Et innlegg om selvtilitt med og uten sminke.

"Du er pen med sminke!" er det mangen som sier, når noen sier det til meg sier jeg selvfølgelig takk. Egentlig så liker jeg ikke kommentaren, pga jeg tar det litt frekt, fordi tenkt på de som ikke går med sminke. Skal de føle seg stygge? Tenk på de som ikke har god selvtilitt og tar kommentaren som " du er stygg uten sminke".

Jeg fårtrekker egentlig og gå uten sminke, jeg føler meg sykt lettet, og føler meg mer "normal". Slipper og bære på all den sminken. Brunkrem , Mascara og alt det styret om morningen ..

Tenk om alle hadde hatt den selvtilitten til og kunne gå uten sminke uten og måtte gjemme seg selv, for ikke og tro at de blir mobbet. Jeg klarer fint og gå uten sminke , men det er fordi jeg har god nok selvtilitt.
Jeg har faktisk hatt mine episoder i livet, der jeg bare MÅ gå med sminke. Men det var fordi jeg syntes jeg så best ut med sminke, og fikk selvtilitt der ifra.

Jeg sier ikke at folk ikke kan gå med sminke, eller at du ser stygg ut uten sminke. Jeg prøver bare og si at du er pen uansett hva. Du er ikke styggere en verdens peneste jente, du er rett og slett perfekt på din måte. Det sier jeg fordi jeg mener det!Syntes alle skal kunne få lov til og vise seg selv, på den måten man egentlig er. Ikke at du skal få gå med sminke og bli godkjent på den måten, og når du kommer på skolen uten sminke blir du kalt stygg.. for noe tull!

Jeg syntes folk er penest 100% naturlig, og ja jeg er 100% naturlig på det bilde ovenfor . Jeg sier ikke at jeg syntes jeg selv er pen, men jeg tørr og vise the real me .

Føler du du har god selvtilitt? 


Én kommentar

Ut på veien da!

Nå har jeg endelig lov og øvelse kjøre, jiho! Skal bli kult det og komme seg bort... Når morra har tid..
Har du tatt Trafikalt?


4 kommentarer

WTF? bloggen var sletta ..

Herregud, takk til en hacker som slettet bloggen min i noen par timer. Vil bare si at jeg klarer fint og få tilbake bloggen hvis jeg vil, så null stress. Lykke til neste gang, fordi detta har var egentlig bare morsomt. :)

Snart kommer det innlegg om PAKKE I POSTEN, siden jeg er grønn russ i år :D IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

Har noen hacka bloggen din før?


Én kommentar

PAKKE I POSTEN !

Ja nå er jeg hjemme igjen, og kanskje jeg skal fortelle dere hva som var inni pakken som jeg fikk for noen dager siden. Alle forstår vell hva som er inni når jeg viser dette bilde : ?Ja i så fall, så må jeg vil si takk så utrolig mye til Nicoline(m.blogg.no). Husker at jeg sa til hun " det er bra noen vil ta vare på meg " .. haha fy f*@*. 
Men ja jeg fikk pakke i posten her om dagen også, det er en pakke fra nelly som kanskje kommer senere ut på bloggen.


Én kommentar

Bilder fra amerika!

Fjortiz.. Med falskevipper!

Mater dyra .. Oh yes!

Fordi mamma sier at det er så fint ...

Broren ville bli havmann .. No way, han ble en havfrue!

Jeg satt ikke på datan altså .. (a)

Verdens beste middag ever!!

Yoho!


2 kommentarer

Bilde av meg første og andre gangen jeg var i Amerika

Et fint bilde av meg fra oktober .. I amerika!
Ser du noe forskjell på de bildene av meg?

In New York , i oktober

I Fort myers , nå i vinterferien


4 kommentarer

FILM FRA HOTELLET I DAG!!

video:hotell


Hva syntes dere?
Syntes dere at jeg børde filme hverdagen min oftere?


Én kommentar

PAKKE I POSTEN ..

og takk til Nicoline , siden hun er så gavemild !

Så må jeg bare si at Nicoline kaller meg "nette" siden det er så lett, så mamma ble litt sjokka så hun skrev " FAKTISK" og pil ned.  Så glemte jeg og ta bilde av det som er inni, så .. hvis dere vil så kan dere få lov og gjette hva som var inni ?

Kan si det sånn at det var noe gratis, skal nevne det i neste innlegg. Men om noen får riktig skal den få en liten fordel :)3 kommentarer

On my way!!

Nå er jeg på vei til et sted, kanskje noen av dere bor der? Jeg vetta søren jeg,men jeg lar der få gjette litt før jeg sier noe i kveld :)
Skal ligge på hotell, sykt kos. Beste av alt er vell at det er basseng der?
Men hvor tror folk at jeg skal ????:)))


Ingen kommentarer

KONKURRANSE !

http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html#comment

gå inn på den linken for og melde deg på en konkurranse som er sponset !!! Der kan du vinne en notatbok fra personligalmanakk.com

du kan også melde deg på her, men husk og skriv e-post adresse !


2 kommentarer

HVEM BLIR NR 100? .. den får en premie!

Trykk på bilde for og komme til facebook siden !!

 

Nr 100, får en premie. Jeg gir ikke noen hint, eller noe som helst til hva vinneren får. Men det dere kan vite er at den personen kommer til og få på en måte en gave fra meg. Eller de fleste får nytte av det da, hvis du har blogg.

Så blir du nr 100?

De som liker bloggen min blir direkte med i konkurransen om og vinne en notatbok fra personligalanakk.com . Men da må dere huske og skrive her at dere har likt siden. Og for all del husk e-posten din !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


5 kommentarer

BLOGGINGA .. SUGER!

Okei jeg vil si sorry for 0 blogging i dag, men hvis dere hadde levd i mitt liv i dag .. så hadde du forstått.

Jeg føler jeg har gjort 1000 ting i dag , og i morgen har jeg engelsk tentamen, og jeg har lest igjennom stoffet en gang, mens jeg var trøtt.. så det forklarer litt om hvor effektiv jeg har hvert. Men jeg har med alle tekstene i morgen på skolen så skal nok gå bra. Bare håpe jeg har med riktig tekster ..

Har du opplevd sånne dager?

Én kommentar

Videoblogg!

video:blgg


Her kommer en helt random videoblogg , noe som aldri skulle ha skjedd pga jeg filmer aldri livet mitt .. fordi jeg har ikke et liv uten Vilde . Min Kjære Pandabjørn , som jeg savner mer en alt akkurat nå .. Vi som liksom snakka sammen 24 / 7 før , og nå .. hører jeg ingenting fra deg, uansett hvor desperat jeg er ..!

Hva syntes du om mitt randome liv?


2 kommentarer

Bestilt fra Nelly.com

Trykk på bilde for og komme til kjolen.

Jeg kan begynne og si at jeg har sett på den kjempe lenge, og jeg har den i svart. Så når jeg fikk den ble jeg kjempe fornøyd så jeg tenkte i dag at jeg ville ha den i hvit også, siden den var så fin. Jeg elsker blonder, syntes det er så utrolig fint !

Gleder meg til den kommer i posten, har en følelse at jeg får noe fint av Nicoline ( www.nicolinem.blogg.no ) i posten også .. GLEDER MÆI!

Hva syntes du om den ?
Har du den i hvit / svart / lilla? 


5 kommentarer

MIDDAG

i dga hadde jeg koslig middag besøk av Lene. Kjempe kos, med og starte og slutte Lørdagen med en god hjemmelagd pizza ! Nam nam nam, det var sykt godt !

Liker du hjemmelagd pizza?


2 kommentarer

KJOLE fra Nellyher er linken til kjolen !
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/john-zack-911/slash-neck-lace-dress-911011-14/

 

likte du den?


4 kommentarer

TOPP BLOGGER .. FAKTISK !

Jeg gikk in på bloggen min for og se om jeg hadde fått noen kommentarer, og gjett hva jeg så? Altså det er jo bare et menneske, og hun leser jo blogger hun og , men liksom min? Utrolig, kult sier jeg bare.
Måtte bare dele det med dere, fordi jeg syntes det er litt kult. Altså kanjo hende hun bare stakk innom bloggen men alika vell, hun vet hvert fall om bloggen min.

Kanskje jeg reagerer litt rart, men jeg føler at jeg over driver litt men jaa, jeg sitter egentlig helt rolog her og syntes det er normalt at folk kommenterer, men syntes det er litt kult!

Det var btw Caroline Maria som kommenterte bloggen .. awesome :)

Syntes du det ikke var litt awesome?  
4 kommentarer

SuSs

Jaaa, okei ? skikkelig fint bilde og fin start på innlegge. Jeg gidder ikke og blogge har ingenting og blogge om eller ja, så da får dere bare klare dere uten meg i dag også! 

Men dere kan melde dere på konkurransen min : http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html

 


3 kommentarer

Begravelse

Nå har jeg nettopp vært i begravelse, sykt trist , klarte rett og slett ikke og holde maska..!
Hvil i fred ! Vi savner deg !
Men nå er jeg hos familien til Lene / Veninna mi. Sitter faktisk og ser på søskenbarne til Lene spille MW3.
Menne skal snart hjem og ta bilde av outfiten jeg brukte, kjolen er svart og er fra Nelly.com!
Hva skal / har du gjort i dag? :)


4 kommentarer

BILDER


3 kommentarer

TRENING!

Heihei!

Tviler stjert på at det kommer flere innlegg i kveld pga jeg er liksom litt pisst ! Jeg ble fantisk stempla som inni faen og ( så liksom når det skjedde så så liksom at det var med vilje, hun sto der liksom i 4 sek og dytta knottene ned på foten min! ) Og fikk en ball på sida , og bla bla bla. Altså jeg tåler det men .. man kan ta det litt med ro selv om jeg ikke gidder og gjøre mitt beste, så trenger ikke folk og bli sure. Vi spilte liksom med 12-13-14 elns.

Spiller du fotball?

2 kommentarer

Hva skal man si?

Heihei !

Må bare si at dere måå huske min kjære konkurranse jeg har blitt sponset på ! Linker til innlegge her så husk det og melde dere på :* Bare for min skyld, og din egen da for all del !  http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html 

Men ja i dag skal jeg gjøre naturfag og RLE så skal jeg på fotball trening kl 17:00 så da blir det nok ikke blogging før etter jeg har dusjet. Sånn er blogg livet dere, dere må nesten bare vente til jeg er ferdig med ting :)

Men dere får kose dere videre i dag, så får vi se om jeg har fått noe Inspirasjon om hva jeg kan blogge om til i kveld !

Hva skal du i dag?

2 kommentarer

MUSIKK

Neeeeeeeeeei det er ikke morsomt og gjøre RLE, men jeg sitter og hører på musikk og er snart ferdig med presentasjonen så er litt sånn små lykkelig! Skal prøve og få 5 , hadde ikke hatt noe i mot 5- heller fordi 5 er 5. Thats it!

Ja også trenger jeg litt musikk tips, helst ikke Justin bieber takk!♥

Liker du RLE på skolen?
4 kommentarer

Oh yes, jeg gjør det IGJEN!


Jeg ligger på første plass, for min kommune. Lenge siden sist, men det var på tide etter som jeg har blogget i det siste. Jeg er kanskje ikke så flink når det kommer til hel het, men når jeg først blogger .. så blogger jeg !

Hvilken plass ligger du i "kommune messig" ?
Gratulerer med kanskje? ;) 


3 kommentarer

JOUTFIT 09-04-2012


Genser : Gina 

singlett: Bikbok
Bokse: Bikbok

Hva syntes du? 

 

HUSK KONKURRANSEN MIN SOM ER ET INNLEGG LENGRE NEDE ( LINK : http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html )


5 kommentarer

KONKURRANSE FYRES I GANG NÅ! - sponset! + VIDEO!

Ja, nå starter jeg en konkurranse der du kan vinne en Notatbok fra www.personligalmanakk.com/NO/. Har gledet meg kjempe lenge til og sette igang denne konkurransen. Og som sagt du kan vinne en notatbok, som DU kan designe selv. På den kan du ha bilde av din famile eller venner, eller hva som helst. 
Det DU trenger og gjøre for og ha en sjankse for og vinne er : ( de kravene kommer jeg til og finne ut om du har følgt før du kan vinne, og hvis vinneren ikke har gjort de så trekker jeg en ny vinner ! )
  1. Du like Personligalmanakk på facebook >HER<
  2. DET ER ET STORT PLUSS OM DERE LIKER MIN SIDE OG PÅ FACEBOOK ( jeg kommer til og sjekke om dere har gjort dette ) >HER<
  3. Så må du skrive at du er med på dette innlegget!
  4. Det er også et STORT PLUSS om dere deler denne på facebook!

 

VÆR SÅ SNILL HUSK E-POST ADRESSE!!!

Så ønsker jeg alle lykke til, og HUSK:
" Du kan ikke si at du ikke har noe sjankse når du ikke har deltat.. Men en sjankse når du har deltatt"
LYKKE TIL!

video:konkurranse i gang

 


57 kommentarer

EN GOD FROKOST GJØR GODT FOR MAGEN

God morgen, i dag så skal jeg farge håret og det skal nok bli like spennende som de 36 andre gangene jeg har farget håret. Hørest sykt ut, men det er det også! Men i dag fikk jeg hvert fall i meg frokost, som egentlig er veldig uvanlig for meg og spise. Børde kanskje bli vant til det ? ja, kanskje det.

Nå sitter jeg og skyper med Nicoline ( www.nicolinem.blogg.no ) , utrolig koslig jente og snakke med. Men nå skal jeg ta og fikse meg, og så .. kanskje det blir videoblogg i dag og. Men hvem vet? Jo meg!

Hva skal du i dag?
3 kommentarer

MIN DAG - I VIDEOBLOGG

video:nytt prosjekt 1


Haha, jaaaaaaaa sånn skjer når Nicoline ikke er på skype .. Da må man klare seg alene, og rett og slett gjøre noen " nyttige ting ". Sånn som og lage en video"dagbøk". Har faktisk begynt og like og redigere filmer på Imovie så dere skal ikke se bort ifra at jeg faktisk kan hende begynner og lage videoblogger fram over.

Hva syntes du ?


6 kommentarer

Videoblogg kommer senere i dag også

Jau , jeg har blitt forelska ( direkte forelska ) i Imovie, så skal nok mikse en video til etter på. Men hva vil dere at jeg skal gjøre? ikke noe piss takk! ♥

2 kommentarer

En liten snutt fra Florida

video:random florida


Jaa, tenkte dere kunne få lov til og se litt av min hverdag der nede 

Hva syntes dere?


4 kommentarer

spørsmålsrunde - Svarer på video !

video:sprsmlsrunde
jeg legger ut bilde av kjolen senere !


Hva syntes dere om videoen?


4 kommentarer

ELLE

2 kommentarer

BILDER

Månen i går veitdu !

Looking at American pie on YouTube

Lekser <3

Skal farge håret ! ..en gang

Reel love !


5 kommentarer

Skoleflink

Heihei, jeg fikk heldigvis lov til og være igjen hjemme og gjøre RLE presentasjonen min. MÅ ha 5 på den , men tviler på at det går. Men i så fall så er jeg skikkelig skoleflink siden jeg prioriterte og være hjemme i steden for og :

-Være med på butikken
-Bli med på fjelle

så sparer en god del tid på det, for og si det sånn. Men nå fant jeg ut at jeg må rydde ut av oppvaskmaskinen før mamma , pappa og lillebror kommer hjem. Så skal jeg i tillegg lage meg mat, pølse i lompe faktisk. Slaske mat  ♥

Men jeg er litt uttafor , masse som har skjedd så klarer ikke og konsentrere meg så veldig bra.. Men prøver mitt beste, og nei jeg sier ingen ting jeg vil ikke snakke om sånt og hvert fall ikke offentlig( da mener jeg offentlig til alle og alt lzm ) !

Gjort lekser i ferien ?
Ja jeg er slask som putter det i en panne.6 kommentarer

Ut på tur .........

Jeg diretke hater det ! Det er kaldt, snø og bare jævlig, hater det rett og slett. Hva skal man liksom finne på uten internett? bare henge med familien? Så kjedelig, har heller lyst og henge på skype og sånne ting som jeg gjør 24/7. Det er liksom det som er "livet" mitt, æsj hater og kle på meg masse for og ikke fryse.

Men jau jeg skal ut med familien, opp på fjelle, LANGT opp på fjellet. Der vi har støl, og fy som det er hat på det. Hater alt med fjell, sånt piss. Sorry men jeg har en dårlig dag, er liksom veldig trist og har mest lyst og være inne og bare tenke. Men skal vist UT.

Ha en god dag videre mine kjære lesere, men jeg skal ut ..

Hva skal du i dag ?

beskriver meg veldig bra akkurat nå!


2 kommentarer

Konkurranse fyres løs Mandag, 9. April.

Jeg vil bare si til dere at på Mandag, som kommer i neste uke. Da legger jeg ut en konkurranse der jeg ble sponset av http://www.personligalmanakk.com/NO/ . Det har jeg også blitt før, men da ble jeg sponset med almanakk. Denne gangen blir jeg sponset med Notatbok, noe som er utrolig stas. Gleder meg til og fyre løs konkurransen.

I den konkurransen så kan dere vinne din EGEN notatbok, fra den fantastiske leveradøren http://www.personligalmanakk.com/NO/ . Der kan du designe din egen notatbok, og du betaler hele 0 kr for alt slitet. Det er vell egentlig bare et stort + og delta da? 

Jeg blir også sponset med en notatbok, og fy som jeg gleder meg til og få denne. Jeg trenger virkelig en notatbok i tillegg siden jeg bruker hello kitty notatboken min 24/7 på skolen. Har faktisk ikke mer ark på den ... Men jeg gleder meg sykt til og få min for og si det sånn.

 

Tror du at du vil være med på denne konkurransen ?
Gleder du deg til jeg fyrer løs konkurransen ? 

Én kommentar

JOUTFIT


Her er dagens, eller var dagens outfit. Genser er fra Bikbok, ring er fra Old navy en butikk i USA og bokse er fra bikbok. + BH er fra Bikbok. 

Jeg vil bare informere dere om at på mandag kommer det en konkurranse , der jeg har blitt sponset av http://www.personligalmanakk.com/NO/ der du kan vinne en EGEN designet notatbok. Tenk så heldig du er som kan endelig få din EGEN notatbok som du har designet selv. Så kan du ha den på skolen og .. jaa jeg gleder meg til og få min !

Hva syntes du om Outfiten / JOUTFITEN ?

 


4 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg tar meg en liten spørsmålsrunde, der dere kan spørre meg om hva som helst. Men om det blir for personlig så tar jeg bare og hopper over spørsmålet og lever videre. Jeg kommer til og svare en eller annen gang i løp av helgen.

Har du noen spørsmål? pleas ask !

6 kommentarer

BILDER


11 kommentarer

KINO

Jaa, dagenes høydepunkt er " American Pie : Reunion " , gleder meg sykt masse. Skal dra med min eller en av mine beste venner. Jeg har snakket om henne før , og det er ikke hun som har blogget med meg selv om de heter det samme. Hun heter Nikoline, og det er hun jeg har en blogg med som heter " www.l0vep1ctures.blogg.no ". Der ligger det faktisk et bilde av oss to , tror jeg.

Jeg har aldri sett en eneste American Pie film, flaut. Men sånn er det jo bare. Den "jomfruheten" skal bort i dag, så gled gled!

Har du sett denne filmen før?

Trailer just for you!


2 kommentarer

Sunn ++

Jeg vil bare vise Nicoline at jeg og faktisk kan være sunn for en gang skyld. Jeg har faktisk bare spist godteri og usunne ting når vi har skypet i det siste .. utrolig bra Jeanette!

Men nå sitter jeg og ser på Paradise hotel episode 1 og opp over.  Så spiser jeg Appelsin, noe som er så utrolig godt. Vil bare si ( til nicoline og for dere for den del ) at jeg pleier og lage meg fruktsalat men denne gangen hadde vi bare Appelsin. Buhu, men jeg er jo sunn da etter og ha spist bare dritt i hele dag så det var på tide med EN sunn ting.

Liker du Appelsin?

NomNomNom

3 kommentarer

Napping av bryn

Jeg vil bare "vise" dere, jeg vil også fortelle dere min lille "historie" når det gjelder napping av bryn. 
Jeg kan begynne og si at jeg nappet før med pinsett, men etter og ha brukt en lang tid med pinsett fant jeg ut at det var bedre , eller jeg fikk høre at det var bedre og bruke en "kniv" lingnende napper.

Jeg bruker altså en sånn her, jeg kjøpte min/mine på Cubus. Jeg anbefaler denne utrolig mye, ikke bare fordi at den er så enkel og forme øyenbrynene dine med, men den er ikke så liten heller så du mister ikke den så lett heller.
ELSKER DEN, men det var bare SYKT vondt de første gangene jeg brukte den. Men nå går det veldig fint, har brukt dem i kanskje et år elns. Forsatt utrolig bra, ikke litt "slitt" en gang. Nappinga sparer jeg meg for. Det er det SYKESTE jeg har vært med på, det vondeste også. Den kan du bare ikke forme like bra med, sånn som den "oppa for". Det var sykt vondt i begynnelsen , og denne måten brukte jeg lenge men nå bruker jeg det null niks mer.

Forsto dere noe som helst ?

 


10 kommentarer

Paradise hotel

Nå sitter jeg og venter på at paradise hotel 2012 episode 16 skal legges ut på nettet. Utrolig spent, eller er vell egentlig ikke det heller men jeg gleder meg til og se hva som skjer.

Ser du Paradise Hotel 2012?


3 kommentarer

BILDER fra i dag

 


DEV ♥

K-A-K-E

B-L-O-M-S-T-E-R

 


Én kommentar

JOUTFIT

Haha, skal begynne og kalle opp mine egne outfiter opp etter meg " JOUTFIT " liksom Jau og et outfite lzm. Digg humor, men ja her er min outfit for i dag. Og nei jeg har ikke pyntet meg.

Jeg ble inspirert av Sina ( bloggen hennes http://snpictures.blogg.no/ ) , hun brukte det samme som meg ( altså en bluse ) men hun hadde ikke singlett under. Jeg elsker stilen din Sina , elsker alt med den ! Du inspirerer meg skikkelig, spes når jeg så det bilde av deg !

 

Hva syntes du om outfiten?
men  ja her er outfiten + en dårlig hårdag.Singlett : Bikbok 99kr elns.

Bluse : H&M 199 kr

Bokse : Bikbok 499 kr

Sko: Amerika -> Vans

Ring : Amerika -> Old navy 


4 kommentarer

Tips

Heihei!

I dag ser det ut som blir lite blogging desverre , men det er fordi jeg har ingen ideer til hva jeg skal blogge om. Jeg skal i tillegg gjøre min "kjære" RLE presentasjon, noe som er kjempe koslig men forhåpentligvis lett.

Så hvis folk vil at jeg skal blogge i dag så er det bare og komme med tips !

Én kommentar

HOT OR NOTJeg syntes denne er sykt hot "paken ifra", men framme så syntes jeg den blir litt for mye " kle av meg". Jeg er jo litt guttete ennå, så jeg har jo ikke peiling på kjoler .. så , men vi alle er forskjellige.

Men den er hot da, menne jeg lurer på hva syntes dere om den ?


3 kommentarer

Hvem kler kjolen best?

Skinn er i vinden som aldri før og denne kjolen er et perfekt eksempel på hvordan man kan bruke skinn selv på en varm sommerdag. Jeg har selv hørt at h&m har noe liknende, så det skal jeg definitivt sjekke ut asap!

Så ? hvem synes dere kledde den best? J.Lo eller Jennifer Hudson?


3 kommentarer

Shoes


3 kommentarer

Instagrammen din?

Heiyo, jeg lurte på om folk hadde Instagram? Min heter Jeanfl , så det er bare og followe meg for og si det mildt :)
Love ya! Lover og followe alle som følger meg ;**

I'm the queen bitches !


5 kommentarer

Fant ikke på en overskrift ..

 Nå stikker jeg ut, ut og ut. SKal nemlig ned på sandane og klippe sidecuten, og jeg skal skaffe meg en sånn STIL genser. Utrolig nok. Sist jeg klipte sidecuten var vell forje uke eller for 2 uker siden. Så det går fort si svingene.

Men nå må jeg løpe, må rekke mamsen !

Hva skal du i dag ? 


Ingen kommentarer

NEW IN ..

Ja , var som sagt i Førde i dag. Jævlig morsomt .. hater og shoppe men må man ha noe så må man ha noe. Så dette ble da kjøpt for søren meg 4000 kr til sammen .. Helt sykt !

Hva syntes du ?
Hva syntes du var finest ? 

Genser : Bikbok kr 299.


Fra H&M kr 199.
BH - Cubus 169 kr 


Briller : Glitter ( husker ikke pris )


Øredobber : Glitter , kostet tilsammen 150 -.


Hårfarge : haha coopin!


Mozart kr 1600.


Bikbok kr 599 ?


bikbok kr 499 ?

 


6 kommentarer

Shopping !

Heihei, fant vist Internett her i Førde på resturant'n Bambus, så hvorfor ikke utnytte det? Som sagt vi er på en kinesisk resturant og venter på min kjære mor.
Har shopet nok, altså for nesten 2000 kr, sykt når jeg tenker meg om. Men sånn går det når stilen går mot andre tider.
Skal blogge når jeg kommer hjem også, (haha) suss puss bloggæn!
Hva skal du i dag?


4 kommentarer

God morgen

God morgen alle sammen, i dag blir dette kanskje det første og det siste blogginnlegge for i dag. Jeg skal nemlig til byen, og det er kjempe lenge siden jeg har vært der. Jeg var der sist litt før da jeg skulle til USA i høstferien og det er en GOD stund siden! Har nesten ingen penger og brenne , men vi har godeste mamma med ♥
Lene skal være med, noe som er kjempe kjempe kjempe kjempe kjempe , okei skal ikke overdrive men det er hvertfall koslig at hun vil være med oss.

Kan hende jeg putter inn hva jeg har kjøpt, men hvor stor sansynlighet er det for når dere ikke vil se det ? nei da, jeg bare kødder, jeg skal prøve og legge inn innkjøps innlegget. Null stress sånn egentlig, men det er bare det og gidde .. den fronten er lat fra min side !

Før jeg avslutter innlegge vil jeg bare si det de skoene som er i innlegge under, de er fra Nelly og dette <HER> er linken.

Så får dere kose dere masse i dag, og jeg hadde satt stor pris på om dere så dissene videoene jeg har linket til , det er om noen gutter som er i USA ( et guttekor, kjempe flinke ). 

Video 1
Video 2
Video 3
Video 4

Hva skal du i dag ?
Vil du se innkjøpet? 

Jeanette er kul og tar bilde av tv'n fra da jeg og Lene var på "Klar Ferdig Gå!"
 

 


4 kommentarer

Hvilken sko børde jeg velge?


Dere må nesten hjelpe meg , jeg trenger og finne ut om jeg skal kjøpe noen av disse eller bare drite i det. Jeg syntes de hvite er drit kule, men jeg tror kanskje de brune passer best .. men til hva vet jeg ikke. Passer godt til en hvit topp og en Jeans osv osv.

Hva børde jeg gjøre? I så fall hvilken børde jeg ta? 


4 kommentarer

HOT OR NOT


Jeg syntes de er sykt hotte, men det er bare det atte .. jeg klarer ikke og gå på sånne. Selv om det ikke er såå store heler på de pga platået!

HOT OR NOT?


5 kommentarer

BILDER fra helgen

Syntes om bildene?*Tommel opp*


Earth Hour inne med Lene !

FY F@#$ så morsomt hvis du ser tryne hennes og teksten..

5 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits