Good morning people, i dag blir det LA og shopping !

Heihei, i dag skal vi til LA og da skal det shoppest !! Jeg har f*** ikke noen klær og ha på meg uten om noe som jeg ikke får vaska før jeg får sånt stykt kort. Sååå i mens så må jo jeg få tak i nye klær og masse sånt drit imens !

 

har du vært i LA?

Her er masse bilder av christine jenta!


Ingen kommentarer

Party !! - sitting on the toilet !

hypre unger, som sier "sitting on the toilet ! "
Én kommentar

Frokost sooon / gårsdagens ( dag 1. )

Heihei, nå har jeg stått opp og skal snart finne Linda så vi kan gå og spise. Er drit sulten, kunne ha drept meg for og få maaat! Det er faktisk et stykke og gå til butikkene, og den pizza´n vi kjøpte i går som liksom skulle være ekstra Large ( skulle delest på 5 ), den var jæævlig liten .. Men nå skal jeg stappe i meg mat borte med spisehallen , og håpe på at jeg blir mett! Hvis det forsetter sånn så kommer jeg til og bli undervektig , haha omfg det har jeg faktisk sagt, men det er jo umulig .. pga ja.

Gårsdagens da gikk vi rund og så litt på Campus. Det var veldig fint, men veldig laangt og gå for og komme til Starbucks og sånt syntes jeg da..

Har ikke fått lagt inn bildene ennå ..

Hva skal du i dag ? ( tenkte og spørre siden kl er 06;45 her .. haha !)

Lånte litt bilder av christine ( christinesandtorv.blogg.no )


Ingen kommentarer

Solbrent dag 1!

har du blitt solbrent i år?


2 kommentarer

Lunsj baby !

Nå skal jeg og Christine gå og spise lunsj, ikke kødd med oss vi har tyggis !!
Ingen kommentarer

Good ettermiddag norge, goood morgon California!

Heihei, nå har jeg voknet, eller egentlig for en time siden da med et uhell, men jaaj pytt pytt.
Idag så skal vi ta en test ( gruer meg litt ), men den skal heldigvis være enkel.. men enkelt for noen er jo J vansklig for meg. Så lurer veldig på hvordan den går. Så skal vi faktisk ut på campus område ( der vi bor ) og bli bedre kjent med område, også kvart på ett skal vi ta den testen ..

Har du vært på språkreise før?
hvis ikke så børde du ta kontakt før 1.august + nevne navne mitt fordi da får du 2012 prisen + opp til 2 000 kr i rabatt! Neste sommer er DIN sommer!
Én kommentar

Bilde dryss min California tur ! ( 1.dagen )


Sina , Lena og meg klar til og ta fly fra Gardemoen -> London!
Ingen kommentarer

Gardemoen !

Heyyo, nå har jeg kommet til Gardemoen, for ca 45 minutter siden. 
Sitter foresten her og niidrikker frappuccino, med Karamell smak. Utrolig godt, men utrolig nok så begynner jeg og bli litt lei .. må nok begynne med sjokolade da !! :D

Men nå skal jeg bare slaske på gardemoen until folk kommer og mamma drar , så bye bye så snakkest vi i California eller England ! 

Gooooddd morgon fin tryne !

Ingen kommentarer

Stryn

Nå har jeg kommet til Stryn, nå gjendstår ca.6-7timer igjen av bussrutene til Oslo Gardemoen!
Vil bare påminne dere om at jeg skal blogge i USA , så følg med !
Kommer også til og blogge når jeg kommer til Oslo engang! <3<3
Har du vært i California før?


Ingen kommentarer

På en natt kan alt skje !

På en natt kan alt skje, min kommende natt skal det skje MASSE spennende! 
Min natt kommer det til og skje ;
* SItte på buss i 7 -8 timer ( yey ! )
*Møte mangen herlige mennesker!
*Si hade til mamma ! :- (
* Være på starbucks !
* Møtes SINA og CHRISTINE ( noen jeg har blitt best kjent med ! )
* Gå ombord i et fly ( noe som jeg elsker ), kl 11:55. ( Ja kaller det natt ! ) 

Så for og si det sånn så gleder jeg meg noe helt utrolig! Gleder meg egentlig bare og være på Gardemoen, mitt 3 hjem ! Føler meg som hjemme veldig mangen plasser .. vet ikke hvorfor..

Men hvis du har lyst og dra på språkreise til neste år, så er det lurt og bestille innen 1. August, fordi da får du 2012 prisen og ikke 2013 prisen ! Så hvis du har lyst og oppleve lykken som er hos mangen! Så ta kontakt med EF og husk og nevn navne mitt Jeanette Fossheim Lauritsen. Da får du opp til 2000 kr i rabatt! Da kan du faktisk bruke 2 000 kr mer dit du drar !
Ring i dag til EF , nr er 22 94 12 00 ! 
Du kan også bestille en brosjyre , men husk og nevn navne mitt da får du et + !!


Vil du på språkreise neste år?

 


Én kommentar

Back on the top !

Jeg tenkte ta jeg skulle skjekke topp listen for bloggen, og jeg lette fra bunnen og til mitten hele tiden .. men fant meg søren meg ALDRI ! ble nesten litt sur, og tenkte " har jeg ikke blogg?" men så så jeg på første plass, og nå er jeg back on the top !


Vil takke alle mine herlige lesere, og håper dere følger meg videre i California, USA også ! ♥♥


Én kommentar

I morgen begynner reisen ..

I morgen begynner reisen til California. I morgen tar jeg natt bussen kl 21:00 til Gardemoen, og fyyy som jeg gleder meg! Jeg gruer meg til egentlig og si hade til lillebror , mamma og pappa´n min, men herlighet jeg dro til Danmark når jeg var 9 i to uker så det går helt fint. Elsker og være sosial så null stress!

Kl 06:00 kommer vi til Gardemoen, og det skal bli deilig og komme til Gardemoen igjen. Gleder meg til og komme tilbake til Starbucks og kjøpe meeg deeeilig kafé !

 

Har du vært på gardemoen før? :)

2 kommentarer

Barne-Tv !

Tenkte at jeg og lillebroren skulle være ute, men så kom jeg inn i stuen og så han sitte og spise pizza mens han så på Barne-tv. Syntes det er så søtt og se han gjøre det, bare veldig irriterendes at han SMATTER ALL THE TIME !

Han sitter og ser på barne-tv, mens jeg sitter her og prøver og finne ut morderen i et spill, som jeg har på macbooken! Utrolig merkelig spill, men drit kult samtidig ! :)

 

Du driver med da? :) uten om og lese bloggen min , haha !


Én kommentar

Til min kjære venninne i California !

Jeg vil bare si til verdens beste venninne som er i California nå. Jeg snakket nettopp med henne i 2 minutter, og fy søren så glad jeg er på henne veine. Jeg har ikke innsett selv ennå at jeg ikke skal til California selv. Men jeg er forsatt utrolig glad på hennes veine! Hun fortjener de 2 minuttene , og de pengene driter jeg i når jeg bare tenker på henne , og at jeg er såå glad på hennes veine !

Jeg kan si at etter en dag så savner jeg henne kjempe masse, og når jeg bare hørte henne på tlf´n så blei jeg kjempe glad, men samtidig har jeg tårer i øyenkroken pga jeg har kjempe lyst og være med henne. Bare og skrike inn i telefonen og hun skrek tilbake var egentlig bare helt herlig! 
Jeg har bare skikkelig lyst til og få til og møte henne i Long Beach ! Skal seriøst prøve på det. ( Hun reiser med STS og skal være der i 3 uker, mens jeg skal være i 4 uker). Jeg kommer ikke til og se henne før om 4-5 uker .. helt forferdelig!

 

Jeg vil bare si at hun er verdens beste venninne, og uansett hvor mangen ganger vi har kranglet så er det vert og tilgi henne. Har innsett hvor glad jeg er i henne nå etter bare denne 2 minutters samtalen + klemmen jeg fikk i går rett før hun skulle dra!

 

Savner deg kjempe mye beste venn, gleder meg til og skype med deg og snakke med deg i USA !!! ♥♥♥ Kjempe glad i dag , men nå skal jeg legge meg mens du kjøper deg drikke på en random butikk i California! Kos deg kjempe masse, og bare så du vet det jeg er her for deg hvis det er noe !!

 

meg og lene i danmark !!!♥♥♥♥♥♥ 
 


2 kommentarer

Pakker til California !

Jepsi pepsi, nå har jeg pakket or fult, for om 2 dager drar jeg med buss til Gardemoen. Jeg kan være ærlig og si at og pakke ned og pakke ut er helt forferdelig! jeg hater og pakke, og spesielt når jeg ikke vet hvor lenge det blir til vi skal shoppe. Fordi da har vi ingen peiling på hvor mye vi trenger og ha med.
Jeg er bare skikkelig stressa, og utslitt før jeg skal reise, haha Funny!

Men nå sitter jeg og ser på noe med lillebroren så .. bye !

Liker du og pakke? ( kommenterer tilbake ) 
Én kommentar

Bildedryss

Min første fisk i år på første kast ;)

Første kast , perfekt ! Haha


Ingen kommentarer

Hva jeg syntes om Homofili

Hvorfor hater folk homofili? Det kan jeg virkelig ikke forstå. Folk som tror på Gud og alle de forskjellige gudene det er jo de som har skapt verden og menneskene. Det er faktisk de ( i følge de som tror på gud/gudene) som har skapt menneskene, og da skapte de faktisk Homofili også. Så hvorfor være i mot det Gud(en din ) har spakt. 
Jeg har ikke noe i mot de som tror på en religion på ingen måte, syntes det bare er rart at de som tror på en gud og tror at han han skapt verden , og menneskene. HVORFOR er du i mot homofili hvis du er det ?
Jeg syntes det bare er rart, vi alle er mennesker og hver så snill ikke ødelegg noen andre sitt liv bare pga de er seg selv.

No hate, bare lurer på hvorfor folk som har de forskjellige gudene ikke kan la homofili leve ifred, når denne guden har skapt det. Syntes det bare vær merkelig. Syntes bare folk skal respektere hverandre.

 

jeg vil bare si at jeg ikke er kristen eller er i en religion. Men jeg tror på vitenskape ;)

hva syntes du om homofili? 

1300883-9-1320765598381.jpg


Ingen kommentarer

Jeg bare lurte på en ting ..

.. jeg lurte på om dere lesere hadde noen ønsker om hva jeg skulle blogge om ?

Jeg kan begynne og bli bedre innen :

-Videoblogging

-Naturbilde

-Outfit

-spørsmålrunder

-ukensblogg

osv.

Det er bare og si ifra, jeg blir kjempe glad for alle kommentarer og alt dere sier ( så lenge de er positivt , og dere gir tips ). Jeg har tenkt og være erlig , og si hva jeg syntes om Homofili etter på. Skal begynne og lage det soon. Så følg med ! ♥

 

Hva vil du at jeg skal blogge om? ♥

Én kommentar

Nedtelling til hundre !

Heyjo people !

Nå teller jeg ned som den reseren til turen jeg skal på ( for de som ikke viste det jeg skal på språkreise til California, Long Beach! ). Nå er det 3 dager til jeg tar nattbussen til Gardemoen , men 4 dager til jeg reiser til California med mangen herlige!
Jeg børde snart begynne og pakke tilfeldig jeg plutselig skal noe de neste 3 dagene. Så får vi se om det kommer noen bilder, jeg er så slapp på den fronten at .. jeg vet ikke hva jeg skal si jeg.

Men verdens snilleste venninne og jeg dro til Nordfjordeid og det var bare fordi hun skal til Spania og hadde ingen bikinier. Føler meg snill som ble med henne ! Men jaa, så så hun på bkinier og pinet meg kjempe lenge siden hun hadde masse penger, mens jeg bare hadde 150 kr..  Så blei jeg skikkelig pint fordi jeg så verdens fineste bikini topp. Så kjøpte hun den til meg !!!!! da har man en god venn når venninna di plutselig gjor det! Den kosta 149 -. , og det vaaar sykt snilt av henne syntes jeg !!

Tar nok bilde av den når jeg kommer til California elns, var ikke bilde av den på cubus.no .. merkelig nok !

 

 

Hva er det dere skal de neste dagene da?
Skal du på lang ferie i sommer du også? 

 


Ingen kommentarer

California

.. Er rett rundt hjørne!
Det er bare fem dager til jeg sitter på flyet kl elleve femti fem.
Men nå skal jeg se venninna mi pakke ferdig, hun drar med fly om to dager. Men drar til Oslo i morgen!


2 kommentarer

EF språkreise 2013

Heihei, i dette innlegge har jeg tenkt og forklare dere om hva som skjer på en språkreise, kostnader osv. 
Jeg har jo som sagt ikke vært på språkreise men av det jeg har lest og hørt så skal jeg love dere at de 4 neste ukene kommer til og bli fantastiske ! Neste uke, akkurat om en uke kl 11;55 så sitter jeg inn på flyet på vei til California, Long Beach.

Hvor kan man dra?♥ 

På bilde over så kan dere se absolutt alle stedene du kan dra til. Det er MANGEN steder, og det er masse og holde styr på, men siden det er et super Crew , så er disse helt fantastiske og har et super system så du får din språkreise akkurat dit du vil, av disse awesome stedene.
Jeg skal reise til Long Beach, noe som jeg er godt fornøyd med. Neste år skal jeg kanskje til England, hvis jeg får nok poeng til og reise ned over.

Du kan klikke på bilde som er helt øverst og komme til der du kan velge hvilket land du vil til ( / Besøke ). Så kan du få masse fakta ut av det. Jeg kan ikke helt velge og si hvorfor jeg ville akkurat til California , Long Beach. Men det var nok pga en jente som dro i fjord hadde det helt fantastisk der. Så ville jeg prøve det samme.

Kostnader?♥ 

Kostnadene, de er forstålige , og det er på grunn av det er med fly, mat , noen utflykter ( utflykter er der du drar rundt i f.empl San francisco som jeg skal til ). Jeg betaler 30 000 kr helt selv, men får en god del penger av mamma så jeg kan shoppe for der nede. Jeg tar med litt over 15 000 kr, og det er for mat i helgene , utflykter ( ekstra utflykter som du velger ut selv , men som koster penger ) , shopping osv.
Det koster foresten og vaske klærene , det er et nærme vaskeri i nærheten. ( Dette slepper du om du skal til Host-family / vertsfamilie

Utflykter? 

Jeg skal på alle utflyktene uten om Six flag, noe som koster meg 955 dollar. Det er veldig lite for oss som har Norske kroner, det er pga de tjener lite i USA, derfor koster masse der lite. Derfor får du mye for pengene, og det er et veldig stor pluss med og dra til USA. 
Florida; det er jo sol staten ( i know that because i got a house in Florida ), og det er kjempe varmt og deilig der. Så tror jeg folk kan dra til Harry potter huset, og det er kjempe masse og gjøre !
California: der er et et område jeg er littegran bedre på for og si det sånn. Der kan du reise til Disney Land, San francisco , Las Vegas og mangen utrolige steder.

Hvis du bestiller en katalog og nevner navnet mitt så får jeg poeng, og jeg tror du får noe, jeg vet ikke hvaa men ja.
Det samme er om du bestiller turen din før 1 August 2012, da får du 2012 prisden som er billigere en 2013 prisen + hvis dere nevner navnet mitt så får dere 2000 kroner rabatt. 

Mitt Navn er ; Jeanette Fossheim Lauritsen, og hvis dere nevner meg så få jeg litt poeng og dere får turen billigere!
Så ring EF i dag og få 2012 prisen, nr er 22 94 12 00. Du kan spørre de om alle rare spørsmål, så lenge de er seriøse, og holder seg til tema Språkreise. Du kan også sende de en mail på sprakreiser@ef.com.

 

Så er du klar til din livs sommer til neste år?  her er en video som får meg til og krible i magen, og jeg har så lyst og dra neste år! Syntes dere alle børde ta en liten sjankse og satse på en språkreise. ( dette sier jeg ikke bare for at EF skal tjene penger, men fordi at DET ER VIRKELIG NOE ALLE FORTJENER OG OPPLEVE !)

 

 

 

- Ta sjanksen og bestill innen 1 August! Bare husk og nevn navne mitt og du får rabatt på opp til 2000 kr. Love Jeanette !

 


6 kommentarer

California

Nå nærmer det seg med fremskritt ( eller hva dere en skriver ) , nå er det bare 8 dager til jeg sitter på flyet , men 7 dager til jeg reiser med buss. Noe som jeg gleder meg kjempe masse til. 
Jeg klarer faktisk og missunne meg såå utrolig mye over ei som faktisk drar i morgen til California. Selv om jeg drar om 8 dager selv. SÅ om 8 dager så sitter jeg på Gardemoen, og da må dere alle tenke på meg og ønske meg lykke til på skolen i california! haha neida!

Hva skal du i sommer? Skal du på språkreise? 

 

Image and video hosting by TinyPic


Ingen kommentarer

11 Days until ..

California ! ♥

Gleder meg som en liten unge, gleder meg faktisk til og sitte på bussen på vei til Oslo om 10 dager. Så om kanskje 7-8 dager så må jeg vell begynne og tenke på og pakke litt smått. Jeg skal nemlig ikke ha med meg noe spesielt mye, fordi jeg skal shoppe en god del, og da må vi ha plass til det som skal i koffoerten !

 

Jeg har bare vært i Florida før, og New York. Savner faktisk New York , selv om det var en forferdelig by sånn sett. Du forstår hvis det er du og en familie ( !! ). Du kommer til og miste en av dere, det holdte på og skje med meg. Mamma gikk så fort, og til slutt så jeg ikke mamma. Dette var på kvelden, men på dagtid så var det MYE bedre, lover dere ! Men da var det bare skumle folk ute da ... Men sånn sett var det utrolig og være på Time square! Der var det bare fantastisk ! 

Men siden det bare er 11 dager igjen, eller egentlig 10 for min del , så får vi se om det blir noe nedtelling for hver dag. Har masse tid til og blogge fram over, siden jeg har sommerferie. Så kanskje jeg blir en skikkelig topp blogger i løp av sommeren ? haha neida.

 

Viss du vil på språkreise neste år, så kan dere bare nevne navne Jeanette Fossheim Lauritsen når du betiller. Da får du rabatt, og jeg får litt belønning ! Dere er noen engler om dere gjør det ! 
Jeg skal beskrive, og lage video blogg der nede i USA. Sammen med mangen andre som er på blogg.no ! Kanskje du kjenner igjen en ? får se da vettdu !  

 

Skal du på språkreise?
Har du vært på språkreise? 

På bilde så skal jeg på avsluttningsfest for 10.klasse. Fyy som tiden går. Hate it, and will always do it!
Én kommentar

Eksamen :((((

I dag har jeg eksamen :((


Én kommentar

Lykken er nær !

Jeg ble trekt opp i Eksamen i dag, og jeg er så fornøyd og glad selv om det er nesten litt sykt. Med en gang de sa fagen , så følgte jeg at " her kommer muligheten" og var glad før de sa navnet mitt. Første navne de sa var Jeanette , og da tokk jeg armene forand munnen min og skrek alt jeg hadde ( eller der og da, fordi da hadde jeg nesten ikke stemme ). 
Jeg har vært så glad og lettet i hele dag, men jeg har et STORT kapittel , men det er så vært det fordi det er innom mine interesser ( Ikke ta meg feil, fordi atte jeg driver ikke og leser og gjør det på fritiden for og si det sånn).
Jeg kom nemmelig opp i Samfunnsfag, Den Kalde Krigen. Det beste emne man kan ha om føler jeg, uten om Hitler da.

 

 

Skal du ha eksamen i år? / Har du hatt eksamen i år?

Jeg eeeeeeeerrr så glaaaad hver Jule .. jeg mener samfunnsfag time, fordi da blir Hitler nnnnnnnneeeeeeeeemt!! 


Ingen kommentarer

Before I Die....det var ikke halve en gang, men jaaa ;)
Har vi noe tilfelles? :) 


Ingen kommentarer

Joutfit 11.06.2012

Topp Bikbok
Shorts H&M kr 79-. Orginal pris 199-.

Hva syntes du?


2 kommentarer

grimaser og sånt


de som ber meg om og være seriøs.. de har driti på draget, enkelt og greit.
Hver eneste gang noen skal t bilde av meg så ender det opp som dette. Der var det jeg som tok bilde da, men hadde gått like gale fordi om. Den som for en gang skyld klarer og ta en skikkelig seriøst bilde av meg, den skal få en stor applaus + en klem hvis den er heldig!

 

Klarer du og være seriøs på bilder? 


Ingen kommentarer

Kjole og hårRandom


Ingen kommentarer

Film kveld.

Heihei folkens.
 Nå sitter jeg her og ser på film med lillebroren min, og vi ser på Magicerene et eller annet. Utrolig koslig men nå ble det litt vell varmt, og vurderer og gå og dusje før det blir for sent. Skal til Førde i morgen med ei venninne , fordi vi skal snart til California. Begge to gleder oss masse, og jeg gleder meg skikkelig til i morgen + California turen.

Nå sovna vist broren så nå tar vi og legger broren i sengs og går og dusjer. Farvel snakkest i morgen kanskje ? ;)


Ingen kommentarer

Bloggen fyller 2 år, Konkurranse!

heihei, glemte helt at bloggen fylte to år den 02.06.2012, så sorry for det. Siden alle har konkurranser når det kommer til bursdager på bloggen så har jeg blitt sponset av www.hairtohair.no. De er så utrolig greie, som vil gi meg ting. Dette er andre gangen de vil sponse meg, elsker de, og det beste av alt er at det er sick god kvalitet på alt de eier og har !!!

Det eneste du må gjøre er og "Like" innlegge + svare på et spørsmål, og spørsmålet mitt er:

Hvor mangen hull har jeg i ørene? 

A) 3
B) 6
C) 8 

Det du må huske og skrive e-post , navn ( ikke hele bare fornavn , men for all del hvis dere vil hver så snill og skriv hele !!) og bloggen din !

Det blir 1, 2 og 3 plass.!!!

 

Gavene er hemmelige helt til jeg trekker vinneren, men jeg lover dere at premien den er perfekt til noen som skal pynte seg, det gjelper 1. , 2. og 3 plass !! alt er perfekt for en bra fest !

Lykke til !

19 kommentarer

SuperLuv


Én kommentar

03.06.2012

1.

2.hvilket er redigert ?


2 kommentarer

Slår aldri feil med ..

Ristorante Pizza Mozzarella


Én kommentarHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits