Den tiden jeg har gått igjennom

Helluhellu!

Jeg har jo ikke blogget på utrolig lenge, og føler ikke jeg burde begynne igjen. Grunner er fordi jeg har egentlig ikke så super interesse for og fortsette og blogge.

Nå når jeg ikke har blogget har så utrolig mye positivt og negativt skjedd i mitt liv. Jeg har vært helt nede på bunn, og har hatt det helt forferdelig. Nå er heldigvis den forferdelige tiden over, og jeg er klar for nye utfordringer. Jeg har kommet over alt som har skjedd i min fortid.

Nå har jeg blitt helt "frisk" kan man si, og er egentlig i super form for den del, forhold til det som jeg var i. Ville bare være inne og ikke gjøre noe, ikke gå på skole, bare ligge der og tenke på de stygge tankene som svevet i hode mitt.

Alle bloggers liv virker jo helt fantastisk, men det er noe det virkelig ikke er. Uansett hvor fantastisk det ser ut, og hvordan livet dems er på roser. Alt er vell sånn sett bare piss. Tror de har det fint, men tviler sterkst på at det er så lukserøst som det virker som. Jeg er et fint eksempel, men nå har jeg hatt det så forferdelig så utrolig lenge, så nå skal jeg bare nyte det livet jeg har.

Selvtilitt:

Det er noe jeg har hatt i mangen år, den varierer jo helt sykt til dag til dag. Etter alt tull som har skjedd med familie og venner og styr, så er den ikke et spørsmål for meg nå for tiden. Jeg har null selvtilitt, og jeg tørr ikke og være meg selv. Selvtilitten min kommer jeg nok til og slite mest med etter alt dette.
Jeg har hørt masse fantastisk, som folk har kommet med men jeg føler alt i livet ennå er bare en løyn.

Jeg skal erlig innrømme at jeg har falt noen tårer når jeg skriver dette innlegge, og jeg vet ikke helt om jeg tørr og blott legge alt som skjer med livet mitt. Haters gonna hate bitches, jeg skal komme tilbake på en sterk måte. Kjøre stil, you knøw.

Gjerne lik og kommenter innlegget!

 

6 kommentarer

For en overraskelseee..!!!

..Han ville på bloggen!


Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits