Godt nyttår

Hrelo, jeg hadde helt glemt bloggen, men jeg tror jeg kommer til og ta en utrolig lang pause fra all bligginga, selv om det ikke har vært så bra blogging på en god stund.

Kan fortelle litt om ting som har skjedd i det siste;
16- juleballet
18- jeg hadde bursdag
21- Juleferie
24-you know
også har jeg bare sittet hjemme og lengtet tilbake til skolen. Egentlig litt utrolig men jeg er en person som trenger og være sosial så .. Ye
2. Januar skal jeg til Førde og shoppe. Og i går bestilte jeg meg en kjole fra Nelly , den kostet bare 99kr så fløtte greier!

Du skal i dag?

Taper bilde

Meg og Mari på bussen i san francisco


2 kommentarer

Bare en dag igjen ..

Det er bare en dag igjen til juleballet. Jeg har aldri tenkt på en ting, jeg aldri brydd meg om det, og jeg suger i det. Hvorfor skal jeg gidde og orke og bry med nå når jeg aldri har gjort det? Høyhelte sko, aldri brydd meg, men nå er det jo vgs, men altså tror ikke jeg trenger høyeheler sånn egentlig. Men jeg har alltid vært guttete av meg, før jeg kom til vg, så har aldri tenkt på og lære meg og gå med høyeheler.

Jeg har bare en dag og lære meg med og gå med de. Noe som egentlig er gangse skummelt, fordi jeg er sliten allerede av og gå med de etter 10 minutter.. Tror det kommer til og bli en hard kveld i morgen! Skal love dere jeg går ikke med høyeheler lenge før jeg tar på meg converse!

 

Klarer du og gå med høyeheler?
 


2 kommentarer

Fra Jakke - Vest

Hrelo alle samans.

Jeg har valgt og gjøre "sports" jakka mi om til vest. Jaa jeg kaller det sports jakke, fordi alltid når jeg var på håndball kamper så bruke jeg denne jakka, sånn før oppvarmning, og etter. Syntes den var fin og gå i da.

Jeg ville gjøre den om til vest fordi jeg syntest det er jævælæg tøft, og har bare blitt inspirert av "jævla emilie". Emilie vlle egentlig ha denne jakka men jeg bare "huehuehue" gjørde den om til en vest.

Ingen fæst utæn væst

Tykkjer?/Syntest?

Sminkefri, raise your glass! 5 kommentarer

Pakke i posten

Hallo alle sammen.
Nå har jeg fått pakke i posten av Olink.no. Hva jeg får får dere vente med og vite, det kan hende det blir en hemmelig konkurranse, sånn at folk ikke får vite hva dere kan vinne, men dere kan vinne noe fra Olink.no. Enten så blir det det eller så blir det en super julegave til ei venninne.

Det jeg har fått kan komme godt til nytte av den som får den, haha, super gave! Syntes den er veldig morsom, for den som får den. Tror egentlig ikke at det er noen som takker neitakk til en sånn gave sånn egentlig.

Pakken får dere se senere, fordi den ligger hjemme og jeg er på skolen. Har ikke vært hjemme siden sist helg, og den kom på onsdag. Jeg bor jo på hybel som sagt. Men tilbake til hva innlegge handler om.

Dere burde ta en titt innom olink.no, det er utrolig mye der, og det er mye og velge i. Jeg har tatt en titt innom der mangen ganger. Hvorfor ikke ta en titt når du blir anbefalt det? sier jeg bare.

//sponset 


Én kommentar

Utsikt - bilde

Dette er utsikten fra hybelen, jeg elsker den på kvelden sånn som det her. Det er bare det at det er mørkt kl 16 - 17 nå, noe som suger noe helt sykt. Skulle ønske at det var like pent hver dag.

Har du bra utsikt fra der du bor?
Ingen kommentarer

neglelakk


Én kommentar

DECEMBER FINALLY

Hallo, jeg vil bare si tusen takk for ALLE leserene jeg fikk i går. Ble skikkelig sjokkert når jeg så hvor mangen jeg hadde hatt. Et ønske oppfylt, men altså skal jo være en god blogger for og holde så mangen lesere oppe da for og si det sånn. Skal stå på og bli en topp blogger ( ææ.. næj )

Men jeg har et ønske for desember, er egentlig ganske hemmelig, bare de nereste venner. Har sæff noe med kjærleik, ååh ..♥ Forelskaaaa. Hater egentlig den følelsen, hvorfor vet jeg ikke. Men det er litt sånn at du må holdte alt inne. Og jeg er ikke den personen som klarer og holde alt inne. Når det kommer til meg, tror ikke jeg har en enesete hemmelighet lengre. Som egentlig er litt sånn små kjipt.

Liker du desember?

 
2 kommentarer

Noe jeg savner ..

Noe jeg savner er Las Vegas, eller egentlig språkreisen i det hele tatt. Jeg er faktisk med i en konkurranse så jeg kan vinne en ny språkreise, og jeg håper jeg vinner den. Men bare så utrolig synd at ingen andre i så fall som jeg dro med nå i sommer kommer til og være med på den språkreisen.

Las vegas♥

Når jeg var i Oslo, på Reunion. Da møtte jeg Mona og Mari, og de savner jeg så utrolig mye. Savner da jeg var så utrolig spent, og gikk inn på hotelle de var på midt i Oslo. Så måtte jeg ha rom komrt for og ta heisen, så ringte jeg de og bedde de om og komme ned. De 30 sekundene, føltest ut som tok 50 minutter. Når de kom ned så begynte jeg og gråte, og fikk så mangen gode klemmer. Gleeeder meg til de kommer til meg, en eller annen gang før jul!♥
Kjempe glad for at jeg møtte disse supre jentene i California! Én kommentar

Sponset

Jaa, dette sammarbeide har holdt på lenge nå. Og snart får jeg pakken, som jeg har ventet på i kanskje et halvt år, men dette sammarbeide har holdt på lenge da.
Jeg vet jeg har vært en super dårlig blogger, men for og si det sånn jeg har ikke hatt noe interesse for. Så siden de sender pakken nå, så tenkte jeg at jeg skulle begynne og blogge litt først. 

Olink.no har utrolig mye, de har piercinger/tekniske-ting/ masse sex leker og sånt + masse mer. Det er liksom en stor butikk med mangen kategorier. Noe som jeg liker, at det er variasjon. Jeg har sagt til mangen av vennene mine, hva jeg får, og de sa at de skulle følge med på bloggen. Og det kan jo bli litt spennende når de leser innlegge og jeg ser hvor mye de ler!

Men ta en tur innom www.olink.no , og se hva de har og tilby.

 

det kallest kvalitet, ikke sant?Ingen kommentarer

1. Desember

God morgen alle sammen. 
Selv om klokka er snart 13:00 og jeg holder på og dø av at jeg er så trøtt, så er det første desember i dag. Noe som betyr ( om du ikke teller med denne dagen ) at det er 17 dager til jeg blir 16. Gleder meg kjempe masse, syntest det er så stygt og teit og si at jeg er 15 .. nei skal bli fint og bli lovlig, mehehe!

 

I dag så får vi besøk av noen venner av mamma og pappa + mamma og lillebroren skal vell på julegravtenning .. litt tidelig kanskje men .. Så skal jeg rydde, får alltid de fine søte jobbene hos mor og far!♥ Men skal ikke klage får Iphone 5 til jul, så får vell egentlig bare starte jobbinga.

 Hva skal du gjøre i dag?

Mari og Mona i Oslo♥


Tjykke bolle feita i OsloÉn kommentarHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits