28.06.2011 - 29.06.2011

Hallo alle sammen. Jeg har ingen planer for i dag og er helt utmattet siden i går.

I går så tok jeg med min beste venn med på en liten plass kalt Sandane. Da hadde hun med seg tilde, hennes lillesøster. Jeg passet Kristian ( lillebror`n min ) og hun passet Vilde ( søstren hennes ). Mamma leverte inn bilen på reprasjon eller service, og etter det var hun med frisøren. Så måtte vi jo inn på leke butikken, og alle butikkene vi var på tror jeg vi fikk dårlig rukte. De skrik og skulle ta borti alt. Men de fikk veldig fort en god tone, så de var bra.

I dag skal jeg ikke gjøre noe som helst, bare være hjemme. Kjede meg som jeg alltid gjør, når jeg ikke har noe og finne på. Det er jo okei...

 

Hva var det du gjorde i går?
Pleier du og kjede deg når det er LANG ferie og du skal ikke noe på lenge ? 

Bare et bilde av det herlige bassenge som er på hotellet vi skal ligge på i bergen.
Can not wait much longer..♥ 


 


Én kommentar

dagene går.. og jeg henger etter.

Dagene går.. og jeg henger etter.
Jeg følger ikke med på hva som skjer her i verdenen, blir nesten litt sprø. Jeg har aldri vært den mest populære, jeg har aldri hatt kontroll på hva som skjer. Aldri fått vite mest rykter osv. Men nå kjeder jeg meg, alle er borte og jeg har ingenting og finne på.

Kjeder du deg om dagen?


Jeg hadde ingenting og finne på .. i dag så jeg satt meg ned og teigne. Jeg er ikke den flinkeste men jeg prøvde så fall og det kom selvfølgelig et resultat ut av det. Vil ikke skryte men jeg blei litt fornøyd, ikke veldig men litt.

Hva syntes du om teigningene? 

2 kommentarer

10 days

Hei dude`s.
Jeg har sittet siden 11;45 og lastet ned musikk, fordi at jeg skal snart til Bergen og da skal jeg ta buss. Fint og høre på litt musikk når du skal sitte i buss i 5 timer. 4 timer tar det med bil til Bergen, men som jeg sa skal jeg ta buss.

Jeg liker A7X,Marilyn Manson, Slipknot , Deathstars, In flames , Bullet for my valentine +++ Før hørte jeg bare på Techno , men nå hører jeg mest på litt mer Heavy. Blir rett og slett påvirka av folk i klassen !♥ 

Bergen der skal jeg møte en venn som heter Markus som jeg møtte i Tyrkia, dere kan lese om den turen på side linjen der det står på kategorier Tyrkia,Alanya. Men det står ikke så masse om turer der da, men det var et minne for livet fikk mangen herlige venner. Jeg husker at jeg kom i slåss kamp med en dude i informasjonen jeg vant seff, la han i bakken og han begynte og grine, jeg er en gutte jente that`s it!♥
Men tilbake til Bergen, jeg skal møte Markus som jeg sa, og vi skal shoppe. Meg , mamma , lillebror og min beste venn Nikoline ( ♥ ) Gleder meg så utrolig masse, vi skal ligge på NESTEN suite men det er dobbelrom DELUX heter det.

Skal ligge på noe som liger ved siden av parken. Og ligger 250 m fra busstoppen.Skal du til Bergen i ferien?
Skal du noe spennende i ferien?
Skal du til syden ? 

( får ikke lastet ned bilder fra datan vil helst ikke ha google bilder liker privat bilder. )


Én kommentar

Jentea.blogg.no

Vurdering,  25.6.2011

 

Innlegg: Elsker innleggene hennes, elsker bildene hun tar med kamera sitt ( 500D eos ) Hun har nylig fått det fant jeg fort ut og hun er utrolig flink. ( Har samme kamra selv men annet objektiv )

Header: Litt kjedelig ikke tekst eller noe, men kult at hun er to steder på et bilde.

Design i det hele: Utrolig kult elsker side linjen, men det er ikke hun som har laget det da som dere kanskje ser. Men utrolig bra valg og ta det designe.

Hva syntes du om vurderingen ? 

 


Ingen kommentarer

Språk reise

Halloen igjen. 
Jeg har så utrolig lyst på språk reise, og det kan hende skjer til neste år. Hadde veldig lyst i år og dra til California , men jeg trodde jeg var for liten men det fant jeg ut at jeg ikke var i DAG. Livet går vidre og vi prøver igjen neste år.

Jeg har verdens dårligeste karakter i Engelsk og jeg føler at jeg ikke klarer og si utrolig mangen ord. Jeg har 4, men har bestemt meg for at siden jeg skal på språk reise til neste år så skal jeg jobbe kjempe hardt da jeg vender tilbake til skolen igjen. Det er ikke så morsomt og dra til California eller USA i det hele tatt når du ikke kan Engelsk.
 

Skal du på språk reise til neste år?
Er du på språk reise nå?
Har du evt vært på språk reise?
 


6 kommentarer

Vurdering ?

Heeeii, jeg har litt lite og finne på akkurat nå og da tenke jeg "Hvorfor ikke blogge ?". 

Så jeg lurte på om jeg skulle vurdere din blogg? vurderer den bloggen om en halv time btw.

 


3 kommentarer

I am back

Heeeiiii, nå er jeg tilbake til blogg verden. Jeg skal bare oppsumere alt jeg har gjord i ferien tar ikke så lang tid. Jeg har ikke gjord noe , rett og slett. Ivrig etter og komme meg bort rett og slett. 6-8 Juli skal jeg til bergen og ligge på suite med ei venninne og min mor og bror. Gleder meg helt forferdelig, på tide og komme meg bort ! ♥

Jeg blir bare mer og mer ivrig etter og komme meg bort fordi jeg hører eller ser på facebook " Syden here i come" , " brb syden en tur " & " Tyyrkkiaaa står på vent , bergen / oslo i daagg.. ♥" Går ikke an og bli mer misunnelig!

I Bergen som jeg sa skal jeg ligge på suite, og det er internett kanskje på bussen ned og opp. Det er også internett på HELE hotellet. Vi skal ligge mitt i sentrum, gleder meg til og shoppe meg bort i bergen ! ♥ 

Når jeg dro til Tyrkia i 3 uker i høstferien i fjord tok jeg med ALT for masse klær, denne gangen skal jeg bare ha med noe få klespklagg så jeg får med MASSE hjem igjen fra Bergen ! 

Livet er av og til en dans på roser , men du må bare ha tro på deg selv! ♥

Skal du noe i ferien ?♥

Har du gjord noe hit til? ♥3 kommentarer

Ryan Dunn! R.I.P man

Jeg ELSKER Viva la bam og jackass over hele mitt hjerte så får jeg vite at Ryan Dunn er død. Jeg husker ikke alle navnene i Viva la bam også så jeg "R.I.P Ryan dunn" og måtte søke på det navne. Jeg så han duden fra Viva La Bam og Jackass og jeg hoppet av stolen og skreik " FY F***". Han var tydlig vist på fest og hadde drikket også skulle de kjøre og kjørte ut av veien ( eller hva jeg kan si ). 

Du var en herlig person, savner deg allerede. Håper du var fornøyd med livet fordi det børde du , herlig du!! 
Ryan Dunn and Bam margera 

Liker du Jackass og Viva La Bam ? 

 


4 kommentarer

Design ( HELP )

Hei, jeg lurte på noe til de som bruker macbook.
Det er et program som man kan fikse design osv med. Sett mangen med det programme, men jeg husker ikke hva det heter.

Kan du navne på produktet ?  

photos-81.jpg

Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits