b-i-l-d-e(-r)

yoyo, siden jeg har "flyttet" og glemt den fine lille kamera kabelen min.. så blir det liten sansynlighet blogging med fancy bilder fra fancy Jeanette. Kaprer sikkert Lene sin data, bare for og blogge i kveld men får se.

Haha nice bilder som jeg er så kul som tok!

M-O-N-G-O

*Tommel opp*

3 kommentarer

God morgen!

God morgen, jeg er drit trøtt men har tenk og fortelle dere litt om hva jeg skal i dag.
-Earth hour med Lene (siden det er dit jeg har flyttet for helgen)
-TV! (Love på tv'n)
-Spise som normale folk?
-Data/Mac ( må blogge senere )
- mer ? Sikkert.

Hva skal du i dag?

Et drit kult bilde av meg!


Ingen kommentarer

Flytter ut ...

.. i helga så dere skal være aldeles heldig hvis jeg blogger.

Hva skal du i helga?

5 kommentarer

NYHET!

Pakke fra Nelly.com kommer vist i posten i dag. Glad , Glad , Glad !


3 kommentarer

PAKKE I POSTEN!

Fy søren så surt det er og vite at pakken din er i bergen, og kanskje får den i mårra hvis jeg er sykt heldig. Kan hende jeg får to pakker fra Nelly, men hvem vet. 
Håper veldig på og få tingene mine snart, fordi jeg føler jeg har ventet i både år og dag.

Pleier du og shoppe på nelly? 


5 kommentarer

Ukens sang

okey, sangvideoen kom ut i dag elns, men dette her er hvertfall dagens sang!
hva syntes du om sangen? 


Én kommentar

Prøvemuntlig !

Heihei!

Nå har jeg nettopp komt hjem til Trine, min kjære sammarbeidspartner. Vi har vært skikkelig flinke men frustrerte i hele dag, men vi har funnet ut at vi ikke ligger så langt bak når vi sammerligner folk med oss. Så det roer heldigvis den dere frustrasjonen inni oss. 
Vi har foresten komt opp i Engelsk, noe som egentlig er helt okei. Vi har om lzm da fabrikkene kom i bruk og endret samfunnet vårt. Egentlig helt ok, men dere børde forstå at man blir frustrert når du kommer på skolen og spiser masse sjokolade og masse annet godt! For og si det sånn vi har roet oss og klar for hjemmelagd pizza, og så skal vi lage brownies til lærene som skal være der.

Gruer / Gruet du deg til prøvemuntlig ?

her er de frustrerte fruene ! 


Én kommentar

Shopping på G

Heiho!

I dag har jeg fått med meg at jeg er under 18, noe som er utrolig. Jeg fant også ut at Nelly har postoppkrav , det betyr at jeg kan bestille men betale på postkontore til de som ikke viste det.
Nå slipper jeg endelig og spørre mamma om alt f*** muligrart ! 

Har du noe av det samme?

 

<HER>

>HER<

>HER<

Én kommentar

100 days !

hejhej!

I dag er det hundre dager til jeg drar til Long Beach , California. Så i dag har jeg feiret med amerikanske panne kaker + amerikansk sirup ! Utrolig godt og vite at du faktisk skal ut av lande og sitte på flyet med MANGEN gode mennesker !

Har du vært på språkreise før?


Én kommentar

The boy who ..

8f44a83722e2b795fbfe7fcef8c0eec9_largeTumblr_m0xg2zhcfd1rnia9do1_500_large

Tumblr_m0m8w1hhr41rnia9do1_500_largeTumblr_m0w6ywevkg1rnia9do1_500_largeTumblr_m0rrnxoaa41rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rrpv3g0n1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rrq9ugin1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rropazqx1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rrqg7uci1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rrs2zele1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rqsbdkgs1rnmwdro1_500_largeTumblr_m0rqwkpsra1rnmwdro1_500_largeTumblr_m0rrtqpauc1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0rqqw0wf11rnmwdro1_500_largeTumblr_m0rqmqxjwe1rnmwdro1_500_largeTumblr_m0rqhmo2s71rnmwdro1_500_large1193633-8-1326391558831_large

Tumblr_lxt3i2tsmd1rn1boeo1_500_largeTumblr_lxbl8q0yvj1qdv8eyo1_500_large

Tumblr_lxe4j2wkue1r9gmero1_500_large

Tumblr_lxdzs7lmjy1r6ipclo1_500_large

Tumblr_lwe7cbvobg1r5rgkso1_500_largeTumblr_lwe73jmi2e1r5rgkso1_500_large

Tumblr_lvxvjqhr5u1r5rgkso1_500_large

 

304151_178944445525849_103453126408315_385657_533667278_n_largeTumblr_ltk8m6lxhz1r5rgkso1_500_large

Tumblr_ltm1eh4hrq1r5rgkso1_500_large

Tumblr_ltu3x8z7uk1r5rgkso1_500_large2 kommentarer

putain folle

sorry for et skremmende bilde av ida, men jeg syntes den indre skjønnhet kan være fin av og til !

Hejhej.
Nå sitter jeg og snakker med ei som heter Ida på skype. Jeg møtte hun i Tyrkia, når jeg var der i 3uker for ca. 2 år siden. Hadde det utrolig morsomt når det bare var oss to , fordi da kom vi veldig inn på hverandre. Det var morsomt når det var meg ida , marthe og Markus og. Men syntes det var morsomt da det bare var oss. Ble liksom så bra kjent med deg, angrer sykt på første uttrykket mitt ovenfor deg. Men nå syntes jeg at du er bare jævlig aw3s0m3. 

Nå skal jeg snart på fotball, forstår virkelig ikke at jeg sminket meg for fotballen sin del. men jaja, sånn går da dagene når du kjeder deg med skype. Gleder meg sinsykt masse til og dra på fotball som bare er om en time.
I ♥ Fotball. 

Hva har du gjort i dag ? / hva skal du i dag ?
Liker du fotball? 


Én kommentar

18.mar.2012

en fin passende sang og putte på blogg.no! 

Hej, i dag så skal jeg øve på prøve så hvis det blir sykt lite blogging så er det tydeligvis grunnen. Neste uke så har vi prøve-eksamen i tillegg så dere er sykt heldig hvis jeg klarer og dytte inn et innlegg eller to! 

Siden det er prøve-eksamen neste uke så må jeg øve på min kjære samfunnsfag prøve, så jeg er litt forbrett på press de neste ukene!

Hva skal du i dag?


4 kommentarer

Ukens sang

Hejhej, kan begynne med at denne her har faktisk mening på sin måte, og at jeg elsker dansk! Vil også bare si at jeg har familie i danmark så jeg kan litte grande dansk. Hehe nok skryting; jeg syntes den her er kjempe kul. Og digger kreativiteten der de har gravplass på beach'n!

Hva syntes du om sangen?


3 kommentarer

Nelly - Innkjøp

Hejhej.

Nå har jeg bestilt meg en kjole fra nelly, gleder meg kjempe masse til den kommer. Jeg har faktisk begynt og bli veldig glad i kjoler noe som er veldig rart.. Jeg som var så guttete av meg. Men det er jo bare fint da , fordi da kan jeg hvert fall gå på en eller annen bursdag uten og gå i bokse og en genser!

Liker du og gå i kjoler?
Likte du kjolen? 

kjøpt den >her<


5 kommentarer

Rusa

( Vet at det står rusa ) Fy søren sitter og ser på russevideoer, og fy søren som jeg gleder meg til og bli russ! Drikke deg drita og ha det drit morsomt og bare ha det konge ! Bare egentlig et helvete at det faktisk er i 2015 eller 2016, jeg har ikke peiling jeg altså. Men nå er jeg jo grønn russ en eller annen gang i år så det blir jo kult det :)

Har du vært russ? / Gleder du deg til og bli russ?

 

 


Én kommentar

Fest snart!

Heihei!
Nå skal jeg snart ned på skolen igjen etter og hatt en fin dag på skolen med bildetakning. Syntes bilde mitt ble egentlig helt okei . Blir sikkert nytt Facebook profil bilde.
Men ja jeg skal ned på skolen igjen, pga Haiti elevkveld. Vi er fadder skole for Haiti så vi har samlet masse flasker så håper vi at vi vinner en premie. Men mår jeg så flaske haugen så tviler jeg på at vi vinner!
Jeg skal ha på meg en rød kjole, fra Nelly. Og noen hvite sko som heter Nicolina fra Nelly. Hvis dere er heldig får dere se outfiten !
Er foresten 10-endes siste Elevkveld, nesten litt trist! Kommer til og savne ALLE og nesten alt når jeg er ferdig her på ungdom skolen! Savner det allerede.. Før jeg er ferdig.
Har dere "fester" på skolen sånn?

En sulten Joel !


4 kommentarer

Lauren Conrad

Heihei!
Jeg har faktisk lånt meg en bok av Conrad , og hit til liker jeg den. Har tenkt og finne "Style" menne kan jo bli vansklig det ? Får håpe at jeg finner den i morgen etter skolen!
Nå skal jeg lese Sugar and spice virker utrolig bra + den er på engelsk egentlig bare et stort +!
lest boken style eller Sugar and spice?


9 kommentarer

13.03.2012

Yoyoyoyoyo
Nå sitter jeg på biblioteket igjen, søren meg andre dagen på rad. Skal faktisk sitte her drit lenge , eller .. bare til 18:00 elns men alikavell. Skal være igjen i morgen og.
Men nå skal jeg lese naturfag så Hade !
Hva skal du i dag?


4 kommentarer

12.mar.2012

Heihei!

Utrolig digg overskrift må jeg virkelig si! Jeg vil bare fortelle dere om min utrolige digge dag.
Først sto jeg opp som vanlig, selv om jeg bare vil drøye og drøye og drøye det. Rakk nesten ikke bussen pga mamma lager havrgrøt.. hater virkelig og spise frokost, men det skal jo være så sunt så.
Når vi kom på skolen så var vi på skolen i kanskje 3 timer så dro vi på en sånn forestilling. Må være verdens beste forestilling når det gjelder sånn som vi har dratt på på skolen. Digget den sånn seriøst.

Så dro jeg og nikoline på sentret, og gutter er gutter . Jeg og Nikoline er så sjukt populære så guttan storma på. ( håper alle forstår ironien med stormingen og at vi er populære! ) Nikoline stakk på trafikalt og jeg satt på biblioteket helt forever alone i kanskje 3 timer. Så stakk vi på bussen, og så dro jeg til besta (♥♥) og kjøpte meg baby mat ( sorry folks, men det er nam )

så dro jeg gjem og .. sovnet ikke men satt på datan på skype.
Så foresten Paradise hotel, HERREGUD FOR EI SKRULLE, skal ikke nevne navn. 

God natt !

herregud for noen øyne, sånne gutter med blåe øyne faller vell alle for?

men han er bare litt for gammel da.2 kommentarer

Nesten bedre...

en nyan cat, denne her er bare seriøst awesome !

hørt den ? haha fin "musikk"!


2 kommentarer

^^

Heihei!

Må berre sei til deg, Jeanette, at du glømte å logge av bloggen din på mobilen min ;)

Måtte berre legge igjen ei helsing <3

- Lene ^^


Én kommentar

På vei i posten.


3 kommentarer

Naturfag

Hei.
Jeg sitter da på biblioteket skikkelig forever alone. Jeg sitter vell egentlig her bare fordi Nikoline er på noe sånn helvetes trafikalt. vil takke di folka som lærer min kjøre Nikoline noe nyttig, men det kunne de ha gjort en ANNEN DAG ! Akkurat i dag når jeg trenger og gjøre naturfagen så er hjelpen borte, så nå må jeg f**n gjøre alt selv. Slitt på klaginga, og begynn med naturfagen!

Hva styrer du med?
Har du vært på trafikalt før? det har ikke jeg ! 

Ingen kommentarer

Carlings- Want !

Herlighet så masse kult det er på carlings! Får bare mer og mer lyst til og gå inn på carlings nå. Syntes det var nesten en drøm og være på Carlings sin nettside. Men jeg er jo selvfølgelig en litt sånn gutte jente så jeg lager to kategorier. En dame og en herre !

For og være ærlig så likte jeg best gutte / herre delen på siden, men jeg gadd ikke og ha med alt jeg ville ha. Men her er en liten "smake bit" på min sans av klesstil.

Vil du ha noe av det samme?
Har du noe av dette? 

 

DAMEHERRE3 kommentarer

VildePildeBildeSilde

God aften 

Skulle blogge for Jeanette i GÅR men var dautrøtt, så jeg orket ikke :c
Har hatt tidenes mest interessante lørdagskveld.
Må innrømme at jeg følte meg litt sånn..... et eller annet,
når jeg ser hva andre jenter på min alder tar seg til om lørdagskveldene
men det driter vi i, fordi jeg VET at jeg er helt normal C:

Midt på dagen bestemte jeg meg for at jeg ikke gadd å spare chipsen og brusen til i kveld... 
Så jeg satte meg på rommet med masse snax og begynte å lese Anyas Spøkelse (MONSTERKUL TEGNESERIE)
Når jeg var ferdig, satte jeg på Transformers 3, men klarte ikke å sitte i ro så lenge, så jeg såg ikke mer enn halve... 


Etterpå tok jeg i alle fall på meg varme klær, og gikk ut i mørket med et teleskop.
Sååå satt jeg der en stund og såg på planeter.

Visste du at Jupiter har 63 måner, men i år 1610 fant Galleleo Gallelei ut at 4 av de var mye sterkere
og større enn de andre, så han kalte de io (hehehehe samme som i Green Lantern) Europe, Callisto og Ganymede?
I alle fall, så hender det nå og da at de fire månene står på rekke utifra Jupiter, og på grunn av gravitasjonen, slenger IO ut astroider og steiner som  fyker ut i verdensrommet? :D En vanelig dag på Jupiter varer i 10 timer, og planeten består bare av gass, og har ingen overflate. Med tanke på at den er den største planeten i solsystemet, har den en enorm gravitasjonskraft, og alt som flyr forbi, blir dratt mot den. 

Okå, men nok om Jupiter.....

Har begynt å kjøpe inn/laste ned musikk og lydbøker til jeg skal til Polen med klassen :D
Skal låne Harry Potter på lydbok, bare for å minnes barnehage/ 1 klasse / 2 klasse tiden <3
Har ikke hørt Torstein Bugge Høverstad  sin nydelige Hermine stemme på ufattelig mange år nå
det blir fiiiiint n___n
Har uansett fått tak i noen Alan Ricman  (DEILIGSTE STEMMEN EVER)  lydbøker på nettet
Driter i hva de handler om, så lenge det er han som leser  

Slenger med et bilde av meg selv
Hvis dere har glemt hvem jeg er C

 

:

Det er ikke jeg som er bleik. 
Det er du som ser feil

 

Alene hjemme i morgen og 
Woop Woop

 

 

Men uansett

 

Jepp

 

 

Hade 

 

 

Hva gjør du på lørdagskvelder?
Er du like interessert i planeter som meg? :D


Ingen kommentarer

Before I die....

I am going to get a Polaroid Z340 Instant digital camera!
5 kommentarer

Gjesteblogging

Hei ! Jeanette spurte meg om jeg kunne blogge litt for henne , og selfølgelig kan jeg det ! 

Jeg driver og lager pizza nå. Jeg klarte nettopp å brenne meg på melken som jeg skulle varme opp til kroppstemperatur. Er ikke så smart å være på pc'n sammtidig som jeg lager mat ser jeg .. 

Siden jeg ikke har noe mer å blogge om , så blir det litt selvdigger bilder av meg selv ♥Hva skal du gjøre denne lørdags kvelden ?

- Kristine -   Ooy.blogg.no  


Ingen kommentarer

sånn kan det gå...

Heihei, helt random overskrift. Klarer virkelig ikke og lage noen spennende overskrifter, irriterer meg en veldig stor grad.. HELE tiden! 

Men nå skal vi snakke om hva jeg skal i dag; I dag skal jeg ut i pissregn og spille fotball. Gleder meg på en måte, men på en måte ikke. Ellers så skal jeg vell begynne og øve på matteprøve, som kommer nå på mandag. Suger noe sinnsykt !

God helg!

Ingen kommentarer

gårsdagen

Heihei.

Sorry for at jeg ikke blogga liksom en eneste gang i går, men det er fordi jeg kom hjem kl 00;00 kanskje. Når jeg kom hjem i går så kan man si at jeg kom hjem fra skole, så var utrolig trøtt og sliten.

I neste innlegg tror jeg at jeg skal skrive om hva jeg skal gjøre i daag, må kanskje snart stå opp av senga og begynne og bevege meg.

Hva gjorde du i går?
Én kommentar

Sidecut.. resultat.Her er resultatet folken, syntes det ble litt kult til slutt. Jaja, ser ikke helt bra ut fordi her er det for det første web kvalitet, og jeg ORKER ikke og fikse håret , eller "håret" kan man vell si nå.

Hva syntes du? hehe dere får kanskje se skikkelig i mårra !


5 kommentarer

Skole..

Heihei , nå sitter jeg i fordypnings timen skikkelig morsomt.. Sitter og ser på presentasjoner , helt okei for og si det sånn.
I dag skal jeg klippe sidecut, gleder meg skikkelig masse. Har ønsket meg det skikkelig lenge, så skal bli kult og bare bli ferdig med det og bare ha det der lzm!
Sorry for lite blogging btw, øvde på engelsk i går osv.
Hva skal du i dag?

Miss my coffee !!!


3 kommentarer

Sidecut

Heihei!

I morgen så skal jeg til frisøren og noen som vil gjette hvordan jeg skal klippe meg ? Jeg skal få sidecut♥ Vet at alle har det, men akkuratt nå driter jeg i det for og si det sånn. Har aldri hatt lyst på sidecut, men nå så har jeg bare sinsykt lyst, og hvis jeg failer og finner ut av at jeg ikke passet det.. så lærer jeg av mine feil. 

Er ikke noe vits og ha lyst på noe, også gjør du aldri det. Men da er det bedre og ta det og etter hvert bare angre for og si det sånn.

har du sidecut?


4 kommentarer

Anbefaling !

Heihei!

www.snpictures.blogg.no

Jeg skal anbefale en super blogg i dag, noe som jeg nesten er litt stolt av. Jeg syntes hun er kjempe flink og blogge, og ikke minst ta bilder. Elsker og lese innlegg med bilder i , og spesielt henes innlegg. De er bare så utrolig bra, jeg pleier og lese den. Men av og til glemmer jeg det, men da har jeg mer og glede meg til !

Bloggen heter : http://snpictures.blogg.no/ , syntes virkelig at dere skal besøke den. Hun fortjener et besøk og minst en kommentar, har skikkelig lyst og ha hun på topp 100 listen fordi hun er så god !

Har du besøkt den før?
Besøkte du den? 

Se på den søtingen da!


 


4 kommentarer

La meg dø...

Heihei

Måå bare dele noen supre " La meg dø " videoer fra Ellen. Ellen er så super genial, og det er ikke rart at hun er det så herlig hun er ! Hvis du liksom ikke har sett noe av dette på en eller annen måte fra Ellen så forstår du godt hva jeg mener.

Døde du på en eller annen video? Eller var de bare teite? 


Ingen kommentarer

Justin Bieber og barne ryktene.

 

 

 

 

Heihei!
Jeg har vært så flink og klare og få med meg at Justin bieber har kjøpt seg hus. Han har kjøpt hus i Hollywood Hills, til seg selv og Selena Gomez. Nesten litt søtt, men 11 millioner på et hus som han kanskje nesten ikke skal være i (?) Siden han er så mye på turne , osv. Men utrolig fint og komme hjem til da, når du først skal hjem.
Hva syntes du om huset?

2 kommentarer

Trend i Kina

Heihei!
Sitter eller ligger for den del, og er skikkelig sur over noen forbannade kinesere. Søren meg stygge i hode alle sammen som kjøper og lager sånne! Bare de som "pakker" inn de små dyra er faen meg skadd. Sorry for ordbruken, men seriøst de der dyra lever just like you know.
Hvem søren er så syk og putte et dyr inni en pose met litt vann, også får den ikke frisk luft. Jeg som trodde folk i kina og Japan var syke nok fra før av som dreper uskyldige dyr, med og tråkke på de, brenne de også kommer dette. Sikker masse annet piss de gjør også.
Hjerne døde folk alle i hop nedi der tenker jeg, syntes hvert fall statsmenister/president ting kan stoppe det der med en gang. De sender jo faen meg barna inn i skogen og håper på at dyra i skogen dreper ungene jo for faen.
Hva syntes du om dette?

5 kommentarer

Playsuit - want

Heihei! ( link her)

Vil bare vise en Playsuit jeg har kjempe lyst på. Den er så sommer aktig ( nei lurer på hvorfor ?). Har kjempe lyst på den fordi, den er så utrolig fin. Hadde vært fin og ha til sommeren.

Vil du ha den?


Én kommentar

WHERE THE F*** IS SANTA

Er du sånn type jente som ser sånt?


Én kommentar

Noe jeg savner...
5 kommentarer

WANT OUTFIT - Cubus

Syntes denne outfiten fra cubus var utrolig fin, want want!

Hva syntes du ?
5 kommentarer

The disney store in Florida.

Heihei!

Jeg måå bare lage et innlegg om Disney butikken i Florida. Jeg må bare være så ærlig og si at jeg drømte meg bort helt inni den butikken. Kom på og tenke på gamle dager. Herlig og kunne ha sånne minner som bare plutselig strømmer tilbake i hver dagen. ♥

Jeg hadde aldri vært i den butikken før, men broren var med til USA denne gangen så det forklarer alt. Jeg løp etter broren og plutselig stoppet opp helt når jeg kom opp døren. Var nesten litt fantastisk, eller det var fantastisk.

Hva syntes du om bildene?


Nei jeg er ikke så gammel, så jeg ender opp med og leke i butikken jeg og ! Elsker det! Btw kjøpte den ballen ♥♥


Leker i butikken !♥ Én kommentar

DERFOR...

Heihei ! Føler meg veldig snill som har satt kamera på lading , også å ha planer om og ta noen kule bilder. Ikke bare av meg selv altså.
Tror jeg skal prøve meg på laaang lokker tid. Utrolig kult!
Syntes om true beauty ?


Én kommentar

WANT WANT - Nelly


5 kommentarer

Hot or not?


Alt er fra bikbok, og jeg syntes alt var sykt kult. Har sykt lyst på alt, syntes alt er så utrolig kult, og det er liksom "friskt" men samtidig litt "stivt". Denne outfitten kan du jo putte alt til.

Vet det var veldig enkelt, men hvis jeg kjøper det putter jeg seff til litt smykker og støff.

 

Syntes du det var litt kult?


10 kommentarer

Inspiration.

2 kommentarer

Like or Dislike
6 kommentarer

God morgen , herre***.

Heihei!

Jeg er jo en så fin døgnrytme for dagen at det er skummelt. 6 timer tar virkelig på forskjellene for og si det sånn! Jeg var våken til kl 04;35 - 05;00 , også sto jeg opp nå for en halv time siden.. Er kjempe trøtt, men orker jo ikke og sove igjen. Skal på kamp uansett snart, så får holde øyene oppe.

I dag blir det og gjøre norsk leksene, og å rydde pulten. Alltid like morsomt og ha en ryddig pult når du drar, men når du kommer tilbake .... da er det fa** meg full igjen.

hva skal du i dag?

2 kommentarer

Wannabe!

Følg meg på instagram : Jeanfl og Lene : lenesolheim06 !!!
Jeg er veldig aktiv ?

I want !!!


4 kommentarer

Bilder


2 kommentarer

Visste du at...

... Jeg er veldig guttete av meg?

... I perioder liker jeg og kle meg litt skikkelig , ikke så slaskete?

... Jeg syntes trening er det beste i verden?

... Jeg har veldig vanskelig for å bli forelsket men ganske lett for å bli betatt.

... Jeg ble mobbet før, men nå så blir jeg ikke mobbet mer. De er bare stygge i hode :)

... Jeg elsker selvironi, sier at jeg er kul hele tiden !

... Jeg liker egentlig ikke og blogge, men jeg blogger fordi jeg har bare så lyst og blogge pga dere!

... Jeg er avhengi av tetris, hvert det lenge nå!

... Hater engelsk ( skriftlig ) , og derfor har jeg sugen karakter i det !

... Har ikke øvd på gloser siden jeg gikk i 6 ?

... Jeg har mangen jente venner, men liker best gutte venner.

... Jeg elsker og ta bilder, men når det kommer til og MÅ ta bilder hater jeg det. Foreksempel til en presentasjon.

... Er veldig overlegen noen gange.


 

... Hater folk som faen ikke klarer og holde kjeft om ting.

... Kjørte bil for første gang som 9 - 10 åring.

... Elsker motorsport.

... Bam margera er mitt forbilde!

... Blir kalt bortskjemt, men de vet ingenting.

... Akkruat nå spiller jeg tetris.

.. Mat er godt?

... Jente drama er tragisk.

... Jeg hater små barn som skriker, og jeg skal liksom trene små barn i fotball til sommeren !

Viste du noe av dette? 


Én kommentar

Jeg vil lese din blogg.

Heihei!

Jeg er snart ferdig med leksene, noe som er utrolig bra for min del da. Fordi etter på skal jeg bare rydde rommet mitt, også har jeg veldig lyst og lese noen blogger. Så jeg lurte på hva bloggene deres var?
Hadde vært fint og mere foreslår noen blogger som ikke er på topp 5 :)

Hva er bloggen din? 


10 kommentarer

Volcano

Heihei!

Jeg fikk dette i posten , Tyrkisk pepper Volcano. Fy søren den er kjempe god, tror jeg aldri har smakt noe så godt før. Altså på godterie sin side. 
Jeg liker den utrolig godt, den smaker ikke akkurat lakris men den er bare så myk og deilig. Vet egentlig ikke hvordan jeg skal beskrive den fordi den er så utrolig god.
For hvis du tror du liker denne så syntes jeg at du skal løpe til nermeste butikk!

har du prøvd denne ? 


3 kommentarer

God morgon

Heihei!

I dag våknet jeg kl 13;40 elns, utrolig deilig og bare kunne få sove så lenge man vil og seriøst komme i norsk "tids-sone-ting". Men siden jeg var så lat i Amerika med og gjøre lekser, så i dag blir det og gjøre lekser og å rydde. Må nok begynne snart , så vi snakkest!

Hva skal dere gjøre i dag?

Én kommentar

Norsk kul musikk!

Hva syntes du?


Ingen kommentarer

iPhone pictures


6 kommentarer

B(ild)e


Ingen kommentarer

Da var vi på flaska!


Calvin klein parfyme♥


Ingen kommentarer

Nytt design.

Heihei!

Fikk fikset designet mitt før jeg legger meg, likte det veldig godt siden det er så enkelt men samtidig fint. Håper dere liker det. Det står lengre nede hvem som har laget det . Måtte fikse " Annonser" inn, fordi det er jo viktig vett dere!

Hva syntes dere? Var hun flink?


2 kommentarer

Pakke i Posten #3

Solbrillekongen

Fikk noen kjempe kule briller i posten, skikkelig " gult er kult"! Supre briller nå til sommeren, siden farger er inn og den kjedelige er ut.
Har mangen sånne, men denne var jo gul. Noe som jeg digger fordi gult er kult. Kan hende jeg legger den ut som konkurranse , men veldig liten sjankse siden jeg digger de!!

-Tusen takk for et kjempe bra sammarbeid!

Hva syntes du om de? 

Ingen kommentarer

Pakke i posten #2

Hairtohair

jeg følte meg så utrolig heldig og få denne pakken akkurat nå, siden jeg hadde så flokete hår , ville ha håret opp, nettopp lært meg og sette vipper, og har lyst på noe dill i håret!

Ble så overlykkelig av posten jeg fikk da jeg kom hjem. Etter 1 og en halv dag med bare flying så har jeg bare sykt masse floker. Så denne hårørsten holdte jeg på og dø på meg når jeg prøvde den. Ble så lykkelig av og ikke få vondt når jeg grette håret. 

Super fint og få så masse fine ting, er så utrolig takknemelig!! 

-Tusen takk for et herlig sammarbeid!

Har du noe av dette?
Vurderer du og kjøpe noe av dette?
Vil du at jeg skal vurdere noen av produktene så tell me!! 


En super fornøyd jente på andre siden av internette, god natt!!!♥


4 kommentarer

Pakke i Posten #1

Personligalmanakk

Nå kom jeg nettopp hjem og helt sjokkert over hvor fine gaver jeg har fått!!! Har blitt sponset av tre stykker på 14 dager, utrolig! skal skrive om hver sponsor i tre forskjellige innlegg.

Personligalmanakk, elsker den !! Er super fin og ha , spesielt i den tentamens tiden. Eller eksamen er det vell.. Hehe ja, elsker den selv om jeg bare så vitt har sett på den og så vidt åpnet den. Elsker den som det var mitt eget barn!

Syntes virkelig at du skal kjøpe en, i så fall hvert alle pengene ! Jeg har Medium bare så dere vet det, elsker den !


Har du en sånn?
syntes om den ?

- Takk så utrolig mye Personligalmanakk.com!! 7 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits