KNUSING AV PEPPERKAKE HUSET !

I dag er jo det liksom dagen vi skal KNUSE pepperkake huset ! Så det måtte jeg og lille broren gjøre når mamma sa at vi kunne det så jeg gikk amok på det pepeprkake huset da !
Har du laget pepper kake hus ?
har du KNUST pepperkake huset ?

Syntes om bildene ?
7 kommentarer

FJELL TUR

Fjell tur er overskriften ja, og det er det dette innlegge skal handle om. Fin start på innlegge må jeg bare si ! Men ja ja , til poenge. Jeg har vært på fjelle i dag og der har jeg stått på slalåm, for brette mitt er for lite skoene er 36 og jeg bruker nå 39-41 veldig sjeldent 41, men det var sånn passe gøy må jeg si. Jeg møtte Lene & Marita oppå der. Hadde to timers kort og det var min første tur på fjelle i dette halv året!

Har du vært på fjelle og stått på slalom \ langrenn \ snowboard ?
Hva står du på slalom , langrenn eller snowboard  ?

6 kommentarer

SKAL NOE I DAG - allikevel ♥

Jeg ringte til min kjære venninne Kari-Anne og hun sa at jeg kunne komme og mamma sa at jeg kunne komme klokka 15:00 en liten stund til ja.. Men da får jeg blogget for den tiden ! Og hun er værdens beste venninne hun sier bare vis jeg spør om noe " samma for meg" Tihi.. men personeligheten hennes er ja ubeskrivelig! Hun er kjempe snill selv om vi har krangla litt før men sånn skjer alltid i et venneforhold! ♥
Skal du på besøk til noen?♥
Har du besøk?`\Får du besøk?
Hva syntes du om bilde?
tatt med Speilrefleks kamera Canon Eos 500D Jeanette jr.8 kommentarer

God morgen!♥

God morgen , nå har jeg stått opp , og det er ikke så lenge siden bare 10 minutter siden faktisk. Jeg liker og sove lenge altså. Men i dag skal jeg ... ingenting jippi. Men får vel gå ut med lillebroren min og ake eller noe sånt tull . Eller kanskje gå på skøyter.
Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bilde?

3 kommentarer

KOSER MEG MED LILLEBROREN

Nå ligger vi i senga mi og koser oss, og har begynt og få igjen varmen, og lillebror spiller mario kart og vi spiller annen vær vår gang og vi har plan lakt og lage kakao etter på og vi gleder oss begge to til, for begge elsker kakao det er den beste varme drikken vi kan eventuelt få. Men nå er det min tur på wii. 
Hva syntes du om søsken kjærlighet?
Har du søsken?
Skal du lage kakao?

 


8 kommentarer

FRYSER

Nå sitter jeg i senga og fryser skikkelig har på med en tykk bokse , en vanelig genser og en stor tykk dyne og en kjempe godt pledd fra prinsess ! Selv om jeg har vert ute så er det kanskje en og en halv time siden jeg var det og i tillegg har jeg tykke sokker , nesten litt merkelig , og + en halv varm data + lommevarmer som er kjempe varm, vurderer og lage meg noe varmt og drikke som kakao med krem!♥Det er jo bare såå godt , den deilige duften av kakao og kjenne at det varmer, nam, begynner og vurdere det veldig nå!♥

Er du kald?
Skal du lage kakao?
Liker du kakao?


12 kommentarer

Good morning♥-Bokeh

God morgen alle sammen, i dag så skal jeg til Nikoline og det er bare om en time så jeg må få opp farten litt her, får jeg har dusja og jeg har fårsatt vått hår.
så jeg må forte meg !

Må du forte deg ?
Hva syntes du om bilde?6 kommentarer

God morgen!♥

God morgen alle sammen i dag så blei jeg vekt av han fantastiske lillebroren min, og det er jo alltids like hyggelig (ironi) Jeg hater det ikke men det er skikkelig irriterende ! Han ville spille wii
Men nå så er jeg våken og spiller litt på el gitaren og skal snart ut og ta noen bilder så dere kan se litt seinere.

Hva skal du i dag da?

(ikke redigert bilde )

Foto:meg
7 kommentarer

Dette fikk jeg til Julen 2010

Jeg fikk kjempe masse fint , jeg digger alt det jeg har fått det er utrolig mye , men samtidig utrolig lite , som jeg har blitt super fornøyd med ! Og sefølgelig er bilde tatt med spilrefleksen.


+ forsterker 


Anne frank og titanic
nemi
1000 kr
eos
dagbok
speilrefleks

 

Misunner du meg?
Ville du hatt noe av det samme?


15 kommentarer

God Jul!♥

Jeg vil ønske alle en god jul, og jeg har nett opp spist mat og den var kjempe god og medenes, og det var vel ribbe det var i år og det er tradisjon her med oss og at vi spiser klokka 17:00 da julen ringes inn! Og jeg har fått kjempe mangen " God Jul , kos deg resten av dagen <3" "God Jul" Og jeg er så glad for det jeg blir så fornøyd!♥ Så tusen takk!

Så hva syntes du om bilde?
God jul tilbake hadde vært kos!

3 kommentarer

Pakke om morningen - jeg måtte jobbe får og få den!

Okei, jeg skal ikke skryte, men jeg måtte lete for jeg og lillebror sa til mamam " FÅÅÅ GAVEN " og mamma pekte på stue borde som er 40*30 cm (?) så lå det et kart, så fant vi 3 kart siden vi følge karte og gjett hva jeg fant. En pakke, den var skikkelig tung. Og den var mjuk , det var litt sånn irriterendes, for jeg ville ha speilrefleks, gjette hva jeg fikk? SPEILREFLEKS CANON EOS 500D !
Hva syntes du ?


14 kommentarer

Julaften-pakke i dag tidelig

I dag våknet jeg opp klokka 08:37 for og finne pakken min, som pleier og ligge på pulten når jeg våknet , tror du jeg fant den ? NEI . Så jeg blei sur og det var like før jeg gikk inn på stua og henta en gave der ifra som er firkanta, men mamma og pappa har sove rom rett under stua så det er litt kjipt.

Har du fått noe gave på morgningen?

5 kommentarer

Jeanette og letingen etter de hemmelige julegavene

Ja , jeg har da lett etter julegaver , men tror du jeg finner de ? Nei de gjømmer dem så godt og mamma liker ikke og innrømme at jeg får det flotte , nydelige , fantastiske Canon Eos 500D til jul så jeg måtte lete etter den selv , men jeg fant ikke den heller, jeg liker virkelig ikke denne dagen , vær eneste år så går jeg rundt og leter etter gavene men finner jeg de ? Nei eller bare for to år siden da fant jeg mangen pakker oppå skapet på soverommet til mamma og pappa, men da var det 2 uker til jul. KJIPT! Så jeg vurderer og gå og legge meg og drømme om det fine, fantastiske og nydelig kamera mitt.
Canon Eos 500D Jeanette jr. !
Finner du julegavene når du leter etter de?
Ønsker du deg speilrefleks evt hvilket ?2 kommentarer

Lagde pepperkakehus med broderen!

Jeg lagde pepperkakehus med broderen i sta og den var kanskje stilig på min sin (?) 
Vi hadde vær vår side og dekorere klarer du og gjette hvem som er hvem sin side?

Jeg syntes de blei stilig to forskjellige typer hus på et !

Hvem tror du er mitt og hva tror du er lillebror sitt?

1                                                                     2


3 kommentarer

Nytt design

Ja , nå har jeg fått nytt design , men jeg vil ikke få det rødt , selv om det er jul aktig for jeg hater rød ! Men blod rød er noe annet liksom

Jeg likte det ! ♥

Hva syntes du om designet ?♥

 


10 kommentarer

Lille Julaften♥

♥ Lille Julaften, denne dagen har jeg ventet lenge på, i dag skal vi pynte treet og sette fram julenisser og kose oss, eller jeg skal værtfall kose meg ! Jeg har bestemt at jeg skal få speilrefleksen på morgningen. Så jeg ikke trenger og "sutre" for og få alle andre gavene ! For når jeg er i dårlig humør sånn som jeg er på julaften, for jeg ikke får de gavene på morningen. Så blir jeg i dårlig humør, men vis jeg får speilrefleks på morgningen så blir jeg glad og tålmodig !

Hva ønsker du deg til jul?


6 kommentarer

Canon Eos 500D - Speilrefleks

EOS 500D er den nyeste modellen i serien og har således fått de siste nyskapninger og mange teknologier fra Canons profesjonelle EOS-modeller. Den viktigste oppgraderingen fra EOS 450D, som fortsetter parallelt med EOS 500D, er muligheten for HD videoopptak, slik som i proffmodellen EOS 5D Mark II. Med EOS 500D viderefører Canon suksesshistorien med rimelige EOS speilreflekser. Helt siden starten for snart seks år siden, med modellen EOS 300D, har det vært solgt tusener av kameraer i "hundreserien".

Vidioene blir tatt i HD

Får du speilrefleks til jul ?♥

 

 Foto: Kai Thon/Digit.no


13 kommentarer

Ønske listen min.

Ønsker du deg noe av det samme?♥


3 kommentarer

Jule motiv på bloggen.

I dag skal jeg lage jule motiv på bloggen men først må jeg ta bildene av meg selv , ja jeg vet at det hørest litt selv digger aktig ut . Men jeg må jo gjøre det nesten. så , men jeg har lagt inn på snø på bloggen som dere kanskje ser, og da er jeg jo på god vei , men det kan bli litt uryddig blogg fram over men bare les bloggen, det er ikke noe problem med det ! ♥

Har du begynt på julemotivet ?


4 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits