Reis med EF

Jeg tenkte og lage et innlegg om EF språkreise.

De knappene du ser ovenfor, de kan du trykke på, og da trykker du på den alderen du er på. Så hvis du er 10 så trykker du på " Språkreise (Fra 8-14år).  
Om du har lyst og dra på språkreise, så syntes jeg virkelig at du skal nevne navne mitt fordi da får du 200 kr i rabatt.

 

Syntes at du burde ta sjanksen, og bestille en språkreise. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg reiste, og NEI det var ikke skummelt og reise alene. I morgen skal jeg på Reunion, og gleder meg helt sykt!

 

Tar du sjanksen?


Ingen kommentarer

Oslo next!

Hallo, nå sitter jeg på Anda ( en flyplass ). Jeg skal til Oslo for en helg, om det er noen som vil gjette hvorfor så er det egentlig ikke vits, fordi jeg sier det uansett. Jeg skal til Oslo på Reunion. Gleder meg kjempe mye til og se igjen alle de flotte folkene jeg møtte denne sommeren. Nesten til og tro at det har gått flere år siden sist jeg så de!

Men nååå må jeg snart gå ombord på flye så vi speaks, in Oslo!!

 

Én kommentar

Snapchat

Syntes vi er deilige


3 kommentarer

Bjørnefitte - hot or not?


Ingen kommentarer

NEW IN

Hallo!

Tenkte at jeg ville vise dere ( sånn ca. ) hvilken jakke jeg har fått meg. Den koster 299.95 akkurat sånn som min, og de ligner egentlig veldig mye. Er kjempe takknemelig som har en så snill mamma som ville kjøpe den her til meg!

 

hva syntes du om jakken?

her er link til jakken , om det var et spørsmål !

http://only.no/only/outerwear/CORRIEPUJACKETRP5/15070283,no_NO,pd.html?dwvar_15070283_colorPattern=15070283_BLACK&forceScope=
3 kommentarer

NEW IN

syntes?

 

 


6 kommentarer

hellu bloggen, fra skolebenken!

Hallo.

Nå sitter shanett og har engelsk. Skikkelig morsomt sånn utrolig nok, men måtte bare ta en liten bloggings for dere!
Vi sitter og leser en tekst, men er ferdig så tok meg to minutter på og sette meg ned for og skrive denne teksten til dere.

Har du noen fag du liker? 


Én kommentar

A little kopp med kafè
3 kommentarer

Outfit 16.09.2012Topp kjøpt på Skinlo & Co
Bokse fra Sporten
Singlett fra BikBok 

 

you think?


7 kommentarer

Ting du kanskje ikke viste om meg

 • Jeg er egentlig blond ( litt sånn kommune grå )
 • Skal til Oslo 28. september
 • bor på hybel
 • Elsker musikk
 • Går drama
 • Elsker og være sosial
 • Veldig kontrollfrik i noen tilfeller
 • Var på språkreise til Californien sommeren 2012
 • Har hus i florida
 • liker / elsker cola!
 • Har HTC
 • Har aldri brukt "henge øredobber" (ikke som jeg husker hvert fall)
 • hater neglelakk
 • Har ikke blogget i det siste pga har ikke blogglyst!
 • Har en lillebror
 • Etter jeg kom på hybel har jeg tatt av 3 kg

Har du noen sangtips btw?
Viste du noe av dette? 5 kommentarer

HEIA BLOGGEN

Hei mine fantastiske blogglesarar!

No ville eg berre ta meg friheten til å blogge litt frå dinna toppbloggen i gloppen, heheheh!

-Sigrid

wazzhapining? 

- Eili
  

 

 


Ingen kommentarer

Naturfag snart sang!

Hallo! Nå så har vi naturfag, heldigvis snart ferdig. Om ca. Halv time så stikker vi her ifra for og si det sånn. Neste time skal vi ha Sang, gleder meg litt. Ikke til og synge men bare og h noe annen en vanlige timer!
Hvilken time har du?


3 kommentarer

kom inn på drama!

hallo!

Som sagt kom jeg inn på studie spes. men i går i mattetimen så var det ei dame som sa at jeg kom inn på Drama. Jeg ble jeg så over-lykkelig. Var kjempe koslig, og det er jo verdens beste klasse jeg går i. Kjemåe glad, og i dag tok vi faktisk klasse bilde, utrolig morsomt at jeg kom på drama og fikk tatt bilde med den klassen jeg går i nå!

Detta året har jeg gått i 4 klasser, helt utrolig. Savner faktisk mest denne klassen under, men det var fordi vi var så knytte. Men savner jo selvsagt 10. klasse mest sånn egentlig !

 

Hva går du?

6 kommentarer

Tina og Bettina Movie folkens! de tar helt av !

Heihellu!

Nå har de to herlige jentene , tina og bettina fått sin egen film. Og de som ikke vet hvem det er så er det to som pleier og være på torsdagskvelden fra nydalen. Har sett alle episodene dems, og gleder meg som en unge til og se den første filmen dems, som kommer ut den 7.september! Gleder meg helt sinsykt !

Har sett fram til denne filmen helt siden jeg hørte om den. Har til og med fått med meg venner som skal se den med meg. Skal bli skikkelig digg. Ser traileren hele tidn ( bare spør mamma! ). Men så får dere bare joine konkurransen, og håpe på at du og har en sjankse til og vinne en Samsung mobil + gavekort + kinobiletter ! Inskyld

Her ser dere trailern:

 

 

 De har også en utrolig stilig bloggkonkurranse der du kan vinne kinobilletter,  og en ny samsung galaxy! For å delta i konkurransen er det denne embed-koden som må legges ut:<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>. Les mer HER


4 kommentarer

Ned på hybelen igjen

Hallo, og lenge siden sist!

Nå så er jeg hjemme og skyper med Mona mi. Herregud som hun ler på web når hun snakker i tlf. Bare helt herlig! Men tilbake til " ned på hybelen igjen". Jeg skal ned på hybelen igjen, og skal ta bussen kl 18:00. Skal ta bussen med Glenn (♥), kus kus! Så tror jeg Nikoline skal ta bussen også, eller så kjører hun moped. Fordi hun skal overnatte sant. Gleder meg kjempe masse!

Kommer til og bli så kus, skal nok ned i sentrum etter på, om rimi er oppe da.. Må faktisk gjøre lekser også, fader. Kan jo gjøre de her og, men da får jeg se hvor langt jeg kommer på den saken her hjemme. Er kjempe kjedelig og gjøre lekser her, men det er det jo uansett. Tror ikke jeg har så mye lekser heller. Kan jo for all del gjøre de i morgen og. Men jeg liker ikke og vente heller.. så vi får se hvordan planen blir !

 

Hva skal du i dag?

 
Én kommentarHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits