Instagram!

Heihei!

Jeg vil bare si at ( selvsagt ) har jeg instagram, så om dere vil kan dere følge meg. Jeg følger alltid tilbake. Bare trykk på kamera under!

 

Instagram det kameraÉn kommentar

Min dag

Min dag startet ganske så ok. Jeg sto opp, rettet håret, renset piercingen og alt det normale. Jeg har faktisk blitt veldig flink til og ikke sitte på data'n, men det er fordi jeg ikke har hatt tid da... lol taper.

Jeg fikk beskjed om at jeg skulle passe små kids i bursdagen til lillebror ( kan ikke si at jeg jublet så høyt ).

Jeg klarer ikke og ta meg i nakkeskinnet når det kommer til frekke unger og unger som kommer og sparker meg, så jeg bannet rimelig mye tilbake. Bare spørr mamma!
Takler ikke sånne unger, faen plutselig så sparker de, plutselig så spyr jeg på de tilbake. Tolererer ikke sånt. Neitakk får det bort!

Når jeg var ferdig og passe kids bare la jeg meg ned på sengen, rart at jeg ikke sovnet. Jeg var døds trøtt. Men det positive med det er at jeg får sove nå.

Natta peepz!

Ja der lagde jeg wannabe jeg-er-sur face


Ingen kommentarer

Den tiden jeg har gått igjennom

Helluhellu!

Jeg har jo ikke blogget på utrolig lenge, og føler ikke jeg burde begynne igjen. Grunner er fordi jeg har egentlig ikke så super interesse for og fortsette og blogge.

Nå når jeg ikke har blogget har så utrolig mye positivt og negativt skjedd i mitt liv. Jeg har vært helt nede på bunn, og har hatt det helt forferdelig. Nå er heldigvis den forferdelige tiden over, og jeg er klar for nye utfordringer. Jeg har kommet over alt som har skjedd i min fortid.

Nå har jeg blitt helt "frisk" kan man si, og er egentlig i super form for den del, forhold til det som jeg var i. Ville bare være inne og ikke gjøre noe, ikke gå på skole, bare ligge der og tenke på de stygge tankene som svevet i hode mitt.

Alle bloggers liv virker jo helt fantastisk, men det er noe det virkelig ikke er. Uansett hvor fantastisk det ser ut, og hvordan livet dems er på roser. Alt er vell sånn sett bare piss. Tror de har det fint, men tviler sterkst på at det er så lukserøst som det virker som. Jeg er et fint eksempel, men nå har jeg hatt det så forferdelig så utrolig lenge, så nå skal jeg bare nyte det livet jeg har.

Selvtilitt:

Det er noe jeg har hatt i mangen år, den varierer jo helt sykt til dag til dag. Etter alt tull som har skjedd med familie og venner og styr, så er den ikke et spørsmål for meg nå for tiden. Jeg har null selvtilitt, og jeg tørr ikke og være meg selv. Selvtilitten min kommer jeg nok til og slite mest med etter alt dette.
Jeg har hørt masse fantastisk, som folk har kommet med men jeg føler alt i livet ennå er bare en løyn.

Jeg skal erlig innrømme at jeg har falt noen tårer når jeg skriver dette innlegge, og jeg vet ikke helt om jeg tørr og blott legge alt som skjer med livet mitt. Haters gonna hate bitches, jeg skal komme tilbake på en sterk måte. Kjøre stil, you knøw.

Gjerne lik og kommenter innlegget!

 

6 kommentarer

Hybæ'n

Jeg har levd hjemme i snart en uke. Kjenner jeg savner det sosiale livet mitt, og drar derfor ned til hybæn i kveld.
Har vært hjemme fordi jeg har vært litt dritt lei hybel livet, men kjenner nå at jeg vil vende nesen tilbake!
Gleder meg kjempe mye til i morgen, fordi da blir det restaurant med min gode venninne Camilla !! Vi har ikke vært så mye sammen etter jeg byttet linje, og det er veldig trist. Men nå skal vi prøve være oftere med hverandre!

Bor du på hybel?


Én kommentar

Spørsmålsrunde, spør om hva du vil! Språkreise, skole , klær , interesser , alt!

Da er det bare og spørre så mye dere vil. Har ikke hatt spørsmålsrunde på kjempe lenge, og har ikke blogget så mye så da er det sikkert noe dere lurer på.

Hva er det du lurer på?
-kommenterer tilbake


Én kommentar

Godt nyttår

Hrelo, jeg hadde helt glemt bloggen, men jeg tror jeg kommer til og ta en utrolig lang pause fra all bligginga, selv om det ikke har vært så bra blogging på en god stund.

Kan fortelle litt om ting som har skjedd i det siste;
16- juleballet
18- jeg hadde bursdag
21- Juleferie
24-you know
også har jeg bare sittet hjemme og lengtet tilbake til skolen. Egentlig litt utrolig men jeg er en person som trenger og være sosial så .. Ye
2. Januar skal jeg til Førde og shoppe. Og i går bestilte jeg meg en kjole fra Nelly , den kostet bare 99kr så fløtte greier!

Du skal i dag?

Taper bilde

Meg og Mari på bussen i san francisco


2 kommentarer

Bare en dag igjen ..

Det er bare en dag igjen til juleballet. Jeg har aldri tenkt på en ting, jeg aldri brydd meg om det, og jeg suger i det. Hvorfor skal jeg gidde og orke og bry med nå når jeg aldri har gjort det? Høyhelte sko, aldri brydd meg, men nå er det jo vgs, men altså tror ikke jeg trenger høyeheler sånn egentlig. Men jeg har alltid vært guttete av meg, før jeg kom til vg, så har aldri tenkt på og lære meg og gå med høyeheler.

Jeg har bare en dag og lære meg med og gå med de. Noe som egentlig er gangse skummelt, fordi jeg er sliten allerede av og gå med de etter 10 minutter.. Tror det kommer til og bli en hard kveld i morgen! Skal love dere jeg går ikke med høyeheler lenge før jeg tar på meg converse!

 

Klarer du og gå med høyeheler?
 


2 kommentarer

DECEMBER FINALLY

Hallo, jeg vil bare si tusen takk for ALLE leserene jeg fikk i går. Ble skikkelig sjokkert når jeg så hvor mangen jeg hadde hatt. Et ønske oppfylt, men altså skal jo være en god blogger for og holde så mangen lesere oppe da for og si det sånn. Skal stå på og bli en topp blogger ( ææ.. næj )

Men jeg har et ønske for desember, er egentlig ganske hemmelig, bare de nereste venner. Har sæff noe med kjærleik, ååh ..♥ Forelskaaaa. Hater egentlig den følelsen, hvorfor vet jeg ikke. Men det er litt sånn at du må holdte alt inne. Og jeg er ikke den personen som klarer og holde alt inne. Når det kommer til meg, tror ikke jeg har en enesete hemmelighet lengre. Som egentlig er litt sånn små kjipt.

Liker du desember?

 
2 kommentarer

Noe jeg savner ..

Noe jeg savner er Las Vegas, eller egentlig språkreisen i det hele tatt. Jeg er faktisk med i en konkurranse så jeg kan vinne en ny språkreise, og jeg håper jeg vinner den. Men bare så utrolig synd at ingen andre i så fall som jeg dro med nå i sommer kommer til og være med på den språkreisen.

Las vegas♥

Når jeg var i Oslo, på Reunion. Da møtte jeg Mona og Mari, og de savner jeg så utrolig mye. Savner da jeg var så utrolig spent, og gikk inn på hotelle de var på midt i Oslo. Så måtte jeg ha rom komrt for og ta heisen, så ringte jeg de og bedde de om og komme ned. De 30 sekundene, føltest ut som tok 50 minutter. Når de kom ned så begynte jeg og gråte, og fikk så mangen gode klemmer. Gleeeder meg til de kommer til meg, en eller annen gang før jul!♥
Kjempe glad for at jeg møtte disse supre jentene i California! Én kommentar

Sponset

Jaa, dette sammarbeide har holdt på lenge nå. Og snart får jeg pakken, som jeg har ventet på i kanskje et halvt år, men dette sammarbeide har holdt på lenge da.
Jeg vet jeg har vært en super dårlig blogger, men for og si det sånn jeg har ikke hatt noe interesse for. Så siden de sender pakken nå, så tenkte jeg at jeg skulle begynne og blogge litt først. 

Olink.no har utrolig mye, de har piercinger/tekniske-ting/ masse sex leker og sånt + masse mer. Det er liksom en stor butikk med mangen kategorier. Noe som jeg liker, at det er variasjon. Jeg har sagt til mangen av vennene mine, hva jeg får, og de sa at de skulle følge med på bloggen. Og det kan jo bli litt spennende når de leser innlegge og jeg ser hvor mye de ler!

Men ta en tur innom www.olink.no , og se hva de har og tilby.

 

det kallest kvalitet, ikke sant?Ingen kommentarer

1. Desember

God morgen alle sammen. 
Selv om klokka er snart 13:00 og jeg holder på og dø av at jeg er så trøtt, så er det første desember i dag. Noe som betyr ( om du ikke teller med denne dagen ) at det er 17 dager til jeg blir 16. Gleder meg kjempe masse, syntest det er så stygt og teit og si at jeg er 15 .. nei skal bli fint og bli lovlig, mehehe!

 

I dag så får vi besøk av noen venner av mamma og pappa + mamma og lillebroren skal vell på julegravtenning .. litt tidelig kanskje men .. Så skal jeg rydde, får alltid de fine søte jobbene hos mor og far!♥ Men skal ikke klage får Iphone 5 til jul, så får vell egentlig bare starte jobbinga.

 Hva skal du gjøre i dag?

Mari og Mona i Oslo♥


Tjykke bolle feita i OsloÉn kommentar

Hva gjør du på i det siste?

Jeg tenke jeg skulle skrive om hva jeg gjør for tiden, og hva jeg drøyer den med. For første gang i mitt liv så gjør jeg faktisk noe jeg liker ( innen skole ), alt er jo selvsagt tipp topp, men det blir bedre til neste år, fordi da får vi samfunnsfag. Nå har vi Naturfag så buhuu.. 

Hvordan jeg drøyer tiden min, og hva jeg gjør for tiden:
♥ Jeg går drama ( WIHUU )
♥ Henger med venner så mye jeg vil ( nesten hvert fall )
♥ bor på hybel, hvor får du ikke vite ( meheh )
♥  Trener ( når jeg har tid .. noe som er aldri )
♥ Blitt ei skikkelig solariums hore ( igjen )
♥ Har fått verdens beste venner, og de har hvert fall litt lik og stygg humor som meg. Og det forstår meg, en gang i blandt hvert fall. Enten har de medfølelse, eller så ler de ♥ hahah!
♥ Går på den linjen jeg vil ( som sagt drama )
♥ Jeg har fått stipend, utrolig nok!
♥  Får snart iphone 5, teller ned dagene, barnslige lille dritt
♦ Også har jeg vært syk i den siste/ de siste ukene. Ikke helt på toppen nej..
♦ Så har jeg en stygg uvane jeg skal slutte med før 18.des tenkte jeg..  

 

Hva gjør du for tiden?
2 kommentarer

I´m back

Hallo alle sammen, jeg er tilbake.
Jeg har fått utrolig mangen spørsmål, til og med på mail og jeg kunne begynne og blogge igjen. Da kom jeg på at kanskje jeg skal starte igjen, selv om det er litt sånn kleit. Selv om jeg syntest ting er så kleint, noe som egentlig er litt fint.

Nå når jeg er tilbake så trenger jeg litt tips og blogge om, så om dere vil gi meg tips er det bare og komme med det. Skal bli toppblogger, eller hæ hæ? nei, tror ikke det, men om dere har tips så legg det fram. Jeg elsker kommentarer og, kommernterer selvsagt tilbake snups.

 

Hva skal jeg blogge om, nå når jeg først er tilbake? 


Én kommentar

bLAN

hellu, nå er jeg på bLAN.
Menne nå skal jeg hjem og sove, og prøve og spise litt, har ikke spist noe i helgen uten om litt chips , wwweeeeeeehååååå! 


bLAN ftw !


3 kommentarer

Snapchat

Syntes vi er deilige


3 kommentarer

hellu bloggen, fra skolebenken!

Hallo.

Nå sitter shanett og har engelsk. Skikkelig morsomt sånn utrolig nok, men måtte bare ta en liten bloggings for dere!
Vi sitter og leser en tekst, men er ferdig så tok meg to minutter på og sette meg ned for og skrive denne teksten til dere.

Har du noen fag du liker? 


Én kommentar

A little kopp med kafè
3 kommentarer

Ting du kanskje ikke viste om meg

 • Jeg er egentlig blond ( litt sånn kommune grå )
 • Skal til Oslo 28. september
 • bor på hybel
 • Elsker musikk
 • Går drama
 • Elsker og være sosial
 • Veldig kontrollfrik i noen tilfeller
 • Var på språkreise til Californien sommeren 2012
 • Har hus i florida
 • liker / elsker cola!
 • Har HTC
 • Har aldri brukt "henge øredobber" (ikke som jeg husker hvert fall)
 • hater neglelakk
 • Har ikke blogget i det siste pga har ikke blogglyst!
 • Har en lillebror
 • Etter jeg kom på hybel har jeg tatt av 3 kg

Har du noen sangtips btw?
Viste du noe av dette? 5 kommentarer

Naturfag snart sang!

Hallo! Nå så har vi naturfag, heldigvis snart ferdig. Om ca. Halv time så stikker vi her ifra for og si det sånn. Neste time skal vi ha Sang, gleder meg litt. Ikke til og synge men bare og h noe annen en vanlige timer!
Hvilken time har du?


3 kommentarer

kom inn på drama!

hallo!

Som sagt kom jeg inn på studie spes. men i går i mattetimen så var det ei dame som sa at jeg kom inn på Drama. Jeg ble jeg så over-lykkelig. Var kjempe koslig, og det er jo verdens beste klasse jeg går i. Kjemåe glad, og i dag tok vi faktisk klasse bilde, utrolig morsomt at jeg kom på drama og fikk tatt bilde med den klassen jeg går i nå!

Detta året har jeg gått i 4 klasser, helt utrolig. Savner faktisk mest denne klassen under, men det var fordi vi var så knytte. Men savner jo selvsagt 10. klasse mest sånn egentlig !

 

Hva går du?

6 kommentarer

Ned på hybelen igjen

Hallo, og lenge siden sist!

Nå så er jeg hjemme og skyper med Mona mi. Herregud som hun ler på web når hun snakker i tlf. Bare helt herlig! Men tilbake til " ned på hybelen igjen". Jeg skal ned på hybelen igjen, og skal ta bussen kl 18:00. Skal ta bussen med Glenn (♥), kus kus! Så tror jeg Nikoline skal ta bussen også, eller så kjører hun moped. Fordi hun skal overnatte sant. Gleder meg kjempe masse!

Kommer til og bli så kus, skal nok ned i sentrum etter på, om rimi er oppe da.. Må faktisk gjøre lekser også, fader. Kan jo gjøre de her og, men da får jeg se hvor langt jeg kommer på den saken her hjemme. Er kjempe kjedelig og gjøre lekser her, men det er det jo uansett. Tror ikke jeg har så mye lekser heller. Kan jo for all del gjøre de i morgen og. Men jeg liker ikke og vente heller.. så vi får se hvordan planen blir !

 

Hva skal du i dag?

 
Én kommentar

Matte


2 kommentarer

Planer for dagen

HaLlo. 
Sorry for alt for lite blogging, skal prøve og bli bedre. Bare sykt vanskelig siden jeg har så mye og gjøre for tiden. Men i dag så skal jeg ikke så alt for mye, men jeg føler jeg har et lite tidspress fordi om, så må nok snart start med og gjøre det jeg skal tenker jeg!

Okei her er det jeg skal gjøre i dag:

*dusje
*gjøre lekser
*se på tv

*spise mat
* ned på hybæn

hva skal du i dag??? <3<3

her er noen bilder til dere folksens som er KJEMPE gamle !♥

Image and video hosting by TinyPic 


5 kommentarer

Magic Mike

Snart skal jeg på kino og se magic mike. Gleder meg kjempe masse!!!!!
Channing Tatum er så peeen. Herligen fred, hviis du ikke vet hvem jeg mener burde du søke han opp!


2 kommentarer

#Den følelsen du får når ...

.. du har vært i California ( eller Las Vegas ) og i nesten alle filmer du ser så finner du et sted du har vært !♥

Har du opplevd det ? har opplevd det 5-7 ganger nå ! herlig!

dette er fra filmen Valentinsday !

6 kommentarer

Goooooo` dajen

God dag!

Sorry for lite blogging i dag men nå må jeg faktisk begynne og rydde på rommet mitt. Skal liksom forlate huset i morgen og skal ned på hybelen, og da må alt være ryddig. Ser helt bomba ut nå, bare fordi at jeg har pakket ned ting.

Men nå sitter jeg og lillebroren og synger på Gym Class Heroes: Stereo Hearts . Litt deilig bare og chille litte granne med bruther´n! Men må nok snart i gang og rydde.

 

Liker du og rydde?
5 kommentarer

Samme situasjon, flere år senere. 

heheh syntes dette her er sykt stilig !!


5 kommentarer

Flytter ut ...

Siden jeg ser så opp til Tuvaw og Tcmn, så tar jeg og å flytter ut hjemme ifra. Siden Tuvaw driver og pusser opp så driver selvsagt jeg og å pusser opp. Jeg er rett og slett blod fan av de to jentene. Utrolig kule jenter ... haha fy faen jeg kødder. Langt ifra blod fan, og jeg pusser heller ikke opp pga tuvaw gjør det..
Men jeg flytter ut. Om to dager så flytter jeg ut, og det skal egentlig bli litt fint for en stund.
Jeg flytter ikke ut pga at det skal være fint, men fordi at jeg får bare sovet hjemme om jeg skal bo hjemme. Der jeg er mest er jo Sandane + jeg får vite om jeg får jobb på torsdag så hvis jeg får jobb så skal det gå fint.

Har du flyttet før ? ( flyttet ut, eller flyttet til et annet sted ) 

3 kommentarer

Skole start

Heihei!

Jeg sover så sykt lenge føler jeg, og det er snart skole .. skole for æsj. Og jeg har to eller tre netter til og få fiksa på det. Helt sykt kjipt, men samtidig skal det bli fint og få komt igang med skole. Utrolig nok, og skuffende men jeg må si det. Jeg har komt HALVEIS under min utdanning. Helt sick kjipt. Har nesten 10 år igjen. Jeg som følte meg lei allerede, også tenker jeg over det så har jeg bare litt under 10 ÅR igjen.

Men gleder meg litt til søndag, fordi da skal jeg sikkert møte Vilde, som jeg ikke har sett på sånn drit lenge. Kanskje 2 år elns, hvem vet sier bare jeg. Jaa, også etter det kanskje kl 5 elns på dagen så skal jeg bort på hybelen og møte mine nye sambuararar hahah, kind off da. Men så skal jeg søve også skal jeg på skolen, skoooleeen med mangen nye folk som jeg ikke kjenner. Eller kjenner jo noen da , bare ikke alle :)

 

Når begynner/begynte du på skolen etter ferien? :)

savner Cali, så utrolig mye, og alle de herlige menneskene!

Én kommentar

En fin dag syntes da jeg

Jeg våknet, fikk beskje om og male noe styr. Shanett er jo så flink så seff gjorde jeg det! Dro der etter til Sandane der etter kjørte jeg scooter inn til Lene. Der etter kjørte vi til meg, der etter grilla vi. Nå er vi inne med Lene igjen :)

Hva gjorde du i dag?? :))


4 kommentarer

Sooool

Leei av sol, vil ha regn resten av ferien. Så jeg kan se på fillm. Me want se Ameri9an Reunion!!!!
Do you like sol?


4 kommentarer

Jeanette har vært flink i dag - bilder

Jeanette har malt hele denne + en vegg uten og få beskje om og gjøre det med den veggen. Føler meg kjempe flink (haha, neida).

Nå sitter jeg hos tannlegen. Sitter faktisk og se på broren få sin dom. Hehe, men han er flink til og pusse tenner. Han har NULL hull, flink han der.

Hva skal du i dag?


4 kommentarer

I luv pixlr

Jeg kan si at jeg elsker pixlr, syntes det er så mye fine utvalg av "utseende". Elsker og sitte og redigere bildene mine, på den siden. Ikke at jeg gjør det så ofte men fint av og til. Har da lagt ut noen bilder som er redigert der ifra. Føler at det er en sånn "hjemme-koslig-nett-side-som-gjør-meg-så-søt" side, haha neida! Men syntes det er en kjempe søt side, som bare gjør meg litt sånn glad. Syntes at det er en kjempe bra side, sånn uansett hva du sier. Hehe neida♥

 

Men syntes det er så koslig, fordi jeg får en Instagram følelse. Og den følelsen er så søt... uuh. Btw instagram, jeg heter Jeanfl! Follower dere alle tilbake!

 

Liker du pixlr siden?


4 kommentarer

Ei glad ei

 


6 kommentarer

21 Jump Street - Vurdering og anbefaling

Syntes vireklig dere burde se denne filmen her ( link er på bilde ) , den er kjempe kul og den er kjempe morsom! Bare elsker Channing Tatum, så denne er bare verdens mest perfekte film.
Den er utrolig morsom, og fyren rett under her til venstre gjør filmen fantastisk med den kroppen for og si det sånn! Høyre-fyren er kjempe morsom han og da! Men dere burde virkelig se den, har sett den 4 ganger nå. Blir aldri lei føler jeg!
Starten er litt kjedelig, men den blir bra!

 

Har du sett denne filmen? 


3 kommentarer

Sandå

Hallo!

Nå skal jeg ned på sandane, ned på hybelen og faktisk pakke inn litt klær, hvis jeg kan si det sånn. Skal flytte inn mer klær , som sagt, og det er jo more fun with boblegum , så tar med meg tyggis ned .. !

Hva skal du i dag?7 kommentarer

Ellen

klarer ikke og beskrive dama, hun er bare helt herlig. En av mine drømmer er vell og møte Ellen, og bare henge litt sammen med henne. Hun er rett og slett bare en solstråle!

Har du den samme drømmen?


Ingen kommentarer

Instacool !
2 kommentarer

Bilder av meg selv og sånne ting


7 kommentarer

Ut og passe unger

God morgen, og hallo alle sammen!

Jeg sal ut og passe to unger, ene er broren min og den andre er Daniel.  De er jo søte da, men det er bare det atte ... jeg liker ikke og passe unger som roper , gråter eller noe form for og gjøre meg gal av et eller annet.

Men nå skal jeg bare se ferdig American Reunion, så skal jeg ut. Ønsk meg lykke til!

Snakkest!

 

Hva har du tenkt til og gjøre i dag?♥

Ja dere ser nok hva det er!

6 kommentarer

Gårsdagen - BILDER

Hallo igjen!

SOm sagt så var jeg ute og grilla i går, og det er jo alltid koslig når Lene og familien hennes kommer. Blir alltid så mye mer koslig når vi er flere. Syntes ikke du og? Var utrolig fint vær ute i går, men jeg gatt ikke og bade. Ville ikke bli våt, if you kow what i mean? Så jeg blei med lillebroren og padla + kjørte litt båt. Har ikke spist oste pølse på 2 måneder elns, så det var sick godt med det!

Liker du og grille sammen med familie og venner?
Syntes om bildene? 


5 kommentarer

En skikkelig kjekkas - Channing Tatum

Hvis dere ikke har hørt om denne fyren, burde dere skamme dere ( neida). Men denne fyren er skikkelig hot. Hvis jeg hadde hatt muligheten så skal jeg love dere at jeg hadde tatt en besøks tur til der han bor. Bare og ha sett han, in the real world!

Syntes du han er fin? HAN ER GARANTERT DRØMMEN MANNEN!
4 kommentarer

God morgen, for en herlig dag!

God  morgen , for en herlig dag! Hvorfor det vet jeg ikke. Men god morgen hvert fall!
I dag skal jeg utrolig nok ( ironi) ingen ting i dag. Så blir vell her inne og se på videoer av Channing tatum , og gjør ingen ting.
Hva skal du i dag?
Hvor ofte leser du bloggen min?
  

pollcode.com free polls 

 

Ble inspirert av danian.blogg.no

5 kommentarer

Noe jeg savner ..

når jeg gikk på ungdomskulen, og kunne være sammen med mangen utrolige mennesker. Så utrolig synd at vi splittest opp nå ... Etter 3 fantastiske år, så gå alle sammen bare fra hverandre .. Håper bare på at alle kom inn på et sted de ville!?

 

her er noen bilder av masse rare folk som er helt .. de jeg gikk i paralell klasse med og sånt♥

Utrolig at jeg faktisk sier dette men .. gamle klassen?( Random bilde, vetta faen hvordan jeg fant det )

3 kommentarer

Ut og grille


har du vært ute og grilla i år?11 kommentarer

Heihei!

God morgen alle sammen, i dag har jeg faktisk ingen planer .. uten om og gå ut nå om noen få strakser og ikke gjøre noe som helst. Kanskje jeg blir liggene på gresset og bare se opp mot himmelen, og tar blåe bilder. Hvem vet?
Sorry for at jeg er en så dårlig blogger, men det skal jeg love og fikse litt på. Jeg kan lage en film av slutten av dagen, av da jeg skal ut nå? Eller at jeg bare legger ut noen bra bilder fra speilrefleksen?

Shanett tar tak i saken, og prøver og gjøre noe godt ut av det!

 

Hva skal du i dag?
Vil du at jeg skal legge ut en video, av slutten av dagen? 

meg og mona på limo tur i Bevely hils , walk og fame , hollywood og alle de andre kule stedene !

 


10 kommentarer

Good morning ! - Husk hair extension konkurransen

God morgen alle sammen!

Nå skal shanett hoppe i dusjen, og skal snart hjem ifra hybelen. Uheldigvis så glemte jeg kamera så jeg kan ikke ta noe bilde av hybelen. Føler at jeg legger ut nok av web bilder ut her, så jeg vil at dere skal få noen skikkelige bilder.

I dag skal jeg vel ingen ting, eller hvert fall ikke som jeg vet. ELLER JO , herlighet ..jeg skal jo i bursdag til beste venninna mi .. omfg. Slem venninne som glemmer sånt .. Men nå vet jeg hvert fall at jeg skal det. Så da har jeg noe og glede meg til ♥

Skal foresten se Norge - et eller annet land spille i dag. Gleder meg sykt, håper så sykt at de vinner. De er vel de jentene jeg syntes sterkest burde få vinne. Syntes de er sick gode !

Men dere må ikke glemme og melde dere på hair extension konkurransen min!

:http://sshit.blogg.no/1344611356_vinn_hair_extension__.html#comment5 kommentarer

Hybelen next

Good morning!♥

Nå skal jeg ned på hybelen, skal utrolig nok bare sove der og ha besøk av Lene. Har tenkt at vi skal se en film + spise mat, og være kule på hybelen. Digger hybel livet, selv om det ikke har starta ennå!
 Jeg kommer nok til og legge ut noen bilder av hybelen i dag tror jeg, selv om den ikke er helt ferdig. Håper på at siden jeg har fått et rom som jeg vil ( enkelt fint lite rom ), så håper jeg at jeg ikke roter så alt for mye. It has to me clean !

Er foresten forsatt kjempe glad for at Hairtohair vil sponse meg med hair extension på en konkurranse. Håper at alle dere joiner den konkurransen. Den åpner Mandag kl 14; 00 om jeg har stått opp til det !

Hva skal dere i dag ?♥
Vil du ha hair extension?♥ 
14 kommentarer

Jobb?

Heihei!

Jeg har jo vært på Jobb-intervju, men jeg har ennå ikke fått vite om jeg har fått jobben. Og fy søren som jeg sjelver, sånn helt seriøst. Jeg har så utrolig lyst på den jobben jeg har søkt og jeg dør om jeg ikke får den. Har liksom ingen ting og tape!

Håper du at jeg får jobben?

et fint bilde av meg og Mari 

11 kommentarer

Vil du bli Månedens blogg?

 

Dere alle blir direkte med på denne konkurransen -->  Husk og meld deg på på konkurransen jeg har ; HER 


14 kommentarer

Having fun with Photo booth

Kjeda meg litt på hybelen, men paris har jo alltid hatt drømt om og besøke. Og noen sier at jeg lever med fiskene ( wtf?) så, nå har jeg bevis på at jeg gjør det og. Having fun with photo booth! 
#Love #life , #YOLO 

Har du macbook ?
Liker du og kødde deg med Photo booth / webcam? 9 kommentarer

Jobb-intervju

Jaa, nå om et kvarter stikker jeg på Jobb-intervju. Gru gleder meg litt, men får håpe på at det går fint. Har liksom lyst og jobbe for og tjene peng, men når jeg tenker over det så .. har jeg lyst til det ja, jo ja. Får håpe at jeg får en litt OK, jobb om jeg får noe i det hele tatt. Off nei nå lager jeg meg selv bare mer nervøs..

Har du en jobb?


2 kommentarer

Hybel - check

Nå har Shanett vær på Sandane og funnet seg hybel. Skal bli så mye enklere og bo på Sandane enn og bo hjemme.
Har du levd hybel livet? Skal du til?


Ingen kommentarer

05.08.2012


Ingen kommentarer

Camp senkveld

Heihei!

Jeg vil bare takke dere for at dere er interessert i og være med i konkurransen min , og at den avsluttes om ca.4 dager elns. 

Jeg kom over denne videoen, og herlighet som jeg ler.. ja jeg har dårlig humor. Men serr, det var faktisk morsomt ! 


Ingen kommentarer

LOL

Jaa, dere kan se filmen over her !

har sett filmen 7 ganger nå .. og jeg er forsatt ikke lei. Hahah, offa meg elsker bare sånne filmer, i don´t know why .. Meeen nå skal jeg se den en gang til såå, speaks !


Ingen kommentarer

Mari .. fjerter på meg.

Jaaaa da , sitter her og får trusler om at Mari skal fjerte på meg om jeg ikke hjelper hun med et spill på facebook!
Jaja, Mari jeg savner deg det skal du vite, men det vet du jo såå .. 


Ingen kommentarer

Gardemoen !

Jaaa, da satt vi på gardemoen ,, igjen. Det har jo blitt en skikkelig vane føler jeg, men det er jo bare flott , eller? Nå må jeg lokke igjen datan, fordi jeg skal ombord på flyet som jeg skal sitte på i en time .. øre ting, here i come !


Ingen kommentarer

Svergie

heyyyyy
Siden jeg er tilbake i morge, så bor jeg i størmmen med tante, onkel og søskenbarna.  bla bla bla bla, så dro vi til svergie i dag, og null godteri på meg. Har bare en snill onkel som gidde meg to hundre kroner så jeg kunne kjøpe meg en topp for. JUHU!
Elsker genseren jeg kjøpte meg! 


Én kommentar

School

Jaapp , livet er noe dritt, kom inn på studie .. så jippi !! 3 år med rein helvete føler jeg da, men sånn får jo det være. Noen sier det er et mareritt, men sier det er himmelsk. Faen ta altså, skole er noe dritt, og hvis jeg ikke kommer på noen måte nermere Drama, så kommer jeg til og dø!

Ingen kommentarer

Back on the top !

Jeg tenkte ta jeg skulle skjekke topp listen for bloggen, og jeg lette fra bunnen og til mitten hele tiden .. men fant meg søren meg ALDRI ! ble nesten litt sur, og tenkte " har jeg ikke blogg?" men så så jeg på første plass, og nå er jeg back on the top !


Vil takke alle mine herlige lesere, og håper dere følger meg videre i California, USA også ! ♥♥


Én kommentar

Barne-Tv !

Tenkte at jeg og lillebroren skulle være ute, men så kom jeg inn i stuen og så han sitte og spise pizza mens han så på Barne-tv. Syntes det er så søtt og se han gjøre det, bare veldig irriterendes at han SMATTER ALL THE TIME !

Han sitter og ser på barne-tv, mens jeg sitter her og prøver og finne ut morderen i et spill, som jeg har på macbooken! Utrolig merkelig spill, men drit kult samtidig ! :)

 

Du driver med da? :) uten om og lese bloggen min , haha !


Én kommentar

Bildedryss

Min første fisk i år på første kast ;)

Første kast , perfekt ! Haha


Ingen kommentarer

Hva jeg syntes om Homofili

Hvorfor hater folk homofili? Det kan jeg virkelig ikke forstå. Folk som tror på Gud og alle de forskjellige gudene det er jo de som har skapt verden og menneskene. Det er faktisk de ( i følge de som tror på gud/gudene) som har skapt menneskene, og da skapte de faktisk Homofili også. Så hvorfor være i mot det Gud(en din ) har spakt. 
Jeg har ikke noe i mot de som tror på en religion på ingen måte, syntes det bare er rart at de som tror på en gud og tror at han han skapt verden , og menneskene. HVORFOR er du i mot homofili hvis du er det ?
Jeg syntes det bare er rart, vi alle er mennesker og hver så snill ikke ødelegg noen andre sitt liv bare pga de er seg selv.

No hate, bare lurer på hvorfor folk som har de forskjellige gudene ikke kan la homofili leve ifred, når denne guden har skapt det. Syntes det bare vær merkelig. Syntes bare folk skal respektere hverandre.

 

jeg vil bare si at jeg ikke er kristen eller er i en religion. Men jeg tror på vitenskape ;)

hva syntes du om homofili? 

1300883-9-1320765598381.jpg


Ingen kommentarer

California

.. Er rett rundt hjørne!
Det er bare fem dager til jeg sitter på flyet kl elleve femti fem.
Men nå skal jeg se venninna mi pakke ferdig, hun drar med fly om to dager. Men drar til Oslo i morgen!


2 kommentarer

Eksamen :((((

I dag har jeg eksamen :((


Én kommentar

Lykken er nær !

Jeg ble trekt opp i Eksamen i dag, og jeg er så fornøyd og glad selv om det er nesten litt sykt. Med en gang de sa fagen , så følgte jeg at " her kommer muligheten" og var glad før de sa navnet mitt. Første navne de sa var Jeanette , og da tokk jeg armene forand munnen min og skrek alt jeg hadde ( eller der og da, fordi da hadde jeg nesten ikke stemme ). 
Jeg har vært så glad og lettet i hele dag, men jeg har et STORT kapittel , men det er så vært det fordi det er innom mine interesser ( Ikke ta meg feil, fordi atte jeg driver ikke og leser og gjør det på fritiden for og si det sånn).
Jeg kom nemmelig opp i Samfunnsfag, Den Kalde Krigen. Det beste emne man kan ha om føler jeg, uten om Hitler da.

 

 

Skal du ha eksamen i år? / Har du hatt eksamen i år?

Jeg eeeeeeeerrr så glaaaad hver Jule .. jeg mener samfunnsfag time, fordi da blir Hitler nnnnnnnneeeeeeeeemt!! 


Ingen kommentarer

Before I Die....det var ikke halve en gang, men jaaa ;)
Har vi noe tilfelles? :) 


Ingen kommentarer

Kjole og hårRandom


Ingen kommentarer

Film kveld.

Heihei folkens.
 Nå sitter jeg her og ser på film med lillebroren min, og vi ser på Magicerene et eller annet. Utrolig koslig men nå ble det litt vell varmt, og vurderer og gå og dusje før det blir for sent. Skal til Førde i morgen med ei venninne , fordi vi skal snart til California. Begge to gleder oss masse, og jeg gleder meg skikkelig til i morgen + California turen.

Nå sovna vist broren så nå tar vi og legger broren i sengs og går og dusjer. Farvel snakkest i morgen kanskje ? ;)


Ingen kommentarer

03.06.2012

1.

2.hvilket er redigert ?


2 kommentarer

Slår aldri feil med ..

Ristorante Pizza Mozzarella


Én kommentar

28.05.2012

Heihei, i dag så har jeg bare kost med harepusen vår, og egentlig bare tatt selvdiggerbilder, og for og si det sånn så har jeg funnet en av 2 ting jeg leter etter. Jeg fant fjernkontrollen til kamera, men ikke en sånn ting til og ha til kamera-stativet.

Håper dere har hatt en fin dag, det har hvert fall jeg. 
 Nå sitter jeg og Lene, og for den delen harepusen og ser på "The proposal", har sett den 1000 ganger og det er jo favoritt filmen min da så. Men i morgen begynner eksamens tiden til og begynne og lese på så ønsk meg lykke til !

Et fint bilde, for og si det sånn da !

 

Hva har du gjort i dag?


2 kommentarer

du kødder ikke med oss!

dette er en hare vi har redda bare så folk vet det. den er foreseten kjempe snill og rolig! vi gir den melk blana med vann.

-hilsen kulingene!

 

var den ikke søt?


Ingen kommentarer

Ute - bilder


Ingen kommentarer

Nelly dresses

nr 1.                                                                      nr 2.                                                            nr 3.


nr 4.                                                      nr 5.   ( fant ikke link til denne )                        nr 6.


4 kommentarer

Uohoooooo!

God dag, her er det fint vær <3


Én kommentar

PAKKE I POSTEN !

Denne har jeg ventet lenge på, det skal jeg love dere! Endelig skal jeg kunne se uten og måtte spørre folk om ting. Men selvfølgelig er det en nedtur og måtte bruke dette "tullet" for og kunne se skikkelig!

 

Har du briller?

Én kommentar

En liten hemlighet !

Heihei!

Jeg lurte på om dere ville være så utrolig snille og greie og ta og stemme på denne skolen her: 

http://www.skoledugnad.no/416

Det  er så utrolig viktig for oss alle og gi noe tilbake til denne skolen her, etter våre herlige 3 år. Jeg har fått hele familien min til og stemme, og dette er den siste dagen man kan stemme og det hadde vært så utrolig koslig om dere ville gjøre som vi fikk være med i finalen !!!

Vil du være så snill og stemme på skolen vår? den trenger det ! 


2 kommentarer

SJOKOLADE <3


3 kommentarer

17.Mai - i Bilder

Le tog!


Le korps!♥

Noen russer kødda seg litt ♥

Siste dagen min som grønnruss ever ..♥ trist!

Bilde titting ♥se ved siden av denne jenta her    >                            ( /


Meg og Eili jenta mi !♥Heihei folkens, har hatt en kjempe fin dag og ( veldig random ) skiftet kjole 3 ganger i dag, bare fordi jeg aldri har brukt de før. Ført gikk jeg tog med vår kjære 10.klasse.  " Wannabe russ " kaller Nicoline oss, haha dør hver gang jeg hører det.
Jeg var så trøtt i sta at jeg faktisk sovnet i sengen min istad. Føler meg sick flink for og si det sånn.
Men siden jeg var med Eili jenta i går, så fikk jeg ikke sett Paradise hotel, så nå sitter jeg og ser Paradise og kuser meg.

Har du hatt en fin 17. mai?


Ingen kommentarer

JEG ER IKKE GRAVID..!!

Herregud dere tåler ikke en spøk, jeg er ikke gravid. Så nå vet dere hvilken måned jeg er i .. Måned 0 av 0 , mille måne .


Ingen kommentarer

Musikk prøve

Heihei skal til på min sjette(?) og siste musikk prøve på tre år! Allerede lei meg siden vi snart skal slutte på skolen..!
Vi i tiende klasse skal ha vann krig mot rød og svart russ'n i morgen så jeg gleder meg !!
Skal som sagt ha musikk prøve og i tredje time ..


Ingen kommentarer

BAKING

.. det er noe jeg bare FORDRAR. Hater det virkelig, forstår heller ingenting ut av det for og si det sånn.

Jeg har baket fra 20;00 - 23;48 elns, og hvis ikke folk viste det , jeg bakte Kanelboller. Og JA det var bare en deig, og det skulle være 1 kg hvetemel, og det sto at det bare ble 12 boller. TIPPER på at det ble hvert fall 30-40 stk !

 

Liker du og bake? ( hvis dere skiver "JA" så tenker jeg inni meg " HVOOOORFOOOOORRR?" )

Har faktisk byttet bilde på facebook, bare fordi at jeg savner og ikke ha sidecut. Det begynner jeg og savne hver gang jeg ser dette bilde ..♥

Ingen kommentarer

Et innlegg om selvtilitt med og uten sminke.

"Du er pen med sminke!" er det mangen som sier, når noen sier det til meg sier jeg selvfølgelig takk. Egentlig så liker jeg ikke kommentaren, pga jeg tar det litt frekt, fordi tenkt på de som ikke går med sminke. Skal de føle seg stygge? Tenk på de som ikke har god selvtilitt og tar kommentaren som " du er stygg uten sminke".

Jeg fårtrekker egentlig og gå uten sminke, jeg føler meg sykt lettet, og føler meg mer "normal". Slipper og bære på all den sminken. Brunkrem , Mascara og alt det styret om morningen ..

Tenk om alle hadde hatt den selvtilitten til og kunne gå uten sminke uten og måtte gjemme seg selv, for ikke og tro at de blir mobbet. Jeg klarer fint og gå uten sminke , men det er fordi jeg har god nok selvtilitt.
Jeg har faktisk hatt mine episoder i livet, der jeg bare MÅ gå med sminke. Men det var fordi jeg syntes jeg så best ut med sminke, og fikk selvtilitt der ifra.

Jeg sier ikke at folk ikke kan gå med sminke, eller at du ser stygg ut uten sminke. Jeg prøver bare og si at du er pen uansett hva. Du er ikke styggere en verdens peneste jente, du er rett og slett perfekt på din måte. Det sier jeg fordi jeg mener det!Syntes alle skal kunne få lov til og vise seg selv, på den måten man egentlig er. Ikke at du skal få gå med sminke og bli godkjent på den måten, og når du kommer på skolen uten sminke blir du kalt stygg.. for noe tull!

Jeg syntes folk er penest 100% naturlig, og ja jeg er 100% naturlig på det bilde ovenfor . Jeg sier ikke at jeg syntes jeg selv er pen, men jeg tørr og vise the real me .

Føler du du har god selvtilitt? 


Én kommentar

Ut på veien da!

Nå har jeg endelig lov og øvelse kjøre, jiho! Skal bli kult det og komme seg bort... Når morra har tid..
Har du tatt Trafikalt?


4 kommentarer

WTF? bloggen var sletta ..

Herregud, takk til en hacker som slettet bloggen min i noen par timer. Vil bare si at jeg klarer fint og få tilbake bloggen hvis jeg vil, så null stress. Lykke til neste gang, fordi detta har var egentlig bare morsomt. :)

Snart kommer det innlegg om PAKKE I POSTEN, siden jeg er grønn russ i år :D IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

Har noen hacka bloggen din før?


Én kommentar

On my way!!

Nå er jeg på vei til et sted, kanskje noen av dere bor der? Jeg vetta søren jeg,men jeg lar der få gjette litt før jeg sier noe i kveld :)
Skal ligge på hotell, sykt kos. Beste av alt er vell at det er basseng der?
Men hvor tror folk at jeg skal ????:)))


Ingen kommentarer

BLOGGINGA .. SUGER!

Okei jeg vil si sorry for 0 blogging i dag, men hvis dere hadde levd i mitt liv i dag .. så hadde du forstått.

Jeg føler jeg har gjort 1000 ting i dag , og i morgen har jeg engelsk tentamen, og jeg har lest igjennom stoffet en gang, mens jeg var trøtt.. så det forklarer litt om hvor effektiv jeg har hvert. Men jeg har med alle tekstene i morgen på skolen så skal nok gå bra. Bare håpe jeg har med riktig tekster ..

Har du opplevd sånne dager?

Én kommentar

MIDDAG

i dga hadde jeg koslig middag besøk av Lene. Kjempe kos, med og starte og slutte Lørdagen med en god hjemmelagd pizza ! Nam nam nam, det var sykt godt !

Liker du hjemmelagd pizza?


2 kommentarer

TOPP BLOGGER .. FAKTISK !

Jeg gikk in på bloggen min for og se om jeg hadde fått noen kommentarer, og gjett hva jeg så? Altså det er jo bare et menneske, og hun leser jo blogger hun og , men liksom min? Utrolig, kult sier jeg bare.
Måtte bare dele det med dere, fordi jeg syntes det er litt kult. Altså kanjo hende hun bare stakk innom bloggen men alika vell, hun vet hvert fall om bloggen min.

Kanskje jeg reagerer litt rart, men jeg føler at jeg over driver litt men jaa, jeg sitter egentlig helt rolog her og syntes det er normalt at folk kommenterer, men syntes det er litt kult!

Det var btw Caroline Maria som kommenterte bloggen .. awesome :)

Syntes du det ikke var litt awesome?  
4 kommentarer

SuSs

Jaaa, okei ? skikkelig fint bilde og fin start på innlegge. Jeg gidder ikke og blogge har ingenting og blogge om eller ja, så da får dere bare klare dere uten meg i dag også! 

Men dere kan melde dere på konkurransen min : http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html

 


3 kommentarer

Begravelse

Nå har jeg nettopp vært i begravelse, sykt trist , klarte rett og slett ikke og holde maska..!
Hvil i fred ! Vi savner deg !
Men nå er jeg hos familien til Lene / Veninna mi. Sitter faktisk og ser på søskenbarne til Lene spille MW3.
Menne skal snart hjem og ta bilde av outfiten jeg brukte, kjolen er svart og er fra Nelly.com!
Hva skal / har du gjort i dag? :)


4 kommentarer

BILDER


3 kommentarer

Hva skal man si?

Heihei !

Må bare si at dere måå huske min kjære konkurranse jeg har blitt sponset på ! Linker til innlegge her så husk det og melde dere på :* Bare for min skyld, og din egen da for all del !  http://sshit.blogg.no/1333973117_konkurranse_fyres_i_g.html 

Men ja i dag skal jeg gjøre naturfag og RLE så skal jeg på fotball trening kl 17:00 så da blir det nok ikke blogging før etter jeg har dusjet. Sånn er blogg livet dere, dere må nesten bare vente til jeg er ferdig med ting :)

Men dere får kose dere videre i dag, så får vi se om jeg har fått noe Inspirasjon om hva jeg kan blogge om til i kveld !

Hva skal du i dag?

2 kommentarer

MUSIKK

Neeeeeeeeeei det er ikke morsomt og gjøre RLE, men jeg sitter og hører på musikk og er snart ferdig med presentasjonen så er litt sånn små lykkelig! Skal prøve og få 5 , hadde ikke hatt noe i mot 5- heller fordi 5 er 5. Thats it!

Ja også trenger jeg litt musikk tips, helst ikke Justin bieber takk!♥

Liker du RLE på skolen?
4 kommentarer

Oh yes, jeg gjør det IGJEN!


Jeg ligger på første plass, for min kommune. Lenge siden sist, men det var på tide etter som jeg har blogget i det siste. Jeg er kanskje ikke så flink når det kommer til hel het, men når jeg først blogger .. så blogger jeg !

Hvilken plass ligger du i "kommune messig" ?
Gratulerer med kanskje? ;) 


3 kommentarer

EN GOD FROKOST GJØR GODT FOR MAGEN

God morgen, i dag så skal jeg farge håret og det skal nok bli like spennende som de 36 andre gangene jeg har farget håret. Hørest sykt ut, men det er det også! Men i dag fikk jeg hvert fall i meg frokost, som egentlig er veldig uvanlig for meg og spise. Børde kanskje bli vant til det ? ja, kanskje det.

Nå sitter jeg og skyper med Nicoline ( www.nicolinem.blogg.no ) , utrolig koslig jente og snakke med. Men nå skal jeg ta og fikse meg, og så .. kanskje det blir videoblogg i dag og. Men hvem vet? Jo meg!

Hva skal du i dag?
3 kommentarer

Videoblogg kommer senere i dag også

Jau , jeg har blitt forelska ( direkte forelska ) i Imovie, så skal nok mikse en video til etter på. Men hva vil dere at jeg skal gjøre? ikke noe piss takk! ♥

2 kommentarer

Skoleflink

Heihei, jeg fikk heldigvis lov til og være igjen hjemme og gjøre RLE presentasjonen min. MÅ ha 5 på den , men tviler på at det går. Men i så fall så er jeg skikkelig skoleflink siden jeg prioriterte og være hjemme i steden for og :

-Være med på butikken
-Bli med på fjelle

så sparer en god del tid på det, for og si det sånn. Men nå fant jeg ut at jeg må rydde ut av oppvaskmaskinen før mamma , pappa og lillebror kommer hjem. Så skal jeg i tillegg lage meg mat, pølse i lompe faktisk. Slaske mat  ♥

Men jeg er litt uttafor , masse som har skjedd så klarer ikke og konsentrere meg så veldig bra.. Men prøver mitt beste, og nei jeg sier ingen ting jeg vil ikke snakke om sånt og hvert fall ikke offentlig( da mener jeg offentlig til alle og alt lzm ) !

Gjort lekser i ferien ?
Ja jeg er slask som putter det i en panne.6 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits