Vinn Hair extension !! - sponset av hairtohair

Disse sidene må du like ; ( kommer til og finne ut om du har likt de , hvis ikke du liker de får du ikke være med på konkurransen )
 1. Hairtohair siden 
 2. facebook siden min 
 Dere kan få 5 ekstra lapper ( men da må du si ifra at du har gjort det ) om du ;
 • Dele innlegge på facebook
 • Lage et innlegg på bloggen din

  og dere kan spamme kommentarfeltet! 

 

Husk og legg til Navn og E-post adresse, og gjerne bloggen din + innlegge du kanskje lagde !


229 kommentarer

Dobb.no - sponsor konkurranse - delta nå!

Heihei, kjørte vist en konkurranse til , og denne gangen blir jeg sponset av www.dobb.no
 1. Link denne siden
 2. Skriv e-posten din.
 3. Skriv at du er med!
  + lik innlegget 

Så enkelt er det for og være med i denne konkurransen, der du kan vinne en hårring i gull! Syntes at de er kjempe fine, herlighet det er jo mote jo for søren. Haha! Åh sick lyst på sånne jeg og!
Men nå er det bare og delta, også trekker jeg vinneren om 5 dager, så trekker jeg vinneren på video!

ALLE ELSKER DOBB.NO!

 

Har du meldt deg på? ja det er den til venstre du kan vinne! 
10 kommentarer

Avslutter personligalmanakk konkurransen soon , så meld dere på!

Link her ; http://sshit.blogg.no/1343820513_konkurranse__personli.html

 


Én kommentar

Konkurranse - Personligalmanakk

Heihei.

Da starter jeg en konkurranse IGJEN, denne gangen er det personligalmanakk som ville sponse meg. Utrolig koslig og sammarbeide med disse folkene, de har bare kjempe service!
Som sagt du kan vinne en personlig almanakk, og du kan bestemme størrelse selv, og du kan designe den helt selv.

Jeg har blitt sponset av Personligalmanakk to ganger før også. Jeg er kjempe fornøyd med hva jeg har fått ! Jeg har fått en personligalanakk + en notatbok! Stor fornøyd jente. Jeg har brukt de kjempe masse! Så når jeg har brukt opp almanakken + notatboken så skal jeg nok få kjøpt meg noen nye , er kjempe fornøyd med og ha en almanakk som er så personlig som så!

Syntes virkelig at du burde melde deg på. Og ikke gå rundt og si " jeg vinner ikke uansett" fordi hvis du ikke har prøvd .. så kan du ikke si at du ikke kan vinne, så alle sammen må ha et lite håp inni seg ♥

Du kan bare melde deg på en gang, men du får litt ekstra om du liker innlegge, eller lager et innlegg , eller putter det inn på twitter elns! Men da måå du si ifra i den kommentaren du legger fra deg her!♥


De har til og med fått en ny almanakk så du kan velge. Den heter A5, syntes den virkelig litt kul siden den er avlang! Hehe, men ja jeg har Medium, og jeg er stor fornøyd!Det eneste du må gjøre er;
♥ Like personligalmanakk sin facebook side, denne!
♥ Og kommentere at du er med. 
HUSK OG HA MED E-POST , OG FØLG MED PÅ DEN DE NESTE 6 DAGENE ;)
Her er sidene dems hvis du vil ta en liten titt

 

Nå må du ikke glemme og melde deg på!♥
Det er bare og ta sjaksen, jeg vet heller ikke hvem som vinner ♥

- Jeanette♥ 


105 kommentarer

Bloggen fyller 2 år, Konkurranse!

heihei, glemte helt at bloggen fylte to år den 02.06.2012, så sorry for det. Siden alle har konkurranser når det kommer til bursdager på bloggen så har jeg blitt sponset av www.hairtohair.no. De er så utrolig greie, som vil gi meg ting. Dette er andre gangen de vil sponse meg, elsker de, og det beste av alt er at det er sick god kvalitet på alt de eier og har !!!

Det eneste du må gjøre er og "Like" innlegge + svare på et spørsmål, og spørsmålet mitt er:

Hvor mangen hull har jeg i ørene? 

A) 3
B) 6
C) 8 

Det du må huske og skrive e-post , navn ( ikke hele bare fornavn , men for all del hvis dere vil hver så snill og skriv hele !!) og bloggen din !

Det blir 1, 2 og 3 plass.!!!

 

Gavene er hemmelige helt til jeg trekker vinneren, men jeg lover dere at premien den er perfekt til noen som skal pynte seg, det gjelper 1. , 2. og 3 plass !! alt er perfekt for en bra fest !

Lykke til !

19 kommentarer

KONKURRANSE !

http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html#comment

gå inn på den linken for og melde deg på en konkurranse som er sponset !!! Der kan du vinne en notatbok fra personligalmanakk.com

du kan også melde deg på her, men husk og skriv e-post adresse !


2 kommentarer

HVEM BLIR NR 100? .. den får en premie!

Trykk på bilde for og komme til facebook siden !!

 

Nr 100, får en premie. Jeg gir ikke noen hint, eller noe som helst til hva vinneren får. Men det dere kan vite er at den personen kommer til og få på en måte en gave fra meg. Eller de fleste får nytte av det da, hvis du har blogg.

Så blir du nr 100?

De som liker bloggen min blir direkte med i konkurransen om og vinne en notatbok fra personligalanakk.com . Men da må dere huske og skrive her at dere har likt siden. Og for all del husk e-posten din !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


5 kommentarer

KONKURRANSE FYRES I GANG NÅ! - sponset! + VIDEO!

Ja, nå starter jeg en konkurranse der du kan vinne en Notatbok fra www.personligalmanakk.com/NO/. Har gledet meg kjempe lenge til og sette igang denne konkurransen. Og som sagt du kan vinne en notatbok, som DU kan designe selv. På den kan du ha bilde av din famile eller venner, eller hva som helst. 
Det DU trenger og gjøre for og ha en sjankse for og vinne er : ( de kravene kommer jeg til og finne ut om du har følgt før du kan vinne, og hvis vinneren ikke har gjort de så trekker jeg en ny vinner ! )
 1. Du like Personligalmanakk på facebook >HER<
 2. DET ER ET STORT PLUSS OM DERE LIKER MIN SIDE OG PÅ FACEBOOK ( jeg kommer til og sjekke om dere har gjort dette ) >HER<
 3. Så må du skrive at du er med på dette innlegget!
 4. Det er også et STORT PLUSS om dere deler denne på facebook!

 

VÆR SÅ SNILL HUSK E-POST ADRESSE!!!

Så ønsker jeg alle lykke til, og HUSK:
" Du kan ikke si at du ikke har noe sjankse når du ikke har deltat.. Men en sjankse når du har deltatt"
LYKKE TIL!

video:konkurranse i gang

 


57 kommentarer

Konkurranse fyres løs Mandag, 9. April.

Jeg vil bare si til dere at på Mandag, som kommer i neste uke. Da legger jeg ut en konkurranse der jeg ble sponset av http://www.personligalmanakk.com/NO/ . Det har jeg også blitt før, men da ble jeg sponset med almanakk. Denne gangen blir jeg sponset med Notatbok, noe som er utrolig stas. Gleder meg til og fyre løs konkurransen.

I den konkurransen så kan dere vinne din EGEN notatbok, fra den fantastiske leveradøren http://www.personligalmanakk.com/NO/ . Der kan du designe din egen notatbok, og du betaler hele 0 kr for alt slitet. Det er vell egentlig bare et stort + og delta da? 

Jeg blir også sponset med en notatbok, og fy som jeg gleder meg til og få denne. Jeg trenger virkelig en notatbok i tillegg siden jeg bruker hello kitty notatboken min 24/7 på skolen. Har faktisk ikke mer ark på den ... Men jeg gleder meg sykt til og få min for og si det sånn.

 

Tror du at du vil være med på denne konkurransen ?
Gleder du deg til jeg fyrer løs konkurransen ? 

Én kommentar

Konkurranse // Brun og Blid

Heihei

Kjører igang med en ny konkurranse med en gang, selv om det blir veldig mye på en gang. Men siden jeg skal bort så skal denne konkurransen vare LENGE. Denne kommer nok til og vare til 1.Mars elns.

Denne gangen blir jeg sponset av Brun og Blid (♥) , Tusen takk til Personligalmanakk.com og Brun og Blid for sponsern. Men tilbake til poenge, denne gangen sponser brun og blid meg, tusen takk!

Denne gangen kan du vinne:
-Touch glove-hansker ( disse hanskene kan du bruke på iphone, ipad , ipod osv som har touch "i seg" )
-Neglefil 

Det blir trekt vinnere 1.mars, og det er altså 8 Touch glove-hansker og 8 Neglefiler som skal ut av huset. Jeg har tatt et par tuch glove-hansker og en neglefil. Så har jeg gitt en fil og et par hansker til ei venninne siden hun var på besøk og hun elsket hanskene og neglefilen!

DERE KAN MELDE DERE PÅ SÅ MANGEN GANGER DERE VIL , DA BLIR DET STØRRE SJANKSE OG VINNE!

Dere får med en overraskelse i pakken til dere som vinner denne konkurransen, og "oppskrift" følger med, med den tingen dere får med.

Det dere må gjøre er:
-Like denne siden >HER< 
- Skrive at du er med

Selvfølgelig er det med "Ekstra poeng" , du får ekstra poeng med og gjøre dette: ( DU MÅ SELVFØLGELIG SI IFRA OM AT DU HAR GJORT DETTE ) 
-Blogge et innlegg om at du er med ( 500 poeng )
-Dele på facebook ( 100 poeng )
-Dele på twitter ( 100 poeng )

Sånn ser premiene ut:

 


22 kommentarer

KONKURRANSE - AVSLUTTET - personlig almanakk!

Heihei, jeg gjorde trekningen veldig enkel for meg selv denne gangen, og for deres (?). Men hvert fall, jeg samlet alle som hadde gjordt mest ut av konkurransen ( altså telte ) og gikk inn på den random siden som viser et random tall.

Vinneren ble .... den som hadde gjort mest for hele konkurransen helt utrolig hva hun hadde gjort. Delt innlegge flere ganger på facebooken sin, twitter osv. Til og med sendt det til vennene sine, utrolig snilt sier da jeg.
Men vinneren ble ei som heter Nicoline, Gratulerer ! Du får gavekort i posten så du kan lage din egen almanakk! 

Det kommer en ny konkurranse senere i dag, fra brun og blid !!!!!

Gratulere henne med prisen ?

ok jeg prøvde og smile...

3 kommentarer

Konkurranse - vinn personlig almanakk - i gang nå!!

Heihei, som dere kanskje vet har jeg en konkurranse i gang nå. Som avsluttest snart, jeg avslutter den når jeg når 75 kommentarer så det er bare og Joine.

Den som vinner konkurransen får et "gavekort" send i posten av sponsoren og får da designe din egen almanakk. Så da blir det din stil og til din personlighet noe som er veldig genialt!

Skal prøve og trekke vinneren på mandag, men da må jeg ha 75 kommentarer for at jeg avslutter den.

Du kan melde deg på i dette innlegge!!!!! MEN DET STÅR HVA DU MÅ GJØRE I DETTE INNLEGGE .

Du er vell snill og melder deg på?♥

10 kommentarer

Konkurranse - Personligalmanakk! I GANG NÅ

Heihei!

Nå har jeg blitt så heldig og blitt sponset av Personlig almanakk, noe som er utrolig stort for meg.

Her kan du altså vinne en personligalmanakk og vinneren trekkest når jeg kommer hjem igjen fra USA turen som jeg drar på neste uke og skal være der bare 1-2 uker. Så vinneren trekkest når jeg har tid og det kan faktisk hende det blir i USA jeg trekker den.

Det du trenger og gjøre er som følger: 

Like denne fan pagen: www.facebook.com/personligalmanakk
Kommentere at du er med, husk e-post og navn ( trenger bare fornavn siden du har e-posten med )

Dere får "ekstra" poeng med og lage innlegg men da må dere skrive at dere har gjort det. OG legge til link! Og hvis du ikke har blogg, del den på facebook , twitter elns. Helt opp til deg !

 

Dere kan også gå inn på denne for og titte litt på de fine almanakkene di har på siden sin.

http://www.personligalmanakk.com/NO/

Hadde det ikke vært fint med en almanakk ? JO!

 81 kommentarer

Konkurranse - Brun og Blid

Heihei

Snart kommer det en konkurranse på bloggen, og pakken er sponset av brun og blid. Føler bloggen vokser sykt når det gjelder sponsorer, siden brun og blid er kjempe populært. ( Men jeg mister jo lesere hele tiden .. men det er min skyld )

Så alle sammen det er bare og følge med på bloggen fram over, kan hende det blir to konkurranser btw. Og på denne konkurransen blir det flere vinnere Just like you know.

Nå er det btw 8 dager til jeg drar til USA, så dere MÅ følge med fram over!

Gleder du deg til konkurransen?

3 kommentarer

Konkurransen er AVSLUTTET

Heihei
Nå er konkurransen avsluttet og jeg har trekt en vinner. Jeg trekte vinneren og vinneren ble ooy.blogg.no. Gratulerer kjempe masse Kristine!!:*
Vi går på samme skole så dere vet det så hun får den i morgen i matfri. Håper du virkelig liker den hvis ikke... Haha ok!

Kan si at det er en liten bursdag gave hahah!
Si gratulerer med overstått !

Hva syntes du?
Likte du gaven?


Ingen kommentarer

Siste sjanse for og gjøre alt bra igjen..

Heihei

dette er siste sjanse og melde seg på konkurransen og gjøre alt bra igjen. For og bli med i konkurransen må du egentlig bare gå inn på linken som ligger lengre nede i innlegge og lese hva som står der.

Kommer til og trekke vinneren med og bare bla helt til jeg finner de som har gjort mest for og reklamere for den konkurransen og der etter trekke via der på random.net eller hva det heter.

Her er linken og dere har 30 minutter på dere på og melde dere på!

 http://sshit.blogg.no/1325804395_konkurranse.html#commentIngen kommentarer

KONKURRANSE! - meld dere på ( min konk. )

Heihei!

Dere kan vinne en hemmelig ting fra Glitter, det enesete jeg vil si er at det er fra Glitter og at det er mote fashion eller hva dere nå enn vil si.

Dere må:

 • Ta med epost ( i epost kolonnen )
 • Si at du er med og si hvorfor du vil vinne, kan være verdens dårligeste grunn som " fordi jeg er kul" osv.(Like meg på facebook her  gir bare ekstra "poeng" men da MÅ DU SI IFRA om du har gjort det !!!)
 • Ps: Du får ekstra "poeng" hvis du deler konkurransen på facebook eller på et innlegg på bloggen din! Just like you know. Men da MÅ du skrive hva innlegge heter ( blogg )!!!

  Hvorfor vil du vinne? 
    

50 kommentarer

Konkurranse, MELD DEG PÅ.

http://sshit.blogg.no/1316613405_konkurranse982965279.html#comment

 

dette er siste innspurt folkens, så nå er det bare og melde seg på. Gaven blir sendt i morgen så den blir trekt i dag. KOMAN MELD DEG PÅ.

husk og les hva du må gjøre !

MELD DEG PÅ PÅ LINKEN ! 


Én kommentar

KONKURRANSE♥

hAllO, alle sammen. Nå skal jeg ha en konkurranse og selvfølgelig vinner dere noe. Det er en ting, det er desverre bare1.plass med.
Dere skal gjette hva som er på dette bilde:
er det :
a) Ringer
b) penger
c)smykker

sorry måtte gjøre det lettere!

dere må legge igjen:
e-post
navn ( hele )

Adresse og. ( hele)

Du har større sjanse hvis dere "liker" meg på facebook:

http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293

men da må dere skrive at dere liker meg og !!!!

 DU KAN PRØVEE SÅ MANGEN GANGER DU VIL !!!

HINT HINT HINT: SE LENGRE NED PÅ BLOGGEN, DET ER DET SAMME DER. 


37 kommentarer

Jeg skal ha konkurranse, hva vil du ha vunnet hvis du hadde vunnet?

Hallo, jeg skal ha en konkurranse der du kan vinne en ting det skal være 1. og 2. plass. Det kan ikke være for byrt. Jeg har ikke så sykt masse penger og ikke så sykt masse i utvalg heller. Fordi det er jo liksom nille og butikker som selger mabylin osv. Så nå vet du hva du liksom kan velge i.

Men tilbake hva vil du ha vunnet hvis du hadde vunnet?

phon'n♥

3 kommentarer

JEG HAR KONKURRANSE PÅ BLOGGEN!

Jeg har konkurranse på bloggen les mer om den her:
http://sshit.blogg.no/1313089120_konkurranse_vinneren_.html#comment 

 

PREMIE FOR LIVET BTW!


Ingen kommentarer

Konkurranse, vinneren vinner spotify free der du kan høre på musikk mer en 10 timer men så lenge du vil !!

Hallo jeg vil ha en konkurranse den går ut på at du skal "like" meg på facebook. Da du har gjordt det så skriver du det her på facebook og jeg trekker en heldig vinner av free spotify.

1. LIK meg på facebook

2. Skriv navn , bloggadresse og hotmail`n din.

3. Du er automatisk med i konkurransen der du kan vinne free spotify.

Har du likt meg på facebook ?

DU HAR STØRRE SJANSE OG VINNE VISS DU LAGER INNLEGG MEN DA MÅ DU SKRIVE DET OG I KOMMENTAREN !!!!!

 

ADRESSE TIL OG LIKE MEG PÅ FACEBOOK:
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293?v=wall 

 

 

AVSLUTTEST:  14. August  på dagen en gang.


7 kommentarer

KONKURRANSE♥

Hallo alle sammen, jeg har fått meg en "profil" på facebook for bloggen min. Jeg vil veldig gjerne at dere skal Like den senden >HER< viss du ikke kan trykke så er den her :http://www.facebook.com/pages/sshitbloggno/217750048261293?v=wall

Dere kommernterer at dere har likt den og det er ikke lov og lyve, av alle som har kommentert så kan de vinne 15 kommentarer fra meg, og alle skal være seriøse. Trekkest seinere i kveld

HUSK ALLE FÅR KOMMENTAR TILBAKE!!!

HAR DU LIKT SIDEN MIN PÅ FACEBOOK?♥


2 kommentarer

VINNEREN ER....

 

Kristine !♥
Gratulerer Kristine du vant bloggen er www.ooy.blogg.no , jeg er faktisk fast leser. Og den er uttrolig bra når du har komt inni verden hennes. Digger bloggen.!♥ 
UTROLIG GLAD I DEG !!!♥ ♥

Gratulere henne?
Vil du vinne neste gang kanksje?
 


Én kommentar

Konkurranse- Bli BRUN

Jeg skal ha en konkurranse, og nå har jeg lagt mest værk på dem som kanskje ikke kan eller ikke får lov til og ta sol. Fordi det er noen som ikke får det om vinteren men samtidig vil bli brune og da kan dem bruke brun krem spray, eller sånn pakke man kan smøre på kroppen.

Her er premien:
Det er 3 sånne kremer du smører på kroppen og du blir brun.
Og her skal jeg skrive litt hva egenskaper liksom den har!


Bikini Beach
: Det er den lette måten og bli gylden brun på.Det er vitaminer i den men står ikke hvilken.

Speed:
 Denne vil gi deg rask og fin brun farge. Det er karamell inni som gjør at du blir rask brun.

Dream Tan: Denne gjør deg raskt brun og den varer lenge. Den beroler
huden når du tar på kremen.

Dette skal du gjøre:

Okei, jeg skal ha en konkurranse nå og da når dere skriver at dere er med så skal dere si HVORFOR dere vil vinne.

 Jeg trenger av deg :
*E-posten din
*Bloggen din
*Hele navne ditt 

Blir du med?


16 kommentarer

Kommentar 4700.. får premie!

Kommentar 4700 får premie den kommentaren MÅ være i dette innlegge for og få premie.
Den kan vinne:

 • Header laget av meg ( jeg har laget masse headere til folk før og mangen sier at jeg er flink! )
 • Design av meg ( ikke proff, men har laget mangen )
 • 10 kommentarer fra meg.
 • En liten reklamering på min blogg av din blogg.

  Vis du fikk lyst på noen av disse premiene ville jeg ha satsett på og kommentert i dette innlegge !
  Men dette er et hint , det er mer en 20 igjen så du må satse !
19 kommentarer

Årets juledesign konkuranse !

Okei, jeg starter en konkuranse her og NÅ!
Det er mest mulig og ha finest design til 24. desember, jeg vet at det er liten tid , men jeg heller har ikke godt tid.
Du kan vinne:
1. ukers reklamering av din blogg på min side \ linking.
2.msn til en kjendis
eller
3. vurdering

du kan velge en av dem ..

Vis du vil bli med . bare skriv at du vil være med !


4 kommentarer

Konkuranse - Vinn (Maxfactor produkt!) sminke!♥

♥Hadde tenk og ha en konkuranse, prisen er vel 300 eller noe sånt til sammen!
Her kan du se hva du kan vinne!Dette kan du vinne!
Det eneste du må gjøre er følgene♥:
-Skrive en kommentar om hvorfor du skal vinne!


♥DU MÅ SKRIVE I KOMMENTAR FELTET:
-du må ha med bloggen din, og msn din! ( enten eller!! )
-Og hvorfor du skal vinne!
LYKKE TIL!♥
Sluttest om kanskje 3 uker! ♥49 kommentarer

Kommenter finest og vinn en vurdering og 5 kommenterer?

Kommenterer du finest og vinn en vurdering og 5 kommentarer!
bare skriv en fin kommentar og vinn en vurdering og 5 kommentarer!

2 kommentarer

Kommentar 800 får en vurdering

ikke lenge igjen til kommentar 800 så fort dere!
Har 30 min på dere!<3

11 kommentarer

Konkuransen mest mulig og kommentere mest!

Hei folkens mest mulig og kommentere mest til klokka 15:00<3
Den som vinner kan velge mellom
-10kommentarer på bloggen din av meg.
-En vurdering
-En header
- Et design med meny og masse mer.
-deign + header
-Reklame på bloggen min i 3 dager.
-Et helt innleggg av deg på min blogg! ( der jeg skal si til leserene at de bør se din side )

vist det blir over 100 eller 200 kommentarer for 2 vurdering!

PS: Vis du lager et innlegg og skriver at du er med får du 50 poeng alså da får du 50 kommentarer.
Men da må du skrive at du har laget et innlegg til meg!22 kommentarer

Konkuransens vinner har blitt kåret.!

vinneren er kåret.
Vinneren ble Crebre :)
Du må si hva du vil ha og gi meg msn din du bruker har ikke mail!
bare kommenter en gang og da legger du til msn din du er på NÅ!
og så kommer jeg inn og så sier du hva du vil ha :)

Én kommentar

Meld deg på konkuransen og vinn bra premie ( du kan velge selv )

Hei folkens!<3
Starter en konkuranse til jeg!

De er mest mulig og kommentere mest, for da kan du vinne
enten:
-10kommentarer.
-En vurdering
-En header
- Et design med meny og masse mer.
-deign + header
-Reklame på bloggen min i 3 dager.
-200 kr på onepiece!

Kommentere i vei 

AVSLUTTEST KLOKKA 21:00!

Jeg trenger bloggen din.
Msn din DEN DU BRUKER ! (den kan du skrive på adresse da kan BARE jeg se den!)
Og du må si hva du vil vinne! :)
( Vis du velger header må du legge ut bilder på bloggen tilfelde du vinner )

194 kommentarer

STOR KONKURANSE!

Hei folkens!♥
Lenge siden sist.
Jeg vet jeg har sånn vurdering lengre nede på siden bare se om du finner det og meld deg på!

Jeg skal ikke gi dere en onepiece rabatt kort til onepiece!
En sekk koster 349-.
Og jeg skal gi dere TO rabatt kort på 200-.


SÅ DET ER TO HELDIGE VINNERE!


DU MÅ BARE SI AT DU ER MED PÅ EN KOMMENTAR OG VIS DU VIL SÅ KAN DU LAGE ET INNLEGG OG DA ER DET STØRE SJANSE OG VINNE!

24 kommentarer
Stikkord:Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits