Selger kjole !


Én kommentar

For under 200-lappen!


Shopper du mye på nelly?

Har du noen av disse kjolene?


Én kommentar

Fra Jakke - Vest

Hrelo alle samans.

Jeg har valgt og gjøre "sports" jakka mi om til vest. Jaa jeg kaller det sports jakke, fordi alltid når jeg var på håndball kamper så bruke jeg denne jakka, sånn før oppvarmning, og etter. Syntes den var fin og gå i da.

Jeg ville gjøre den om til vest fordi jeg syntest det er jævælæg tøft, og har bare blitt inspirert av "jævla emilie". Emilie vlle egentlig ha denne jakka men jeg bare "huehuehue" gjørde den om til en vest.

Ingen fæst utæn væst

Tykkjer?/Syntest?

Sminkefri, raise your glass! 5 kommentarer

Verden elsker svensk design..

... og det gjør jeg også!

Syntes det var sick mye kult ut av disse bildene, hva syntes du? 

 

Les hva de skriver <Her>

5 kommentarer

Dette er mote denne høsten3 kommentarer

Bestilt fra Nelly.com

Trykk på bilde for og komme til kjolen.

Jeg kan begynne og si at jeg har sett på den kjempe lenge, og jeg har den i svart. Så når jeg fikk den ble jeg kjempe fornøyd så jeg tenkte i dag at jeg ville ha den i hvit også, siden den var så fin. Jeg elsker blonder, syntes det er så utrolig fint !

Gleder meg til den kommer i posten, har en følelse at jeg får noe fint av Nicoline ( www.nicolinem.blogg.no ) i posten også .. GLEDER MÆI!

Hva syntes du om den ?
Har du den i hvit / svart / lilla? 


5 kommentarer

KJOLE fra Nellyher er linken til kjolen !
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/john-zack-911/slash-neck-lace-dress-911011-14/

 

likte du den?


4 kommentarer

NEW IN ..

Ja , var som sagt i Førde i dag. Jævlig morsomt .. hater og shoppe men må man ha noe så må man ha noe. Så dette ble da kjøpt for søren meg 4000 kr til sammen .. Helt sykt !

Hva syntes du ?
Hva syntes du var finest ? 

Genser : Bikbok kr 299.


Fra H&M kr 199.
BH - Cubus 169 kr 


Briller : Glitter ( husker ikke pris )


Øredobber : Glitter , kostet tilsammen 150 -.


Hårfarge : haha coopin!


Mozart kr 1600.


Bikbok kr 599 ?


bikbok kr 499 ?

 


6 kommentarer

Hvilken sko børde jeg velge?


Dere må nesten hjelpe meg , jeg trenger og finne ut om jeg skal kjøpe noen av disse eller bare drite i det. Jeg syntes de hvite er drit kule, men jeg tror kanskje de brune passer best .. men til hva vet jeg ikke. Passer godt til en hvit topp og en Jeans osv osv.

Hva børde jeg gjøre? I så fall hvilken børde jeg ta? 


4 kommentarer

Shopping på G

Heiho!

I dag har jeg fått med meg at jeg er under 18, noe som er utrolig. Jeg fant også ut at Nelly har postoppkrav , det betyr at jeg kan bestille men betale på postkontore til de som ikke viste det.
Nå slipper jeg endelig og spørre mamma om alt f*** muligrart ! 

Har du noe av det samme?

 

<HER>

>HER<

>HER<

Én kommentar

Nelly - Innkjøp

Hejhej.

Nå har jeg bestilt meg en kjole fra nelly, gleder meg kjempe masse til den kommer. Jeg har faktisk begynt og bli veldig glad i kjoler noe som er veldig rart.. Jeg som var så guttete av meg. Men det er jo bare fint da , fordi da kan jeg hvert fall gå på en eller annen bursdag uten og gå i bokse og en genser!

Liker du og gå i kjoler?
Likte du kjolen? 

kjøpt den >her<


5 kommentarer

På vei i posten.


3 kommentarer

Carlings- Want !

Herlighet så masse kult det er på carlings! Får bare mer og mer lyst til og gå inn på carlings nå. Syntes det var nesten en drøm og være på Carlings sin nettside. Men jeg er jo selvfølgelig en litt sånn gutte jente så jeg lager to kategorier. En dame og en herre !

For og være ærlig så likte jeg best gutte / herre delen på siden, men jeg gadd ikke og ha med alt jeg ville ha. Men her er en liten "smake bit" på min sans av klesstil.

Vil du ha noe av det samme?
Har du noe av dette? 

 

DAMEHERRE3 kommentarer

Playsuit - want

Heihei! ( link her)

Vil bare vise en Playsuit jeg har kjempe lyst på. Den er så sommer aktig ( nei lurer på hvorfor ?). Har kjempe lyst på den fordi, den er så utrolig fin. Hadde vært fin og ha til sommeren.

Vil du ha den?


Én kommentar

WANT OUTFIT - Cubus

Syntes denne outfiten fra cubus var utrolig fin, want want!

Hva syntes du ?
5 kommentarer

WANT WANT - Nelly


5 kommentarer

Hot or not?


Alt er fra bikbok, og jeg syntes alt var sykt kult. Har sykt lyst på alt, syntes alt er så utrolig kult, og det er liksom "friskt" men samtidig litt "stivt". Denne outfitten kan du jo putte alt til.

Vet det var veldig enkelt, men hvis jeg kjøper det putter jeg seff til litt smykker og støff.

 

Syntes du det var litt kult?


10 kommentarer

Like or Dislike
6 kommentarer

Hvilken veske børde jeg velge?

Jeg har verdens største problem, og da mener jeg et problem. Jeg har sykt lyst på en av disse veskene men hvilken lurer jeg litt på "?".
Så mitt spørsmål er " Hvilken er deres favoritt?

 

1.

2.

6 kommentarer

I want i want ...

Hva syntes du?
2 kommentarer

Nelly.com , shopping på nett.

Heihei, igjen.

Jeg glemte og legge til et bilde ista der jeg viste dere en kjole jeg har bestilt meg. Jeg syntes den er sykt kul, og håper jeg får den før sommeren.. Noe som er nesten litt vell sikkert.

Likte du kjolen?

PS: Vilde måtte være med.. 
7 kommentarer

Nelly.com

Heihei!

Jeg elsker og titte rundt på nelly.com for tiden at det nesten er skummelt! Jeg fant bare noen sykt fine kjoler, så jeg måtte bare legge de ut. Kjempe pene, skulle ønske jeg var Modell så jeg kunne få på meg alle klær som var/er pene.

Syntes du de var pene? 


4 kommentarer

Pakke fra nelly del 1

Heeei!

Nå sitter jeg på skype med Nicolina og det er utrolig morsomt! Vi har faktisk aldri møtt hverandre men det kan hende hvis vi er VELDIG VELDIG heldig så skal vi bo sammen ♥ Begge to skal til california, og begge skal på campus. Men hun skal dra en annen dato, men kan hende hun skal bytte.

Men tilbake til pakken fra nelly , jeg og Nicoline har faktisk kjøpt samme sko uten og vite det. Haahah utrolig kult! Jeg kjøpte i hvit , hun kjøpte i svart!♥
Skoene heter Nicolina, noe som er døds kult siden Nicoline heter Nicoline.

Men nå skal Nicoline si farvell med 1 dag som eier på bloggen min. Utrolig trist og si farvell, men hun skal være min gjesteblogger når jeg er borte og sånt da.♥

her er toppen, dere får se skoene i morgen( samme som nicoline, men i hvit )


 

 


3 kommentarer

New in

Hei jeg har vært på nelly og "skrullet" rundt på siden og jeg har endelig bestilt meg noe utrolig fint! Er litt usikker på den ene kjolen men det får gå. Har penger nok til og sende den inn igjen hvis den er for liten!

Har du noe av dette?
Hva syntes du ? 

 

Kan begynne med kjolene:

1.Dirkete link her

Jeg syntes den var utrolig fin, og den kan være fin og ha med til California til sommeren. Og florida for den del når jeg skal dit og.. Skal handle mer når det kommer til sommeren.
Veldig fin fest kjole og den er veldig enkel .. og rød er jo kjempe søtt! 

 

2.
Jeg liker litt fluffy kjoler også så jeg kjøpte meg denne kjole, utrolig fin og enkel den og. Liker ikke kjoler med masse masse detaljer.
Begge kjolene passer også med skoene jeg har kjøpt

... finner den ikke igjen men leger den ut på bloggen når jeg får den i posten .. sorry!

DENNE LIGNER MEN ER IKKE DEN direkte link til denne her


 

 

Sko:
Kjøpte et veldig enkelt og fint sko par, jeg kan gå litt på heler så.. 10 cm får se hvordan det går. Har noen som er 10 cm fra før av og det gikk fint !
Direkte link her 

 

Topp:

Jeg har fått inspirasjon fra Anna Edwin da jeg kjøpte denne her. Elsker den Monday toppen hennes og jeg har alltid ville ha en Svea genser/topp så dette var midt i blinken !

Direkte link her

 

 


8 kommentarer

Kjoler fra Nelly

Heihei

Jeg skal på elevkveld og jeg trenger kjole, jeg vet hvilken sko jeg skal kjøpe så alt er under kontroll der. Skal ikke bare bruke den på elevkvelden altså jeg skal bruke den ellers og på fester osv! Har bare 4 kjoler så trenger litt og variere litt på!

Direkte link kommer i morgen ( senere i dag )

Hvilken børde jeg ta? 

1.

2.

3.

 

4.

 


8 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits