Jeg er dagens blogg!

Hallo alle sammen i går blei jeg vurdert / dagen blogg. Det var utrolig kult og se at det seriøst blei meg

Her er linken til innlegge:
http://moex.blogg.no/1318284848_dagens_blogg_sshit.html#comment 

BESØK: www.moex.blogg.no !

 

Her er det som sto :

Heisann! Dagens blogg bleee : http://sshit.blogg.no/

Header -  Mangler header, men det sto i ett innlegg at den snart kommer... så da er det baare til å vente til den er på plass! Gleder meg til å se den, den er sikkert like pen som resten av designet. 

Design - Designet er visst helt nytt, jeg synes det var utrolig pent! Likte blå fargen!! Designet var utrolig oversiktlig og jaaa.. utrolig fin blogg!!

Innlegg - Jeanette skriver veldig bra, har bilder med i innleggene sine! Som jeg digger. Skriver mange innlegg til dagen, som jeg også digger! Utrolig bra. 

Til deg fra meg - Heisann! Du er en utrolig bra blogger, jeg liker den utrolig godt vertfall.. Jeg har vert innom den opptil flere ganger. Nå er jeg bare utrolig spent på hvordan headeren blir! blir helt sikkert pen. 
Stå på med bloggingen, klem!

Vert innom http://sshit.blogg.no/ før? viss ikke, ta en titt!

Marie OMA  


Én kommentar

Jeg har blitt vurdert!

 


Design: Designet er enkelt og fint. Det passer bra til headeren! Headeren er foressten kjempefin, og enkel. Karakter: 6.
Skrivemåte: Jeg synes du skriver egentlig ganske bra! Du bruker ikke smileyer,og innleggene dine er ikke altfor lange. Du har skrevet noen innlegg uten bilder og det er av og til litt kjedelig. Jeg synes man bør ha bilde i alle innleggene og hvis man ikke har mulighet til og ta kan man bruke bilder fra google i verste fall. Karakter: 5.
Helhet: Jeg liker designet og headeren kjempegodt. Du er en kjempepen jente som skriver veldig bra! Bildene du bruker er også fine. Jeg eklsker bloggen din! Karakter: 6.

// hva synes du ?


6 kommentarer

Jeg har blitt vurdert!

Header:  En personlig header som viser en kreativ sjel, med tanke på at den er redigert på slik måtte som den er gjort. karakter 4+

Design: Et lyst deisgn som heller ikke blir for lyst. Et pluss at den har en meny som gjør det litt enklere å finne frem. karakter 5


Innhold: Skriver mange bra innlegg og er en ivrig bruker av bilder og bildene er kjempe bra. Du finner et ganske variert innhold på denne bloggen. Oppdaterer offte og det er et pluss. Innlegg får karakter 5+

Helhet: Bloggen får som helhet karakter 5+

Vil du bli vurdert så si i fra. Jeg vurderer ærlig og finner jeg noe jeg ikke liker så sier jeg i fra. Dere kan besøke bloggen hennes her: http://sshit.blogg.no/

 

Synest du at hun vurderte rett?♥

 

http://mittfristed.blogg.no/1284580443_vurdering_av_httpsshi.html#comment
tusen takk!<3


11 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits