Pakke i posten

Hallo alle sammen.
Nå har jeg fått pakke i posten av Olink.no. Hva jeg får får dere vente med og vite, det kan hende det blir en hemmelig konkurranse, sånn at folk ikke får vite hva dere kan vinne, men dere kan vinne noe fra Olink.no. Enten så blir det det eller så blir det en super julegave til ei venninne.

Det jeg har fått kan komme godt til nytte av den som får den, haha, super gave! Syntes den er veldig morsom, for den som får den. Tror egentlig ikke at det er noen som takker neitakk til en sånn gave sånn egentlig.

Pakken får dere se senere, fordi den ligger hjemme og jeg er på skolen. Har ikke vært hjemme siden sist helg, og den kom på onsdag. Jeg bor jo på hybel som sagt. Men tilbake til hva innlegge handler om.

Dere burde ta en titt innom olink.no, det er utrolig mye der, og det er mye og velge i. Jeg har tatt en titt innom der mangen ganger. Hvorfor ikke ta en titt når du blir anbefalt det? sier jeg bare.

//sponset 


Én kommentar

Rutstore.no

Heihei!!

Jeg vil bare ta en liten annbefaling av en svensk side som selger klær. Jeg har blitt helt forelsket i denne siden. De selger så utrolig mye fint, som ikke koster så utrolig mye penger. Elsker det som er neden for og den høyesten prisen er 299-. , og det er jo kjempe billing. De fine genserene helt nederest koster bare 149-.
De selger sånne fine gendre jeg aldri har sett før i andre butikker, noe som er utrolig fint at det endelig er en side jeg nettopp har fått med meg har. Jeg liker nemlig ikke og ha alt det alle andre har, så det var veldig fint at jeg ble "kjent" med denne siden her.


Syntes virkelig at dere skal ta en titt på denne siden, og gjerne legge igjen en kommentar her og fortelle meg om hva dere syntes om denne siden her.

Siden er linket til i bildene, er her linken om dere ikke klarer og åpne den :
http://Rutstore.no/ 

 

 
//Sammarbeid


2 kommentarer

Diskretshop og Piercingkongen

Heihei ! ( Et lite reklamasjons innlegg )

Diskretshop er en butikk, der du kan kjøpe litt forskjellig. Ja, det er bare og ta og gå inn på siden og se hva du kan kjøpe. 

De har kjempe bra service ( det er samme butikken som Piercingkongen ), og de er kjempe snille så de hjelper deg med en gang. De har utrolig bra kvaliter på hva de selger, og de vet hva de selger. De har peiling for og si det sånn!
De har kjempe tilbud hele tiden, og ikke noe vits og være sjenert. Tenk dette her er naturlige ting, utrolig nok. Så kan det jo være fint og ha litt av hvert.
For og si det sånn, det er bra kvalitet. 

Piercingkongen der imot :

Dersom du ikke er helt der oppe ( tidligere i innlegge ), men har piercinger eller vil ha noen øredobber, så er det virkelig på tide og stikke innom Piercingkongen. De har utrolig bra tilbud. Det er bare så utrolig mye og velge mellom. Ble helt sjokkert jeg vettdu!

Jeg får noen øredobber i posten som jeg bare DIGGER, de er fake ( sånn tunnel ting ) men digger de, så hvorfor ikke bare kjøre på når du har muligheten? Jeg digger alle piercingene de har, de er bare så sick kule alle sammen!

 

Så alle sammen ta en titt inn på disse sidene.

 


Ingen kommentarer

HAIRTOHAIR SPONSER BLOGGEN MED HAIR EXTENSION - konkurranse kommer snart

heihei!

Er bare overlykkelig right now, hairtohair.no vil sponse en blogg konkurranse på bloggen der DERE kan vinne hair extension! Er så utrolig overlykkelig, men det er jeg pga en av dere skal faktisk få den premien!!

 

KONKURRANSEN BLIR KJØRT I GANG MANDAG 13. AUGUST KL 14;00!!


Har dere tenkt til og være med på den ? :) 
7 kommentarer

SPONSING - Piercingkongen

Heihei!

Vet dere hva? Nå har jeg blitt sponset igjen , og Shanett er så utrolig lykkelig! Jeg har blitt sponset av 3 stk på kort tid, og rett etter personligalmanakk konkurransen kommer det en til konkurranse der dere kan vinne noe av Dobb.no men tilbake til saken.

 


Jeg har blitt sponset av piercingkongen, og de er kjempe brae. De har kjempe masse kule og litt mer anneledelse ting en det alle andre har. Jeg fikk faktisk lov og veldig litt fritt fra det de hadde og jeg er kjempe fornøyd. De har kjempe br service, og hjerte formede stekepannen er bare helt utrolig søt! Gleder meg til og bruke den og alle de nye tingene jeg har fått av piercingkongen!

Disse har kjempe mangen kule ting, og jeg viste siden til venninnen min, og hun sa de hadde sykt mangen kule piercinger! Jeg har foreksempel alltid ønsket meg tunel i øre, men jeg får ikke lov så .. da blir det fake. Men jeg er kjempe lykkelig fordi om !

Hadde vært kjempe hyggelig om dere hadde likt dem på facebook. De er kjempe hyggelig og kjempe god service. De har masse kule ting som dere børde ta en titt på. Mye morsome ting også!

Disse er så utrolig snille så de vil at jeg skal ha en konkurranse der jeg velger 5 heldige som får rabatt på dem sin side!

LINK TIL FACEBOOKEN DEMS HER !!

Ingen kommentarer

Fyller to år 19.02.12


Heihei!

Vår utrolig koslige butikk "Becca design" fyller to år nå Søndag, for og si det sånn en utrolig koslig og super sponsor for min del! Elsker hver minste detalj som er på Becca Design.

Syntes alle skal si gratulerer og gå inn på denne siden >her<


GRATULERER!


Én kommentar

Sponsorer

Heihei!

Jeg er blitt sponset av BeccaDesign. Utrolig kul side, så jeg oppfordrer alle om og gå inn på den siden. Det er kjempe masse kult der, som du ser på "reklamen" neden for!

Veldig stolt som har denne sponsoreren, har fått et knall tilbud som jeg skal bruke når jeg får nytte for den! Veldig veldig kul side. Digger den.

Jeg har vært inn på den siden mangen mangen ganger, og siden jeg er så stort fan av Becca Design, så bestemte jeg meg for og takke ja til tilbude om og bli sponsor med Becca Design. TOPP1 !

Ta en titt da vell♥

Har du sponsorer?

Trendiga unika smycken och accessoarer på nätet
Trendiga unika smycken

-Jeanette


Én kommentar

Sponsorere

Sponsorere er noe alle vil ha, eller de fleste.
Så jeg har lett i hele dag etter sponsorere, og jeg har fått en. Stolt, selv om det er ikke så mangen.

Jeg syntes du skal ta deg en tur innom Beccadesign, det er masse kult der som du ser på widgete under.

Har du sponsorere?
Har du tatt en titt innom før?
 

Trendiga unika smycken och accessoarer på nätetTrendiga unika smycken

 

=accessoarer


5 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits