Se så fine ...... jeg har

Se så fine tenner jeg har ♥
Tannlegen syntest jeg har skikkelig flotte tenner faktisk , så her får dere se de fine tennenene mine, jeg er stolt over!
Hadde du vært stolt over såå fine tenner?
9 kommentarer

inspirasjon♥

we♥it
Jeg ser masse på inspirasjoner på we♥it der er det så masse herlige bilder.
Så jeg lever nesten på inspirasjoner, men noen ganger ikke !

because we♥it

Blei du inspirert ?
fashion is the only cure

fashion is the only cure

isabelle strömberg | fantasi är det vi vill ha, men verklighet är det vi får

> graphics world. -- van Juicey bij Imonline.nl!

Gwiazda. <3 - 2. strona bloga dostępnego pod adresem truskawka94.pinger.pl

We missed, you hissed.


7 kommentarer

Vil du bli dagens blogg?

Jeg vil ta en dagens blogg , for det er utrolig lenge siden jeg har hatt det kanskje for 3 månder siden, jeg vet ikke det er så lenge siden . + jeg har ingenting og finne på , men sånn som dere vet det , du kan liksom melde deg på så mangen ganger du vil , jo fler ganger du melder deg på jo større sjanse er det for at du blir dagens blogg!♥

Vil du bli dagens blogg? ♥11 kommentarer

Spørsmåls runde!

Jeg tar en spørsmåls runde jeg , den kommer til og vare til neste søndag ! ♥
Det er bare og spøre som et svin som har rømt , holdte jeg på og si , men liksom bare spør jeg svarer ærlig.
Men private veldig private spørsmål blir ikke svart på !♥

NOE DU LURER PÅ ? ♥
Én kommentar

Kirken

Jeg har vært i kirken , siden jeg skal bli konfirmant i år , jeg skal komf. meg den 8.mai. Og det gleder jeg meg selvfølgeligst til for gaver ++ penger !♥ bedre tror jeg kanskje det ikke går an og bli . For jeg gleder meg noe helt sinn sykt , men i kirken er det kjedelig og nå er jeg ærlig , jeg er ikke spesielt kristen, men jeg konfirmerer meg pga at jeg er døpt! 
Er du kristen \ veldig kristen?
Har du vært i kirken?
Er du konfirmant ? 


kirka vår !


2 kommentarer

Photos - Januar ♥

Jeg savner litt og blogge nå så jeg blogger litt jeg .

Det er lenge siden jeg har blogget så jeg starter med noen bilder fra Januar ♥


Nyttårsaften , klokken var 00:01 !


Vofsen! ♥

Jeg farget håret ! ♥

Mathias i bursdagen til Kristine Jenta mi ! :]]

Kjærsten til Jenta MI! :o

Noen av folksa ( jeg er hun i hvit ) i bursdagen ♥

Hånball kampen !♥

Sorry likte ikke de folksa ! ♥

Et random bilde! ♥


Jeg tok med kamera på skolen jeg ! ♥

Haha Engelsk timen ! ♥

Smil Smil til kamera ♥

Hva syntes du om bildene? ♥ ♥


 


8 kommentarer

Er du plaget med blank hud i ansiktet?

Matt touch, fra Yves Saint Laurent er en super ansiktskrem for deg som er plaget med blank, skinnende hud i ansiktet. Den påføres før du tar på deg foundation, og tar vekk glinsen og gir deg et matt resultat, men fremdeles beholder gløden i huden. Den koster 215 kr og du får kjøpt den på tax free og noen parfymerier.
har du den ?
yves saint lauren


8 kommentarer

MR, er ikke noe morsomt !

Tatt mr i dag det var ikke morsomt, det var sånn PIIIIP lyd eller sånn BANG lyd, skikkelig morsomt sier jeg bare !
Så skulle jeg ligge helt stille, i 20 minutter, herregud sier jeg bare , det går ikke an, og gjøre noe sant, eller si noe sånt.Jeg ligge i ro , det er et mirakel , for jeg ligge i ro !Tro om igjen !

Jeg bevegde meg hele tiden nesten , men han duden klagde ikke !
så kom en drit kul sang , husker ikke hva den het !
Da klarte jeg ikke og ligge i ro , sefølgelig !

Men når jeg kom ut var jeg drit svimmel ! :o


7 kommentarer

Dårlig med blogging.\ skal noe spennene i dag !

Jeg gidder ikke og blogge stort mer er litt sånn kjedelig eller ikke litt en gang. Det er (drit) kjedelig retten og sletten ! og jeg sier det jeg mener .!
Men kan da henne de blir noen innlegg men ikke så mangen som før! Men i dagag skal jeg til bursdag til beste jenta ever hun heter kristine og har bursdag i dag . Gratulere henne med dagen?

SI GRATULERE MED DAGEN?


6 kommentarer

VOE SLUTTER OG BLOGGE !

Voe slutter bloggingen , det er helt sant hun skreiv det på søndag og hun har ikke blogget siden søndag hun skriver, masse posetivt og negatvit , kanskje du som har blogg har opplevd dette hun skriver men hun har opplevd det forferdelig syntes jeg , for noen duster som skriver negative ting sier jeg bare !

Syntes du hun skal slutte ?
Syntes du hun skal forsette ?

"Jeg slutter..

Jeg vil først takke alle dere som har fulgt bloggen min, takke alle som har gitt meg positive kommentarer på mail, i kommentarfeltet og på gata.. Hadde det ikke vært for dere, hadde voe.blogg.no aldri vært og jeg hadde ikke fått så mange fine erfaringer. Dere er best!♥

Bloggen har gitt meg utrolig mye bra. Jeg har fått oppleve masse morsomt, møte mange fine personer, lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg vil oppføre meg mot andre, lært å se ting fra flere sider og mange andre positive ting. Men bloggen har også båret med seg mye negativt som har vært vanskelig for meg å takle. I begynnelsen av bloggingen var alt bare gøy, jeg fikk bare positive kommentarer, fikk flere og flere lesere og følte at alt bare var moro. Men etter at jeg havnet øverst på topplisten endret det seg. Noen mener tydeligvis at "dersom man ligger øverst på blogglisten så må man tåle hva som helst". Hallo, jeg er jo bare en helt vanlig jente som blir lei meg når folk snakker stygt om meg! Kan man ikke bare la være å si noe hvis man ikke liker hvordan jeg er eller ser ut, ikke liker hvordan jeg blogger eller mener at jeg ikke fortjener å ligge på 1.plass? Da er det vel bare å slutte å gå inn på bloggen?

Jeg har heller ingen overnaturlige evner som gjør at jeg rekker å gå på skole, gjøre lekser, svare på alle kommentarer og mail, blogge 3 innlegg om dagen, lage sminkevideoer samtidig som jeg skal ha tid til å være med venner, danse og gjøre andre ting alle ungdommer gjør.

Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!

Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med bloggen min. Kan hende jeg kommer tilbake en dag, men sånn ting er nå er det litt for mye for meg."


7 kommentarer

Farget Håret !

Halloen igjen jeg har ikke blogget i dag for de at jeg må øve på matte til tentamen selv om det er noe drit vis jeg kan I det sånn ! og jeg kjeder livet av meg så jeg blogger på mobilen sefølgelig , og i tillegg skal jeg ta og farge håret i dag rosa , det er min første gang jeg gjør det ? nei jeg farge håret rosa ? koman det gjør jeg aallldrii i mitt nå værende liv ! Så jeg skal bli brunette igjen for 12 gang (?) jeg har farga og stripa håret 21 ganger med denne ! og jeg liker litt variasjon som dere kanskje har fått med dere . Men kommer bilde senere tror det blir før og etter bilde eller kanskje bare etter vi får se hvor SMART jeg er ! men klokka åtte i kveld er jeg brunette for da skal mamma fikse det ! liker veldig godt og være blondine men jeg har farga det blindt to ganger på rad nå så det er litt sånn "klar for varjason modus " på meg nå, det har det vært de siste to tre dagene !

skal du farge håret ?
Vil du se resultatet ?
Har du farget håret før ?

10 kommentarer

STEM STEM PÅ FACEBOOK!

Dere må stemme på norges aller vakkreste , det er ei jente som jeg er super glad . Og hun fortjener virkelig og vinne pga utsende !
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135738869818643&set=o.165272930184040

det er linken og jeg håper dere støtter meg !
1. Trykk på linken
2. Lik siden
3. Trykk liker under bilde !

Du er en engel sendt fra gud vis du trykker "LIKER" under bilde!

her er norges aller vakkreste !
Skal du stemme?
Stemte du ?5 kommentarer

Stott opp! har du ?

Nå har jeg stott opp og det er litt rart og begynne på skolen igjen i morgen, jeg har gjordt meg flau nok foran en i klassen og ja det er en gutt. Det er bare pga det vi har snakket om , og i går skulle vi lissom innrømme noe og det tørte jeg ikke og innrømme. Så vi sparer den innrømminga !
Gleder du deg til i morgen ?
Jeg gleder meg
Har du snakket med noen som gjør deg litt flau som meg ?
jeg har ..
Syntes om bilde?
syntes det var fint !

4 kommentarer

Bokeh- bilder

Hva syntes du om Bokeh bildene?
I like them!

 

18 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits