PAKKE I POSTEN !

Ja nå er jeg hjemme igjen, og kanskje jeg skal fortelle dere hva som var inni pakken som jeg fikk for noen dager siden. Alle forstår vell hva som er inni når jeg viser dette bilde : ?Ja i så fall, så må jeg vil si takk så utrolig mye til Nicoline(m.blogg.no). Husker at jeg sa til hun " det er bra noen vil ta vare på meg " .. haha fy f*@*. 
Men ja jeg fikk pakke i posten her om dagen også, det er en pakke fra nelly som kanskje kommer senere ut på bloggen.


Én kommentar

PAKKE I POSTEN ..

og takk til Nicoline , siden hun er så gavemild !

Så må jeg bare si at Nicoline kaller meg "nette" siden det er så lett, så mamma ble litt sjokka så hun skrev " FAKTISK" og pil ned.  Så glemte jeg og ta bilde av det som er inni, så .. hvis dere vil så kan dere få lov og gjette hva som var inni ?

Kan si det sånn at det var noe gratis, skal nevne det i neste innlegg. Men om noen får riktig skal den få en liten fordel :)3 kommentarer

NYHET!

Pakke fra Nelly.com kommer vist i posten i dag. Glad , Glad , Glad !


3 kommentarer

PAKKE I POSTEN!

Fy søren så surt det er og vite at pakken din er i bergen, og kanskje får den i mårra hvis jeg er sykt heldig. Kan hende jeg får to pakker fra Nelly, men hvem vet. 
Håper veldig på og få tingene mine snart, fordi jeg føler jeg har ventet i både år og dag.

Pleier du og shoppe på nelly? 


5 kommentarer

Pakke i Posten #3

Solbrillekongen

Fikk noen kjempe kule briller i posten, skikkelig " gult er kult"! Supre briller nå til sommeren, siden farger er inn og den kjedelige er ut.
Har mangen sånne, men denne var jo gul. Noe som jeg digger fordi gult er kult. Kan hende jeg legger den ut som konkurranse , men veldig liten sjankse siden jeg digger de!!

-Tusen takk for et kjempe bra sammarbeid!

Hva syntes du om de? 

Ingen kommentarer

Pakke i posten #2

Hairtohair

jeg følte meg så utrolig heldig og få denne pakken akkurat nå, siden jeg hadde så flokete hår , ville ha håret opp, nettopp lært meg og sette vipper, og har lyst på noe dill i håret!

Ble så overlykkelig av posten jeg fikk da jeg kom hjem. Etter 1 og en halv dag med bare flying så har jeg bare sykt masse floker. Så denne hårørsten holdte jeg på og dø på meg når jeg prøvde den. Ble så lykkelig av og ikke få vondt når jeg grette håret. 

Super fint og få så masse fine ting, er så utrolig takknemelig!! 

-Tusen takk for et herlig sammarbeid!

Har du noe av dette?
Vurderer du og kjøpe noe av dette?
Vil du at jeg skal vurdere noen av produktene så tell me!! 


En super fornøyd jente på andre siden av internette, god natt!!!♥


4 kommentarer

Pakke i Posten #1

Personligalmanakk

Nå kom jeg nettopp hjem og helt sjokkert over hvor fine gaver jeg har fått!!! Har blitt sponset av tre stykker på 14 dager, utrolig! skal skrive om hver sponsor i tre forskjellige innlegg.

Personligalmanakk, elsker den !! Er super fin og ha , spesielt i den tentamens tiden. Eller eksamen er det vell.. Hehe ja, elsker den selv om jeg bare så vitt har sett på den og så vidt åpnet den. Elsker den som det var mitt eget barn!

Syntes virkelig at du skal kjøpe en, i så fall hvert alle pengene ! Jeg har Medium bare så dere vet det, elsker den !


Har du en sånn?
syntes om den ?

- Takk så utrolig mye Personligalmanakk.com!! 7 kommentarer

New in / Pakke i posten.

Heihei på dere. 

Nå har jeg fått pakke i posten, noe som jeg digger.. som alltid! Den rød kjolen som dere kanskje husker som jeg fikk i posten for lenge siden, den sendte jeg tilbake fordi den var for stor.
Jeg sende den inn igjen og fikk en annen rød kjole, den er utrolig fin. Men har ikke prøvd den ennå da. Fordi snart skal jeg være barnevakt. 

Har du sånn kjole?
syntes om kjolen? 

bak

foran

9 kommentarer

Pakke fra Nelly

Heihei!

Nå har jeg OG fått pakke fra nelly, men siden jeg har masse og gjøre må dere faktisk vente akkurat sånn som med Nicoline. Så nå har dere to ting og glede dere til! Lurer faktisk litt selv på hva Nicoline har fått så skal følge med på min egen blogg. Haha!

Vil du se hva som er inni ?

-Jeanette 


4 kommentarer

pakke i posten

hahha, det er søndag i dag så det kommer nok ikke noe pakke i posten nå du gitt. Men i går så besti.te jeg en kjempe fin kjole. Den er fra Nelly.com, .com .com. 
Jeg syntes den er veldig fin da og håper den kommer i posten så fort som råd.

Hva syntes du om kjolen?
Har du sånn?
 


3 kommentarer

LYKKE- pakke i posten.

For kanskje 3 dager siden bestilte jeg en Htc chacha, på Elkjøp. Jeg våknet for kanskje et kvarters tid, og da tok jeg mobilen min og leste meldingen Elkjøp hadde sent til meg. Det sto noe som " Pakken er levert på avtalt sted, du kan skjekke hvor pakken din er på dette nr: *************** "

Jeg er LYKKELIG, jeg har strevet med denne Iphonen ( 3 ) siden i fjord sommer i Mai, den er et reint Helve*e. Hvis jeg skal anbefale en mobil så er det faktisk Htc. De er utrolig gode, har prøvd mine venner sine HTC og jeg blir bare glad når jeg prøver de.

Jeg har betalt Iphone (3) og Htc ( chacha ) selv, og det går veldig fort penger da, men nå sal jeg begynne og spare. Jeg skal spare til America turen som er neste år, skal på språkreise. Da skal jeg ha max. 30.000 med elns. Det er mye penger!

SKAL FERISE MED EF FØRSTE TUREN INTERNASIONAL

FÅR DU PAKKE I DAG?

HAR DU HATT IPHONE 3?
HAR DU CHACHA? 

Sendingen er lastet opp for utkjøring
27.08.2011 09:22, 6823 SANDANE

5 kommentarer

PAKKE I POSTEN- BILDER

Jeg lagde et innlegg i sta men da kom det ikke bilder, her kommer bildene.

syntes om bildene ?
canon eos 500d//EF 50mm f.1.8 || 
Vi bakte Oreokake btw.
4 kommentarer

Pakke i posten

I dag fikk jeg pakke i posten eller familien. Vi fikk Ipad 2, jeg elsker den ikke og jeg hater den ikke. Er selvfølgelig glad for og få en Ipad (2) men jeg har Iphone, så det er liksom samme greia. + Jeg har macbook = App store og Itunes er i bruk uansett hva.

Har du Ipad?
Har du noen apple produkt?
Vil du ha Ipad? 


ER DET BARE MEG ELLER GÅR DET IKKE AN OG LASTE OPP BILDER ? LITT VELL IRRITERENDES!!!


24 kommentarer

IPAD 2- Pakke i posten

Hallo alle sammen, i morgen kan det hende at vi får Ipad 2`n vår som vi har ventet på sykt lenge, kommer rett fra fabrik i China.Håper så sykt den kommer i posten i morgen, har Iphone + Macbook + Ipod + Onkel har Ipad 2 så detta skal funke fett dette når vi bare får den i posten, synd jeg er så ivrig på nye ting som skal lade da.♥

Har du Ipad?
Har du noen apple produkt?
Har du lyst på Ipad 2? 


9 kommentarer

Pakke i posten !

I dag fikk jeg pakke i posten, jeg fikk pakke fra danmark fra min herlige familie !
har ikke åpna den ennå !♥

Jeg fikk en sportsklokke den var lyse rosa og digger den !
Har 5 sånne fra før men denne var døds kul! 
Merke er Breo !♥

Har du sporstklokke?♥
Ønsker du deg sportsklokke?♥
5 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits