Vilde. Den profesjonelle datahackeren :D

Hola, det er Vilde som blogger igjen C: Har prøvd å logge meg innpå bloggen til Jeanette i evigheter nå, men ikke fått det til..... Så etter 203926598452 forsøk klarte jeg endelig å hacke meg innpå fordi jeg er profesjonell C:

I morgen har vi tentamen i norsk.. Blærk..
Har hatt forberedelse i hele dag, men føler ikke at jeg kom noen vei. Jeg ble distrahert av My little Pony (Teite ponnyer som ødelegger karakteren min)  og har nesten sett hele sesongen.
Men til mitt forsvar såg jeg The Grudge etterpå, så det går liksom opp i opp

I går så var jeg flinnk og jogga i 2 og en halv time. Eller det vil si at jeg jogga en stund, men så ringte våre alles, kjære Jeanette og ville prate, så jeg endte opp med å gå/sitte mesteparten av turen. Etterpå bestemte jeg meg for å jogge igjen, men klarte å ødelegge skoen min, så jeg måtte jogge barbeint på asfalten, langt fra hjemme, det regnet, var iskaldt og det blåste.
Det var skikkelig koselig og fint og ikke ubehagelig i det hele tatt...

Så nå sitter jeg i senga mi og prøver å sove, men vil heller være oppe og se på steampunk bilder og spise sjokolade. Eller det vil si, sjokoladen var egentlig tentamensnopet mitt til i morgen og onsdag, men jeg spiste det opp i sta...

Steampunk er noe av det vakreste jeg vet. Det består av  klær/gjenstander fra 1800 tallet, blandet med en slags fiction stil, der bronse gjenstander er sentralt.

 


(Sånn skal min bryllupskake se ut)

 

 

 

Hva mener du?
Er ikke Steampunk bare nydelig?


Ingen kommentarer

Bytryne ..!

-Du er bytryne babe, jævla bytryne babe.

Jeg digger sangen plutselig er jeg helt sånn " avhengi ", har faktisk aldri hørt den før i går. Nesten litt rart at jeg liker den så godt pga jeg liker liksom litt mer heavy :)

Har du hørt den før? 
Liker du heavy musikk? 


2 kommentarer

Gjesteinnlegg - Vilde

Åkkkkei : D Da har Jeanette bedt verdens kuleste dame å blogge for henne. Siden Jeanette skriver bokmål, og jeg er litt sånn wannabe Jeanette, så skriver jeg og bokmål. Damen som blogger heter Vilde, og har bloggen SuperRetardedPenguin.blogg.no (sånn liksom visst du lurte på det, så er i alle fall den saken avklart) Selv om jeg har en bitteliten bloggpause liker jeg å få kommentarer sånn likevel :3

Sånn ser jeg altså da ut:
 Fordi jeg er litt tard
 
ATM, sitter jeg å prøver å få til Dungeons and Dragons online spillet mitt.... Det vil ikke virke... Vilde blir sint....
Det er nesten som World of Warcraft, bare at det er helt annerledes. Men det er veldig gøy.
Så er jeg litt trist, fordi søsteren min som bor i Bergen, kom på besøk til meg i går, men så reiste hun i dag. Meeeen jeg får møte henne om sånn to uker ellerno, så jeg overlever.
 
I dag ringte Jeanette til meg og sa koselige ting, som at jeg er en god venn og at vi har ledd sammen, og ikke grått sammen, men at det er helt OK. Jeg er sikker på at hun leste det opp fra noe, men det går greit, for jeg tilgir henne fordi hun er litt sånn kjempekul. Jeg LOVER at jeg skal bli flinkere til å ta telefonen.
 
Meg og Jeanette er kjendisbarn på høyt nivå, samtidig som vi er litt sånn Stephen Hawking. Det er greit å vite synes jeg.
 
I morgen skal jeg jogge som faen, fordi jeg vil være sporty, men jeg trenger joggeSanger som jeg kan jogge til.
Noen som har tips til sporty motivasjons sanger?

Én kommentar

WHAT MAKES YOU BEAUTIFULden er sykt fin!
KA SYNS DU?


3 kommentarer

Nyan Cat på spotify er awesome!

jeg så det først nå, kanskje jeg er jævlig treig men syntes det var sick kult og se. 
Legger dere merke til Nyan cat som er der isteden for en sånn vanlig timer?

Har dere sett det før?
Kult? 

 

 


Ingen kommentarer

21 dager til jeg har bursdag elns.

Nå er det bare 21 dager elns til jeg har bursdag , og gud som jeg gleder meg. Har avtale med noen( eller en ) om og gå kanskje på kino. Det skal bli kos det, og gå på kino på bursdagen sin ♥

Siden jeg har bursdag 6 dager før julaften så får jeg ikke så utrolig masse til bursdag. Får jo selvfølgelig ting men jeg får ikke like masse som andre siden jeg får andre gaver bare 6 dager senere. Det er D I G G, det skal jeg love dere som har bursdag mangen dager før/etter !

Har bursdag 18.12.1996, noe som er awesome siden det er 6 dager før jul! hhahahah, anbefalest !

Når har du bursdag?
Liker du bursdag? 

 

 


Én kommentar

Jeanette har vert i overraskelse fest til verdens beste Enesio!

Hallo alle sammen, Jeanette her.
Nå har jeg komt hjem etter en fin fin dag, Jeg har sett to håndball kamper. Utrolig imponert over forbedringene dems! Shit.♥

Første kampen var konge spilt, ikke somling ikke litt en gang! Herlighet så ut som supermann spilte jo. Herlighet, dere skulle bare ha sett!♥
Andre kampen spilte de bra, men det var somling i bilde og da så, men de tapte en og vant en. Det syntes jeg ikke er dårlig !♥

( Jeg legger ut bilder av festen senere, og kanskje noen bilder som jeg får lov og legge ut og folk som spilte MÅ spørre først! )♥

 

Festen var en overraskelse, så det var sykt spennende og vellykket fest. Er så utrolig stolt og glad i 16-åringen min Enesio(o.blogg.no)! Hun hadde planlagt bursdag neste uke, men så plutselig så lager vi overraskelse til hun.

Utrolig koslig dag, men samtidig slitsomt! Så nå tar jeg og legger meg, bilder kommer kanskje i morgen!♥

 

Og foresten, tusen takk til Silje ( Iren ) og Renate som gidder og blogg til meg! Jeg er ikke i noe som helst som heter bloggehumør for tiden, så kan si at jeg tar pause litt når Renate blogger for meg!♥ 

Du har gjordt i dag?

Kat Von D mitt forbilde ! 
 


Én kommentar

QUOTE
A true friend is someone who says nice things behind your back.
- Eminem ♥

 SYNS?


2 kommentarer

MINIPUTTURNERING

heihei! :)
eg tok eit dommarkurs i handball i fjor, så derfor skal opp å dømme handballkampa i hallen idag! det er for miniputt folk, altså 1-4 klasse eller noke! eg skal dømme fra fra ni til halv tolv eller noke sånn - så vi snakkes en gang seinare idag!

KA SKAL DU IDAG?


Ingen kommentarer

SMINKEVIDEO

tenkte eg kunne legge ut sminkevideoen eg la ut på bloggen min for ei stund sida her eg..

KA SYNS DU?


5 kommentarer

NOKE EG SAVNA

eg har sånn 20 days challenge på bloggen min, der eg en av dagane skulle skrive om noke eg savna.. og så tenkte eg at eg kunne legge ut eit innlegg med ting eg savna her og!1) eg savna tanta mi, Fatima.. ho døde av kreft i 2007! vi var utrulig nære, ho var som en bestevenn for meg.. snakka med ho om absolutt alt, fikk mange gode råd osv.

2) gamleklassen! no går jo eg på ungdomsskule der vi er både innvik, utvik, olden og loen - eg savna når det kun var oss vikera.. vi var liksom en stor gjeng heile klassen, alle var gode venna og vi hadde det så utrulig kjekt!

3) rundeturen med gamleklassen i 2009. det var rett og slett herlig! 


4) polenturen i september i år. vi opplevde både gode og vonde ting - men alt i alt var det en heilt fantastisk opplevelse. fyflate! har så lyst tilbake.

> vil dokke at eg skal fortelle litt om den?
 NOKE DU SAVNA?


Ingen kommentarer

Jeanette is back, but soon i'm gone .. AGAIN

Hallo, nå er det meg Jeanette. Eieren av denne bloggen, hahah. Har ikke blogget på en stund pga studier. Så dette blir bare et kort kort innlegg fordi jeg skal øve på Naturfag og Rle. Viktig med studier skjønner dere.

Fikk faktisk min førtse 4 (+) på matte prøve i dag, utrolig nok så ble jeg ikke glad. Forventer nok mer av meg selv så blir jeg utrolig skuffet når jeg ikke klarer det.
Jeg får foresten hjelp i matte, og hun lærer oss til og "like" matte. Glem det skjer ikke, sett fage eller? Gad,gid, blæh!

 

Liker du matte? 
Syntes dere jeg skal ha gjeste bloggere, eller børde jeg blogge selv? 6 kommentarer

RENATE

heihei! Renate igjen.. Jeanette har ikkje noke særlig blogglyst atm, så eg skal poste noken innlegg når eg har tid fram til ho gidde å blogge igjen - høres det greitt ut?
og om folk har veldig mykje imot at eg skrive nynorsk, kan eg faktisk gjere mitt aller beste på å skrive bokmål. vurdera og å ha ei mini spørsmålsrunde, bare sånn at dokke veit litt om meg, sida eg skal blogge her...?
FORTELL DI MEINING
men no må eg gjer samfunnsfag! har munnlig framføring i neste veke... 


2 kommentarer

GJESTEBLOGGING, WUHU

HEIHEI! Jeanette skrive jo bokmål, men det gidde ikkje eg sida eg verken snakka eller skrive det til vanlig, såjææ! Jeanette spurte meg peent om eg ville blogge for ho - så hvorfor ikkeee? 
men kanskje eg ska fortelle ken eg er?
eg heite Renate.. er faktisk ca nettopp blitt femten.. sei gratulerer meg med overstått ellers sååååååå!!!!! ler eg.
.. heheh, eg og Jeanette har blitt venna gjennom handball for dei som måtte lure på det, heheh.. kjempekjekt! eg begynte jo faktisk på samme handballag som ho, men måtte slutte etter ei stund fordi eg ikkje hadde tid - kjiipt!
 

for dei som lure på korsen eg ser ut så;
sleeek ja!

skjønna at det ikkje er noke interessant å lese om meg og mi livshistorie liksååm så eg trur eg slutta.. men vil bare fortelle at eg ligge eg i senga med kjæresten min og spise mandarine no!
vil dokke forresten sjå kor søte vi er?


AAAAAAW - ja, eg veit:):):):) 

okei.. håpa og trur dei fleste skjønna at eg ikkje er heilt hundre prosent seriøs i ditta innlegget! men kan jo sei så mykje som at eg blogga sjøl og.. der eg i det minste skrive litt meir seriøst! du finne bloggen min > her <

KANSKJE VI SNAKKEEES HER SEINARE? never say never.


Ingen kommentarer

To night gonna be a good night

Breaking Dawn -part 1-.
Nå sitter jeg og gleder meg og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg,  true story! Gleder meg til og gå på Kino med tre fantastiske jenter,  Kine, Anne Marte og Rebecca. 

Jeg vet litt om handlingen fordi begge tantene mine har lest bøkene. Så jeg har fått vite litt små plokk men ikke hele historie. Jeg bare stanset ene tanten min når hun skulle fortelle litt om Breaking Dawn fordi jeg skulle jo se den en gang... som er nå .

GLED GLED GLED! 

Har du sett den, eller har du planer om å se den?


2 kommentarer

Planer for denne dagen

I dag skal jeg støvsuge, ønve til tentamen som er i morgen og besøke Kine ♥ Skal være med kine i 45 minutter elns, før vi drar på kinoen. På kinoen skal vi være sammen med Rebecca og Anne Marte♥ Gleder meg sykt masse, mangen sier at de gråt under filmen. Håper jeg ikke skjer med meg, selv om at jeg ikke gråter lett under filmer. ( Heldig vis ! )

Så nå skal jeg begynne og lese på den herlige engelsken, kommer sikkert til og sovne uansett! Så etter på naker vi ned til bussen. 
Kommer til og bli en kos kveld sier da jeg ♥

 

Sett Breaking Dawn?
Skal du se Breaking Dawn?
 

Sminke fri, og nettopp dusja, så...... im sexy and i know it!
 


4 kommentarer

Hva syntes du om ....

... Rihanna?

Jeg syntes hun er drit pen , elsker det røde håret hennes. Å fy for en stemme hun har den bare skremmer meg! Den er jo helt fantastisk!7 kommentarer

Elevkveld 10C - Pictures

Hva syntes du om bildene?

( Jeg låner bildene ! ) 

 
3 kommentarer

Elevkveld 10C

Jeg slapp krykker folkens, vi tok på is så hevelsen ble borte. Høyeheler var det kvelden bydde på da. Alle eller de fleste kom bort til meg og sa " Likte kjolen din" osv osv. Utrolig koslig og få sånne. Syntes alle var fine den kvelden jeg :)

Har desverre ikke bilder fra gårsdagen,men jeg skal spørre noen venner senere om jeg kan få en smake bit. Så da skal dere få se litt bilder.

Hadde det utrolig morsomt i går, men dj(ene) var dårlige lutselig var det rolig så var det I JUST HAD SEEX , så ble den rolig igjen!

 

Har du vært på elevkveld før?
Liker du høye heler? 

3 kommentarer

Da blir det krykker next

Da sitter jeg her og små skriker, fordi jeg trokket skikkelig skeift i sta. Noe som jeg kjenner nå i etter tid, skikkelig fint liv når du forstuer , brekker eller trokker over. Eller bare noe forferdelig skjer.

Jeg har gått på krykker før, herligehet det er ikke koslig i det hele tatt. 
Dere vet den klompen som er på beine vårt, den er er på ene foten men på den håvne er den HELT borte. Kunne nesten meldt meg på "sporløs".

 

Så da blir det legen i morgen, og få se om han gir meg krykker eller hva han sier. Jeg klarer så vitt og ta foten ned i bakken. Det er så søtt og se mine fine uttrykk !

 

Har du brukt krykker før? 
 


5 kommentarer

Reis deg opp la oss bestride den tanke

Det er litt av en sang til Dimmu Borgir som jeg og Vilde snuppis driver og synger og "danser" til . Hahah døds kule vi to. Så tilfeldigvis klarte jeg og ta bilde av det. Må skryte litt av meg selv der.

Innrømmer at vi har det rimlig morsomt på web, husker du vilde " Det er som sollyset for trolle?" (aa)

Liker du Dimmu Borgir?
Hørt sangen før med den "replikken"?
Likte du bildene? 
Én kommentar

Hva skal jeg gå med på Elevkvelden?

Jeg skal på elevkveld i morgen og da må jeg ha noe og gå med. Så vil jeg ha HJELP, av dere. Klarer ikke og bestemme meg. Litt kult og gå med noe du ikke har brukt før. Men den grå er jeg mer sikker i.

Dere må si kunn EN, så vær så snill hjelp meg. Desperat!

Husk skjebnen ligger i deres hender!

 

Hvilken børde jeg gå med? 

-Jeanette

1. Fra juleballet i fjod

2. Denne er fra amerika

13 kommentarer

Buying a Nikon dosen't make you a photographer. It makes you a Nikon owner.

Då sat eg har og skreiv da. Jeanettesøta øver på mattegreier så Silje Iren Supermann stepper inn som vanleg. Flinke eg.

Tyche ?  - HER -

- Silje -


3 kommentarer

Breaking dawn - Twilight på kino 18.November

Hvem søren skal ikke se den filmen? Jeg blir bare helt ut av meg når jeg ser den, hadde munnen åpen hele tiden når jeg så trilleren(/Traileren?). Gud hvis ingen vil være med meg skal jeg være forever alone. Sitte der med munnen min åppe og skrike " EH". Neida, men jeg er utrolig spent. SKal se den uansett hva.

 

Skal du se den?
Syntes om traileren, eller trilleren eller hva de kaller det? :)
Syntes du den ser spennende ut? 

 


7 kommentarer

Forandinger ? 2002-2011

Alle for tiden tar sånn før etter så jeg bare dytter det inn jeg også. Syntes jeg var søtere før (fu).

Hva syntes dere? noe forandring? 

 

før:

nå:
 Jeanette


7 kommentarer

Min fantastiske venn.

Vilde er jo bare helt fantastisk.. rar♥ Lille lille vennen med misunlig langt hår, men jeg har da lengre lugg en deg vennen min! Men misunner deg skikkelig masse med det lange håret.

Skulle ønske jeg var like pen som deg også. Fy f*en, men du overrasker meg med at du kommer på om natten ( såsier vi på for ) og overraske meg.♥ 

 

Glad i deg !.♥ ♥ ♥ ♥ 

Er du glad i vennene dine?
Fine bilder?
Vil du og ha langt hår?
Misunner du vennene dine på noen måte? 

Image and video hosting by TinyPic


2 kommentarer

Eksamen

Endelig er dagen snart over, noe jeg har ventet på i hele dag. Skal bli fint og få underholdning av Vildemora mi og teine til man blir gal av og sitter der. Så går man og legger seg og våkner opp og stresser ♥

Men i dag var vi en svipp tur innom Essooooo, og der kjøpte jeg noe ting + cola da. Så resten av dagen blir bar og øve på prøve fram til 20;00 hvis Vilde kommer inn på msn. Eller hvis hun finner datan da.

Det er foresten prøve eksamen så det skal nok gå bra, håper jeg får sjansen til og skrive om noe som har skjedd meg fordi det er om livet. Tror vi skal skrive noe historie lingnende ting så da satser vi på det.

 

Har du hatt prøve eksamen / eksamen før?
Liker du noe av det jeg har kjøpt?
Liker du søndager? 

 


3 kommentarer

Fuck off this is my day!

I dag skal jeg øve og helt på slutten av dagen skal jeg teine (♥) løv is in the eah ( vet jeg skreiv det feil men det skal være sånn ). Så må jeg ikke gleme at det er søndag så jeg har en hel rekke med andre ting jeg må gjøre sånn som:
* Støvsuge
*Vakse
*Tørkestøv
*Øve
*Ned på esso og kjøpe nam fordi vi har (prøve)eksamen i morgen.
Så er det alt det frivillige:
*Teine
*( MÅ ) dusje.
* Snakke kanskje med Vilde på web ( Pandabjørnen min ♥ )

 

Fikk verdens beste beskjed i går om at jeg må støvsuge to ganger i uken fram over !♥♥♥♥♥

 

Hater du søndager sånn som meg?
Liker du og teine?
Må du støvsuge og sånt ? 

 
3 kommentarer

Teningen jeg brukte evigheten på

Jeg har stor kost meg når jeg teinet denne, har blitt underholdt av MIN Vilde , og har snakket med folk. Herlige folksa som bare stormer på med positive tilbakemeldinger. 

Hva syntes du ? 

 
5 kommentarer

Teiningen som aldri blir noe av ... liksom

Hva syntes du om den ? er den så stygg som jeg skal ha den til?

 

 


3 kommentarer

Teininger av meg

Hva syntes du ?

8 kommentarer

Sandane på besøk med besta

Nå er jeg på besøk med besta, hun har blitt frisk så mamna er ikke sur lenger. Heldigvis, men nå skal vi hjem og øve på prøve... Yey me.
Liker du prøver?
Har du beste foreldre?


3 kommentarer

God morgen, i dag skjer det!

Hallo!
I går hadde jeg prøve og det var liksom digg faktisk, håper det blir 5- eller bedre, føler at jeg kunne det bra nok. Skrev 4 sider og var helt utslitt i fingrene . Det var seriøst litt sånn merkelig og kunne så masse, eller vi finner jo ut om jeg kunne det da.. hahah!

I går var jeg igjen og overrasket en venn med besøk, hun ble kjempe glad (enesioo.blogg.no). De er jo så utrolig snille så jeg fikk mat der og, herlighet så snille! Jeg fikk  pomme frites,Kylling,salat og en sånn skikkelig god saus eller hva jeg kan kalle det akkurat som dressing til sausen! NAM.♥

Etter en stund måtte jeg dra, og det var synd fordi det var så morsomt. Men så dro jeg på IDK herlighet så kjedelig og så irriterendes, jeg vil ikke si hva som skjedde men jeg klarer ikke og irritere meg mer over det.
Irriterer du deg ofte over noe?
Har du fått 5 på noen prøver før?
Har du overrasket en venn før med og komme på besøk elns?4 kommentarer

IF IT KILLS ME

Vet at Jeffree star er en homse, men det har men ingenting i mot og høre på han. Hørt stemmen hans når han snakker? er ikke skikkelig manne det er litt femi men ikke så masse som mangen andre. 

Liker du Jeffree Star?
Hørt om han før?
Hva syntes du om han ? 

 


2 kommentarer

trøtte tryne.

Jeg er kjempe trøtt etter en gang gjennomgang i 3 kap. som vi skal prøve i i morgen. Vi har om den Kalde Krigen, og jeg håper på en 5- så jeg må nok øve litt til men det blir nok ikke sånn super masse. Syntes temae er helt "OK" men det er ikke og kommer aldri til og bli noe favoritt på noe som helst måte.
Så nå blir det musikk høring og så blir det lesing om Cuba krigen. Utrolig awesome, not.

Hva har du gjordt i dag ?
Liker du musikk?
Liker du og lese om den kalde krigen? 

 

 

Konse konse .. hahah!
Én kommentar

This is my løve !

fant noen skikkelig fine kjoler, på weheartit(.com) herlighet dresses is løve!
Hadde ikke hatt noe i mot og få disse.

Hva syntes du om kjolene? 
Ville du ha hatt noen av disse
hvem er finest? 1 , 2 eller 3?
1                                                                         2                                                  3 

 

 
6 kommentarer

nattaa.

Nå skal jeg sove og seinere kanskje i 3 tiden stå opp og spise små kaker og gomle smash. Det er nesten standar og spise nattmat, kl 03;00 kommer monstre fram og spiser noen små brune kjeks med masse kule fine farger på.

Neida, matmonster er jeg, nam nam! Men "natt mats monster ting" det er jeg nok ikke. Fikk lyst og ha bilde bare av noen kjeks på innlegge fordi jeg ville.

Natta nå har jeg lest masse samfunnsfag og nå blir det natta.

 

Natta bloggjen !♥

 

Liker du kjeks?
Natta?! 
2 kommentarer

Øving på prøve.

Nå skal jeg sitte og øve på prøve, og 5'eren skal hjem som folk sier på "fotball språk". Det er jo et håp om og få 5'er da men da skal jeg virkelig øve de to siste dagene jeg har. Har den nemlig på fredag, så whis me good luck eller hva søren det sies og skrives.

 

Ønske meg lykke til?
Har du ofte prøve?
Liker du samf.?

 

 


5 kommentarer

My day today!

Hei!

Jeg forsov meg med 10 minutter i dag, herlighet. Det er så trasig og stå opp ti minutter forseint, de ti minuttene betyr alt for meg om morningen. Det er bare trasig , og i tillegg orker jeg ikke og stå opp ti minutter før. Men jeg klarte og vente på bussen i 5 minutter. Utrolig !

 

Jeg kom hjem og vi har fott fisker, som dere kanskje har fått med dere.
Jeg, mamma og Kristian dro på treningen til kristian , eller jeg leste mamma så på. Det går ikke an og konse på en sånn trening! Ikke når du får en ball i tryne vær 5 minutt liksom.
Så jeg sleit litt med den tingen.

Hva har du gjordt i dag ?
Skal videre i kveld da?

Nam spiste is i dag !
 


7 kommentarer

Innkjøp - Nye fisker - Forslag til navn?

Hei hei!

Nå har jeg komt hjem og vi har hatt et akvarium stående med vann i kanskje 1 måned, så vi var klare for fisker nå. Jeg kom hjem og bare ser sånne pitte små søte fisker at det var .. søt hah! De var utrolig kule, vi fikk til og med to sugefisker. Sånne som spiser alger.

Vi/mamma kjøpte 6 gullfisker og 2 alge spisere. Det var to som skilte seg ut de fikk jeg, den ene var prikkete ( svart ) og en er ner døden fordi den bare svirrer rundt. Den som svirrer rundt er ikke død, tvert i mot det er bare det at den ble skadet når damen tok han/hun opp fra akvariumet i butikken. ( den svømte bra før den blei tatt opp! )

Men jeg trenger litt hjelp med forslag til fiske navn, har null forslag selv. Så jeg lurte på om dere kunne skrive noen forslag. 

1. 


2.

 

3.denne er litt skadet !

4.


4 kommentarer

Outfit 08/11/11

Dagen i dag har vert kald så jeg tok på meg de nyeste klærene jeg har, utrolig varmt og godt ! Elsker pappa som kjøpte hals og verdens varmeste genser til meg ! Så brukte jeg boksen jeg kjøpte som er high. 

Prisliste:
Hals ( haha halsen min ! ) : 99 kr.
Genser: 199? noe sånt
Bokse 299 kr-.

Hva syntes du ?
Liker du "halser"?
Grei prisliste? 


2 kommentarer

08/11/11 - min dag

Hei hei !

Dagen har vert full av pugging til 5 eren i samfunsfag. Utrolig morsomt og ha om den Kalde Krigen. Kunne skrivd en hel stil føler jeg om den Kalde Krigen, føler meg faktisk langt i fra ferdig så skal pugge skikkelig masse. Alltid morsomt og pugge.

Etter skolen kl 14;00 så gikk jeg og Kari-Anne på Skinlo der etter Bakeren. Kjøpte en baguett og en Brownies + Cola. Nam nam, så gikk vi til trivselshagen og gjorde lekser. Så kalt Kari-Anne gjorde lekser , jeg der i mot lest til prøve.

Vi gikk opp på brio/ libris for og kjøpe noen penner og blyanter, jeg er penn avhengi foresten! Så kom mamma vi møtte på henne. Så satt vi på med henne for vi skulle opp til besta og feire bursdagen hennes.

Besta sto i gangen og ventet og sa " Dere kom ♥ " og begynte og gråte og sa " Blomstrer og kaker + brus, dette fortjener jeg virkelig ikke ". Besta fortjener alt etter det hun er og gjør for oss ! Verdens herligeste menneske og verdens beste forbilde til folk! Vi var der i en og en halv time før vi dro.

Vi dro til Reed og jeg skulle trene håndball, håndball er life ( fotball er mer life!!! ).  Vi hadde sirkeltrening, og vi spilte basket . Det er for liten gymsal for og spille håndball ( ! ). Derfor pleier vi og trene i Firda Hallen ! Skikkelig deilig og fin trenings økt, faktisk ikke så sliten.
Har nettopp dusjet og nå skal jeg gå i høye heler ( faen ! ), det er noe jeg virkelig ikke kan så er det det! Jeg kjøpte de i Amerika, de er gull farget og nice as hell!

Hva syntes du om min dag?
Hva har du gjordt i dag?
Klarer du og gå i heler? 


2 kommentarer

GRATULERER MED DAGEN BESTEMOR !<3<3<3<3

Besta og oss har hatt en tung tid i det siste, men besta har bursdag så vi tok turen innom gamlehjemme. Hun stakkars begynte og gråte! Gledes tårer, og bare gråt når hun så kakene vi tokk med oss. Klarte ikke og si hvilket kake stykke hun ville ha heller. Herlige besta mi♥♥♥

86 år er en bra alder, en gang skal vi alle dø så, men det skal vi ikke tenke på fordi hun er jo her ennå med oss. Men besta mi er besta mi, og hun er verdens beste. Vært der for meg og er der forsatt for meg. Hun er liksom bare i sin egen lille verden, fordi hun tåler ikke betennelse. Stakkars besta mi! Utrolig fint og bare se deg, og vite at du forsatt lever !♥♥♥

Love ü Besta mi !♥♥

Gratulere henne?
Syntes du det var fint og høre at hun fikk lykke tårer for noe så lite men noe så stort? 

3 kommentarer

Hot or not?

Pyntede negler, ikke overdrivende men litt sånn pyntet. Så det ser skikkelig ut og ikke bare fake fake og mere fake. Liker det litt ekte , og ikke for overpyntet fordi jeg er egentlig veldig guttete. Kommer nok tilbake til de gamle vaner med t-skjorte og joggebokse snart !♥

Liker du falske negler?
Liker du pynt på neglene?
hot or not? 
3 kommentarer

Veske elsker?

Jeg er ingen veske elsker men det er jo lov og spørre om dere liker det. Her er litt inspirasjon.

 
2 kommentarer

kossii kveld

Hei hei !

Nå sitter jeg og ser på "Dagens mann", nesten litt skrullette program i mine ögon da. Løpe rundt på et tv program og så ender han opp med kanskje en dame han ikke vil ha, eller så får han ingenting. Nei tror ikke jeg er eller kommer til og bli sånn. Håper jeg finner kjærlighet på min egen måte.

Alle er vell forskjellige og det ser man jo hver dag man ser på tv, fordi du kan jo se på Big Brother. Hadde aldri meldt meg på der eller Paradise Hotel selv om det kunne ha vært morsomt.

Hva syntes du om "Dagens mann"?
Ville du bli med på Paradise Hotel eller Big Brother elns?

random picture 


Ingen kommentarer

It's what i feel for you
3 kommentarer

Traum Sommerkleid

Dette ville jeg nok ha brukt som en fin fin sommer outfit. Utrolig fin.
Ville du ha hatt en sånn til sommeren ?
Likte du den ? 

 
Én kommentar

I LØV you ! - tusen takk folk!

Det er jo ikke noe rart at jeg blir ivrig og blogge når jeg får sånne fine kommentarer fra dere. Elsker og få kommentaren " Kos deg i dag ", " Fin blogg" osv. Syntes det er så koslig. 
Har faktisk bare fått 4-5 stygge kommentarer etter 1 år og 5 måneder. Helt utrolig, det børde ikke være normalt.

Men jeg er utrolig glad, beste jeg vet er dere. Dere har til og meg gjordt meg på topp 50 flere ganger.

 

Syntes du at det var koslige kommentarer?
Liker du hyggelige kommentarer?
Får du mangen stygge/ uhøffelige kommentarer? 
3 kommentarer

Home made Milkshake!

Jeg kom nettopp hjem og da hørte jeg " BRRRRRRRRRRROOOOOOOOO" akkurat som en mikser elns. Så kommer broren og sier " Vil du ha milkshake søstra?" da måtte jeg selvfølgelig si ja. Ham løp inn på kjøkkene igjen og "BRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOMMMM".

Ham kom løpene inn igjen med en Vanilje milkshake, fy søren så flink han er! Han er dagens super kokk! Har allerede drikket over halve som dere kanskje ser. Verdens beste lillebror, helt utrolig at jeg sa det. Men han er jo veldig snill da !

 

Snill lillebror?
Har noen du kjenner laget milksake / drikker til deg ?
  


10 kommentarer

Lett match


Tusen takk alle sammen dere er helt topp og herlige, men nå må jeg dra så jeg takker dere litt mer grundigere senere i dag/ morgen !♥

Har faktisk ikke fått så mangen stygge kommentarer på bloggen kanskje 4 stk elns gjennom 1 år og 5 måneder !

Tusen takk!

 

Har vært der mangen ganger før og da så.. men det er jo stort det er det!

Har du vært på mest leste(?) i din hjemme kommune før?
 


4 kommentarer

det søteste jeg vet !
4 kommentarer

Hot or not? - Tattoo

I love you tattoo syntes jeg er hot, og det er bare et pluss og kulere på siden av en finger!

Hot or not?
Hva syntes du om tattoo?
Fin tattoo som var på fingeren syntes du? 
5 kommentarer

My day is my day!

Hallo alle sammen, random overskrift. Men min dag er jo min dag da, men til det innlegge skal handle om... Min dag!

Skole er døds kjedelig, og når du så vidt tørr og ta av jakken fordi du føler deg feit og stygg i det du går i så er det litt ned tur..
<----------------Hadde på meg dette som er på profilbilde, men jeg har hvit genser isteden for. Så det var en ting som var netur med dagen. Dagen har også vært full av og "øve" til prøve. Så starten og så klat slutten er kjedelig.

Skal kanskje til ei venninne i ca. en time fordi broren skal på trening, så da blir det bare en svipp tur. Da skal vi på Jafs og drikke milkshake, det er løv løv himmel !♥

Hva har du gjordt i dag ? / Hva skal du i dag ?
Kjedelig dag syntes du, eller er jeg den eneste? 

Dagsen sminke! faila skikkelig!
 


7 kommentarer

Dagens sang.

Utrolig fin sang av Cher Lloyd. Elsker og har Elsket den sagen helt siden jeg hørte den fra starten av!

Hva syntes du om den ?
Liker du den ? 
Hørt den før? 

 


2 kommentarer

Dream outfit 06/11/11

Drømme outfit , og kropp da !
Herlighet den der er bare elskt til tusen, skulle ønske jeg var henne. Eller at jeg er meg selv men at jeg har hennes kropp og klær. hun må ha syk klessmak!

likte du den der? ♥
Tror du at hun har syk klessmak?♥ 
3 kommentarer

Inspiration.

Gad som jeg blir inspirert av disse tre plaggene. De bare får meg til og løpe i butikken og prøve og finne akkurat det de har på !

Blei du inspirert?
Hvilken blei du mest inspirert av? 

 

1.

 

2.

3.8 kommentarer

Det er så deilig..

Hallo alle sammen.
Det er så deilig  og shave seg også plutselig så skjære seg. Bare se blode renne ned over beine ditt.
Nei det er ikke det, eller jeg syntes ikke det. Jeg ser det men kjenner det ikke spesielt godt, men det er jo litt følelser i beinet da.

Skjærer meg veldig ofte , men det får bare våge seg.

Skjærer du deg ofte?
 

Én kommentar

Nytt design.

Nå har jeg fått nytt design og kanskje dere ser det men jeg får det ikke bort rett og slett. Bryr meg ikke sånn egentlig heller men bare så dere ser feilen så ligger den her:

Men sånn ser den nye designe ut, hva syntes du?
 


3 kommentarer

Oh my life is awesome as fuck

Jeg rydder og det er bare helt herlig og finne parfyme som jeg aldri har sett før. Neida, jeg fant faktisk britney Jean Spears parfymen min. Har den blå, utrolig god.

hahha mamma passer på at jeg rydder hvor kult er ikke det ?...

 

liker du og rydde?
rydder du ofte?


7 kommentarer

Your eyes is my heaven !

Dette er dagens sminke, utrolig nok. Har aldri hatt sånn sminke før så det var litt uvant. Derfor var det litt kult.
Jeg har aldri laget sminke video og det tror jeg aldri kommer til og skje heller fordi jeg er så klønete når jeg sminker meg. Lover!

Dagens sminke var litt elf eyeliner og en vanlig mascara hvis jeg kan si det.
Det tok meg utrolig nok 3 minutter. + brunkremen da.

Hva syntes du? 
2 kommentarer

Outfit 06/11/11

Jeg bruker en vanlig topp fra Bikbok, med en bokse jeg kjøpte i går. Elsker boksen. Skjerfe er også fra i går.
Sminke helt enkelt, litt eyeliner og ikke masse.

Hva syntes du ? 
Spørmål om outfiten? 

boksen ser sånn ut bak.
 


7 kommentarer

sshit, it's søndag..

Hei, alle sammen . Sshit det er søndag.

Helgen varer liksom i 2 og en halv dag elns, pga fredagen som liksom er drømme dagen til folk fordi de vet at det er helg like rundt hjørne.
Før så hadde vi mine favoritt fag på fredager men nå har vi bare hore fag. Ikke bokstavelig talt men det er ikke morsomt vært fall det vi har.
Syntes ikke skole er morsomt i noe slags slag.

Problemene med skole er:
* Våkne tidelig
*Søvn rytmen er bare ho*.
*Stress med og finne klær om morningene! ( gidder ikke og finne det på kvelden )
*Masse innleveringer ( liker det nesten men det er et problem fordi om!)
* Buss i 1 time vær vei!
*Trøtt på skolen fordi vi starter 08;30 elns.
* Prøver 24/7. Og jeg skal liksom få 5'ere...
*Puse lærene våre..!♥ 
 

Men det som er bra er jo:
* Venner
*.. Venner
 

Ja det er bare venner som er bra der, og du finner ut nye sider med deg selv via rykter! Utrolig koselig med rykter.
 

Kjenner du deg igjen på de "problem stillingen"?
Hva syntes du er morsomt med skole?
Har dere masse prøver?

 

Lik meg på facebook <Sshit> , vær så snill.

http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293
http://www.facebook.com/pages/wwwsshitbloggno/217750048261293

4 kommentarer

Justin Bieber og barne ryktene.

Rykte:

Som de fleste vet er justin mitt oppi et baby rykte/rykter. Også kommer det i "Star" at Mariah sier ( hun med baby'n ) at han gjorde henne gravid. Syntes det er litt rart og tenke på at han tar en random jente og stikker på dass og nekter og bruke kondom!

Men så nekter han på og ha "hatt" seg med andre mens han er sammen med hun Gomez. Men hun Mariah har jo gått til retten og sier at han SKAL ta sånn fars test ting.
Det skal ikke være lett dere og være Justin bieber ser dere. 

>Les mer om hele dramae her<Hva syntes du om Justin Bieber?

Jeg er ingen beliver og det børde folk forstå etter alt styre med han. Har aldri syntes han er noe topp-kjekk-stram-kul fyr heller og det får dere bare akseptere og! Fordi jeg er ikke den eneste!Hva syntes du om saken?
Hvem tror du på ? Justin eller Mariah? 
Er du en "Beliver" ?
eller hva folk kaller det. 

 

 
4 kommentarer

God morgon flickor

God morgen, nå har jeg voknet og klar for en ny dag. Nei jeg er ikke klar til og vaske og rydde og pugge 50 sider til prøve. Gad dette kommer til og bli en hard-kjedelig dag. Så jeg får vell skrike litt mer og klage over at jeg har vondt i magen og derfor kan jeg ikke gjøre en dritt. Ikke akkurat fordi i dag kommer pappa hjem og da måå det være fint til han kommer hjem.

Rommet mitt er helt bombet spesielt på pulten, og rydding er jo det  beste ever. Så  da blir dette en topp dag alike vell.

 

Liker du og rydde?
Hva er dine planer for dagen?

fant på google. 


5 kommentarer

God Kveld Norge !

God Kveld Norge.
Det er helt utrolig hva som skjer i oslo i det siste. Beste byen er til en skummel by. Hjem byen er rett og slett skummel fra stolen.
Men oslo er oslo, oslove. <3
Jeg er ikke den som går i gatene i Oslo om kveldene, fordi jeg bor bare ikke der. Uheldigvis. Men jeg tror jeg aldri kommer til og bli redd "for" oslo. Men forsatt helt utrolig.
Folk børde skjerpe seg.

Men til hva innlegge skal handle om, jeg ser nå på god kveld norge. Det er et av mine favoritt program!
Elsker nyhetene, som poper opp som ingen hadde forventet og som er helt random kommer på skjermen!

Så nå blir det big brother på bliss. Elsker det programme og haha. Men det er jo et helt anneledes program da.

Liker du god kveld norge eller big brother best?
Hva syntes du om det som skjer i oslo for tiden?
Syntes om god kveld norge?

Amerika :))


2 kommentarer

Skal vi danse Atle?

Jeg er da som dere kanskje forstår fan av Atle. Ps: Han er døds fin! Håper han vinner hele greia, han er jo døds flink. Han fortjener det , hvis du ikke har sett han .. SE HAN <3 (på danse gulve altså)
Så han på Norway Cup btw
Hvem heier du på?
Så du atle på Norway Cup?
Liker du Atle?

Har ikke noen bilder av han her på ipad'n


2 kommentarer

Innkjøp oppsumering

Her er hele outfiten som ble kjøpt på skinlo, koster til sammen 577-. Elns. Elsker alt jeg kjøpte, eller som pappa kjøpte. Elsker spesielt boksen som jeg kjøpte selv for 299-.
Hva syntes du?
Hva likte du best?


3 kommentarer

Innkjøp del 1

Jeg viser bare halsen her og kanskje hele outfiten etter på.
Kjøpt på skinlo, fikk den av pappa <3
Syntes?


2 kommentarer

Jafs next -> IDK

Hello now i am going to THE Jafs faktisk.
Jeg skal møte noen venner og drikke milkeshake, det er sykt godt. Det er faktisk helt fantastisk GOD, liker sjokolade fordi det er den eneste jeg har smakt skal prøve capeshino ... ja den kaffe tingen i dag. tror jeg.

Så nå drar jeg og etter på så blir det idrettsklubben, den klubben jeg har snakket om før . Altså den jeg snakket om forje fredag

:)

 

Hva har du gjordt i dag ?
Hva skal du i dag?
Liker du milkeshake? 

ÅH SÅ SNASENT! 

Én kommentar

Outfit 04/11/11

Hallo alle sammen, alle "kule mote " bloggere har jo med outfit så her er dagens outfit. Håper dere likes it.
Hva syntes du?


6 kommentarer

Smeltet hjerte til pappa!

Hallo alle sammen.

Mamma kom og hentet meg etter skolen i dag, og da gikk vi inn på en klesbutikk som heter skinlo. Jeg så på en genser og en hals. Jeg spørte mamma og jeg kunne få det. Mamma svarte nei og jeg ble litt irritert.
Vi kom hjem og jeg sendte melding til pappa fordi han er i oslo, han er foresten veldig opptatt av og ikke fryse om sommeren og vinteren. Så jeg sendte melding til pappa og der sto det ;
Hei pappa, jeg lurte på om jeg kunne få en genser og en Hals ( det er sånn som passer nå på vinteren ) det koster 279-. Vær så snill.
Han sa "Ja", da sa mamma " Ja nå smeltet du pappas hjerte med den dere vær så snill ..haha"

Må bare butte med at jeg lagde middag , skikkelig flink ;)

Har du smeltet din fars hjerte før?
Snilt av han?
Lager du ofte middag?


Ingen kommentarer

Outfit 03/11/11

Hallo alle søte lesere.
Jeg legger ut en rask outfit nå, og jeg la til noen detaljer her hjemme på outfiten. Er faktisk veldigguttete så forstår ikke at jeg går sånn.
Hva syntes du?
Har du noe av det samme?

Alt er fra bikbok untatt ringene og armbondene de er fra Amerika
Ipad kvalitet! Diggbar kvalitet!


7 kommentarer

Det er så DEILIG!

Det er så deilig, jeg har åtte hull i ørene (ikke noe skryting!) og det er skikkelig deilig og ikke gå med hull i ørene! Blir så avslappet faktisk. Skulle ønske jeg bare hadde et hull sånn egentlig , eller bare to.
Syktes ikke det er vondt og ta hull i ørene derfor har jeg så mangen. Tatt et selv det var heller ikke så vondt!
Tatt piercing i Navelen selv og i leppen, men begge grodde.

Hvor mangen hull i ørene har du?
Har du piercing?
Så jeg anneledes ut?


Én kommentar

02/11/2011, hospitering-nÅ

Meg i Amerikaaaa <3

Veldig fin overskrift, men min dag i dag har vært usunn og morsom eller egentlig helt OK.
Jeg har hatt min siste dag på drama som er veldig trist. Det har vært utrolig morsomt og jeg vet hva mitt andre valg er.
I dag så hadde vi en ring og vi fikk en person og kaste i, så skulle vi sende den til den. Så blei det et mønster. Det var liksom gym.
Vi hørte en sang og "danset" til den, utrolig kult du føler at du åpner deg ettervært. Fin "klasse " hadde vi også, alle er/var utrolige snille. Kunne gjerne ha gått med den klassen på drama.
Nå har jeg vært på jafs med en venninne og drikket milkshake, NAM! Hun og jeg dro hjem til henne også når jeg skulle hjem, dro jeg til Jafs for og møte mamma også dro vi hjem igjen.

Mitt første valg er Media og komminikasjon , så er det Drama håper litt på begge deler. Fordi det virker utrolig kult begge deler. Har lyst og bli fotograf OG skuespiller.

Hva vil du bli? Når du blir stor.
Hvilken linje vil du/går du på?
Gjordt i dag?


Én kommentar

Dagen i dag på hospitering.

Hallo alle søte bloggere.
I dag som dere kanskje har fått med dere så har jeg vært på hospitering. Døds kult, elsker Drama, og de som gikk der sa at det var en "lek" første året. Drama er herved mitt andre valg. Utrolig kult og kunne "leke" i timene da, det gjør vi ikke masse av.
Drama dagen min har vært veldig spennende, veldig fint og vite at du ikke blir utdannet noe men du får sånn studiekompitanse. Det er det på Medium og, så det er utrolig bra, men jeg lurer litt på hva 3 valge mitt er. Den kommer til og bli tøff fordi jeg har bare to, men må nok ha 3..

Først så hadde vi lotto med mimelek, matfri var en dyr opplevelse når jeg kom til kantinen. 46 kr for iste og baguett, livet mitt er helt i penger jo. 2.time så fikk vi vite fakta om linjen. 3 linjen så var vi med 3.klassingene, da lekte vi sherif, og en stol lek.

Hva har du gjordt i dag?
Vært på hospitering før? 6 kommentarer

Hospitering next

Nå har jeg sovet 3 timer ekstra faktisk, fordi den skolen jeg skal på som heter Firda Videregående starter 10, elns. Så nå skal jeg ned og ta bussen sammen med Nikoline, også har vi 20 minutter på oss til og komme oss på skolen for og gå med folksa bort til Firda. ( Det er rett ved siden av ungdomskolen jeg går på )
Drama, kommer til og bli spennende, lurer på om jeg i det hele tatt "passe inn".

Skal foresten møte topp kjendis bloggeren Renatekjellevold(.blogg.no), kanskje dere ikke viste det men vi er faktisk venner. Hun skal hospitere på Musikk, og jeg drama. Så jeg skal møte hun i matfrimenutte så det blir kult.

Har du besøkt en skole før?
Vært på firda en gang?
Hvilken linje vil du gå på? / Hvilken linje går du på?
 Skal i dag ?
Sett bloggen til Renate før?
Visste du det at vi var venner? 

Kult smykke, har nesten det samme !2 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits