Me want you so bad!

Hrelåå!!

Jeg har jo alltid hatt drit lyst på piercing. Siden jeg har vært 14 år så har jeg sittet og sett på piercinger. Men noen jeg alltid har likt er jo i bunn og i grunn underleppe piercing selv.

Jeg har aldri hatt noe problem med og ta blodprøve, men når jeg var 14 år så gikk jeg på apoteket og kjøpte en piercing nål. Hahahahhahaha, men jeg har aldri klart og stikke den igjennom noe steder. Ville jo ha i leppen , navlen, nesen og ja nesten over alt. Skifter fort mening. Men når det kommer til underleppen elsker jeg det!

 

Jeg er wannabe, har alltid vært!

Sånn ser jeg ut når jeg ser på piercinger, elsker det.Men en dag følte jeg at jeg bare måtte ta det, er jo så tøft syntes jeg. Greit med en, ikke flere når det kommer til tryne ( eller jo vil ha en ring i nesen )

Det første og styggeste bilde jeg klarte og ta etter jeg hadde tatt.Jeg liker og pose med piercingen minDagen etter jeg hadde tatt piercing . Føler meg egentlig ganske pen.Dette er fra i dag

 

Jeg elsker piercingen min, og jeg renser den hver morning , og kveld. (Sorry piercing, jeg glemte deg på onsdag og torsdag, men du lever ennå da !♥) Jeg skal være helt ærlig og si at den var ikke litt vond engang. Jeg var så utrolig nervøs når jeg tok bussen til Førde der jeg tok den. Jeg satt på bussen og kjentes ut som om jeg hadde makk i rumpa og i magen. Viste ikke om jeg var sulten eller bare grudden meg siden jeg hadde så vondt i magen.

Jeg kom fram til førde, og faen jeg tørte ikke og kjøpe mat tilfelde jeg spydde på hun som skulle ta på meg. Men når jeg tok den så bare skvatt jeg litt, og det gjorde faktisk ikke vondt! Til dere som vil ha i underleppen og har hull i ørene:
Og ta hull i ørene er JÆVLIG vondt forhold til og ta piercing i underleppen. Men jeg syntes ikke og ta hull i ørene var vondt heller da for den slags skyld! 

Jeg har 8 hull i ørene, og tok ett hull, så tror kanskje jeg har kjent det litt flere ganger for og sei det slekt


Én kommentar

Videregående skole next

Heihei!

Nå sitter ei litt vell spent jeanette som nesten ikke fikk sove i natt på rommet og vurderer og lage seg litt frokost. Har nesten ikke fått sovet noe i natt pga jeg tror jeg er vell bare litt vell spent. Savner "gamle" klassen min så sykt, har kjempe lyst tilbake til de. Savner alle så utrolig masse, og når du har vært med de i tre år, så har du kjempe lyst og komme tilbake til de. Men denne gangen så må jeg begynne alt heeeelt på nytt. Desverre!

Men nå må jeg nesten gå og lage meg litt frokost og se hvor langt de andre har komt. Vi må dra om ca. 25 minutter så vi har ikke så god tid på oss som jeg hadde håpet på. Men gleder meg KJEMPE masse til og få se den nye klassen min!♥

 

jess, er ferdig med grunnskole M********** ♥ !

Går du på VGS?

Piece and love!♥

 


7 kommentarer

*Meget passende overskrift*

Gjesteinnleeeegggggg

ATM sitter jeg og ser på en fyr som spiller diverse dataspill og pakker til i morgen.
Stikker nemmelig til Bergen :3

Skal kjøpe Skyrim med EN gang jeg kommer dit!
Skal også på Star Wars 3D med et par kamerater på torsdag *gledeseg* 
Skal muligens på Magic the gathering turnering på fredag på Outland hvis jeg tør (kjenner ingen der)
MÅ HA DEN SISTE BOKA I DØDSLEKENE  

Star wars varer helt til klokka 00:00 om natta, så jeg kommer til å tasse litt rundt i sentrum og ta bilder av de pene lysene som er på torgallmenningen om natta
 Fikk lyst å ha en Pokeball på hodet.
Lagde den her
Ha den på i morgen :3
*Legg merke til det pene Green Lantern smykket mitt jeg lagde heltHeltHelt selv*

 

I det siste har jeg begynt å høre masse på Kaizers igjen! 
Hørte massemassemasse på dem i 6-års alderen, og liker dem fremdeles like mye

 

Sorry, jeg blogger ikke like bra som Jeanette
i do know :/

 

Liker du Star Wars?

Eller Kaizers? 

Kos deg masse i USA Jeanette <3


5 kommentarer

Min siste natt!

Heihei!

Dette er min siste natt hjemme i senga så nå skal jeg være oppe en liten stund selv om jeg skal trene i morgen. Har lyst og sove på bussen som går 21;30 til Gardemoen. Gleder meg sykt til Gardemoen fordi der er det Starbucks♥

Men jeg holder ikke ut hele natten er du gal? Jeg klarer og døgne , l3tt men det er bare det at i dag har jeg bare vært sur og brukt all energien min på den "sutringa". 

Men nå blir det vell og høre på Spotify lista mi, og snakke med folka (♥) og der etter tetris (♥) også blir det vell og høre på spotifylista , eller hvert fall følge med på hva spotify lista " sier" så finner jeg ut mening i sangene. Så blir det vell natta rundt halv tre tiden?

 

Klarer du og døgne?
Har du vært på Gardemoen i det siste? 
Én kommentar

ClintonCaveMusic

Heihei på dere. 

Nå sitter jeg på skype med Jeanette og stalker Clinton Cave over alt, muhaha. 

Clinton cave en er gutt som synger med broren hans og en god venn Ben Chambers på youtube, jeg synes de er utrolige flinke og anbefaler dem virkelig. Gå til hans youtube channel her


 

 

Jeg synes de er utrolig flinke og har hørt på de litt over 2 år, synes det er gøy å se tilbake på de, og se hvor langt de har kommet. 

Ben chambers channel her

Mitchel caves channel Her

Har du hørt de før?

hva synes du om de? :)

 

- Nicoline


Ingen kommentarer

Sneak peek

Heihei. 

Tenkte dere skulle få en liten sneak peek på ball kjolen min, dere få se den på imorgen. :)

 

 

Kjoler er eDressit, det tok bare tre dager fra jeg bestilte kjolen til den kom på døra. De har utrolig mange fine kjoler der, hvis du trenger en kjole til ballet dit eller en annen anledning.

Har dere eller skal dere ha ball? 

 

- Nicoline


4 kommentarer

Takk for meg! + Nelly

Hei på dere. 

Så greia er den at jeg skulle begynne å blogge fast her, til jeg fikk min egen blogg rundt mai. Men jeg har ikke så mye tid til å blogge nå og jeg synes det er litt rart at jeg bare skal begynne å blogge fast på Jeanettes blogg. Derfor har jeg bestemt at jeg bare skal si takk for meg, var koselig så lenge det varte. 

Her er tingene jeg fikk i pakken idag, fra nelly. :)

 


Her er boksen med sko, legg merke til at "Style Name" er Nicolina, og jeg heter nicoline. det er likesom meant to be at jeg skulle ha de skoene! :D
 


Her kan du finne skoene.

 

Den så sånn ut da jeg åpent posen med tingene i. Jeg synes det er dårlig gjort at de behandler varene slikt, den kunne jo ha blitt ødelagt eller fått en annan fasong. 

Her kan du finne silikon bh'en. 

Det var det jeg hadde bestilt, og så fikk jeg 2 par truser med på kjøpet noe jeg synes var utrolig merkelig siden jeg ikke hadde bestilt det. 

Langt innlegg sorry.

Snakkes sikkert en gang. :D

- Nicoline 


Én kommentar

Nicoline

Hei folkens.

Jeg heter Nicoline Marie og skal begynne å blogge her, fordi Jeanette tvang meg (okay hun tvang meg ikke, bare nesten).

Dette er da meg, et "nydelig" bilde fra rundt jule tiden. Tok et gammelt bilde fordi jeg ikke har noen nye, at the moment.

 

Littt om meg.

Jeg er en jente på 15 år, har bursdag 2 februar (snart 16 wup wup). Jeg bor i Tønsberg, kjempe koselig by. Noen interesser: Dansing, elsker det, men er ikke så flink da, siden jeg begynte får et halvt år siden. Jeg elsker å synge og være med venner på fritiden, når jeg ikke er lat liker jeg å trene (jogge og diverse andre ting).


Og her er jeg igjen, et toppkvalitet bilde fra mitt super fine cam.

Før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare nevne at jeg er en veldig åpen og glad person, kan være veldig hyper og useriøs til tiden (vel nesten hele tiden). Og jeg bruker veldig ofte Engelske ord, når jeg skriver og snakker, så unnskyld. 

Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å spørre.

-Nicoline 


Én kommentar

Gratulererererererrrrr :D <3

Heiiii Jeanette, det er meg (gjett hvem) som invaderer bloggen din igjen C: C:

Gratulerer, med å endelig ha joinet oss 15 årige i den hellige klanen av 15 åringer!!
Jeg skal se en ny episode av my little pony, nå, og tenke på deg fordi du har bujsdaaag n___n

 

Sååååe, jeg håper du får en superpenogfin dag, for det FORTJENER du ;*

 

God natt, min kjære venn


Én kommentar

EARGASM


ååh, Isak Heim ♥♥♥♥♥♥ eargasm sa du? raawr

KA SYNS DU?
.. det sugde forresten kraftig at han rauk på frædag. han skulle jo vinne?!!!


Ingen kommentarer

Surpriiiise C:

Hehehehehe surprise gjeste innlegg til Jeanette damen som jeg savner :c fikk lyst til å invadere bloggen din bittelittegrann for det er så koselig å blogge for dig

Akkurat nå er jeg i Bergen på julehandel. Det er stress .______.
Har kjøpt massemasse presanger nå, og har bittelitt penger igjen som jeg skal gå på kino for :3 Jeg elsker kino n__n
Sååeh nå er jeg i huset til broren min, noe som er det kosligeste jeg vet. Tar bussen inn til byen i morgen for mer julehandel, og slappe av bittelitt for meg selv etterpå.

 

JEANETTE, JEG SAVNER DEG!!!

Klemklem fra meg (Du børr vite hvem jeg er, ellers kommer jeg og biter)

Savner du Jeanette?


2 kommentarer

Gjesteinnlegg n____n

Joda, så var man her igjen.
Jeg skulle egentlig blogge i går, men jeg orket ingenting. **(Derfor må jeg og beklage til Jeanette damen min at jeg var en kjedelig telefon-venn)**

Men uansett. Egentlig ganske fin dag. Sov til klokka 3-halv 4 tiden, og spiste seigemenn til frokost. Deretter satt jeg i ca 2 timer i strekk og såg på Charlie is so cool like (Dere som ikke vet hva det er, må henge mer på youtube)

Akkurat nå, jobber jeg med en ny sang. Jeg elsker å utfordre mine kreative evner gjennom musikk, og hittil er resultatet egentlig ganske bra om jeg får si det selv.
Så nå sittter jeg egentlig her med koselig lys, beina i sånn kryss-meditasjon sak, og er bare helt utrolig inspirert.

Jeg har laget en lapp der det står "Thank you for making me feel like i belonged" som skal være med i en takkefilm til J.K Rowling. Alle skal skrive noe til henne på en lapp, ta bilde av seg selv og den lappen, og sende inn. Jeg skal ta et nytt bilde før jeg sender inn, men sånn ser i alle fall lappen min ut:

Og dette er ikke for å bare få mitt bilde med på en film, men fordi jeg virkelig mener det. Denne damen endret livet mitt allerede når jeg var 6 år, og itroduserte meg for en helt annen verden jeg trivdes stort i. Selv om jeg har "vokst opp" nå, flykter jeg fremdeles inn i denne verdenen med jevne mellomrom.

Kort innlegg, jeg er klar over det, men jeg kommer ikke på noe mer å skrive om akkurat nå

-Klemmer fra Vilde som er meget fornøgd for å ha skaffet seg Nyan Cat med laser syn som beveger seg som bakgrunn på mobilen sin :3

 


2 kommentarer

KONDOMLAPPEN

hahha, eg har skills!
394008-1-1322759077976.jpg
tok den på første forsøk! teoriprøve va sånn at dei stilte tre jæskla enkle spørsmål om kondom - oppkjøring va sånn at vi skulle tre en kondom over en dildo, og mørke kjøring var det samme som oppkjøring, bare med et skjerf foran augene - haha, lætt!

SEI GRATTIS DAAAEE HAHAHA


5 kommentarer

Vilde. Den profesjonelle datahackeren :D

Hola, det er Vilde som blogger igjen C: Har prøvd å logge meg innpå bloggen til Jeanette i evigheter nå, men ikke fått det til..... Så etter 203926598452 forsøk klarte jeg endelig å hacke meg innpå fordi jeg er profesjonell C:

I morgen har vi tentamen i norsk.. Blærk..
Har hatt forberedelse i hele dag, men føler ikke at jeg kom noen vei. Jeg ble distrahert av My little Pony (Teite ponnyer som ødelegger karakteren min)  og har nesten sett hele sesongen.
Men til mitt forsvar såg jeg The Grudge etterpå, så det går liksom opp i opp

I går så var jeg flinnk og jogga i 2 og en halv time. Eller det vil si at jeg jogga en stund, men så ringte våre alles, kjære Jeanette og ville prate, så jeg endte opp med å gå/sitte mesteparten av turen. Etterpå bestemte jeg meg for å jogge igjen, men klarte å ødelegge skoen min, så jeg måtte jogge barbeint på asfalten, langt fra hjemme, det regnet, var iskaldt og det blåste.
Det var skikkelig koselig og fint og ikke ubehagelig i det hele tatt...

Så nå sitter jeg i senga mi og prøver å sove, men vil heller være oppe og se på steampunk bilder og spise sjokolade. Eller det vil si, sjokoladen var egentlig tentamensnopet mitt til i morgen og onsdag, men jeg spiste det opp i sta...

Steampunk er noe av det vakreste jeg vet. Det består av  klær/gjenstander fra 1800 tallet, blandet med en slags fiction stil, der bronse gjenstander er sentralt.

 


(Sånn skal min bryllupskake se ut)

 

 

 

Hva mener du?
Er ikke Steampunk bare nydelig?


Ingen kommentarer

WHAT MAKES YOU BEAUTIFULden er sykt fin!
KA SYNS DU?


3 kommentarer

QUOTE
A true friend is someone who says nice things behind your back.
- Eminem ♥

 SYNS?


2 kommentarer

MINIPUTTURNERING

heihei! :)
eg tok eit dommarkurs i handball i fjor, så derfor skal opp å dømme handballkampa i hallen idag! det er for miniputt folk, altså 1-4 klasse eller noke! eg skal dømme fra fra ni til halv tolv eller noke sånn - så vi snakkes en gang seinare idag!

KA SKAL DU IDAG?


Ingen kommentarer

SMINKEVIDEO

tenkte eg kunne legge ut sminkevideoen eg la ut på bloggen min for ei stund sida her eg..

KA SYNS DU?


5 kommentarer

RENATE

heihei! Renate igjen.. Jeanette har ikkje noke særlig blogglyst atm, så eg skal poste noken innlegg når eg har tid fram til ho gidde å blogge igjen - høres det greitt ut?
og om folk har veldig mykje imot at eg skrive nynorsk, kan eg faktisk gjere mitt aller beste på å skrive bokmål. vurdera og å ha ei mini spørsmålsrunde, bare sånn at dokke veit litt om meg, sida eg skal blogge her...?
FORTELL DI MEINING
men no må eg gjer samfunnsfag! har munnlig framføring i neste veke... 


2 kommentarer

JEG DIGGER DEG !

jeg har 8 hele hull i ørene mine til sammen. 4 i hvert øre. Det er sykt masse og holde styr på FAKTISK. Jeg må rense de og det tar vært fall en halv time. Av og til kan man tro at det er dags jobb. Det er en halvtimes jobb som er annen vær helg! Tenk så masse jeg har og passe på .. DIGG!

Men tilbake til saken, jeg har vært på H&M og jeg skreik "MAMMAAA!" i butikken fordi jeg fant tre sett i et sett liksom. Så nå skal jeg bytte.

 


3 kommentarer

på sentre, ferdig på skolen.

hallo alle sammen, sorry for lite blogging jeg har vort paa hytten til min venninne kari anne. naa skal jeg trene med ny trener, gleder meg. har knee problemer jumpingnees


Én kommentar

Fake piercinger

Maaangen vil ha piercing, og jeg er en av de. Jeg vil ikke spørre mamma eller pappa om jeg kan få face piercing så jeg venter litt til jeg blir gammel nok til og få eget visa kort så jeg kan handle på nett.

her er siden der du kan kjøpe face piercing:
http://bodyjewelryfactory.com/fake-body-jewelry.html?gclid=CNvXtLvE4KoCFYLwzAod5F9d-Q 

Vil du ha piercing?
Har du piercing?
Var det til hjelp for deg , så du kan kjøpe face piercing?  


9 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits