Min dag

Min dag startet ganske så ok. Jeg sto opp, rettet håret, renset piercingen og alt det normale. Jeg har faktisk blitt veldig flink til og ikke sitte på data'n, men det er fordi jeg ikke har hatt tid da... lol taper.

Jeg fikk beskjed om at jeg skulle passe små kids i bursdagen til lillebror ( kan ikke si at jeg jublet så høyt ).

Jeg klarer ikke og ta meg i nakkeskinnet når det kommer til frekke unger og unger som kommer og sparker meg, så jeg bannet rimelig mye tilbake. Bare spørr mamma!
Takler ikke sånne unger, faen plutselig så sparker de, plutselig så spyr jeg på de tilbake. Tolererer ikke sånt. Neitakk får det bort!

Når jeg var ferdig og passe kids bare la jeg meg ned på sengen, rart at jeg ikke sovnet. Jeg var døds trøtt. Men det positive med det er at jeg får sove nå.

Natta peepz!

Ja der lagde jeg wannabe jeg-er-sur face


Ingen kommentarer

Me want you so bad!

Hrelåå!!

Jeg har jo alltid hatt drit lyst på piercing. Siden jeg har vært 14 år så har jeg sittet og sett på piercinger. Men noen jeg alltid har likt er jo i bunn og i grunn underleppe piercing selv.

Jeg har aldri hatt noe problem med og ta blodprøve, men når jeg var 14 år så gikk jeg på apoteket og kjøpte en piercing nål. Hahahahhahaha, men jeg har aldri klart og stikke den igjennom noe steder. Ville jo ha i leppen , navlen, nesen og ja nesten over alt. Skifter fort mening. Men når det kommer til underleppen elsker jeg det!

 

Jeg er wannabe, har alltid vært!

Sånn ser jeg ut når jeg ser på piercinger, elsker det.Men en dag følte jeg at jeg bare måtte ta det, er jo så tøft syntes jeg. Greit med en, ikke flere når det kommer til tryne ( eller jo vil ha en ring i nesen )

Det første og styggeste bilde jeg klarte og ta etter jeg hadde tatt.Jeg liker og pose med piercingen minDagen etter jeg hadde tatt piercing . Føler meg egentlig ganske pen.Dette er fra i dag

 

Jeg elsker piercingen min, og jeg renser den hver morning , og kveld. (Sorry piercing, jeg glemte deg på onsdag og torsdag, men du lever ennå da !♥) Jeg skal være helt ærlig og si at den var ikke litt vond engang. Jeg var så utrolig nervøs når jeg tok bussen til Førde der jeg tok den. Jeg satt på bussen og kjentes ut som om jeg hadde makk i rumpa og i magen. Viste ikke om jeg var sulten eller bare grudden meg siden jeg hadde så vondt i magen.

Jeg kom fram til førde, og faen jeg tørte ikke og kjøpe mat tilfelde jeg spydde på hun som skulle ta på meg. Men når jeg tok den så bare skvatt jeg litt, og det gjorde faktisk ikke vondt! Til dere som vil ha i underleppen og har hull i ørene:
Og ta hull i ørene er JÆVLIG vondt forhold til og ta piercing i underleppen. Men jeg syntes ikke og ta hull i ørene var vondt heller da for den slags skyld! 

Jeg har 8 hull i ørene, og tok ett hull, så tror kanskje jeg har kjent det litt flere ganger for og sei det slekt


Én kommentarHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits