Tina og Bettina Movie folkens! de tar helt av !

Heihellu!

Nå har de to herlige jentene , tina og bettina fått sin egen film. Og de som ikke vet hvem det er så er det to som pleier og være på torsdagskvelden fra nydalen. Har sett alle episodene dems, og gleder meg som en unge til og se den første filmen dems, som kommer ut den 7.september! Gleder meg helt sinsykt !

Har sett fram til denne filmen helt siden jeg hørte om den. Har til og med fått med meg venner som skal se den med meg. Skal bli skikkelig digg. Ser traileren hele tidn ( bare spør mamma! ). Men så får dere bare joine konkurransen, og håpe på at du og har en sjankse til og vinne en Samsung mobil + gavekort + kinobiletter ! Inskyld

Her ser dere trailern:

 

 

 De har også en utrolig stilig bloggkonkurranse der du kan vinne kinobilletter,  og en ny samsung galaxy! For å delta i konkurransen er det denne embed-koden som må legges ut:<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>. Les mer HER


4 kommentarer

Jeg har vært på TV

Det hørest kanskje rart ut, men jeg har faktisk vært på TV. Jeg var faktisk med på Klar Ferdig Gå, i 2007? elns. Jeg kan huske nesten alt, bare litt vansklig og huske alt men jeg kan huske at det var utrolig morsomt.
Jeg og min beste venn sendte inn bare en tulle søknad om og få være med på, og 4 uker senere så ringte tlf, og sa at vi fikk være med. Vi sa ha det til klassen og dro til Drammen.
Det hotelle vi var på var kjempe fint, bare den fantastiske utsikten. Husker også at Erik og Kriss holt konsert rett utten for hotelle og at det var tivoli der, så vi kom gratis inn. Digg!
Selve dagen måtte vi opp kl 5-6 tror jeg, og det var sykt digg.. For ikke så lenge siden så kom jeg på at vi skulle se på den igjen, og da fant vi ut navnene til guttene vi "kjempet mot". Så da har vi addet de på facebook. mohaha!

Utrolig glad for at jeg fikk den muligheten, var utrolig morsomt.

 

Har du vært med på TV, før?

Dere må huske og melde dere på konkurransen jeg har ; her 

 
11 kommentarer

Paradise hotel

Nå sitter jeg og venter på at paradise hotel 2012 episode 16 skal legges ut på nettet. Utrolig spent, eller er vell egentlig ikke det heller men jeg gleder meg til og se hva som skjer.

Ser du Paradise Hotel 2012?


3 kommentarer

kossii kveld

Hei hei !

Nå sitter jeg og ser på "Dagens mann", nesten litt skrullette program i mine ögon da. Løpe rundt på et tv program og så ender han opp med kanskje en dame han ikke vil ha, eller så får han ingenting. Nei tror ikke jeg er eller kommer til og bli sånn. Håper jeg finner kjærlighet på min egen måte.

Alle er vell forskjellige og det ser man jo hver dag man ser på tv, fordi du kan jo se på Big Brother. Hadde aldri meldt meg på der eller Paradise Hotel selv om det kunne ha vært morsomt.

Hva syntes du om "Dagens mann"?
Ville du bli med på Paradise Hotel eller Big Brother elns?

random picture 


Ingen kommentarer

ManU - Liverpool

Manchester United er jo kjempe gode, det må jeg si fordi det er de faktisk. Men Liverpool fikk straffe og en dude på ManU feiget ut, så Liverpool fikk mål.
Målet blei scooret av Gerrard, du har kanskje sett det på facebook (?).

Heia Liverpool , heia Liverpool !♥♥♥ 

*68:05 minutter etter start scoorte Liverpool!♥
*80:35 minutter etter start scoorte ManU!

 

Heier du på Liverpool eller Manchester United? Eller hvem heier du på ?
Eller er du den dere " den som vinner, er best "?  

Her ser du hvem som feiget ut i muren.

6 kommentarer

TV time!

Nå skal jeg se Big Brother, døds kult og starte med at de blir vekt av barne skrik + gammel dame latter! Jeg håper de blir en bra episode, fordi de har ikke hatt en eneste kul ennå! :)

Liker du BB?
Sett BB før? Ingen kommentarer

Robinson

Nå skal jeg se på robinson, selv om det er sykt kjedelig i år.
De har faktisk redigert som et reint H***** fordi de fant ut at det var en voldtekts mann med. Som hadde vært i fengsel osv. Bra de fant det ut !
Ser du på robinson?
Liker du robinson?
Viste du det ? 


Én kommentar

Frustrerte fruer

eller skal jeg kalle Bree EN frustrert frue, her er hun sur fordi at Orson vill ha igjen døren. Også sier hun nei fordi at han ikke vasker seg men bree vil ikke hjelpe han med det. Så hun lokker døren og gjør det på denne måten..
Hva syntes du om bree?
Ser du på ff`? 
2 kommentarer

Big brother vs Paradise hotel?

*Jeg syntes Big brother er grovere en Paradise hotel, her kan ikke en 9 høre på i 10 sek en gang før de sier noe ***** eller pikk eller fitte. Skal jeg ta deg inni .. osv.
 * De gjør ingenting forhold til paradise
*Jeg hadde så soleklart tatt paradise hotel
HVA HADDE DU TATT? 

Paint:


9 kommentarer

SE BIG BROTHER LIVE

se big brother live på www.tv2.no/bigbrother/live 

BARE I DAG! KAN DU UTEN ABN. SE LIVE

var jeg snill nå?
liker du big brother?
 


Én kommentar

Guttedressur

Nå ser jeg på guttedressur så tiden skal gå litt fortere. Etter på skal jeg dusje og legge meg føler meg ikke helt på topp akkurat nå.
Har du sett guttedressur før?
Du har gjordt i dag da?


3 kommentarer

Søstrene Kardashian

Nå har jeg nettopp vært ute og raket og nå satt jeg meg nettopp ned for og se på frustrete fruer og Søstrene Kardashian på Tv2 Bliss, elsker det. Søstrene Kardashian handler om en familie som har mistet mr. Kardashian, eller de skilte seg før mr. Kardashian døde. Så nå er det masse drama, litt vansklig og følge med fordi de hopper så mye i episodene.

 

Ser du på søstrene kardashian?


7 kommentarer

JEG SOM TRODDE ....

at folk på Paradise hotel hadde vokst opp jeg. Jeg så på Paradise hotel på datan og da så jeg nemelig en bamse som Heidi pleier og sove med. Jeg blir nesten litt sjokka jeg, og ja det er Heidi sin bamse.
Bare se her:

Kine har sove klut, jeg blir nesten sjokka fordi at jeg sover ikke med noe o.s.v og jeg er liksom 14-15 år og da begynner jeg og lure siden de er 20-25 elns. 

Syntes du det er rart?
Sover du med noe kose dyr?
Begynte du og le da du så bilde ?
Blei du sjokka ?

 


4 kommentarer

Paradise Hotel 2011

Ser du på Paradise hotel ?♥
Nå skal jeg se på paradise hotel. Jeg syntes det er morsomt og se folk drite seg ut. Viss du ikke har sett det så syntes jeg litt synd fordi at det er en som heter Ole christian. Han er kjempe fin, han er sammen med Jeanette. Jeanette liksom fint navn, fordi det har jeg hørt før. "håhå"
Ole-Christian♥


Niklas, Store niklas.
Han er fin han, muskel mannen min. Han er kameraten til Ole-Christian som jeg nevnte før. Og som jeg sa han er muskel mannen min ♥

 


3 kommentarer

Top Model


Jeg syntes det var dumt at hun som reiste hjem i dag reiste. Syntes hun var kjempe flink.
Maiken i gonna miss you...♥

Ser du på Top model?♠
 


7 kommentarer

Paradise Hotel

Paradise Hotel♥

I dag var det Paradise hotel som vanlig kl 21;30 - 22;30 Man- Tor. Det var digg og se favorittene mine komme tilbake, jeg heiet sterkt på Niklas i fjord og nå kom han tilbake. Og Maren er bare kjempe smart og nå kom hun og tilbake. Men alle har sin mening om Joacim og han er HATET av meg. Men det er bare spesieller folk som imponerer meg!♥

Og siden vi snakker om Paradise hotel så har jeg fått klem av kjekkasen Torbjørn som var med i fjord. En herlig følelse sto og klemte han i 2-4 minutter HERLIG ! Men har klemt MANGEN kjendiser. Som Peter som vant paradise hotel, Linni maister, svein og en dude i hotel cæsar osv.♥♥

Ser du på Paradise hotel?
Liker du Niklas og Maren?
Har du klemt en kjendis? 

Alle bilder fra weheartit
emma georgiev - bloggen om hvordan det er

ammiii95, løkLikeable things.


4 kommentarer

Pippi savn!

Hvor ble Pippi av?Foto: Scanpix

Inger Nilsson sjarmerte alle i rollen som Pippi Langstrømpe. Se hva hun gjør i dag!

Hvor ble Pippi av?

Inger Nilsson bergtok mange i filmatiseringene av Astrid Lindgrens udødelige barneklassikere om Pippi Langstrømpe - den sterke, kule jenten med de rare klærne.

Les også: «Tande P»-Martin bor i Kina

Den voksne Pippi

Inger Nilsson, som ikke har forandret seg så mye fra hun var liten, kjenner seg igjen i Pippi.

- Det er like mye Pippi i oss alle. Alle kan være Pippi, sier Nilsson i en av episodene av TV 2-programmet «Gylne tider».

Se video av voksne Inger Nilsson i «Gylne tider» helt nederst i artikkelen.

 

LIKHET: «Pippi» har ikke forandret seg så mye etter hun vokste opp.
LIKHET: «Pippi» har ikke forandret seg så mye etter hun vokste opp. © Scanpix

 

 

Inger var ni år da hun fikk rollen som Pippi i de svenske filmene av Olle Hellbom. Som mange andre søkte hun på rollen etter at hun hadde sett en utlysning på TV.

 

Savner du pippi?


5 kommentarer

ECLIPS -filme

Nå har jeg og mamma sett på Eclips , jeg trodde jeg skulle dø av latter, den er faktisk morsom , men samtidig litt sånn romantisk, jeg fikk den til julaften. Og jeg har sett den på premieren, det var veldig mangen der faktisk både småe og store fra 7-50? Jeg aner ikke men det var veldig stor alders forskjell!

Liker du twilight ?
Syntes om bilde?8 kommentarer

Fleksnes Jr.♥

Ja nå må jeg forte meg og gå og se på Fleksnes Jr. Det er litt snålt og se på men ganske så morsomt, og før så så jeg på han dere "Fleksnes" Og nå ser jeg på "Fleksnes Jr." Det er som en tradisjon, nei da. Men nå må jeg få opp farten

Pleier du og se på Fleksnes Jr?♥


6 kommentarer

ICarly ?

Jeg så nett opp på icarly og spiste yoghurten min , men jeg så det for første gang nå, selv om dette er et ganske SAKELIG innlegg noe som det ikke er så lurte jeg på !
Ser dere på icarly?
Sett det ?

Digg bilde♥


6 kommentarer

Little miss America♥

Nå begynner snart Little miss America, og det skal jeg se.
Liker faktisk det programmet veldig godt , men forstår ikke at folk sier at det er rart at de driver sånn med ungene sine, men ungene er jo med og bestemmer hva de skal ha på seg og de vil jo det selv og, det er nesten akkorat det samme som en sport, men her er det mest mulig og se finest du!

Ser du på det programmet?♥
Syntest du de ser fine ut? ♥


12 kommentarer

Sitter her som en slabbadask!

Jeg sitter nå her som en slabbadask og har sett det vampy greiene 1. De har ikke vått tenner! Og han dere vampyr kongen han har sånt blod finn! Alså 3 mennesker gir han sånn blod greier fra dem! Skrullete alså! Hvorfor ikke prøve og være normal lissom! Sitter i senga og tenker på det og skole i morgen men samma det det gjelder ikke meg så det kan like godt være det samme for meg, men mamma og pappa sa " i morgen skal du på skolen" da sa jeg "jippi, nei glem det!" jeg har drit vondt i halsen lissom!

Skal du på skolen i morgen?
Har du vært syk i det siste?
Så du det dere vampyr greiene på kanal fem?

Men NATTA, SOV GODT!

Én kommentar

Vampyr sick?♥

ser på "Den andre siden" der er det ei som er vampyr!
Og en som DRIKKER blod!
SICK!
Det er på "Fem" alså en kanal!
Hun dama spiser vanelig mat , men TOKK energi fra normale mennesker!
Synest det er rart egentlig!

Tror du det finnest vampyrer?♥
Synest du det er litt SICK?♥


5 kommentarer

Hvem kan slå aamot og kjus?

Hvem kan slå aamot og kjus?
Ser på de faktisk, og kjeder meg ikke så masse siden det er så mangen som tar og skriver kommentarer !
Og det er mangen som har tatt og sendt inn blogg adressen sin!
Da er det ikke kjedelig, alså det er pga dere at det ikke er kjedelig, men det er ikke det jeg konser om nå, nå tar jeg jo og ser på " Hvem kan slå aamot og kjus?" Som jeg har sakt 2-3 ganger nå (?)

 

Ser du på det programmet?♥
Hvet du hvem aamot og kjus er?♥


7 kommentarer

Date my mom!

Nå driver jeg og ser på date my mom, det er drit kult faktisk, men det finnest sefølgelig kulere program, men det går ut på og at din mor dater en gutt som skal date tre forskjellige mødre også får han ikke se daterne, men moren skal fortelle han alt om daterne som han spør om!


Det er merke til " Date my mom " det han har på skulderen!

Har du dett det før?♥


8 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits