Matte


2 kommentarer

Planer for dagen

HaLlo. 
Sorry for alt for lite blogging, skal prøve og bli bedre. Bare sykt vanskelig siden jeg har så mye og gjøre for tiden. Men i dag så skal jeg ikke så alt for mye, men jeg føler jeg har et lite tidspress fordi om, så må nok snart start med og gjøre det jeg skal tenker jeg!

Okei her er det jeg skal gjøre i dag:

*dusje
*gjøre lekser
*se på tv

*spise mat
* ned på hybæn

hva skal du i dag??? <3<3

her er noen bilder til dere folksens som er KJEMPE gamle !♥

Image and video hosting by TinyPic 


5 kommentarer

Spørsmålsrunde - får en kommentar tilbake.

Får vell ta en spørsmålsrunde da, så får dere bare spørre i vei om det er noe :)


4 kommentarer

Magic Mike

Snart skal jeg på kino og se magic mike. Gleder meg kjempe masse!!!!!
Channing Tatum er så peeen. Herligen fred, hviis du ikke vet hvem jeg mener burde du søke han opp!


2 kommentarer

Videregående skole next

Heihei!

Nå sitter ei litt vell spent jeanette som nesten ikke fikk sove i natt på rommet og vurderer og lage seg litt frokost. Har nesten ikke fått sovet noe i natt pga jeg tror jeg er vell bare litt vell spent. Savner "gamle" klassen min så sykt, har kjempe lyst tilbake til de. Savner alle så utrolig masse, og når du har vært med de i tre år, så har du kjempe lyst og komme tilbake til de. Men denne gangen så må jeg begynne alt heeeelt på nytt. Desverre!

Men nå må jeg nesten gå og lage meg litt frokost og se hvor langt de andre har komt. Vi må dra om ca. 25 minutter så vi har ikke så god tid på oss som jeg hadde håpet på. Men gleder meg KJEMPE masse til og få se den nye klassen min!♥

 

jess, er ferdig med grunnskole M********** ♥ !

Går du på VGS?

Piece and love!♥

 


7 kommentarer

Han er faktisk helt fantastisk ! - Justin bieber

Etter og ha tenkt over det så er jo Justin Bieber jo bare en helt fantastisk person.. forstår ikke at jeg faktisk har misslikt en sånn person som han. Jeg elsker når folk gir penger til fattige osv, herlighet denne personen er jo fantastisk. Han gjør jo kjempe masse selv om han er så "liten" som han er. 

 

 

Syntes du Justin er herlig/deilig/best/osv?

Bare et sånt kult bilde som alle digger. 


2 kommentarer

#Den følelsen du får når ...

.. du har vært i California ( eller Las Vegas ) og i nesten alle filmer du ser så finner du et sted du har vært !♥

Har du opplevd det ? har opplevd det 5-7 ganger nå ! herlig!

dette er fra filmen Valentinsday !

6 kommentarer

Goooooo` dajen

God dag!

Sorry for lite blogging i dag men nå må jeg faktisk begynne og rydde på rommet mitt. Skal liksom forlate huset i morgen og skal ned på hybelen, og da må alt være ryddig. Ser helt bomba ut nå, bare fordi at jeg har pakket ned ting.

Men nå sitter jeg og lillebroren og synger på Gym Class Heroes: Stereo Hearts . Litt deilig bare og chille litte granne med bruther´n! Men må nok snart i gang og rydde.

 

Liker du og rydde?
5 kommentarer

Samme situasjon, flere år senere. 

heheh syntes dette her er sykt stilig !!


5 kommentarer

Flytter ut ...

Siden jeg ser så opp til Tuvaw og Tcmn, så tar jeg og å flytter ut hjemme ifra. Siden Tuvaw driver og pusser opp så driver selvsagt jeg og å pusser opp. Jeg er rett og slett blod fan av de to jentene. Utrolig kule jenter ... haha fy faen jeg kødder. Langt ifra blod fan, og jeg pusser heller ikke opp pga tuvaw gjør det..
Men jeg flytter ut. Om to dager så flytter jeg ut, og det skal egentlig bli litt fint for en stund.
Jeg flytter ikke ut pga at det skal være fint, men fordi at jeg får bare sovet hjemme om jeg skal bo hjemme. Der jeg er mest er jo Sandane + jeg får vite om jeg får jobb på torsdag så hvis jeg får jobb så skal det gå fint.

Har du flyttet før ? ( flyttet ut, eller flyttet til et annet sted ) 

3 kommentarer

Skole start

Heihei!

Jeg sover så sykt lenge føler jeg, og det er snart skole .. skole for æsj. Og jeg har to eller tre netter til og få fiksa på det. Helt sykt kjipt, men samtidig skal det bli fint og få komt igang med skole. Utrolig nok, og skuffende men jeg må si det. Jeg har komt HALVEIS under min utdanning. Helt sick kjipt. Har nesten 10 år igjen. Jeg som følte meg lei allerede, også tenker jeg over det så har jeg bare litt under 10 ÅR igjen.

Men gleder meg litt til søndag, fordi da skal jeg sikkert møte Vilde, som jeg ikke har sett på sånn drit lenge. Kanskje 2 år elns, hvem vet sier bare jeg. Jaa, også etter det kanskje kl 5 elns på dagen så skal jeg bort på hybelen og møte mine nye sambuararar hahah, kind off da. Men så skal jeg søve også skal jeg på skolen, skoooleeen med mangen nye folk som jeg ikke kjenner. Eller kjenner jo noen da , bare ikke alle :)

 

Når begynner/begynte du på skolen etter ferien? :)

savner Cali, så utrolig mye, og alle de herlige menneskene!

Én kommentar

En fin dag syntes da jeg

Jeg våknet, fikk beskje om og male noe styr. Shanett er jo så flink så seff gjorde jeg det! Dro der etter til Sandane der etter kjørte jeg scooter inn til Lene. Der etter kjørte vi til meg, der etter grilla vi. Nå er vi inne med Lene igjen :)

Hva gjorde du i dag?? :))


4 kommentarer

Sponset av Mineral


8 kommentarer

Sooool

Leei av sol, vil ha regn resten av ferien. Så jeg kan se på fillm. Me want se Ameri9an Reunion!!!!
Do you like sol?


4 kommentarer

Jeanette har vært flink i dag - bilder

Jeanette har malt hele denne + en vegg uten og få beskje om og gjøre det med den veggen. Føler meg kjempe flink (haha, neida).

Nå sitter jeg hos tannlegen. Sitter faktisk og se på broren få sin dom. Hehe, men han er flink til og pusse tenner. Han har NULL hull, flink han der.

Hva skal du i dag?


4 kommentarer

I luv pixlr

Jeg kan si at jeg elsker pixlr, syntes det er så mye fine utvalg av "utseende". Elsker og sitte og redigere bildene mine, på den siden. Ikke at jeg gjør det så ofte men fint av og til. Har da lagt ut noen bilder som er redigert der ifra. Føler at det er en sånn "hjemme-koslig-nett-side-som-gjør-meg-så-søt" side, haha neida! Men syntes det er en kjempe søt side, som bare gjør meg litt sånn glad. Syntes at det er en kjempe bra side, sånn uansett hva du sier. Hehe neida♥

 

Men syntes det er så koslig, fordi jeg får en Instagram følelse. Og den følelsen er så søt... uuh. Btw instagram, jeg heter Jeanfl! Follower dere alle tilbake!

 

Liker du pixlr siden?


4 kommentarer

Ei glad ei

 


6 kommentarer

Verden elsker svensk design..

... og det gjør jeg også!

Syntes det var sick mye kult ut av disse bildene, hva syntes du? 

 

Les hva de skriver <Her>

5 kommentarer

Dette er mote denne høsten3 kommentarer

21 Jump Street - Vurdering og anbefaling

Syntes vireklig dere burde se denne filmen her ( link er på bilde ) , den er kjempe kul og den er kjempe morsom! Bare elsker Channing Tatum, så denne er bare verdens mest perfekte film.
Den er utrolig morsom, og fyren rett under her til venstre gjør filmen fantastisk med den kroppen for og si det sånn! Høyre-fyren er kjempe morsom han og da! Men dere burde virkelig se den, har sett den 4 ganger nå. Blir aldri lei føler jeg!
Starten er litt kjedelig, men den blir bra!

 

Har du sett denne filmen? 


3 kommentarer

EF Crew

YEP, jeg worker for EF kind off.

Jeg skal henge opp disse plakatene, på skolen min. Egentlig er det veldig stress, men om dere reiser så får jeg 1 000 poeng, og da får jeg en Iphone og kanskje jeg sparer opp til en reise til England?

Så hvis du vil ha rabatt, så er det bare og nevne Jeanette Fossheim Lauritsen når du bestiller, så får du rabatt!

 

Mangen lurer på om du betaler hele summen med en gang, og det gjør du ikke. Du betaler litt og litt!

Skal du på språkreise?  

 


7 kommentarer

Sandå

Hallo!

Nå skal jeg ned på sandane, ned på hybelen og faktisk pakke inn litt klær, hvis jeg kan si det sånn. Skal flytte inn mer klær , som sagt, og det er jo more fun with boblegum , så tar med meg tyggis ned .. !

Hva skal du i dag?7 kommentarer

Ellen

klarer ikke og beskrive dama, hun er bare helt herlig. En av mine drømmer er vell og møte Ellen, og bare henge litt sammen med henne. Hun er rett og slett bare en solstråle!

Har du den samme drømmen?


Ingen kommentarer

Instacool !
2 kommentarer

Diskretshop og Piercingkongen

Heihei ! ( Et lite reklamasjons innlegg )

Diskretshop er en butikk, der du kan kjøpe litt forskjellig. Ja, det er bare og ta og gå inn på siden og se hva du kan kjøpe. 

De har kjempe bra service ( det er samme butikken som Piercingkongen ), og de er kjempe snille så de hjelper deg med en gang. De har utrolig bra kvaliter på hva de selger, og de vet hva de selger. De har peiling for og si det sånn!
De har kjempe tilbud hele tiden, og ikke noe vits og være sjenert. Tenk dette her er naturlige ting, utrolig nok. Så kan det jo være fint og ha litt av hvert.
For og si det sånn, det er bra kvalitet. 

Piercingkongen der imot :

Dersom du ikke er helt der oppe ( tidligere i innlegge ), men har piercinger eller vil ha noen øredobber, så er det virkelig på tide og stikke innom Piercingkongen. De har utrolig bra tilbud. Det er bare så utrolig mye og velge mellom. Ble helt sjokkert jeg vettdu!

Jeg får noen øredobber i posten som jeg bare DIGGER, de er fake ( sånn tunnel ting ) men digger de, så hvorfor ikke bare kjøre på når du har muligheten? Jeg digger alle piercingene de har, de er bare så sick kule alle sammen!

 

Så alle sammen ta en titt inn på disse sidene.

 


Ingen kommentarer

Bilder av meg selv og sånne ting


7 kommentarer

Ut og passe unger

God morgen, og hallo alle sammen!

Jeg sal ut og passe to unger, ene er broren min og den andre er Daniel.  De er jo søte da, men det er bare det atte ... jeg liker ikke og passe unger som roper , gråter eller noe form for og gjøre meg gal av et eller annet.

Men nå skal jeg bare se ferdig American Reunion, så skal jeg ut. Ønsk meg lykke til!

Snakkest!

 

Hva har du tenkt til og gjøre i dag?♥

Ja dere ser nok hva det er!

6 kommentarer

EF prosjekt 2012 - Video

Håper dere liker videoen, vi brukte lang tid på og lage den. Men det var egentlig jeg som redigerte hele videoen :)


6 kommentarer

Hot or Not? - Miley cyrus new hair cut

Syntes det faktisk var hot, hun er virkelig seg selv og har bra selvtilitt. Hva syntes du ? Hot or not?


11 kommentarer

Gårsdagen - BILDER

Hallo igjen!

SOm sagt så var jeg ute og grilla i går, og det er jo alltid koslig når Lene og familien hennes kommer. Blir alltid så mye mer koslig når vi er flere. Syntes ikke du og? Var utrolig fint vær ute i går, men jeg gatt ikke og bade. Ville ikke bli våt, if you kow what i mean? Så jeg blei med lillebroren og padla + kjørte litt båt. Har ikke spist oste pølse på 2 måneder elns, så det var sick godt med det!

Liker du og grille sammen med familie og venner?
Syntes om bildene? 


5 kommentarer

En skikkelig kjekkas - Channing Tatum

Hvis dere ikke har hørt om denne fyren, burde dere skamme dere ( neida). Men denne fyren er skikkelig hot. Hvis jeg hadde hatt muligheten så skal jeg love dere at jeg hadde tatt en besøks tur til der han bor. Bare og ha sett han, in the real world!

Syntes du han er fin? HAN ER GARANTERT DRØMMEN MANNEN!
4 kommentarer

God morgen, for en herlig dag!

God  morgen , for en herlig dag! Hvorfor det vet jeg ikke. Men god morgen hvert fall!
I dag skal jeg utrolig nok ( ironi) ingen ting i dag. Så blir vell her inne og se på videoer av Channing tatum , og gjør ingen ting.
Hva skal du i dag?
Hvor ofte leser du bloggen min?
  

pollcode.com free polls 

 

Ble inspirert av danian.blogg.no

5 kommentarer

Noe jeg savner ..

når jeg gikk på ungdomskulen, og kunne være sammen med mangen utrolige mennesker. Så utrolig synd at vi splittest opp nå ... Etter 3 fantastiske år, så gå alle sammen bare fra hverandre .. Håper bare på at alle kom inn på et sted de ville!?

 

her er noen bilder av masse rare folk som er helt .. de jeg gikk i paralell klasse med og sånt♥

Utrolig at jeg faktisk sier dette men .. gamle klassen?( Random bilde, vetta faen hvordan jeg fant det )

3 kommentarer

Ut og grille


har du vært ute og grilla i år?11 kommentarer

Heihei!

God morgen alle sammen, i dag har jeg faktisk ingen planer .. uten om og gå ut nå om noen få strakser og ikke gjøre noe som helst. Kanskje jeg blir liggene på gresset og bare se opp mot himmelen, og tar blåe bilder. Hvem vet?
Sorry for at jeg er en så dårlig blogger, men det skal jeg love og fikse litt på. Jeg kan lage en film av slutten av dagen, av da jeg skal ut nå? Eller at jeg bare legger ut noen bra bilder fra speilrefleksen?

Shanett tar tak i saken, og prøver og gjøre noe godt ut av det!

 

Hva skal du i dag?
Vil du at jeg skal legge ut en video, av slutten av dagen? 

meg og mona på limo tur i Bevely hils , walk og fame , hollywood og alle de andre kule stedene !

 


10 kommentarer

Good morning ! - Husk hair extension konkurransen

God morgen alle sammen!

Nå skal shanett hoppe i dusjen, og skal snart hjem ifra hybelen. Uheldigvis så glemte jeg kamera så jeg kan ikke ta noe bilde av hybelen. Føler at jeg legger ut nok av web bilder ut her, så jeg vil at dere skal få noen skikkelige bilder.

I dag skal jeg vel ingen ting, eller hvert fall ikke som jeg vet. ELLER JO , herlighet ..jeg skal jo i bursdag til beste venninna mi .. omfg. Slem venninne som glemmer sånt .. Men nå vet jeg hvert fall at jeg skal det. Så da har jeg noe og glede meg til ♥

Skal foresten se Norge - et eller annet land spille i dag. Gleder meg sykt, håper så sykt at de vinner. De er vel de jentene jeg syntes sterkest burde få vinne. Syntes de er sick gode !

Men dere må ikke glemme og melde dere på hair extension konkurransen min!

:http://sshit.blogg.no/1344611356_vinn_hair_extension__.html#comment5 kommentarer

Vinn Hair extension !! - sponset av hairtohair

Disse sidene må du like ; ( kommer til og finne ut om du har likt de , hvis ikke du liker de får du ikke være med på konkurransen )
 1. Hairtohair siden 
 2. facebook siden min 
 Dere kan få 5 ekstra lapper ( men da må du si ifra at du har gjort det ) om du ;
 • Dele innlegge på facebook
 • Lage et innlegg på bloggen din

  og dere kan spamme kommentarfeltet! 

 

Husk og legg til Navn og E-post adresse, og gjerne bloggen din + innlegge du kanskje lagde !


229 kommentarer

FILMEN - vinneren av dobb.no konkurransen

Hva syntes du om videoen?
Gratulere henne? 


Én kommentar

Videoen kommer snart - vinneren av dobb.no

Jaa, jeg faila 2 ganger på og laste opp videoen. Men denne gangen funker det, bare vent 3 minutter så skal dere få se den fantastiske videoen dere har ventet på!♥

Gleder dere dere til og se vinneren?
Én kommentar

VINNEREN AV Dobb.no konkurransen - Video !

fikser videoen nå, denne gangen er den IKKE privat!

Hva syntes du om videoen?
Gratulere henne? 


6 kommentarer

Hybelen next

Good morning!♥

Nå skal jeg ned på hybelen, skal utrolig nok bare sove der og ha besøk av Lene. Har tenkt at vi skal se en film + spise mat, og være kule på hybelen. Digger hybel livet, selv om det ikke har starta ennå!
 Jeg kommer nok til og legge ut noen bilder av hybelen i dag tror jeg, selv om den ikke er helt ferdig. Håper på at siden jeg har fått et rom som jeg vil ( enkelt fint lite rom ), så håper jeg at jeg ikke roter så alt for mye. It has to me clean !

Er foresten forsatt kjempe glad for at Hairtohair vil sponse meg med hair extension på en konkurranse. Håper at alle dere joiner den konkurransen. Den åpner Mandag kl 14; 00 om jeg har stått opp til det !

Hva skal dere i dag ?♥
Vil du ha hair extension?♥ 
14 kommentarer

Jobb?

Heihei!

Jeg har jo vært på Jobb-intervju, men jeg har ennå ikke fått vite om jeg har fått jobben. Og fy søren som jeg sjelver, sånn helt seriøst. Jeg har så utrolig lyst på den jobben jeg har søkt og jeg dør om jeg ikke får den. Har liksom ingen ting og tape!

Håper du at jeg får jobben?

et fint bilde av meg og Mari 

11 kommentarer

#YOLO - The Beach


9 kommentarer

HAIRTOHAIR SPONSER BLOGGEN MED HAIR EXTENSION - konkurranse kommer snart

heihei!

Er bare overlykkelig right now, hairtohair.no vil sponse en blogg konkurranse på bloggen der DERE kan vinne hair extension! Er så utrolig overlykkelig, men det er jeg pga en av dere skal faktisk få den premien!!

 

KONKURRANSEN BLIR KJØRT I GANG MANDAG 13. AUGUST KL 14;00!!


Har dere tenkt til og være med på den ? :) 
7 kommentarer

Noe du lurer på?
2 kommentarer

#YOLO - California 2012

The beach                                  -          Rd drive                                  -  Golden gate                               -          Las vegas

Jeg vil bare fortelle dere, at hvis det er noe jeg ikke angrer på så er det at jeg dro med EF til California 2012. You only live ones, og da må du bare tenke Kjør på, og gjør live ditt vært det!

 


9 kommentarer

Vil du bli Månedens blogg?

 

Dere alle blir direkte med på denne konkurransen -->  Husk og meld deg på på konkurransen jeg har ; HER 


14 kommentarer

Jeg har vært på TV

Det hørest kanskje rart ut, men jeg har faktisk vært på TV. Jeg var faktisk med på Klar Ferdig Gå, i 2007? elns. Jeg kan huske nesten alt, bare litt vansklig og huske alt men jeg kan huske at det var utrolig morsomt.
Jeg og min beste venn sendte inn bare en tulle søknad om og få være med på, og 4 uker senere så ringte tlf, og sa at vi fikk være med. Vi sa ha det til klassen og dro til Drammen.
Det hotelle vi var på var kjempe fint, bare den fantastiske utsikten. Husker også at Erik og Kriss holt konsert rett utten for hotelle og at det var tivoli der, så vi kom gratis inn. Digg!
Selve dagen måtte vi opp kl 5-6 tror jeg, og det var sykt digg.. For ikke så lenge siden så kom jeg på at vi skulle se på den igjen, og da fant vi ut navnene til guttene vi "kjempet mot". Så da har vi addet de på facebook. mohaha!

Utrolig glad for at jeg fikk den muligheten, var utrolig morsomt.

 

Har du vært med på TV, før?

Dere må huske og melde dere på konkurransen jeg har ; her 

 
11 kommentarer

Having fun with Photo booth

Kjeda meg litt på hybelen, men paris har jo alltid hatt drømt om og besøke. Og noen sier at jeg lever med fiskene ( wtf?) så, nå har jeg bevis på at jeg gjør det og. Having fun with photo booth! 
#Love #life , #YOLO 

Har du macbook ?
Liker du og kødde deg med Photo booth / webcam? 9 kommentarer

Dobb.no - sponsor konkurranse - delta nå!

Heihei, kjørte vist en konkurranse til , og denne gangen blir jeg sponset av www.dobb.no
 1. Link denne siden
 2. Skriv e-posten din.
 3. Skriv at du er med!
  + lik innlegget 

Så enkelt er det for og være med i denne konkurransen, der du kan vinne en hårring i gull! Syntes at de er kjempe fine, herlighet det er jo mote jo for søren. Haha! Åh sick lyst på sånne jeg og!
Men nå er det bare og delta, også trekker jeg vinneren om 5 dager, så trekker jeg vinneren på video!

ALLE ELSKER DOBB.NO!

 

Har du meldt deg på? ja det er den til venstre du kan vinne! 
10 kommentarer

Jobb-intervju

Jaa, nå om et kvarter stikker jeg på Jobb-intervju. Gru gleder meg litt, men får håpe på at det går fint. Har liksom lyst og jobbe for og tjene peng, men når jeg tenker over det så .. har jeg lyst til det ja, jo ja. Får håpe at jeg får en litt OK, jobb om jeg får noe i det hele tatt. Off nei nå lager jeg meg selv bare mer nervøs..

Har du en jobb?


2 kommentarer

I HEART MUSIC

Heihei!

Ville bare la dere få vite litt om min musikk smak, disse eksemplene er egentlig drit dårlige men det får da bare være :)

 

Dette her er noen jeg hører på sånn random !

 

 
Her er de jeg er veldig glad i ! :)

 

 


Én kommentar

Avslutter personligalmanakk konkurransen soon , så meld dere på!

Link her ; http://sshit.blogg.no/1343820513_konkurranse__personli.html

 


Én kommentar

SPONSING - Piercingkongen

Heihei!

Vet dere hva? Nå har jeg blitt sponset igjen , og Shanett er så utrolig lykkelig! Jeg har blitt sponset av 3 stk på kort tid, og rett etter personligalmanakk konkurransen kommer det en til konkurranse der dere kan vinne noe av Dobb.no men tilbake til saken.

 


Jeg har blitt sponset av piercingkongen, og de er kjempe brae. De har kjempe masse kule og litt mer anneledelse ting en det alle andre har. Jeg fikk faktisk lov og veldig litt fritt fra det de hadde og jeg er kjempe fornøyd. De har kjempe br service, og hjerte formede stekepannen er bare helt utrolig søt! Gleder meg til og bruke den og alle de nye tingene jeg har fått av piercingkongen!

Disse har kjempe mangen kule ting, og jeg viste siden til venninnen min, og hun sa de hadde sykt mangen kule piercinger! Jeg har foreksempel alltid ønsket meg tunel i øre, men jeg får ikke lov så .. da blir det fake. Men jeg er kjempe lykkelig fordi om !

Hadde vært kjempe hyggelig om dere hadde likt dem på facebook. De er kjempe hyggelig og kjempe god service. De har masse kule ting som dere børde ta en titt på. Mye morsome ting også!

Disse er så utrolig snille så de vil at jeg skal ha en konkurranse der jeg velger 5 heldige som får rabatt på dem sin side!

LINK TIL FACEBOOKEN DEMS HER !!

Ingen kommentarer

Hybel - check

Nå har Shanett vær på Sandane og funnet seg hybel. Skal bli så mye enklere og bo på Sandane enn og bo hjemme.
Har du levd hybel livet? Skal du til?


Ingen kommentarer

The stratosphere


Ingen kommentarer

05.08.2012


Ingen kommentarer

>Oslo!

Hallaisn!

Nå er det ikke lenge igjen til jeg vender snuta tilbake til Strømmen. Føler ikke at det er sååå lenge til , men det vel en måned igjen elns. Men tiden går sikkert fort, får vi håpe på.
Siden dere alle leser bloggen min fast ( haha, neida ), så regner jeg med at dere alle vet hva jeg skal inni Oslo. Så da slipper jeg og fortelle dere om det. Neida, jeg skal inn i Oslo pga jeg skal på Reunion. Etter man har vært på språkreise, og har gråtet mye etter og ha sagt ha det til folk så får du nemlig møte de igjen. Etter ca. 2 måneder ( sånn er det hvert fall nå med oss) så skal vi inn til Oslo på reunion og møte alle sammen igjen.♥

Har du reist på språkreise før? 

Ingen kommentarer

Camp senkveld

Heihei!

Jeg vil bare takke dere for at dere er interessert i og være med i konkurransen min , og at den avsluttes om ca.4 dager elns. 

Jeg kom over denne videoen, og herlighet som jeg ler.. ja jeg har dårlig humor. Men serr, det var faktisk morsomt ! 


Ingen kommentarer

Konkurranse - Personligalmanakk

Heihei.

Da starter jeg en konkurranse IGJEN, denne gangen er det personligalmanakk som ville sponse meg. Utrolig koslig og sammarbeide med disse folkene, de har bare kjempe service!
Som sagt du kan vinne en personlig almanakk, og du kan bestemme størrelse selv, og du kan designe den helt selv.

Jeg har blitt sponset av Personligalmanakk to ganger før også. Jeg er kjempe fornøyd med hva jeg har fått ! Jeg har fått en personligalanakk + en notatbok! Stor fornøyd jente. Jeg har brukt de kjempe masse! Så når jeg har brukt opp almanakken + notatboken så skal jeg nok få kjøpt meg noen nye , er kjempe fornøyd med og ha en almanakk som er så personlig som så!

Syntes virkelig at du burde melde deg på. Og ikke gå rundt og si " jeg vinner ikke uansett" fordi hvis du ikke har prøvd .. så kan du ikke si at du ikke kan vinne, så alle sammen må ha et lite håp inni seg ♥

Du kan bare melde deg på en gang, men du får litt ekstra om du liker innlegge, eller lager et innlegg , eller putter det inn på twitter elns! Men da måå du si ifra i den kommentaren du legger fra deg her!♥


De har til og med fått en ny almanakk så du kan velge. Den heter A5, syntes den virkelig litt kul siden den er avlang! Hehe, men ja jeg har Medium, og jeg er stor fornøyd!Det eneste du må gjøre er;
♥ Like personligalmanakk sin facebook side, denne!
♥ Og kommentere at du er med. 
HUSK OG HA MED E-POST , OG FØLG MED PÅ DEN DE NESTE 6 DAGENE ;)
Her er sidene dems hvis du vil ta en liten titt

 

Nå må du ikke glemme og melde deg på!♥
Det er bare og ta sjaksen, jeg vet heller ikke hvem som vinner ♥

- Jeanette♥ 


105 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits