DOMMEDAG JORDEN GÅR UNDER I DAG

I dag skal jorden gå under. 

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10094042

der kan du se direkte på vgtv.no direkte

Jeg tar det med et smil jeg , ikke spør hvorfor. Men jeg er beskymret, men jeg tar det som det kommer.. som alltid!

tror du på det ?
Lever du livet som din siste dag vær dag ? 
6 kommentarer

JEG SOM TRODDE ....

at folk på Paradise hotel hadde vokst opp jeg. Jeg så på Paradise hotel på datan og da så jeg nemelig en bamse som Heidi pleier og sove med. Jeg blir nesten litt sjokka jeg, og ja det er Heidi sin bamse.
Bare se her:

Kine har sove klut, jeg blir nesten sjokka fordi at jeg sover ikke med noe o.s.v og jeg er liksom 14-15 år og da begynner jeg og lure siden de er 20-25 elns. 

Syntes du det er rart?
Sover du med noe kose dyr?
Begynte du og le da du så bilde ?
Blei du sjokka ?

 


4 kommentarer

JEG ER KLAR FOR KAMP

Jeg er klar for kamp igjen, skal spille mot Jølster og jeg er klar. Jeg håper på gode nyheter om at vi vinner, men tviler på at jeg scoorer. Men det er lov og håpe er ikke så vanlig det da når du er back eller er ikke så mye back nå mer. Er faktisk masse midt, men bryr meg fint lite hvor jeg står på bana. Det eneste jeg tenker på er faktisk at jeg får lov til og spille. Så jeg er like fornøyd om hvor jeg spiller faktisk.
Spiller du fotball?
Hva er dine hobbyer ? 
Et random lys ingen vil lagre, vil ikke legge ut bilder der det ikke står navne mitt på som er fine, så tar et stygt bilde av et lys ! 


2 kommentarer

TENTAMEN

Jeg har nå begynt med tentamen, siden jeg går i 9.klasse så er dette mitt siste år med tentamen. Litt synd og tenke på fordi jeg vill ikke opp i Naturfag,Rle,Mattematikk, engelsk eller Musikk viss musikk er med. Så jeg vil opp i Samf. eller Norsk. Der ser du min lille sjanse. Men det er ikke meningen at Eksamen skal være lett, det tror jeg vært fall.

Vi er ferdig med Engelsk tentamen så nå er det vel norsk og matte igjen.

Har du tentamen ?
Har du begynt på eksamen?
 


5 kommentarer

MØTE MED JAN THOMAS

Møte med Jan thomas.
I morgen skal jeg og alle damene i familien dra og møte Jan thomas på Alexandra Hotel i Olden \ Loen. Gleder meg veldig masse til og møte han håper jeg får autografen, jeg skal ikke ha noe konkurranse om og vinne den for og si det sånn. Fordi den vil jeg ha selv, kanskje jeg legger ut noen bilder men det får vi se på.  Som jeg sa gleder meg utrolig masse, og skal i tillegg til Førde og hente ei som heter Marit som er ei venninne av mamma. Så skal jeg hjem og lage oreokake til konfirmasjoen. Så først er det førde tur, så oreokake så er det Olden som står får tur. Gleder meg.
Har du møt Jan Thomas før? Jeg har ikke men skjer i morgen
Har du møt noen kjendiser før? Jeg har det på kjendis kampen på NC ( Norway Cup ). 

Utrolig glad i deg Nikoline ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


3 kommentarer

TRENGER HJELP , husker ikke hva siden heter I know you know it!

Okei det er veldig enkelt som jeg trenger hjelp til, det er den koden der du kan laste opp bilder URL kode. Den begynner på "T" det vet jeg men husker ikke resten av linken. Kan du være så snill og hjelpe meg ? Trenger den virkelig!


3 kommentarer

JEANETTE TIL AKSJON.

Nå skal jeg til Reed, fordi at der er det Breimstaffett og jeg skal ikke springe. Men jeg skal møte to veninner, Trine og Sigrid. Trine går i klassen min i D. Og Sigrid går i A. 9A og 9D. 9D er den sterkeste klassen og den raskeste faktisk. Stolt av klassen, vi har testet det på staffett og dragekamp! Og i drage kampen og staffetten var det gjevnt med 9d og 9a. Men tilbake til poenge, jeg skal til reed og der skal vi koooooose oss. Og Sigrid skal springe, gleder meg til og se Sigrid springe. 
Hva skal du i dag?
Hørt om breimstaffetten ? 

Et nyyyddeeelliigg bilde av oss fra bLAN.
Sigrid                                                                   Trine                                                                        Jeanette ( meg ) 


3 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits