeg på Gardemoen før avreise til New York.

ANASTASIA; Bevely hills

dette er en øyenbryns maskara som er veldig veldig god. Det eneste du må passe på er vell egentlig og ikke dytte for masse inn på øyenbryne når du bruker den fordi da blir øyenbrynene dine veldig veldig mørke. Men ellers så blir det veldig bra resultat, jeg følte at de ble for lyst men når jeg var ferdig og sminke meg syntes jeg det ble veldig fint!

Kjøpt på Sephora!


Eyeliner fra YvesSaintLaurent

Veldig god, og den sitter hele dagen noe som er supert. Alle eyelinerene mine har alltid falt av og da blir jeg alltid like irritert. Men denne elsker jeg, jeg vet ikke hvorfor men den er liksom bare dyrebar.

ANBEFALEST STERKT! 

kjøpt på random butikk på Newark!

Hva syntes du ?
Har du noen av disse? 

 


6 kommentarer

Top Modell

Jeg er med i en konkurranse på EF sin facebook side. Der kan du vinne Gavekort hos en spennende moteledende forhandler! Jeg har så sykt lyst til og vinne den turen, hadde vært en livsopplevelse!

Hvis du vil stemme på meg trykk >her< , hadde vært veldig koslig om dere hadde tatt dere 2 sekunder for og trykke på den knappen ♥♥

Jeg er det første bilde. Takk på forhånd ! ♥♥♥♥

Én kommentar

SJOKOLADE!

heihei!

jeg har lagd en sjokolade eller faktisk to som virker kjempe gode, nam! Men gjennerelt sett er jeg ingen sjokolade monster. Jeg liker stemmer og dere er jo så søte så seff stemmer jo dere!

Bare trykk på bilde. Har du lagd din egen sjokolade?

1.

2.


2 kommentarer

Blogger jeg leser..

Heihei!

Jeg har tenkt og fortelle hvem jeg leser, selv om det kanskje ikke er så veldig intressangt. Jeg har ikke tid til og lese blogger sånn egentlig, men gjør det alika vell.

1. Tuvaw.blogg.no.

Elsker bloggen hennes, hun er min favoritt person. Hun blogger bra, og er mitt forbilde når det gjelder bloggingen. Utrolig fint utseende osv. Skulle ønske hun kom på 1.plass !

2. Annais.blogg.no

Utrolig flink til det hun gjør, hvis det er noe hun kan så er det blogging. Altså hun er kjempe flink, lest henne nesten fast i et halvt år nå og hun er forsatt like flink, men nå enda bedre.

3. l0ve.blogg.no

Erica er kjempe flink og blogge og har skikkelig god klessmak! Elsker stilen hennes, og hennes blogg ferdigheter. Hun er en jente som passer skikkelig godt til blogging og er en skikkelig blogg jente i mine øyne.

4. Victorialongbeach.blogg.no

Kjempe flink jente som er kjempe god til og blogge. Vet ikke hvor lenge hun har blogget, men når hun blogger så elsker jeg innleggene hennes. Kjempe flink! Jeg er så heldig som skal på språkreise med henne til sommeren, stort fan og skal få møte hun hehe !
Glad i deg!♥

 

Leser du noen av disse?
Leser du min blogg? 


 

 


6 kommentarer

Sweet 16!

Hei på dere! 

Jeg har bursdag idag, hipp hipp hurra for meg, haha. Nå øver jeg egentlig bare til prøve, hater virkelig naturfag!

Anyways, jeg har meldt meg på en sånn konkurranse ting på 1881, sånn du kan stemme på meg så kan jeg få min drøm oppfylt. Min drøm er å møte One Direction

  Jeg dør bare av å tenke på det! Jeg har vært fan siden de ble til en gruppe på Xfactor i 2010.

Min andre drøm er å møte Jesse McCartney:

 

 

Jeg er en person som er stor fan av noen en stud og så kommer det noen nye, men jeg har vært fan av Jesse McCartney siden jeg var 8år gammel og er det fremdeles.

Hadde betydd alt om dere ville stemme!  http://www.1881.no/drommer/profil/nicoline-bjorneset/?ref=nf 

Hva er deres største drøm?

 

- Nicoline 


4 kommentarer

Bursdagsgave

Heihei.. 

Bursdagsgaven jeg fikk av søstra mi:

 

 

Fikk dette utrolige søte bildekortet, hvor det står: "jeg elsker deg"


(unnskyld for cam bilde, igjen)
Ble utrolig glad for den, synes det var så utrolig søtt, og er også utrolig glad i lille jenta mi. 

 

 

Nå skal jeg faktisk legge meg, er så utrolig sliten, og har laget en avtale med deg selv at jeg skal legge meg kl ti hverdag, men det funker ikke så godt. 

Har du søsken?

-Nicoline 


5 kommentarer

Creepy

Heihei. 

Sitter å leser til en RLE prøve vi har imorgen, vi skal kunne ganske mye føler jeg så må bare stå på.

Se hvem som banket på døren min sted:Søstra mi Sandra kom med en bursdagsgave til meg, siden jeg har bursdag på torsdag. Hvis dere lurer, Ja jeg pakket den opp, dere kan se hva jeg fikk etterpå om dere ønsker. 

Men back to the overskrift, fant et bilde på facebook isted og greia er den at du skal finne en ting på bilde, du må se veldig godt etter det. Jeg så det ikke med en gang, jeg satt å stirret skikkelig før jeg fant det. Prøve dere også, here you go:

 

Vil dere se hva jeg fikk av søstra mi?

Så du tingen med en gang, skvatt du?

- Nicoline 

 


Én kommentar

I'm Back!

Hei, dere.

Dere leste sikkert i overskriften, jeg er tilbake! eller nesten da, eller det kommer ann på om dere synes det er greit at jeg blogger her? Siden denne bloggen faktisk er Jeanette sin og det er hennes liv dere vil lese om, bare lurte jeg på om det faktisk er greit for dere om jeg blogger her litt. 

Et skikkelig nydelig cam bilde(igjen), men sånn går det når du ikke blogger fast. 

Men værsåsnill og legg igjen en kommentar om dere synes det er greit at jeg blogger eller ikke. 

- Nicoline. 


2 kommentarer

NOKE EG SAVNA

eg har sånn 20 days challenge på bloggen min, der eg en av dagane skulle skrive om noke eg savna.. og så tenkte eg at eg kunne legge ut eit innlegg med ting eg savna her og!1) eg savna tanta mi, Fatima.. ho døde av kreft i 2007! vi var utrulig nære, ho var som en bestevenn for meg.. snakka med ho om absolutt alt, fikk mange gode råd osv.

2) gamleklassen! no går jo eg på ungdomsskule der vi er både innvik, utvik, olden og loen - eg savna når det kun var oss vikera.. vi var liksom en stor gjeng heile klassen, alle var gode venna og vi hadde det så utrulig kjekt!

3) rundeturen med gamleklassen i 2009. det var rett og slett herlig! 


4) polenturen i september i år. vi opplevde både gode og vonde ting - men alt i alt var det en heilt fantastisk opplevelse. fyflate! har så lyst tilbake.

> vil dokke at eg skal fortelle litt om den?
 NOKE DU SAVNA?


Ingen kommentarer

GJESTEBLOGGING, WUHU

HEIHEI! Jeanette skrive jo bokmål, men det gidde ikkje eg sida eg verken snakka eller skrive det til vanlig, såjææ! Jeanette spurte meg peent om eg ville blogge for ho - så hvorfor ikkeee? 
men kanskje eg ska fortelle ken eg er?
eg heite Renate.. er faktisk ca nettopp blitt femten.. sei gratulerer meg med overstått ellers sååååååå!!!!! ler eg.
.. heheh, eg og Jeanette har blitt venna gjennom handball for dei som måtte lure på det, heheh.. kjempekjekt! eg begynte jo faktisk på samme handballag som ho, men måtte slutte etter ei stund fordi eg ikkje hadde tid - kjiipt!
 

for dei som lure på korsen eg ser ut så;
sleeek ja!

skjønna at det ikkje er noke interessant å lese om meg og mi livshistorie liksååm så eg trur eg slutta.. men vil bare fortelle at eg ligge eg i senga med kjæresten min og spise mandarine no!
vil dokke forresten sjå kor søte vi er?


AAAAAAW - ja, eg veit:):):):) 

okei.. håpa og trur dei fleste skjønna at eg ikkje er heilt hundre prosent seriøs i ditta innlegget! men kan jo sei så mykje som at eg blogga sjøl og.. der eg i det minste skrive litt meir seriøst! du finne bloggen min > her <

KANSKJE VI SNAKKEEES HER SEINARE? never say never.


Ingen kommentarer

I LØV you ! - tusen takk folk!

Det er jo ikke noe rart at jeg blir ivrig og blogge når jeg får sånne fine kommentarer fra dere. Elsker og få kommentaren " Kos deg i dag ", " Fin blogg" osv. Syntes det er så koslig. 
Har faktisk bare fått 4-5 stygge kommentarer etter 1 år og 5 måneder. Helt utrolig, det børde ikke være normalt.

Men jeg er utrolig glad, beste jeg vet er dere. Dere har til og meg gjordt meg på topp 50 flere ganger.

 

Syntes du at det var koslige kommentarer?
Liker du hyggelige kommentarer?
Får du mangen stygge/ uhøffelige kommentarer? 
3 kommentarer

"Liker"

Hallo alle sammen, nå er jeg super glad. Kan ikke bli gladere akkurat nå.

Vi kan ta facebook først:
Jeg har 47 likes på www.sshit.blogg.no "liker" siden, og det er kjempe bra. Kunne selvfølgelig ønsket flere men når jeg har nesten 50 så er jeg fornøyd.
Topp bloggere har 10 000 osv, men det er litt for masse og forvente fra en sånn lav blogg som meg hvis du forstår.

Hvis du er snill og vil følge meg videre i USA så kan du like meg her:
Plis♥
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293 

Liker du meg på facebook? 
 

Så tar vi bloggen :

Tusen takk, for at dere virkelig leser bloggen. Jeg har blogget i dag og det viser resultatet, men en blogg er en jobb så du må blogg for og opp nå resultater og den biten forstår jeg.
Tusen takk skal dere ha som virkelig leser bloggen eller bare titter innom

Leser du bloggen min?

Stidevisninger og lesere på tretti dager:


 


 


3 kommentarer

God ettermiddag, Norske Hollywoodfruer

God ettermiddag, har ikke fått blogget i dag fordi jeg har nesten bare sovet hele tiden. Men det er herlig og få sove litt lengre noen ganger. Har ikke sovet så lenge på leenge. Men det er vært det.

Nå sitter jeg og ser på Norske Hollywoodfruer, det er kjempe lenge siden jeg har sett det. På tide sier jeg bare og kune se noe på tv som ikke er så dårlig som alt annet på tv`n.

går på tv3 foresten.

Viss dere vil kan dere sende meg et brev til Jeanette Lauritsen , 6826 Byrkjelo. Dere får brev tilbake viss du sier hva etternavn og adressen din er 

*Hjerte*

Sover du lenge i ferien?
Så / Ser du på Norske Hollywoodfruer? 

( får ikke laste ned noen bilder dårlig nett )


Én kommentar

Meny linjen

Meny linjen min holder på og bli fikset av meg, kan litt om meny linjer fordi har laget noen design eller ganske mangen faktisk. Men siden jeg snakker om design og meny linjer så lurer jeg forsatt på...
ER det NOEN som vet hva det programme til MACBOOK heter der vi kan lage design selv fra macbooken (liksom)?
Håper dere forstår at jeg er på ferie så den kommer ikke til og bli fikset akkurat nå, fordi nå skal jeg sove. 

 


Ingen kommentarer

Bloggen min på Facebook.

Hallo alle sammen dette er det nest siste innlegge for i dag , men jeg vil bare spørre om dere kan gjøre meg en liten tjeneste. Det er bare og "Like"  min blogg på facebooken din. ♥

 Kan du være litt snill med meg ? (a)

 


2 kommentarer

VIKTIG

Hallo alle sammen jeg skal kommentere tilbake til alle sammen til de som kommenterer på bloggen min men nette er så dårlig Å stuet kan nesten ikke komme meg inn på min egen blogg. Men når det blir bedre skal jeg det.
Er på mobil nå!
Pleier du og ha dårlig nett?

7 kommentarer

Jentea.blogg.no

Vurdering,  25.6.2011

 

Innlegg: Elsker innleggene hennes, elsker bildene hun tar med kamera sitt ( 500D eos ) Hun har nylig fått det fant jeg fort ut og hun er utrolig flink. ( Har samme kamra selv men annet objektiv )

Header: Litt kjedelig ikke tekst eller noe, men kult at hun er to steder på et bilde.

Design i det hele: Utrolig kult elsker side linjen, men det er ikke hun som har laget det da som dere kanskje ser. Men utrolig bra valg og ta det designe.

Hva syntes du om vurderingen ? 

 


Ingen kommentarer

I am back

Heeeiiii, nå er jeg tilbake til blogg verden. Jeg skal bare oppsumere alt jeg har gjord i ferien tar ikke så lang tid. Jeg har ikke gjord noe , rett og slett. Ivrig etter og komme meg bort rett og slett. 6-8 Juli skal jeg til bergen og ligge på suite med ei venninne og min mor og bror. Gleder meg helt forferdelig, på tide og komme meg bort ! ♥

Jeg blir bare mer og mer ivrig etter og komme meg bort fordi jeg hører eller ser på facebook " Syden here i come" , " brb syden en tur " & " Tyyrkkiaaa står på vent , bergen / oslo i daagg.. ♥" Går ikke an og bli mer misunnelig!

I Bergen som jeg sa skal jeg ligge på suite, og det er internett kanskje på bussen ned og opp. Det er også internett på HELE hotellet. Vi skal ligge mitt i sentrum, gleder meg til og shoppe meg bort i bergen ! ♥ 

Når jeg dro til Tyrkia i 3 uker i høstferien i fjord tok jeg med ALT for masse klær, denne gangen skal jeg bare ha med noe få klespklagg så jeg får med MASSE hjem igjen fra Bergen ! 

Livet er av og til en dans på roser , men du må bare ha tro på deg selv! ♥

Skal du noe i ferien ?♥

Har du gjord noe hit til? ♥3 kommentarer

Design ( HELP )

Hei, jeg lurte på noe til de som bruker macbook.
Det er et program som man kan fikse design osv med. Sett mangen med det programme, men jeg husker ikke hva det heter.

Kan du navne på produktet ?  

photos-81.jpg

Ingen kommentarer

DOMMEDAG JORDEN GÅR UNDER I DAG

I dag skal jorden gå under. 

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10094042

der kan du se direkte på vgtv.no direkte

Jeg tar det med et smil jeg , ikke spør hvorfor. Men jeg er beskymret, men jeg tar det som det kommer.. som alltid!

tror du på det ?
Lever du livet som din siste dag vær dag ? 
6 kommentarer

JEG ER KLAR FOR KAMP

Jeg er klar for kamp igjen, skal spille mot Jølster og jeg er klar. Jeg håper på gode nyheter om at vi vinner, men tviler på at jeg scoorer. Men det er lov og håpe er ikke så vanlig det da når du er back eller er ikke så mye back nå mer. Er faktisk masse midt, men bryr meg fint lite hvor jeg står på bana. Det eneste jeg tenker på er faktisk at jeg får lov til og spille. Så jeg er like fornøyd om hvor jeg spiller faktisk.
Spiller du fotball?
Hva er dine hobbyer ? 
Et random lys ingen vil lagre, vil ikke legge ut bilder der det ikke står navne mitt på som er fine, så tar et stygt bilde av et lys ! 


2 kommentarer

TENTAMEN

Jeg har nå begynt med tentamen, siden jeg går i 9.klasse så er dette mitt siste år med tentamen. Litt synd og tenke på fordi jeg vill ikke opp i Naturfag,Rle,Mattematikk, engelsk eller Musikk viss musikk er med. Så jeg vil opp i Samf. eller Norsk. Der ser du min lille sjanse. Men det er ikke meningen at Eksamen skal være lett, det tror jeg vært fall.

Vi er ferdig med Engelsk tentamen så nå er det vel norsk og matte igjen.

Har du tentamen ?
Har du begynt på eksamen?
 


5 kommentarer

TRENGER HJELP , husker ikke hva siden heter I know you know it!

Okei det er veldig enkelt som jeg trenger hjelp til, det er den koden der du kan laste opp bilder URL kode. Den begynner på "T" det vet jeg men husker ikke resten av linken. Kan du være så snill og hjelpe meg ? Trenger den virkelig!


3 kommentarer

Trening i solskinn

Nå skal jeg på trening, nam nam nam. Jeg elsker å trene men nå må jeg forte meg skal dra om 3 minutter. Og det tar litt tid og lage et innlegg. Men skal fårhåpentligvis øve på og være keeper. Det har jeg bestemt. 
Spiller du fotball? 


6 kommentarer

im back

Sånn nå er jeg tilbake og klar for og starte igjen!
Håper dere har savnet meg, haha. Mangen i klassen sier " Hvorfor blogger du ikke?" og er helt fra seg, fordi noen syntes at jeg er god. Har faktisk vært på topp 100. Men denne bloggen, Stolt!

Liker du at jeg er tilbake?
Gjordt i dag? 
et hudre år gammelt bilde av meg 


2 kommentarer

NYDELIG SANG!!! Sandra sandraaluund.blogg.no

Syntes den var sykt fin, hva syntes du ?♥

 


Én kommentar

Stopper konkurransen om 10 minutter


Ingen kommentarer

Siste sjanse- og melde seg på.

Hei, jeg har en konkurranse som går og jeg vil veldig gjerne bare kvitte meg med premiene fort som mulig så jeg sender dem i posten i morgen til den som vinner. Så nå er det bare og melde seg på her er linken til dem som ikke får åpna den >her< 
http://sshit.blogg.no/1302280787_konkurranse_bli_brun.html
 
Så håper jeg at alle blir med, dere kan ha den dårligeste grunnen og vinne fordi at jeg bare vil vite hvorfor dere vil vinne det kan være den gammle dårlige grunnen. Og det er " jeg vil vinne fordi jeg aldri har vunnet noe før", det er den dårligeste grunnen jeg noen gang har hørt. Men dere kan jo skrive den fordi om.

Viss du melder deg på nå på denne linken (  http://sshit.blogg.no/1302280787_konkurranse_bli_brun.html ) får du igjen 2 kommentarer fra meg. 

You know, siste sjanse ! 


4 kommentarer

Det bor alle en liten jæv'l i oss

Okei, jeg har såå fått ny musikk smak, det har gått liksom fra cashca eller hva hun heter til Marilyn Manson og Deathstart. Og jeg liker selvfølgelig Alex evans pga utseende, og det gjelder Andy sixx.
Bytter du ofte musikk smak? 
 
Andy sixx

 Alex evans
 


3 kommentarer

Konkursanse seinere i dag

Jeg har kjøpt noen premier det er tre ting og det du kan vinne det får du vite seinere. Jeg vet ikke om det skal være enkelt eller vanskelig og vinne eller noe ennå, men det finner jeg ut av seinere.
Vil du være med i konkuransen seinære ?

3 kommentarer

Ferdig på jobb

Jeg har jobba i butikken som heter savoy og der skal jeg jobbe til fredag. Veldig herlig egentlig faktisk og stå og pakke ut av poser og legge fram klær. Når jeg tenker meg om, har hørt at jeg kanskje får plagg til 500kr når jeg er ferdig der. Utrolig snille folk. Men når jeg skulle ha pause i en halv time så varte den i en time, jeg rømte til sporten. Fordi at jeg ville være med noen andre venner. 
Var du på skolen i dag ?
Har du utplassering ? 


6 kommentarer

Pause..♥?

Jeg tar en pause igjen, det er desverre bare litt tragisk og jeg har MASSE lekser jeg har og gjøre skal egentlig ha noe sånt samfunnsfag greier i morgen , har jeg begynt ? nei. Så jeg tar en blogg pause
Vil du at jeg skal ta en blogg pause ? Én kommentar

Weheartit

Jeg lagde meg nett opp Weheartit profil men jeg aner ikke hvordan jeg legger inn bilder men det finner jeg ut av 
Har du weheartit profil?


3 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!♥

Jeg har sykt lite og finne på og ingen vil lese min blogg så det blir ikke noe spennende dag , så jeg lurte på om jeg kunne få din blogg ?
Hva heter bloggen din ? 


19 kommentarer

Pels

DET ER HELT FORFERDELIG !
Vis du er en av dem som har pels , du børde skamme deg når du ser det her ! Jeg mener det !
Hva syntes dere? 


2 kommentarer

Utrolige ..

Kjoler , dem er bare så nydelige dem jeg fant, jeg syntes kjendiser har alt for fine kjoler, for og si det sånn kunne jeg gjerne vært ungen till en kjendeis det hadde jeg ikke hatt noe problem med. fordi da hadde jeg fått masse dyre ting.
Hva syntes du om kjolene? 4 kommentarer

Vurdering - MELD deg på

Jeg vil vurdere noen jeg har vurdert veldig mangen folk i løp av mitt blogg liv jeg har hatt denne bloggen som HET www.jeanettexd.blogg.no og den var på topp listen en stund og den vurderte jeg veldig mangen folk på.

Men vil du bli vurdert ?


 


4 kommentarer

Vidio?

Jeg lurte på om dere ville at jeg skulle lage en vidio, og det skal ikke være noe "må gjøre vidio" men en :
*Sminke vidio
*Hår vidio
 eller noe sånt.
Hva skal jeg filme\ hva skal jeg lage vidio av ? 
KOMMENTERER TILBAKE! 


Ingen kommentarer

Christian Louboutin

Han er kanskje ikke den peneste personen , men han har skikkelig bra sans for sko!
Han har designet denne drit fine skoen !

 1110102_wh16_big_large

Koster jo bare 4915 kr 
Hva syntes du om sko paret ? 


4 kommentarer

Vurdering?

Jeg lurte på om noen ville vurdere bloggen min fordi at jeg har ikke hatt noen som har vurdert bloggen min før, eller jo kanskje før men det er mangen månder siden og jeg vil vite hva dere syntes om meg !
Kan du være så snill og vurdere bloggen min ?  


 


Én kommentar

God morgen marsboere!

God morgen marsboere!
 I dag har jeg vært så trøtt så jeg har sovd helt til nå ( nesten ), og skulle egentlig dratt på trening men den er flytta til i morgen og det er litt sånn "sukk" fordi jeg elsker og trene, men jeg får gå ut og jogge litt, og ta noen armhevinger og situps.
Liker du og trene?

 I morgen, skal jeg på trening også skal jeg ingenting mer tror jeg, litt kjipt når det først er lang helg men da kan jeg sove til 13:00 vis jeg vil. Men det klarer jeg ikke uansett så er ikke vits og prøve. 
Klarer du og sove lenge? 

Mandag, da skal jeg være på skolen fra 08;30-11;00 så skal jeg til byen , eller byen og byen. Men jeg skal finne komfirmasjons kake og kjole fordi bunaden min er for liten. Men det er sikkert ikke noen fine kjoler der uansett så. Men viss jeg kjøper noe annet så skal dere få se det!
Vil dere se innkjøpet på mandag? 


3 kommentarer

Kommer og gå..

Nette er så irriterendes når det kommer og går, blir nesten litt sånn små sur, fordi at når man liksom sitter og snakker med en person så plutselig så går nettet så kommer det igjen en time senere. Det er vært fall irriterendes vis du snakker med en gutt du liker og dere plutselig har fått skikkelig god kjemi, men ikke at det skjedde med meg i går eller i dag. Men det har skjedd før med meg. 
Syntes du det er morsomt når nette kommer og går? Én kommentar

Kvelds .......

Jeg elsker kvelds trening liksom jeg føler meg så mye bedre da, klarer og prestere så jævlig mye mer da og da popper musklene opp. Ikke bokstavelig men jeg tar liksom 30 armhevinger LETT, mann selvfølgelig. 
Liker du og trene?
Når klarer du og prestere mest ? 


Én kommentar

Under ryddinga ser jeg sånn ut..

Jeg rydder rommet og nå ser jeg sånn ut 

Sexy (ironi) ??


8 kommentarer

Trening i solskinn

Nå skal jeg ut og trene litt i solskinet og det blir herlig men det er spenst og intervalla så det blir VARMT, det skal jeg love deg at det blir. Men har trent tre ganger i dag da. Situps + gym + intervalla\spenst trening. And i like it, vil komme i bedre for vettdu.

Liker du og trene?

Et nydelig sted, weheartit


 


7 kommentarer

Home from Schule

Nå har jeg endelig komt hjem fra skolen, og det er helt ubeskrivelig deilig. Har sovet i 4 skole timer og det var kos, vi så film og to timer med helvetes gym. Beste i gymmen var faktisk innebandi eller hvordan det skrivest og noe annet tull. Og neste uke blir det bare frein helvete da skal jeg på utplassering, men det er bedre en og gå på skole for og si det sånn.
Liker du skole? 

Et RANDOM bilde av meg " Jeeegg er såå vakker ( ironi ) "
 
Ingen kommentarer

Paradise Hotel

Nå må jeg forte meg g gå og se paradise hotel er vist noen minutter forsein allerede og det er viktig det programme. Pappa kaller det porno program men sånn er det bare. Håper dere har kost dere MASSE i dag og dere får kose dere videre med dagen. Jeg har digget denne dagen men i morgen blir det bedre, det blir min siste skole dag på 4 dager så skole til 11;00 så er det ikke skole før mandagen. Nesten litt trist.
Liker du Paradise Hotel ?
Skal du se Paradise hotel?
Enig med pappa? 
Vofsen min  ♥ ( weheartit )

7 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har litt tid vis før jeg skal på trening så jeg vil lese din blogg, bare for morro skyld og viss du er heldig så kommer det kanskje en kommentar!
Hva heter din blogg? 
Bilde: MEG! 


58 kommentarer

Forstår INGEN TING! "hjelp"

Jeg forstår ikke litt av designe mitt , så jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg gratis. Fordi jeg vil gjerne ha et fint og litt kult design. Jeg prøvde med et ferdig laget design men her ser du resultatet BARE ROT.

Kan du være så snill og hjelpe meg ? ♣ 
 

Hey, there !

4 kommentarer

Football

Jeg skal på fotball i kveld, men et ( et stugt ord ) kne\kneer. Men nå sitter jeg her med hodepine og skal til med lekser men først må jeg høre litt på SamSaya ? Money fordi den er jeg blitt avhengi av akkurat som narkotika. "Hihih" Men nå må jeg til og gjøre lekser og se og komme meg til treninga. Ha det kos dere videre.

Skal du på noe trening nå?
Liker du lekser?
Syntes om bilde?

Kjære kamera, du ligger i baggen 2 meter unna meg. Savner deg ! HEI WEB!♥


 


3 kommentarer

Lattis Nattis

Nå går jeg og legger meg etter en herlig dag , den herlig dagen besto av

  • ligge i senga
  • ligge i senga
  • ligge i senga
  • 2 minutter i kirka
  • ligge i senga
  • ligge i senga

Ah, livet er herlig og NÅ ligger jeg i senga . Men natta nå skal jeg legge meg etter en herlig dag i SENGA !♥

Liker du Senga?♥

Ingen kommentarer

Blogging på gullvet

Jeg datt ned av senga så nå ligger jeg her med datan og blogge. Det er faktisk litt behagelig. Men perioden da jeg datt ut av senga var ikke så behagelig.

Har det skjedd med deg ?
Syntes du det er vondt ?

Én kommentar

Msn - suger

Den nye msnen suger piss, sorry for ord bruken men jeg er bare veldig erlig. Men vis du ikke har den og vil så innmari ha den så kan du gå inn på www.msn.no også inn på Messager eller hvordan man skriver det.

Utsende er kanskje fint, men for og si det sånn den er litt annledes, hater at både facebook og msn skal forandre seg så masse. Dem ender sikkert snart opp som Nettby!

Har du denne msnen?

Du kan få tak i meg på sshit.blogg@hotmail.com og det er msn !

5 kommentarer

Hull i gebisset

Jeg var med tannleggen på fredag og han som sier at jeg har så fine tenner og han jeg elskte han HATER jeg nå! Han sa at jeg hadde hull i en tannebiss. Fy søren og nå må jeg bårre. ARRRR... Jeg spiser ikke godteri og jeg pusser tennene kjempe godt. Herremann sin. Og dette er mitt første hull i tannebissen. Redd megg! Men her kan du se mine gule stygge tenner ( på bilde )

Har du hatt hull før?5 kommentarer

kommentar runde, og få en kommentar av meg!

Jeg har veldig lite og drive med akkurat nå, og dere har vært veldig snille og støttet meg så jeg har vært på topplisten men så gidde jeg fort opp, fordi jeg trodde det bare skulle gå opp over. Men det skulle vise seg at det skulle det ikke. Men dere fortjener en kommentar fordi jeg har ikke vært så veldig flink og få tilbake. Men dette gjelder ikke innlegge under om premien , så nå er det lurt og kommentere på begge innleggene, da blir det fortere premie men, det MÅ være kommentar 4700 i den ANDRE innlegge !
Men dere må skrive " Jeg er med " eller adressen din i innlegget !♥

KOMMENTER!♥
2 kommentarer

Macbook Air

Jeg gleder meg så masse til komfirmasjonen min , da får jeg nemelig en Macbook Air. Den koster 11.000kr eller det sa dem på Elkjøp. Og da er det masse og glede seg til. Pluss masse penger You know. Det er vist ikke vifte i den og den blir ikke varm. Fy søren når jeg blir stor vil jeg gifte meg med han som lagde Apple!

Har du Macbook \pro\air?
Hva ønsker\ønskte du deg til komfirmasjonen?


3 kommentarer

Iphone 4 - pakke i posten

Jeg har bestilt Iphone 4 , og nå venter jeg på pakke i posten. Den er svart og jeg savner mobilen min, det var en Iphone 3. Som jeg kjøpte selv, og den døde sist uke. R.I.P.
Savner den og det er en fin erstatter en IPHONE 4.

Hvordan mobil har du ?♥

Denne har jeg nå ( den er gammel )


Før

Etter


4 kommentarer

"NÅ ER DET MIDDAG!"

Nå lager jeg MIN egen pizza, ikke overaskende og faktisk jeg syntes den er god. "Hihihihih" SKal steike kjøttdeigen nå så får vel slutte og blogge nå og komme i gang. 

Det er skrive dag i morgen så kanskje jeg lager et innlegg i samme slengen da jeg er på skolen det får vi se hva som skjer !

Pleier du og lage middag?
Har dere skrive dag på skolen ?


3 kommentarer

Fyllesjuk..

Er en herlig følelse, nei da, jeg er ikke fyllesjuk. Fikk lyst til og ha det som overskrift, men men. Jeg lurer p åhva jeg skal gjøre nå, se på tv kan jeg men da må jeg være slem med lillebroren det gidder jeg ikke. Jeg kan være på datan sånn som jeg er nå men det er bare kjedelig nå. Livet er ikke lett for og si det sånn. Har aldri forstått at vi er på jorda en gang for og si det sånn.
Hva driver du med? 
Syntes om bilde?


6 kommentarer

Belive me!

Hva syntes du om bilde?
4 kommentarer

Godpåskeegg !

God påskeegg alle sammen ( god morning alle sammen ). Jeg har nesten ikke sovet i natt fordi kneet mitt svir, men jeg overlever nok får vi håpe. Men i dag skal jeg vel ikke noe annet en og sove, eller noe sånt. Jeg er så utrolig trøtt i det siste, det er fordi at jeg nesten ikke spiser. Men sånn har det vært siden julen. Men nå går jeg bort fra datan og gjør noe nyttig ! 
Ha det !♥
Hva skal du i dag? 
Se på denne deilige fyren da!4 kommentarer

Sånn er jeg av og til.. in my world!

Av og til lurer jeg på om det er aliens som har fått den æren av å styre hjernekassen min. Jeg kan ha sinnsyke, sære tanker om alt og ingenting, og ofte kommer det ut noe av munnen min som overhode ikke gir mening. Dere ser, i det ene øyeblikk kan jeg ønske at jeg kunne fly, mens to sekunder senere kan jeg ønske at jeg kunne stappe hodet mitt ned i jorden som en struts slik at jeg skjekke ut all marken.


Ingen kommentarer

Lese din blogg?

Nå kjedet jeg meg veldig masse, så jeg vil lese noen blogger, men har ingen og lese. Og da må jeg bare lese på denne måten, jeg vil ikke kjede meg akkurat .

et random bilde


10 kommentarer

Design er viktig


4 kommentarer

Ukas kjekkas !

Tenk og oppleve noe med denne kjekkasen da, bare være med han hjem liksom .♥
Syntes han er farlig fin egentlig jeg !♥ 
Hva syntes du ? Farlig fin ?♥


8 kommentarer

bLAN here i come !

Dere vet kanskje, og kanskje ikke hva bLAN er men det er data party der folk har med data eller så trenger du ikke og ha med data, det er veldig morsomt, dette året skal jeg være anna & Nikoline , og kanskje Trine vis hun får lov. Men jeg gleder meg skikkelig masse, selv om jeg gruer meg litt, vi skal ha med cupcakes, brownies, iste, red bull, brus , chips & masse mer (♥). Tommelen opp , aiaiai. 
Det er egentlig en av de kuleste tingene som skjer på denne delen av lande. Ikke bokstavelig men , det skjer vært fall noe her for og si det sånn men det er ikke masse! Tommelen ned, aiaiai. ♥
3 kommentarer

En jentes bestevenn!

En jentes beste venn , er ikke jenter , det er faktisk gutter. Jeg elsker gutte venner , vis jeg kan si det , ikke bokstavelig , men jeg liker gutter bedre en jenter som venner, jenter er for fise fine , fjortizz, jeg klarer fint og ta bilde av meg selv , men overdriving og ta på seg alt dill dall man har i skapet, jeg klarer ikke og gjøre det .

Jeg fåretrekker gutte venner, jenter ok , gutter ye !

Jeg har masse gutte venner . men jeg er mest guttejente da !

 

Har du guttevenner?
en jentes beste venn, er gutter , enig ?


6 kommentarer

du er så Gooood !

Du er såå goood !
Syntes du at den er sååå good? :D


Ingen kommentarer

Hva skal jeg finne på? - i know

Jeg er jo såå heldig og ha 5 menningen min så nabo så nå kommer hun, hun heter faktisk Elisabet , alle tenker åå så søtt! Nei da bare tuller. Men hun er snill hun. Hva skal du i dag ?

2 kommentarer

"Liker"-Facebook

Dere vet på facebook, kan vi trykke "liker" , det kan du og gjøre vis du er snill på min blogg den er rett under innleggene !
Så vis dere LIKER er dere utrolig snille!
Støtte meg ?

5 kommentarer

Kanskje jeg er barnslig , men det er ikke ditt problem!

Jeg har fått meg en NY onepiece !

Hva syntes du ?


8 kommentarer

Er du plaget med blank hud i ansiktet?

Matt touch, fra Yves Saint Laurent er en super ansiktskrem for deg som er plaget med blank, skinnende hud i ansiktet. Den påføres før du tar på deg foundation, og tar vekk glinsen og gir deg et matt resultat, men fremdeles beholder gløden i huden. Den koster 215 kr og du får kjøpt den på tax free og noen parfymerier.
har du den ?
yves saint lauren


8 kommentarer

MR, er ikke noe morsomt !

Tatt mr i dag det var ikke morsomt, det var sånn PIIIIP lyd eller sånn BANG lyd, skikkelig morsomt sier jeg bare !
Så skulle jeg ligge helt stille, i 20 minutter, herregud sier jeg bare , det går ikke an, og gjøre noe sant, eller si noe sånt.Jeg ligge i ro , det er et mirakel , for jeg ligge i ro !Tro om igjen !

Jeg bevegde meg hele tiden nesten , men han duden klagde ikke !
så kom en drit kul sang , husker ikke hva den het !
Da klarte jeg ikke og ligge i ro , sefølgelig !

Men når jeg kom ut var jeg drit svimmel ! :o


7 kommentarer

Dårlig med blogging.\ skal noe spennene i dag !

Jeg gidder ikke og blogge stort mer er litt sånn kjedelig eller ikke litt en gang. Det er (drit) kjedelig retten og sletten ! og jeg sier det jeg mener .!
Men kan da henne de blir noen innlegg men ikke så mangen som før! Men i dagag skal jeg til bursdag til beste jenta ever hun heter kristine og har bursdag i dag . Gratulere henne med dagen?

SI GRATULERE MED DAGEN?


6 kommentarer

VOE SLUTTER OG BLOGGE !

Voe slutter bloggingen , det er helt sant hun skreiv det på søndag og hun har ikke blogget siden søndag hun skriver, masse posetivt og negatvit , kanskje du som har blogg har opplevd dette hun skriver men hun har opplevd det forferdelig syntes jeg , for noen duster som skriver negative ting sier jeg bare !

Syntes du hun skal slutte ?
Syntes du hun skal forsette ?

"Jeg slutter..

Jeg vil først takke alle dere som har fulgt bloggen min, takke alle som har gitt meg positive kommentarer på mail, i kommentarfeltet og på gata.. Hadde det ikke vært for dere, hadde voe.blogg.no aldri vært og jeg hadde ikke fått så mange fine erfaringer. Dere er best!♥

Bloggen har gitt meg utrolig mye bra. Jeg har fått oppleve masse morsomt, møte mange fine personer, lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg vil oppføre meg mot andre, lært å se ting fra flere sider og mange andre positive ting. Men bloggen har også båret med seg mye negativt som har vært vanskelig for meg å takle. I begynnelsen av bloggingen var alt bare gøy, jeg fikk bare positive kommentarer, fikk flere og flere lesere og følte at alt bare var moro. Men etter at jeg havnet øverst på topplisten endret det seg. Noen mener tydeligvis at "dersom man ligger øverst på blogglisten så må man tåle hva som helst". Hallo, jeg er jo bare en helt vanlig jente som blir lei meg når folk snakker stygt om meg! Kan man ikke bare la være å si noe hvis man ikke liker hvordan jeg er eller ser ut, ikke liker hvordan jeg blogger eller mener at jeg ikke fortjener å ligge på 1.plass? Da er det vel bare å slutte å gå inn på bloggen?

Jeg har heller ingen overnaturlige evner som gjør at jeg rekker å gå på skole, gjøre lekser, svare på alle kommentarer og mail, blogge 3 innlegg om dagen, lage sminkevideoer samtidig som jeg skal ha tid til å være med venner, danse og gjøre andre ting alle ungdommer gjør.

Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!

Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med bloggen min. Kan hende jeg kommer tilbake en dag, men sånn ting er nå er det litt for mye for meg."


7 kommentarer

Farget Håret !

Halloen igjen jeg har ikke blogget i dag for de at jeg må øve på matte til tentamen selv om det er noe drit vis jeg kan I det sånn ! og jeg kjeder livet av meg så jeg blogger på mobilen sefølgelig , og i tillegg skal jeg ta og farge håret i dag rosa , det er min første gang jeg gjør det ? nei jeg farge håret rosa ? koman det gjør jeg aallldrii i mitt nå værende liv ! Så jeg skal bli brunette igjen for 12 gang (?) jeg har farga og stripa håret 21 ganger med denne ! og jeg liker litt variasjon som dere kanskje har fått med dere . Men kommer bilde senere tror det blir før og etter bilde eller kanskje bare etter vi får se hvor SMART jeg er ! men klokka åtte i kveld er jeg brunette for da skal mamma fikse det ! liker veldig godt og være blondine men jeg har farga det blindt to ganger på rad nå så det er litt sånn "klar for varjason modus " på meg nå, det har det vært de siste to tre dagene !

skal du farge håret ?
Vil du se resultatet ?
Har du farget håret før ?

10 kommentarer

Stott opp! har du ?

Nå har jeg stott opp og det er litt rart og begynne på skolen igjen i morgen, jeg har gjordt meg flau nok foran en i klassen og ja det er en gutt. Det er bare pga det vi har snakket om , og i går skulle vi lissom innrømme noe og det tørte jeg ikke og innrømme. Så vi sparer den innrømminga !
Gleder du deg til i morgen ?
Jeg gleder meg
Har du snakket med noen som gjør deg litt flau som meg ?
jeg har ..
Syntes om bilde?
syntes det var fint !

4 kommentarer

Good morning?

Ja, nå har jeg nett opp tått opp klokka 12:43 og jeg la meg klokka 03:15 eller 03:30 jeg aner ikke helt når jeg la meg jeg, men jeg hadde det så morsomt på slutten av dagen att det var søtt ! "Ingen kommentar". Og litt forferdelig og ! "forsatt ingen kommentar", men på førsten var det drit kjedelig av dagen så blei det mer kjedelig da jeg dro på kino for den kinoen var drit kjedelig . Og så når jeg kom hjemm var det litt kjedelig , men det blei morsommere , da jeg begynte og snakke med noen folks !

Hva gjorde du i går?
Kjeda du deg i går ?

9 kommentarer

KINO

Etter på skal jeg på kino med Lene og vi skal se home for christmas og det blir vel morsomt !

så dette er vel det siste innlegge dere får fra meg i dag 

Skal du på kino?


6 kommentarer

STÅTT OPP

Jeg sto opp klokka 11 og jeg la meg klokka kvart over 4 i dag tror jeg. Det var da veldig tidelig må jeg bare si at jeg la meg.. Men nå har jeg sett på Olsenbanden Jr. med lillebroren og det er jo alltid koselig, eller ikke når vi krangler for det da , men det er nå bare sånn. Det er det vel sånn i alle søsken flokker. Så jeg er glad at vi ( meg og kristian ) ikke er den eneste søsken (flokken) gjengen. Men de som er så kjedelig er at jeg ikke skal NOE i dag og det kjeder meg.

Når la du deg ?
Hva skal du i dag ?
Hva syntes du om bilde?

8 kommentarer

BINGO

Jeg var på bingo i dag og jeg hadde Bingo ... to ganger jeg blei veldig glad da faktisk og siste gangen jeg vant så hadde jeg så lavt blod sokker at jeg klarte nesten ikke og gå og borte på det bingo borde var det et lys jeg holdte på og sette fyr på bingo kupongen ! Jeg var så svimmel at jeg klarte så vidt og gå det var helt sin sykt, jeg bare shit, så mangen folk jeg gå fram der ! Og så tenkte jeg "Tenk om jeg har feil" da blei jeg redd da og før jeg sa "Bingo" så sa jeg til mamma " Jeg har BINGO jeg her BINGO" Så gidde jeg mamma bingo kupongen og så sa mamma "du får gå fram selv " , så ropte jeg "BINGO" og gikk fram og det gikk å 5 sekunder det jeg og mamma perioden . Og i tillegg lavt blod sokker.. Ikke bra , ikke bra. Men jeg hadde rett bingo begge gangene. Men det som er så rart var at jeg ikke tenkte på og vinne og var så sliten av lavt blod sokker , så bare skjedde det på den måten. Og jeg vant en sjokolade ( fikk høyere blodsokker etter jeg kom hjem for spiste en rad ) og 200 kr !♥

6 kommentarer

God natt min skatt!

God natt mine skatter og håper dere og skal sove godt i natt for det skal jeg , fikk beskje av pappa og gå og legge meg for pappa ser på tv til klokka 2 i natt og da er det 40 minutter mens alle sover for han og ha det stille, men jeg lager jo ingen lyd jeg hører ikke på musikk og sånt. Men det er sikkert bare for mitt eget beste for , lillebror vekker meg SIKKERT som vanelig det gjorde han foresten i dag tidelig også. Skikkelig heldig !
Skal du legge deg snart?
Hva syntes du om bilde? pysj boksa mi jeg fikk til bursdagen min !♥4 kommentarer

HVA SYNTES DU?

Jeg syntes at det var verdens fineste kjole!

Hva syntes du?


10 kommentarer

Bilde besøk i morgen

I morgen skal jeg på besøk til ei som heter Nikoline og hun har Canon Eos 1000D som kanskje mangen andre har foreksempel whoot har dette kamera og jeg har bare 500 i forskjell altså Canon Eos 500D og vi skal være med henne og ta masse bilder, jeg kommer sikkert til og legge ut noen bilder fra den dagen men ikke alle, det blir litt for meget for dere lesere og det blir vel 200 bilder på et innlegg (?) nei tror da ikke det !

Hva syntes du om bilde?
Hva skal du i morgen ?


( det er ute på gårs plassen )11 kommentarer

Drømme outfit

Jeg vil ha denna outfiten den er kjempe fin !

Hva syntes du ?


7 kommentarer

Bilder - av isen på vannet

Nå skal jeg skryte litt , med mine perfekte bilder
Hva syntes du om dem ?

7 kommentarer

Kjole på Julaften

Ja, vi har nesten som tradisjon og pynte oss på julaften da vi åpner gavene, så jeg har tenkt og vise Julaball kjolen min \ Jule kjolen min for i år. Jeg liker den værtfall da. Og ja jeg er SKIKKELIG LEKKER på dette bilde !

Hva syntes du om kjolen min ?17 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!♥

Nå kjeder jeg liv skiten ut av meg så jeg fikk litt lyst og lese bloggen din!
Så hva heter bloggen din ?

 


14 kommentarer

God Jul & Godt Nyttår

Ja, nå går jeg i dusjen for vi må være " rene og pene " til i morgen , og da bare gjør jeg det nå, og dere får ha en God jul og et Godt Nyttår ! Håper dere får en fin dag, i mens jeg dusjer. "Ler"  Og så når jeg kommer tilbake blogger jeg litt da og ! 
Det tar bare 30 minutter !

Ønske meg det samme? 
Vet du hva du får til Jul?
Har du kjent på noen av pakkene ?¨


6 kommentarer

Jeg og lillebror på facebook

jeg og lillebror har det litt morsomt på facebook, vi tar bilde av oss selv og legger de ut, det er på thelolcam.com !

 

SER DU AT VI ER LIKE?
HVA SYNTES DU ?


3 kommentarer

Tips, min engel ?

Jeg trenger tips , om hva jeg skal blogge om, UNTATT VIDIO, for jeg må først få nytt kamera, som er speilrefleks, for jeg knakk ledningen i sta til kamera , den man plugger i kamera, så det var ned tur.
Men jeg får Canon Eos500D

Men hva kan jeg finne på ?

 


7 kommentarer

Nå kom en liten søt jente på besøk

Nå kom en liten søt jente på besøk , som heter Regine.
Hun er 5 år tror jeg , hun er en av de søteste jentene jeg kjenner. Men søsken barne mitt er søteste jeg kjenner da. Hun og er 5 år !

 

Syntes du hun er søt?

2 kommentarer

20.desember

Halloen, i dag har vært en fin dag, nest siste skole dag. Og fått bytta litt gaver med folk på skolen. Og jeg fikk en Eos, 20 kr og noen tyrkisk pepper av Lene i bursdags gave og btw 3 små sjokolader . KJempe fornøyd, men det var vanskelig og åpne pakken.♥
Hatt en bra dag?

Jeg har gått opp to karakterer i engelsk , det er kjempe rart og kjempe glad for samtidig, jeg hadde 2 i skriftelig og 3 i muntlig og nå har jeg 4 i skrift og 4++ i muntlig ! Kjempe stolt. Mangler bare og gå opp en karakter i matte !♥
Har du bra karakterer?

Hånball kampene våre er ikke så morsomme nå som før, før så hadde vi det sånn at vi vant nesten alle, nå taper vi de fleste , men jeg skårete 3 av 5 mål på bursdagen min , på lørdag . Så er stolt, men ikke stolt nok kunne ha skåret flere mål men sånn er det bare ! Men skal spille i morgen og da så det blir spennende! ♥
Går du på hånball?


Jeg tror det blir mer blogging når det har blitt nytt år kanskje litt før for det  at jeg får speilrefleks til jul tror det blir CANON EOS 500D . Og da blir det vel bra bilder med DÅRLIG blogging !♥
Har du speilrefleks ?

CANON EOS 500D ♥

-Sshit


4 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits