KNUSING AV PEPPERKAKE HUSET !

I dag er jo det liksom dagen vi skal KNUSE pepperkake huset ! Så det måtte jeg og lille broren gjøre når mamma sa at vi kunne det så jeg gikk amok på det pepeprkake huset da !
Har du laget pepper kake hus ?
har du KNUST pepperkake huset ?

Syntes om bildene ?
7 kommentarer

Bokeh og Sein lokker tid

Jeg tok med kamera på butikken eller ikke inn da, som pappa trodde at jeg skulle ta bilde av matvarene og etter på se på de og sikle på kamera. Men jeg tok bilder så tenkte jeg hvorfor ikke bokeh ?
så da var det dette som gidde resultat ! 
Bokeh:
Sein lokker tid:

Hva syntes du om bildene ?♥


7 kommentarer

FJELL TUR

Fjell tur er overskriften ja, og det er det dette innlegge skal handle om. Fin start på innlegge må jeg bare si ! Men ja ja , til poenge. Jeg har vært på fjelle i dag og der har jeg stått på slalåm, for brette mitt er for lite skoene er 36 og jeg bruker nå 39-41 veldig sjeldent 41, men det var sånn passe gøy må jeg si. Jeg møtte Lene & Marita oppå der. Hadde to timers kort og det var min første tur på fjelle i dette halv året!

Har du vært på fjelle og stått på slalom \ langrenn \ snowboard ?
Hva står du på slalom , langrenn eller snowboard  ?

6 kommentarer

Pippi savn!

Hvor ble Pippi av?Foto: Scanpix

Inger Nilsson sjarmerte alle i rollen som Pippi Langstrømpe. Se hva hun gjør i dag!

Hvor ble Pippi av?

Inger Nilsson bergtok mange i filmatiseringene av Astrid Lindgrens udødelige barneklassikere om Pippi Langstrømpe - den sterke, kule jenten med de rare klærne.

Les også: «Tande P»-Martin bor i Kina

Den voksne Pippi

Inger Nilsson, som ikke har forandret seg så mye fra hun var liten, kjenner seg igjen i Pippi.

- Det er like mye Pippi i oss alle. Alle kan være Pippi, sier Nilsson i en av episodene av TV 2-programmet «Gylne tider».

Se video av voksne Inger Nilsson i «Gylne tider» helt nederst i artikkelen.

 

LIKHET: «Pippi» har ikke forandret seg så mye etter hun vokste opp.
LIKHET: «Pippi» har ikke forandret seg så mye etter hun vokste opp. © Scanpix

 

 

Inger var ni år da hun fikk rollen som Pippi i de svenske filmene av Olle Hellbom. Som mange andre søkte hun på rollen etter at hun hadde sett en utlysning på TV.

 

Savner du pippi?


5 kommentarer

Good morning?

Ja, nå har jeg nett opp tått opp klokka 12:43 og jeg la meg klokka 03:15 eller 03:30 jeg aner ikke helt når jeg la meg jeg, men jeg hadde det så morsomt på slutten av dagen att det var søtt ! "Ingen kommentar". Og litt forferdelig og ! "forsatt ingen kommentar", men på førsten var det drit kjedelig av dagen så blei det mer kjedelig da jeg dro på kino for den kinoen var drit kjedelig . Og så når jeg kom hjemm var det litt kjedelig , men det blei morsommere , da jeg begynte og snakke med noen folks !

Hva gjorde du i går?
Kjeda du deg i går ?

9 kommentarer

Outfit -28122010

Kom vist med en outfit før jeg drar, jeg har ikke så veldig stil full outfit i dag men det er da en outfit. Den genseren kjøpte jeg i tyrkia , det er jo feik vi liker ! Og boksa har jeg fått fra You. Og håret er skikkelig mye og skryte av ikke sant vanelig og drit kult!
Hva syntes du om outfiten?

6 kommentarer

KINO

Etter på skal jeg på kino med Lene og vi skal se home for christmas og det blir vel morsomt !

så dette er vel det siste innlegge dere får fra meg i dag 

Skal du på kino?


6 kommentarer

STÅTT OPP

Jeg sto opp klokka 11 og jeg la meg klokka kvart over 4 i dag tror jeg. Det var da veldig tidelig må jeg bare si at jeg la meg.. Men nå har jeg sett på Olsenbanden Jr. med lillebroren og det er jo alltid koselig, eller ikke når vi krangler for det da , men det er nå bare sånn. Det er det vel sånn i alle søsken flokker. Så jeg er glad at vi ( meg og kristian ) ikke er den eneste søsken (flokken) gjengen. Men de som er så kjedelig er at jeg ikke skal NOE i dag og det kjeder meg.

Når la du deg ?
Hva skal du i dag ?
Hva syntes du om bilde?

8 kommentarer

Bilder-27122010

Jeg skal vise deg og de andre leserene noen bilder jeg tokk i dag da jeg var med Kari-anne, og det var morsomt det så jeg har klart og tatt bilder der det er en ting i framsiden og bokeh i bakrunden ! Og det lærte jeg meg i dag, når jeg var med kari-anne med en gang jeg tok på kameraet mitt.
Hva syntes du om bildene?

 
10 kommentarer

BINGO

Jeg var på bingo i dag og jeg hadde Bingo ... to ganger jeg blei veldig glad da faktisk og siste gangen jeg vant så hadde jeg så lavt blod sokker at jeg klarte nesten ikke og gå og borte på det bingo borde var det et lys jeg holdte på og sette fyr på bingo kupongen ! Jeg var så svimmel at jeg klarte så vidt og gå det var helt sin sykt, jeg bare shit, så mangen folk jeg gå fram der ! Og så tenkte jeg "Tenk om jeg har feil" da blei jeg redd da og før jeg sa "Bingo" så sa jeg til mamma " Jeg har BINGO jeg her BINGO" Så gidde jeg mamma bingo kupongen og så sa mamma "du får gå fram selv " , så ropte jeg "BINGO" og gikk fram og det gikk å 5 sekunder det jeg og mamma perioden . Og i tillegg lavt blod sokker.. Ikke bra , ikke bra. Men jeg hadde rett bingo begge gangene. Men det som er så rart var at jeg ikke tenkte på og vinne og var så sliten av lavt blod sokker , så bare skjedde det på den måten. Og jeg vant en sjokolade ( fikk høyere blodsokker etter jeg kom hjem for spiste en rad ) og 200 kr !♥

6 kommentarer

HOT OR NOT?♥

hot or not?


9 kommentarer

SKAL NOE I DAG - allikevel ♥

Jeg ringte til min kjære venninne Kari-Anne og hun sa at jeg kunne komme og mamma sa at jeg kunne komme klokka 15:00 en liten stund til ja.. Men da får jeg blogget for den tiden ! Og hun er værdens beste venninne hun sier bare vis jeg spør om noe " samma for meg" Tihi.. men personeligheten hennes er ja ubeskrivelig! Hun er kjempe snill selv om vi har krangla litt før men sånn skjer alltid i et venneforhold! ♥
Skal du på besøk til noen?♥
Har du besøk?`\Får du besøk?
Hva syntes du om bilde?
tatt med Speilrefleks kamera Canon Eos 500D Jeanette jr.8 kommentarer

God morgen!♥

God morgen , nå har jeg stått opp , og det er ikke så lenge siden bare 10 minutter siden faktisk. Jeg liker og sove lenge altså. Men i dag skal jeg ... ingenting jippi. Men får vel gå ut med lillebroren min og ake eller noe sånt tull . Eller kanskje gå på skøyter.
Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bilde?

3 kommentarer

God natt min skatt!

God natt mine skatter og håper dere og skal sove godt i natt for det skal jeg , fikk beskje av pappa og gå og legge meg for pappa ser på tv til klokka 2 i natt og da er det 40 minutter mens alle sover for han og ha det stille, men jeg lager jo ingen lyd jeg hører ikke på musikk og sånt. Men det er sikkert bare for mitt eget beste for , lillebror vekker meg SIKKERT som vanelig det gjorde han foresten i dag tidelig også. Skikkelig heldig !
Skal du legge deg snart?
Hva syntes du om bilde? pysj boksa mi jeg fikk til bursdagen min !♥4 kommentarer

ECLIPS -filme

Nå har jeg og mamma sett på Eclips , jeg trodde jeg skulle dø av latter, den er faktisk morsom , men samtidig litt sånn romantisk, jeg fikk den til julaften. Og jeg har sett den på premieren, det var veldig mangen der faktisk både småe og store fra 7-50? Jeg aner ikke men det var veldig stor alders forskjell!

Liker du twilight ?
Syntes om bilde?8 kommentarer

KAKAO-bilder

Jeg sa jo at jeg var kald og skulle drikke kakao, så jeg og lillebror tok oss en kopp vær og drakk litt kakao, ganske så koselig må jeg si. Og klarte SELVFØLGELIG og søle på meg!
Hva syntes du om kakao?
Hva syntes du om bildene?
Pleier du og søle på deg når du drikker kakao?

9 kommentarer

HVA SYNTES DU?

Jeg syntes at det var verdens fineste kjole!

Hva syntes du?


10 kommentarer

DRØMME OUTFIT- på den røde løper

Dette er min drømme outfit på den røde løper, untatt den stømpe boksa da, den så bare litt får teit ut

Hva syntes du?


10 kommentarer

KOSER MEG MED LILLEBROREN

Nå ligger vi i senga mi og koser oss, og har begynt og få igjen varmen, og lillebror spiller mario kart og vi spiller annen vær vår gang og vi har plan lakt og lage kakao etter på og vi gleder oss begge to til, for begge elsker kakao det er den beste varme drikken vi kan eventuelt få. Men nå er det min tur på wii. 
Hva syntes du om søsken kjærlighet?
Har du søsken?
Skal du lage kakao?

 


8 kommentarer

FRYSER

Nå sitter jeg i senga og fryser skikkelig har på med en tykk bokse , en vanelig genser og en stor tykk dyne og en kjempe godt pledd fra prinsess ! Selv om jeg har vert ute så er det kanskje en og en halv time siden jeg var det og i tillegg har jeg tykke sokker , nesten litt merkelig , og + en halv varm data + lommevarmer som er kjempe varm, vurderer og lage meg noe varmt og drikke som kakao med krem!♥Det er jo bare såå godt , den deilige duften av kakao og kjenne at det varmer, nam, begynner og vurdere det veldig nå!♥

Er du kald?
Skal du lage kakao?
Liker du kakao?


12 kommentarer

Speilrefleks bilder - fra dagen med Nikoline

Jeg skal vise deg noen bilder fra dagen min hos Nikoline , og hun damen i blå dress er proff. i og ta bilder seriøst!
Hva syntes du om bildene?


Dette fikk jeg til julegave av Nikoline som jeg fikk i dag + runde svarte øredobber.

Hun har billiard hjemme med seg selv og vi spilte, hun vant med flaks
For jeg tokk den svarte kula nede i feil hull!

Vi klappa hestene til bestemora og bestefaren hennes

I like sein lokker tid !

 


12 kommentarer

Bokeh!

Jeg skal vise deg noen av bokeh bildene jeg tok i dag .
Jeg er flink for og være ny begynner (?)


Hva syntes du ?8 kommentarer

Good morning♥-Bokeh

God morgen alle sammen, i dag så skal jeg til Nikoline og det er bare om en time så jeg må få opp farten litt her, får jeg har dusja og jeg har fårsatt vått hår.
så jeg må forte meg !

Må du forte deg ?
Hva syntes du om bilde?6 kommentarer

Bilde besøk i morgen

I morgen skal jeg på besøk til ei som heter Nikoline og hun har Canon Eos 1000D som kanskje mangen andre har foreksempel whoot har dette kamera og jeg har bare 500 i forskjell altså Canon Eos 500D og vi skal være med henne og ta masse bilder, jeg kommer sikkert til og legge ut noen bilder fra den dagen men ikke alle, det blir litt for meget for dere lesere og det blir vel 200 bilder på et innlegg (?) nei tror da ikke det !

Hva syntes du om bilde?
Hva skal du i morgen ?


( det er ute på gårs plassen )11 kommentarer

EOS 500D

Det er forsatt noen som spør hvilket kamera jeg har og jeg aner ikke hvor mangen innlegg jeg må lage før alle får det med seg. Men ja ja jeg får overleve det og stakkars lille verden sier jeg bare.

Jeg har fått Canon Eos 500Dden tar HD film og veldig god kvalitet på! sånn ser kamera ut,veldig likt som andre eos kameraer!
Hva syntes du om kamera ?
Har du speilrefleks evt hvilket ?20 kommentarer

Bilder fra i dag

Jeg vil vise noen bilder fra dagen
Hva syntes du ? syns de var stilig jeg


Foto:megFoto meg

Foto:meg

Foto:meg

Foto:meg


Foto:meg

Foto:meg

Foto:meg
6 kommentarer

God morgen!♥

God morgen alle sammen i dag så blei jeg vekt av han fantastiske lillebroren min, og det er jo alltids like hyggelig (ironi) Jeg hater det ikke men det er skikkelig irriterende ! Han ville spille wii
Men nå så er jeg våken og spiller litt på el gitaren og skal snart ut og ta noen bilder så dere kan se litt seinere.

Hva skal du i dag da?

(ikke redigert bilde )

Foto:meg
7 kommentarer

Dette fikk jeg til Julen 2010

Jeg fikk kjempe masse fint , jeg digger alt det jeg har fått det er utrolig mye , men samtidig utrolig lite , som jeg har blitt super fornøyd med ! Og sefølgelig er bilde tatt med spilrefleksen.


+ forsterker 


Anne frank og titanic
nemi
1000 kr
eos
dagbok
speilrefleks

 

Misunner du meg?
Ville du hatt noe av det samme?


15 kommentarer

Outfit-24122010 Julestasen

Jeg har lakt ut en sånn outfit før i dag men det var ikke fin stasen! så her kommer den og !

Hva syntes du om kjolen ?

6 kommentarer

God Jul!♥

Jeg vil ønske alle en god jul, og jeg har nett opp spist mat og den var kjempe god og medenes, og det var vel ribbe det var i år og det er tradisjon her med oss og at vi spiser klokka 17:00 da julen ringes inn! Og jeg har fått kjempe mangen " God Jul , kos deg resten av dagen <3" "God Jul" Og jeg er så glad for det jeg blir så fornøyd!♥ Så tusen takk!

Så hva syntes du om bilde?
God jul tilbake hadde vært kos!

3 kommentarer

Drømme outfit

Jeg vil ha denna outfiten den er kjempe fin !

Hva syntes du ?


7 kommentarer

Outfit

Jeg skal vise min outfit med mitt første speilrefleks og jeg syntes bildene blei bra jeg!
Hva syntes du ?
4 kommentarer

Speilrefleks bilde-24.12.2010

Yess. Jeg har fått speilrefleks og da skal jeg sefølgelig dele litt bilder med dere, og sefølgelig er jeg den beste fotografen in the world lissom.♥
Hva syntes du ?5 kommentarer

Pakke om morningen - jeg måtte jobbe får og få den!

Okei, jeg skal ikke skryte, men jeg måtte lete for jeg og lillebror sa til mamam " FÅÅÅ GAVEN " og mamma pekte på stue borde som er 40*30 cm (?) så lå det et kart, så fant vi 3 kart siden vi følge karte og gjett hva jeg fant. En pakke, den var skikkelig tung. Og den var mjuk , det var litt sånn irriterendes, for jeg ville ha speilrefleks, gjette hva jeg fikk? SPEILREFLEKS CANON EOS 500D !
Hva syntes du ?


14 kommentarer

Julaften-pakke i dag tidelig

I dag våknet jeg opp klokka 08:37 for og finne pakken min, som pleier og ligge på pulten når jeg våknet , tror du jeg fant den ? NEI . Så jeg blei sur og det var like før jeg gikk inn på stua og henta en gave der ifra som er firkanta, men mamma og pappa har sove rom rett under stua så det er litt kjipt.

Har du fått noe gave på morgningen?

5 kommentarer

Jeanette og letingen etter de hemmelige julegavene

Ja , jeg har da lett etter julegaver , men tror du jeg finner de ? Nei de gjømmer dem så godt og mamma liker ikke og innrømme at jeg får det flotte , nydelige , fantastiske Canon Eos 500D til jul så jeg måtte lete etter den selv , men jeg fant ikke den heller, jeg liker virkelig ikke denne dagen , vær eneste år så går jeg rundt og leter etter gavene men finner jeg de ? Nei eller bare for to år siden da fant jeg mangen pakker oppå skapet på soverommet til mamma og pappa, men da var det 2 uker til jul. KJIPT! Så jeg vurderer og gå og legge meg og drømme om det fine, fantastiske og nydelig kamera mitt.
Canon Eos 500D Jeanette jr. !
Finner du julegavene når du leter etter de?
Ønsker du deg speilrefleks evt hvilket ?2 kommentarer

Bilder - av isen på vannet

Nå skal jeg skryte litt , med mine perfekte bilder
Hva syntes du om dem ?

7 kommentarer

Kjole på Julaften

Ja, vi har nesten som tradisjon og pynte oss på julaften da vi åpner gavene, så jeg har tenkt og vise Julaball kjolen min \ Jule kjolen min for i år. Jeg liker den værtfall da. Og ja jeg er SKIKKELIG LEKKER på dette bilde !

Hva syntes du om kjolen min ?17 kommentarer

Outfit - 23122010♥

Ja, kamera er liksom ødelakt så må bruke web kamera i BESTE KVALITET!
Men ikke klag på at det ikke er mote for i dag er det chille dag !

Topp : wezc FEIK ! Fra tyrkia
Teits\bokse: Cubus
Sokker: Cubus

Hva syntes du ?

 


7 kommentarer

Lagde pepperkakehus med broderen!

Jeg lagde pepperkakehus med broderen i sta og den var kanskje stilig på min sin (?) 
Vi hadde vær vår side og dekorere klarer du og gjette hvem som er hvem sin side?

Jeg syntes de blei stilig to forskjellige typer hus på et !

Hvem tror du er mitt og hva tror du er lillebror sitt?

1                                                                     2


3 kommentarer

Pakke i posten !

I dag fikk jeg pakke i posten, jeg fikk pakke fra danmark fra min herlige familie !
har ikke åpna den ennå !♥

Jeg fikk en sportsklokke den var lyse rosa og digger den !
Har 5 sånne fra før men denne var døds kul! 
Merke er Breo !♥

Har du sporstklokke?♥
Ønsker du deg sportsklokke?♥
5 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!♥

Nå kjeder jeg liv skiten ut av meg så jeg fikk litt lyst og lese bloggen din!
Så hva heter bloggen din ?

 


14 kommentarer

God Jul & Godt Nyttår

Ja, nå går jeg i dusjen for vi må være " rene og pene " til i morgen , og da bare gjør jeg det nå, og dere får ha en God jul og et Godt Nyttår ! Håper dere får en fin dag, i mens jeg dusjer. "Ler"  Og så når jeg kommer tilbake blogger jeg litt da og ! 
Det tar bare 30 minutter !

Ønske meg det samme? 
Vet du hva du får til Jul?
Har du kjent på noen av pakkene ?¨


6 kommentarer

Nytt design

Ja , nå har jeg fått nytt design , men jeg vil ikke få det rødt , selv om det er jul aktig for jeg hater rød ! Men blod rød er noe annet liksom

Jeg likte det ! ♥

Hva syntes du om designet ?♥

 


10 kommentarer

Lille Julaften♥

♥ Lille Julaften, denne dagen har jeg ventet lenge på, i dag skal vi pynte treet og sette fram julenisser og kose oss, eller jeg skal værtfall kose meg ! Jeg har bestemt at jeg skal få speilrefleksen på morgningen. Så jeg ikke trenger og "sutre" for og få alle andre gavene ! For når jeg er i dårlig humør sånn som jeg er på julaften, for jeg ikke får de gavene på morningen. Så blir jeg i dårlig humør, men vis jeg får speilrefleks på morgningen så blir jeg glad og tålmodig !

Hva ønsker du deg til jul?


6 kommentarer

HOT OR NOT?♥

high waist bikinier .
jeg synes not. Det kan sikkert være fint på noen, men det ser litt sånn bestemoraktikg ut.
Hva synest du ? Hot or Not?


13 kommentarer

Canon Eos 500D - Speilrefleks

EOS 500D er den nyeste modellen i serien og har således fått de siste nyskapninger og mange teknologier fra Canons profesjonelle EOS-modeller. Den viktigste oppgraderingen fra EOS 450D, som fortsetter parallelt med EOS 500D, er muligheten for HD videoopptak, slik som i proffmodellen EOS 5D Mark II. Med EOS 500D viderefører Canon suksesshistorien med rimelige EOS speilreflekser. Helt siden starten for snart seks år siden, med modellen EOS 300D, har det vært solgt tusener av kameraer i "hundreserien".

Vidioene blir tatt i HD

Får du speilrefleks til jul ?♥

 

 Foto: Kai Thon/Digit.no


13 kommentarer

Jeg og lillebror på facebook

jeg og lillebror har det litt morsomt på facebook, vi tar bilde av oss selv og legger de ut, det er på thelolcam.com !

 

SER DU AT VI ER LIKE?
HVA SYNTES DU ?


3 kommentarer

Ønske listen min.

Ønsker du deg noe av det samme?♥


3 kommentarer

Tips, min engel ?

Jeg trenger tips , om hva jeg skal blogge om, UNTATT VIDIO, for jeg må først få nytt kamera, som er speilrefleks, for jeg knakk ledningen i sta til kamera , den man plugger i kamera, så det var ned tur.
Men jeg får Canon Eos500D

Men hva kan jeg finne på ?

 


7 kommentarer

Nå kom en liten søt jente på besøk

Nå kom en liten søt jente på besøk , som heter Regine.
Hun er 5 år tror jeg , hun er en av de søteste jentene jeg kjenner. Men søsken barne mitt er søteste jeg kjenner da. Hun og er 5 år !

 

Syntes du hun er søt?

2 kommentarer

Outifit 22/12/10

Dette er min første outfit på lenge , jeg er plutselig i blogg humør, og jeg skal ta masse bilder etter jul !

Men her er outfiten for i dag :

outfit og header faktisk, men nå skal jeg si hva som er hva ! 
Jakke: beghans
Bokse:Cubus
Sokker:Cubus
Sko:lacost
Topp:Bikbok
Hals:Bikbok !

 

Hva syntes du ?


11 kommentarer

Jule motiv på bloggen.

I dag skal jeg lage jule motiv på bloggen men først må jeg ta bildene av meg selv , ja jeg vet at det hørest litt selv digger aktig ut . Men jeg må jo gjøre det nesten. så , men jeg har lagt inn på snø på bloggen som dere kanskje ser, og da er jeg jo på god vei , men det kan bli litt uryddig blogg fram over men bare les bloggen, det er ikke noe problem med det ! ♥

Har du begynt på julemotivet ?


4 kommentarer

Årets juledesign konkuranse !

Okei, jeg starter en konkuranse her og NÅ!
Det er mest mulig og ha finest design til 24. desember, jeg vet at det er liten tid , men jeg heller har ikke godt tid.
Du kan vinne:
1. ukers reklamering av din blogg på min side \ linking.
2.msn til en kjendis
eller
3. vurdering

du kan velge en av dem ..

Vis du vil bli med . bare skriv at du vil være med !


4 kommentarer

Skal jeg vurdere deg ?

 

Meld deg på !♥


13 kommentarer

20.desember

Halloen, i dag har vært en fin dag, nest siste skole dag. Og fått bytta litt gaver med folk på skolen. Og jeg fikk en Eos, 20 kr og noen tyrkisk pepper av Lene i bursdags gave og btw 3 små sjokolader . KJempe fornøyd, men det var vanskelig og åpne pakken.♥
Hatt en bra dag?

Jeg har gått opp to karakterer i engelsk , det er kjempe rart og kjempe glad for samtidig, jeg hadde 2 i skriftelig og 3 i muntlig og nå har jeg 4 i skrift og 4++ i muntlig ! Kjempe stolt. Mangler bare og gå opp en karakter i matte !♥
Har du bra karakterer?

Hånball kampene våre er ikke så morsomme nå som før, før så hadde vi det sånn at vi vant nesten alle, nå taper vi de fleste , men jeg skårete 3 av 5 mål på bursdagen min , på lørdag . Så er stolt, men ikke stolt nok kunne ha skåret flere mål men sånn er det bare ! Men skal spille i morgen og da så det blir spennende! ♥
Går du på hånball?


Jeg tror det blir mer blogging når det har blitt nytt år kanskje litt før for det  at jeg får speilrefleks til jul tror det blir CANON EOS 500D . Og da blir det vel bra bilder med DÅRLIG blogging !♥
Har du speilrefleks ?

CANON EOS 500D ♥

-Sshit


4 kommentarer

Fleksnes Jr.♥

Ja nå må jeg forte meg og gå og se på Fleksnes Jr. Det er litt snålt og se på men ganske så morsomt, og før så så jeg på han dere "Fleksnes" Og nå ser jeg på "Fleksnes Jr." Det er som en tradisjon, nei da. Men nå må jeg få opp farten

Pleier du og se på Fleksnes Jr?♥


6 kommentarer

Chile ! ♥

Chile♥
Nå er det en stund siden jeg har vært med Lene, men da tok vi og spilte  Sims 3 og mer vet jeg ikke hva heter. Men jeg der i mot fikk ikke spilt så masse da, fikk bare fikset rommet mitt på Sims 3 siden Fredrik kom, og han er like gammel som Lene, og de er 14 ! Og jeg er 13 blir 14 den 18.12 om 6 dager ! GLEDER MEG TIL OG BLI FJORDIS !♥ Men tilbake til poenget. Han skulle drive med mobilen min, og sitte oppå meg. Så jeg fikk sett på jeg, men det er koselig det og da bare og se på noen spille !♥

Har du hatt en koselig dag ? ♥


3 kommentarer

Hva skal jeg gjøre i dag?

Halloen, jeg kjeder meg kjempe masse.
Så jeg lurte på om dere hadde noen ideer om hva jeg kan gjøre i dag?
Hva skal du i dag?


3 kommentarer

Inspiring

Nothings bigger than love.her smile.her smile.free your blissTHE LOST STAR@segredointimo

 

Hva syntes du?♥


2 kommentarer

Goood Moorgen♥

Goood Moorgen alle sammen♥
Håper dere har sovet gått i natt, for det har jeg. Ja ja til poenget, i går var det 0 grader i dag er det -10 grader, det er Kaldt altså! Men nå er det SOL!

Men nå skal jeg gå og spise frokost og slappe helt av på en søndag. Tar vel på Onepiecen og chiller i den vel !

Har du sovet godt i natt?
Syntes du det er kaldt i dag?


7 kommentarer

Hot or Not? - Bokse

Jeg DIGGER disse boksene, garantert HOT♥

Hot or not?


17 kommentarer

Lenge siden sist, og vonde minner, og gode minner

Halloen, lenge siden sist.
Jeg har vært med Marthe det var morsomt, men var sjuk, men hadde bare vondt i hode og slapp. Men jeg var på ferie og da er man på ferie. Og det var dumt og skulle dra.♥

Men jeg har hatt ned turer og, en i klassen er død, det er helt forferdelig, (NEVNER INGEN NAVN ) og vi skal i begravelse og jeg savner den personen noe helt sinsykt. Alle sammen gråt, og jeg var kjempe lei meg for alt jeg hadde gjord mot den personen! Rest in peace !♥

Og jeg har laget Cupcakes med Kari - Anne, men har ikke bildene på denne brukeren, og de så veldig fine ut faktisk. De smakte Cupcakes og! Drit gode, Kari-Anne vi er noen supre kokker!♥

Jeg har forresten bursdag den 18.12 så håper på mangen gratulasjoner, her på blogg.no og jeg ønsker men speilrefleks men det får jeg til jul! Jeg vil ha speilrefleks til bursdagen min!!! Vil HA NÅ!♥

SPØRSMÅL♥:

Kjenner du noen som døde i en tidelig alder?(W)
Har du laget cupcakes før?
Har du lyst på speilrefleks?


2 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits