Han er faktisk helt fantastisk ! - Justin bieber

Etter og ha tenkt over det så er jo Justin Bieber jo bare en helt fantastisk person.. forstår ikke at jeg faktisk har misslikt en sånn person som han. Jeg elsker når folk gir penger til fattige osv, herlighet denne personen er jo fantastisk. Han gjør jo kjempe masse selv om han er så "liten" som han er. 

 

 

Syntes du Justin er herlig/deilig/best/osv?

Bare et sånt kult bilde som alle digger. 


2 kommentarer

Justin Bieber og barne ryktene.

 

 

 

 

Heihei!
Jeg har vært så flink og klare og få med meg at Justin bieber har kjøpt seg hus. Han har kjøpt hus i Hollywood Hills, til seg selv og Selena Gomez. Nesten litt søtt, men 11 millioner på et hus som han kanskje nesten ikke skal være i (?) Siden han er så mye på turne , osv. Men utrolig fint og komme hjem til da, når du først skal hjem.
Hva syntes du om huset?

2 kommentarer

Justin Bieber og barne ryktene.

Rykte:

Som de fleste vet er justin mitt oppi et baby rykte/rykter. Også kommer det i "Star" at Mariah sier ( hun med baby'n ) at han gjorde henne gravid. Syntes det er litt rart og tenke på at han tar en random jente og stikker på dass og nekter og bruke kondom!

Men så nekter han på og ha "hatt" seg med andre mens han er sammen med hun Gomez. Men hun Mariah har jo gått til retten og sier at han SKAL ta sånn fars test ting.
Det skal ikke være lett dere og være Justin bieber ser dere. 

>Les mer om hele dramae her<Hva syntes du om Justin Bieber?

Jeg er ingen beliver og det børde folk forstå etter alt styre med han. Har aldri syntes han er noe topp-kjekk-stram-kul fyr heller og det får dere bare akseptere og! Fordi jeg er ikke den eneste!Hva syntes du om saken?
Hvem tror du på ? Justin eller Mariah? 
Er du en "Beliver" ?
eller hva folk kaller det. 

 

 
4 kommentarer

Kjendis sladder. Kim Kardashian.

Kim Kardashian skal nå ha pause fra Kris humphries, som hun nettopp giftet seg med. Hun sier at det var nesten som en feil.
Hun lurer på hva hun har gjordt og sier at hun har innsett at ekteskapet var en feil og vil derfor ha en pause fra Kris.
53 dager etter bryllupe blei det en pause, litt tidelig?

Jeg syntes det er litt dumt og ha brukt mangen milioner dollar for ingenting. 

Hva syntes du om det ?
Litt tidelig?
Syntes du at de pengene bare blei brukt på tull da?
 
5 kommentarer

Eva vs Jennifer

Hvem syntes du passet best med denne kjolen?
1. Eva Longoria eller 2. Jennifer Gamer

Jeg synts Eva passet best med den fordi hun hadde litt "kjøtt" på kroppen hvis jeg kan si det.
Jennifer er litt vell tynn, og noen er jo det men hun var litt sånn... nei i den kjolen 

1.2.


8 kommentarer

Gjett hvem dette er??

.

.

.

.

BILL KAULITZ FRA TOKIO HOTEL!!! Haha, vilt... Det hadde jeg aldri kunne gjettet, FOR en forandring fra dette:Wow, fler som ikke kjente han igjen?


12 kommentarer

Hodejegerne

Jeg har sinsykt lyst og se på Hodejegerne, elsker Aksel Hennie som er sammen med Tine damli aaberge.
Digger fyren på film, liker han ikke når han ikke er "virkeligheten". Syntes han ser litt rar ut, men utssende spiller ingen rolle sånn egentlig.
Vil du se den? 

Hodejegerne_plakat

5 kommentarer

"Få meg på, for faen"

Onsdag, da skal kanskje jeg og Nikoline på kino. Vi ( jeg og Nikoline ) skal se "Få meg på, for faen", gleder meg som en unge vis vi skal. Håper jeg får med hun nye jenten i paralell klassen som heter Rebecca. Hun er kjempe snill har aldri møtt et så snilt menneske før i hele mitt liv!
Det er jo mangen som er snille men hun er utrolig snill.

Har du sett " få meg på, for faen"?
Vil du se den filmen?
Bør jeg blogge mer?
Syntes du at jeg blogger bra innlegg? 

 

BLIR DE NIRO IMPONERT? Helene Bergsholm (18) spiller hovedrollen i filmen Få meg på, for faen. Den får verdenspremiere på en stor filmfestival i New York, kjent for sin tilknytning til Robert de Niro. Foto: Lars Myhren Holand


5 kommentarer

Ryan Dunn! R.I.P man

Jeg ELSKER Viva la bam og jackass over hele mitt hjerte så får jeg vite at Ryan Dunn er død. Jeg husker ikke alle navnene i Viva la bam også så jeg "R.I.P Ryan dunn" og måtte søke på det navne. Jeg så han duden fra Viva La Bam og Jackass og jeg hoppet av stolen og skreik " FY F***". Han var tydlig vist på fest og hadde drikket også skulle de kjøre og kjørte ut av veien ( eller hva jeg kan si ). 

Du var en herlig person, savner deg allerede. Håper du var fornøyd med livet fordi det børde du , herlig du!! 
Ryan Dunn and Bam margera 

Liker du Jackass og Viva La Bam ? 

 


4 kommentarer

MØTE MED JAN THOMAS

Møte med Jan thomas.
I morgen skal jeg og alle damene i familien dra og møte Jan thomas på Alexandra Hotel i Olden \ Loen. Gleder meg veldig masse til og møte han håper jeg får autografen, jeg skal ikke ha noe konkurranse om og vinne den for og si det sånn. Fordi den vil jeg ha selv, kanskje jeg legger ut noen bilder men det får vi se på.  Som jeg sa gleder meg utrolig masse, og skal i tillegg til Førde og hente ei som heter Marit som er ei venninne av mamma. Så skal jeg hjem og lage oreokake til konfirmasjoen. Så først er det førde tur, så oreokake så er det Olden som står får tur. Gleder meg.
Har du møt Jan Thomas før? Jeg har ikke men skjer i morgen
Har du møt noen kjendiser før? Jeg har det på kjendis kampen på NC ( Norway Cup ). 

Utrolig glad i deg Nikoline ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


3 kommentarer

R.I.P Wenche Foss

Fikk helt sjokk når jeg leste om dette på vg.no. Det er så utrolig trist! Har aldri hatt et øye for henne, men likevel er det som å miste en man kjenner </3 Hvil i fred, Wenche!

SCENEKUNSTNER: Wenche Foss var en anerkjent scenekunstner, og har stått på de fleste store teaterscener i Norge. Foto: Trond Solberg

Foto: Trond Solberg


4 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits